176878
banner
  • tom235
    Akkor én még igen le vagyok maradva ezen a téren, nem baj, ma is tanultam valami újat :)
  • DarkSector
    Milyen kockás lenne egy 1920x1080-as játék :P
  • DarkSector
    Na itt van még kevesset is mondtam.
  • DarkSector
    Tudomásom szerint az ilyen nagy tv-k 2560x1900-ba mennek, de szerintem 1900x1200 minimum.

Amúgy a plazma nem jelent akadály a pixelek számában.
  • EasyLife
    MITSUBISHI 56PQF60LCU tv nek 3840 x 2160 QUAD HD a felbontása és fele annyiba fáj :D
  • tom235
    plazmánál?
  • DarkSector
    2560x1900...bocs
  • tom235
    Azon aztán fasza lehet játszani, gondolom igazán remek képe lehet a maga 852*480-as felbontásával 230 centiméteren. kb mintha egy 19 es tft-n QVGA felbontásba tolnám :) Nem vitás, hogy aki ilyet vesz az csak azért veszi, hogy majd ő megmutatja hogy az övé nagyobb mint a szomszédé :)
  • DarkSector
    Én nem csodálkozom rajta.
    Gondold el mennyi áramszámla, mire elviszik a boltból...:P
    még készenléti állapot is 1mW lehet..:P
  • DöflingR
    Jessz, kivan akasztva a gears 2 1000G-re :D
  • Örm
    Én is azt hittem, hogy 3.5, de megkérdeztem egy eladót és azt mondta, hogy tényleg 35M. Szerintem ahhoz a nagy tv-hez külön kell építeni egy szobát.
  • DarkSector
    Légyszíves valaki segítsen a srácon.
    THX

Egy kis gond van... Segítsetek
  • trogerzsiger
    igen.
  • PoisonChihuahua
    Nem 3,5M? A 35M az egy kicsit sok, abból már lakást veszel.
  • DarkSector
    biztos azon nem játszanék.
  • Örm
    Ma láttam a MM-ban egy Sharp 230cm-es plazma tv-t 35M ft-ért. Azt mondta az eladó, hogy 1-et már eladtak belőle. Biztos jó lehet rajta játszan bár sose fogom megtudni.

• DarkSector
    Először is menj el a warezoddal a topicról
    Utána meg vegyé eredeti cuccokat, akkor majd jobban jársz.
    És ezt a flashelt szart, meg add el alkatrésznek.
  • james69holden
    már (megint) miket találtok ki? minek kell tüzet szítani?
    fanboyok...
  • Smuge
    Mit értesz az alatt hogy felrobbant? :) Mi füstölt el pontosan?
  • avengir
    És a felrobbant BR lejátszókkal mi a helyzet? -.-
  • Smuge
    "jóhír": ps3-akat is visznek szervízbe gpu felszakadásos problémával:D természetesen sokkal kisebb mértékben, mint xboxot. egy szervízestől tudom, elvileg megbízható az info, de ne vagyétek 100%-ra."

És ez miért jó hír ? Annyira érezni az iróniát abba a kijelentésben hogy az már fáj. Inkább szomorú hogy manapság már ilyenek miatt kell szervizelni a gépeket . Nem tudom milyen szervizestől van ez az infó , de az vagy idétlen, vagy hülyeséget mondott és keverte az x360-al. Ilyen hibárol még sehol sem írnak, hogy ott felszakadna a gpu. Kéklézer problémák előfordulnak hogy nem olvassa be a lemezt, de ezen kívül más nem igen jellemző az esetek 85%-ba. Szóval nem kéne ilyeneket bekamuzni, "elvileg megbízható az info" - már itt sántít a dolog. Hiszem ha látom, mert ilyet még nem láttam!
    ( legszebb öröm a káröröm ugyebár :) )
  • Freedy
    több lehetőség van:
    1. átbasztak, éskidobtál az ablakon jó pár ezer ft-ot
    2. véletlen egybeesés, kicseréli neked, akitől vetted
    3. szarul írtad ki a játékot
    ezért kell eredeti gépet venni, és ott nincsenek ilyesféle problémák

"jóhír": ps3-akat is visznek szervízbe gpu felszakadásos problémával:D természetesen sokkal kisebb mértékben, mint xboxot. egy szervízestől tudom, elvileg megbízható az info, de ne vagyétek 100%-ra.
  • liverpool123
    ma jött meg a flashelt xboxom és berakom a letöltött játékot faszán beolvassa aztán csapatválasztásánál befagy.Még 2-szer megcsinálja berakom újra aztán már be se olvassa.
    Mi a teendő?
    előre is kössz
  • DarkSector
    Háát az undercoverben csak az autók jók, csak a többivel van gond.
  • arty
    dehogynem, lehet!

LordAndrew: ha az NFSUC szép, akkor Midnight C: LA mi? Csoda? :D

• DarkSector
    XP-n a natív-ot a monitor határozza meg.
  • DarkSector
    Törd fel a malacperselyt, vagy még ha az első reged, akkor még 2 új regisztrálással nyersz 1-1 hónapot.
    Használd ki!
  • GP2100
    Akkor jó nagy bant kaptál...
  • Fido4life
    maradjak fél süket ? :D
  • dienesoft
    Nem vehető észre.
  • dienesoft
    A baj az, hogy XP-m van. XP-ben ilyet nem lehet csinálni? :SAmúgy a natív az azt jelenti, hogy a lehető legjob kép pixelátméretezs nélkül? Akkor nekem a natív felbontásom 1920x1080? Csak mert a többinél sokkal rosszabb volt a képminőség de 1920x1080 beállításban szép volt csak nagyon pici. Xboxon pedig nem tudok róla rosszat mondani, talán a legszebb képminőség, amit valaha láttam, ez egyértelmű. Nagyon ajánlom a konzolhoz.
  • PoisonChihuahua
  • DarkSector
    A szép graf, és az izgalmas versenyekkel tudnék vitatkozni!!
  • LeWyTy
    Lejárt a goldom :D
  • Freedy
    Persze, ezzel tisztában vagyok, de valamely megjelenítőknél jobban szembetűnű, valamelyeknél kevésbé. Rosszul fogalmaztam meg az előző hsz-emet.
  • trogerzsiger
    lcdn eléggé.
  • LordAndrew
    Vistában tudsz (a gyengénlátó opciók között) DPI-t állítani. Állítsd be kedved és igényed szerint. A natív felbontás marad Full HD, de a kezelőelemek, feliratok (minden) nagyobb lesz. Mintha kisebb felbontásra álltál volna át.
  • Freedy
    Sajnos nem tudok segíteni, de nekem is szinpatikus a monitor(nekem is kéne venni egy újat) Szóval lenne egy kérdésem: milyen a fekete szín a monitoron? ha pl van egy teljesen fekete kép, észrevehető a háttérvilágítás?(itt-ott világosabb)
  • raven87
    Engem is folyamatosan dobál le liveról, szóval van valami, most microfoséknál, megint. :(
  • trogerzsiger
    hát ilyen baszott nagy felbontásban ez van :D