XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello

Tudtok ajánlani valami olyan játékot amit lehet kooperatív módban nyomni mint pl a GOW-ot?

Sephi
Mivel sokat utazom ezert mindig kapcsolatban kerulok gamer lanyokkal. Legszebb elmenyem az vala amikor kint voltam Tokioban es megismerkedtem ket gyonyoru japan lannyal akik oda meg vissza voltak a FF szeriakert. Nehezen ertettuk meg egymast :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

XuChi
Hát erre csak azt tudom mondani hogy GÁÁÁÁÁZ. Ronda is, hordó is, nem tetszik eggyáltalán nem tetszik.<#violent>

Na. Milyen szep vastag fejlecem lett, meg a logom is nagyobb. <#hehe><#eplus2><#buck> 450ft-os emelt dijjas SMSert en is lehetek "tiszteletbeli" SG-s tag... <#mf2><#mf2><#mf2><#idiota><#idiota><#idiota>
Kata
de vannak, riportvideo is a verseny elõttrõl

[/cserf][/fülünyúl]

En PCn kerultem "kapcsolatba" egy 1-2 gamer holgyel a HALO alatt. A legutobbi tuti az volt mert vagy 5-6x kinyirt egymas utan es kozben vihogott <#zavart1>, nem mondom hogy nem volt ugyes, meg is lepodtem, de azert hagytam kis elonyt neki hiszem fiu vagyok es udvarias. De akkor mar ugy ereztem nem birom es adtam neki izombol. Mindenhol lottem a palyan ahol csak ertem. <#vigyor1> Amikor mar vagy 20x kinyult kilepett. <#idiota><#idiota><#idiota><#mf2><#eplus2>
narumon
Hehhe, én feleségemmel szoktam Starcraftozni pl :P

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Vááááz most rosszat fogok álmodni :D

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ne büntess!!<#violent>

Totis
Kata rólad nincs kép a versenyrõl?
Akkor én is lehetek szépségkirály? Elég sok játéknevet tudok...
<#idiota>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

testerlnx
Ez nagyon kemény...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

XuChi
Egy barátom baránõje is nagy gamer. Pc, wii. És tolja ezerrel.

Az én barátnõm bezzeg mindig leteremt ha berakok valami lövölde játékot. És fejvesztve rohan a nagyszobából hogy ö ezt nem halgatja mert elege van az állandó "piff-puff-csitt-csatt" játékokból.

Persze mikor beraktam a SKATE demo-t azonnal ide ült és könyörgött a kontrollerér.<#wink><#wink>

Alwares
Jah én is már találkoztam vegas multiban egy csajjal, meg is lepõdtem. Persze nem vagyok hülye nem a karakter volt csaj, hanem az is aki játszott :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Adi
teljesen egyértelmû, h Kata ennél sokkal kövérebb, és sokkal férfiasabb... lol
hát köszönjük szépen, a szervezõk sztem otthon hagyták a szemüket. VAgy vmit nagyon tudhat a csaj , h elsõ lett. Nem értem, ha arra mentek, h ki hány gamet ismer akkor Kata is lehetet volna az elsõ, hisz õ is kockásodik a gép elött és ha jól tom nagyba nyomja a rep. szimulátorokat. (IL2?)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bendy
Gecca, ez nem kocka hanem gömbölyû. Spanom is így néz ki a szomszédban a sok sörtõl és chips-tõl. Benevezem jövõre
Egyébként LIVEon néha össze lehet akadni lányokkal, rainbowsix és halo2ben is elõfordulnak (amcsik). Xbox-scene-en volt 1 cikk, ahol 51%ra tették a játékosok nõi arányát ami azért kicsit hihetetlennek tûnik....

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Sir Quno Jedi
Nesze neked egy vérkocka "szépségkirály"izéke. Most már te sem alszol jól... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

redraven8
Imádjuk a kocka lányokat <#nyes> Ugye gyerekek? <#love12>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Kata
Valóban volt pár olyan lány, akiknek köze nem volt a számítógépes játékokhoz, de azért a többség már játszott pc-n, ha nem is kockult annyira, mint mondjuk én. :)

[/cserf][/fülünyúl]

redraven8
Sztem csak elsiklottak ezek felett mert a szervezõk sem lehettek nagy játékosok <#idiota>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Sephi
Az nem zavar senkit hogy az ott megemlitett jatekok kozul vannak olyanok amik nem is leteznek a megadott konzol vagy pc -re?

Ez amugy naon lol.

"Így kapcsolódom a játékvilághoz:

Imádom a playstatinont!"

Szoval ez most vagy vicces akar lenni vagy ennyire figyeltek a szervezok hogy megis mit ir oda.

Hihe?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
Hasznalt vagy sem, nem ez itt kerdes. Felajanlotta a gepet szerintem roppant kedvesen. Majd szepen leszerepelt a topik latogatoinak egy resze.

BAD Boys

Kata
Köszönöm, de nem akarok erre is költeni, az én ilyen jellegû igényeimet a pc kielégíti. A kalózmásolatok meg nem az én stílusom, ezért remélem nem köveztek meg. Mellesleg már el is kelt a masina, nem kell foglalkoznotok többet a bizniszemmel.

[/cserf][/fülünyúl]

arty
"This cable converts the analog singal to a digital one and acts as "

mi értelme konvertálni az analog jelet külsõ filléres extra szerkezettel, ha a tévéd ingyen és vszeg jobb minõségben elvégzi? sztem semmi :)

Kata: tudok olvasni, leirtad h kibontottad... ergo használt. Sztem az extra szolgáltatás fényében is picit tul volt/van árazva, erre probáltam meg célozni. Probáld ki a boxot, hátha bejön a konzolos játék, nem hinném h emiatt kevesebbet fog majd érni! (kérj kölcsön játékot, mittomén)

---innentõl ne olvasd ---

OFF:
Amugy meglepõ, h ez a szépségverseny sem különbözik a "nagyoktól", bunda és/vagy cumi dönt :( Vagy jelentkezzen már, aki látott olyan szépségversenyt, ahol a legszebb gyõzött - ok, van ahol a szubjektiv izlés bekavarhat, de azért itt az elsõ és a második helyezett nem egy "sulycsoport" volt. Szánalmas szervezõk, szal csak a szokásos.

Forza.

Kandurex
Ha letudnám tölteni, régi korlátozott...bár eddig elég kiábrándító amit mondtok illetve írtok róla!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ewergo
A stilus 1:1-be olyan. Csak valahogy ez .... szoval túl egyértelmü nagyon rövid tömény "küldetés" (fegyver ropogtatás) aztán átvezetö. Mintha a videokon lenne a hangsuly. Mondom...tipikus PS 1, 2, 3-as játék.
Remélem se jót se rosszat nem mondtam róla. Én demot ajánlanék a teljes gém elött mindenkinek.

Attila8805
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=874]Aki tv- vásárláson gondolkodik Xboxhoz ideális:D[/url]
Bár használt!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

TothLaci
Fúj, ingyen sem kéne. (ne vedd személyeskedésnek) :D

Következõ téma: Ha csaj szeretné az Xbox 360-odat tõled elnyerni, mit kérnél érte? Mondjuk olyan csaj lenne, aki neked nagyon bejön, vagy álomnõ.
max payne 2-höz tudod hasonlitani? az a kedvenc gammám (az elsö meg a hl2 után:D)

Ewergo
Szal ez a Stranglehold nagyon tipikus.
Átvezetö videok után élesen gyors rövid sablonos akciok, aztán ujbol átvezetö, a progi szakszerüen "megmondja" hová, kire kell majd löni és a szük utunkra enged.
Hát igy ennyi jön le rola igy az elején. Lehet hogy ezt Xbox-ra nem is kellet volna kiadni hanem csak Ps-re meg Wii-re?! Picit naiv gém.
De mind emellett játszható, megtervezett (túl megtervezett) darab!

hát, mérföldekkel szebb vagy, de komolyan... majd legközelebb, egy komolyabb szépségversenyen:)

redraven8
De durva ...szépségverseny játék ismeret alapján <#wow2> Ismerõsek ezek a kivételezések <#wink>

Kata
Azért õ nyert, mert õ ismerte a legtöbb játékprogramot. Igen, ezzel lehet szépségversenyt(!) nyerni. A gamestaron egyébként már ez elég forrongó hangulatot idézett elõ, hogy akkor miért szépségversenynek hívják, sõt bundával is gyanusították, mert aki az elsõ lett, már régóta kivételezett volt (dunaparti interjú két héttel a verseny elõtt, irodába behívták beszélgetni néhány zsûritaggal és rendezõvel). Ezeket nem én mondom, hanem olvastam.

[/cserf][/fülünyúl]

redraven8
Aranyos :) Nekem személyszerint "Szenczy Alexandra" nevû lány teccett nagyon <#merges2><#szeret><#smile>

redraven8
Én igyekeztem már tegnap is segíteni <#idiota> <#dumcsi>

Sephi
O lett elso helyen?

EHH?

Nem akarok kotekedni de ezek mi szerint dontenek?

Casper007
Hm, mondjuk Sims2! XDXDXD

Hello World!

Sir Quno Jedi
RÁADÁSUL én javasoltam neki, hogy itt a konzolos topic-okban rendes emberek vannak, jó fej konzolos csókák (is) és majd biztos segítenek neki elpasszolni egy ilyesféle "csúcs"gépet. Most aztán páran jól bemutatkoztatok... (tisztelet a kivételnek, ríszpekt) :(

Na embereljük meg magunkat! Férfiak vagyunk, vagy mi (jó nem beszélhetek mindenki nevében)! Segítsünk az ifjú hölgynek, akinek volt bátorága kiállni a sok kocka elé egy geek-gamer szépségversenyen! (persze csak akkor segítsünk, ha tudunk :D)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

redraven8
Mik történnek itt ha egy lány téved erre....csak 2 órára nemnézek ide és már egybõl van vagy 100 hozzászólás <#vigyor3>

XuChi
Kati.

Így megkésve is gratula a helyezésedhez. Mind 2höz.

Sir Quno Jedi
NE basztassátok már Katát! Õ tett egy korrekt ajánlatot, hogy hozzájuthattok egy pofás ekszbáksz kórhoz egy VALÓDI WCG szépségverseny második helyezettõl (igazándiból elsõ). Se több se kevesebb, szerintem korrekt ajánlat, alkudni, meg mindig lehet, ez a piac törvénye.

Persze meg lehet venni azt a szart a Tónitól a Gagyorkonzolban ócsóér, esetleg a tecsóban is kajajegyre, de mégiscsak más érzés így nem?!

Adi
De gonosz itt vki!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hát nem tudom,ebben a hónapban ez a veszély engem nem fenyeget.
Befejeztem a Bioshockot,most belekezdek a Stranglehold-ba,közben a Medal of Honor bármelyik percben befuthat.És ennek tetjében még hónap végén HALO 3...
A TimeShift demóba is belepillantottam,az se lesz rossz,bár nem kell nagy dobásra számitani,az egyszer jó lesz kategória igy elsõre.Az mondjuk nem tudom mikor jön,de a demót érdemes kiprobálni.
Csak a gép birja a kiképzést...<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igazi nõ!<#worship>

megvenném ha premium lenne :)

HUNMarcus
milyen játékot ajánlotok most??? unatkozom....

PS3 ID: marcogi zsírkutya

ez alapján megéri a 70-et a box!:D

tényleg, sztem a pusziaidat hirdetheted xbox nélkül is, akkor is kelendöek lesznek lehet:P

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kata
lehet

[/cserf][/fülünyúl]

amugy sztem nézzétek meg a platinumshopot... 90-ért ott kb hütéses meg flasheltet kapsz ahogy láttam:D

ha megnézed, az elsö és második is Kata volt... amugy meg tutira lehet alkudni:D vagy nem?:D