XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok ajánlani valami olyan játékot amit lehet kooperatív módban nyomni mint pl a GOW-ot?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Akkor én is lehetek szépségkirály? Elég sok játéknevet tudok...
<#idiota>#idiota>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Az én barátnõm bezzeg mindig leteremt ha berakok valami lövölde játékot. És fejvesztve rohan a nagyszobából hogy ö ezt nem halgatja mert elege van az állandó "piff-puff-csitt-csatt" játékokból.
Persze mikor beraktam a SKATE demo-t azonnal ide ült és könyörgött a kontrollerér.<#wink>#wink><#wink>#wink>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hát köszönjük szépen, a szervezõk sztem otthon hagyták a szemüket. VAgy vmit nagyon tudhat a csaj , h elsõ lett. Nem értem, ha arra mentek, h ki hány gamet ismer akkor Kata is lehetet volna az elsõ, hisz õ is kockásodik a gép elött és ha jól tom nagyba nyomja a rep. szimulátorokat. (IL2?)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egyébként LIVEon néha össze lehet akadni lányokkal, rainbowsix és halo2ben is elõfordulnak (amcsik). Xbox-scene-en volt 1 cikk, ahol 51%ra tették a játékosok nõi arányát ami azért kicsit hihetetlennek tûnik....
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
[/cserf][/fülünyúl]
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Ez amugy naon lol.
"Így kapcsolódom a játékvilághoz:
Imádom a playstatinont!"
Szoval ez most vagy vicces akar lenni vagy ennyire figyeltek a szervezok hogy megis mit ir oda.
Hihe?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BAD Boys
[/cserf][/fülünyúl]
mi értelme konvertálni az analog jelet külsõ filléres extra szerkezettel, ha a tévéd ingyen és vszeg jobb minõségben elvégzi? sztem semmi :)
Kata: tudok olvasni, leirtad h kibontottad... ergo használt. Sztem az extra szolgáltatás fényében is picit tul volt/van árazva, erre probáltam meg célozni. Probáld ki a boxot, hátha bejön a konzolos játék, nem hinném h emiatt kevesebbet fog majd érni! (kérj kölcsön játékot, mittomén)
---innentõl ne olvasd ---
OFF:
Amugy meglepõ, h ez a szépségverseny sem különbözik a "nagyoktól", bunda és/vagy cumi dönt :( Vagy jelentkezzen már, aki látott olyan szépségversenyt, ahol a legszebb gyõzött - ok, van ahol a szubjektiv izlés bekavarhat, de azért itt az elsõ és a második helyezett nem egy "sulycsoport" volt. Szánalmas szervezõk, szal csak a szokásos.
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem se jót se rosszat nem mondtam róla. Én demot ajánlanék a teljes gém elött mindenkinek.
Bár használt!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Következõ téma: Ha csaj szeretné az Xbox 360-odat tõled elnyerni, mit kérnél érte? Mondjuk olyan csaj lenne, aki neked nagyon bejön, vagy álomnõ.
Átvezetö videok után élesen gyors rövid sablonos akciok, aztán ujbol átvezetö, a progi szakszerüen "megmondja" hová, kire kell majd löni és a szük utunkra enged.
Hát igy ennyi jön le rola igy az elején. Lehet hogy ezt Xbox-ra nem is kellet volna kiadni hanem csak Ps-re meg Wii-re?! Picit naiv gém.
De mind emellett játszható, megtervezett (túl megtervezett) darab!
[/cserf][/fülünyúl]
Na embereljük meg magunkat! Férfiak vagyunk, vagy mi (jó nem beszélhetek mindenki nevében)! Segítsünk az ifjú hölgynek, akinek volt bátorága kiállni a sok kocka elé egy geek-gamer szépségversenyen! (persze csak akkor segítsünk, ha tudunk :D)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze meg lehet venni azt a szart a Tónitól a Gagyorkonzolban ócsóér, esetleg a tecsóban is kajajegyre, de mégiscsak más érzés így nem?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Befejeztem a Bioshockot,most belekezdek a Stranglehold-ba,közben a Medal of Honor bármelyik percben befuthat.És ennek tetjében még hónap végén HALO 3...
A TimeShift demóba is belepillantottam,az se lesz rossz,bár nem kell nagy dobásra számitani,az egyszer jó lesz kategória igy elsõre.Az mondjuk nem tudom mikor jön,de a demót érdemes kiprobálni.
Csak a gép birja a kiképzést...<#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
megvenném ha premium lenne :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯