XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Caution
M$ has confirmed about to ban all accounts from Xbox Live who are playing the game before the street release date.
Check it out on www.teamxbox.com

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy pl steamen amikor csináltam akkor egybeesett a kártya adatai meg a cím. mert ugy azonositotta.
Aki Goldot szokott elöfizetni Livon keresztül plz help, hogy szokta adatokat megadni.!?
Hello, This is an exclusive upload to... This is NTSC and Region Free.
Everything patched for online play.
Have fun..
This works 100% real real real. Not a fake!
Menten beszarok, ha ez nem fake. USA megjelenés 25-én. Live úgyis kiírja, ha játszol vele, ha megjelenés elõtt tolod szerintem auto-bann. Fõleg, hogy ilyen korán van kalóz verzió.<#eplus2>#eplus2>
3 Seeders
2007 Leechers <#taps>#taps>
Utána meg mehetnek a kártyaszámok stb..
Mi a gond? Azt mondtátok mennie kell és nem lesz gondja hogy magyar kártyával csinálom.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Egyébként nagyon jó hengulata van a lõdözésnek. Teljesen leamortizálható környezet, sok fegyver, mátrix feeling... Különösen az a pálya tetszett, ahol egy kaszinóban kellett ölni, miközben egy zenekar játszott a színpadon a terem meg tele volt szobrokkal, oszlopokkal és haralmas akváriumokkal...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont az igaz hogy a Stranglehold-ból egyszerre fél-egy óra bõven elég.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Legyözöm az öreg fömukit , végre sikerul megmenti a feleségét,erre jön az a nyomi rendõr és elég érdekes módon szarrá lövi a csajt (fura) , tequila péppé lövi a "kis" ürgét , majd felkel nemsoká és elrohan ...TISZTA SZÁNALOM!!! gyorsan utánna iszkolunk visszafelé , bár már tudtam ,h ismét 5 millió embert kell lelõni mire harcolhatok a fickoval , szal ismét szánalom a köbön.
Más szabály most nem jut rá eszembe, de lehet hogy van, rég játszottam :p
PSN: berghold
Tovabba. Ert valaki a Catan-hoz? Mert en nem nagyon.. azt nem ertem foleg hogy hogyan lehet falut epiteni... mert ott van a sarokk mellet harom utam es megsem engedi hogy epitsek... vegig nyomtam egy oras jatekot es nem engdte hogy epitsek falut pedig megvoltak a resurszok :O(
igen, megveszed pontért és leszeded silverrel
igen, másokkal játszani csak akkor, ha goldra térsz át
Forza.
Igy szinte nem is tudott innentõl eltalálni se a gépfegyverel,se a rakétával.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Nekem nincs rajta ezen se gold se semmi... de megy a Live es van accom liveon. Magyarul nekem Silver van nem? Most akkor kell megyek 800 pontot a Catan-ert. Aztan Goldot kell vegyek hogy jaccam online/multi nem?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
PSN: berghold
És nem Fake.Jólesz:)töltöm is.thx
Catan 800 pontba fog kerülni de gondolom ezt már tudod.
Innen vehetsz pontokat: Link (xbox360--Live--menüpontban).
Viszont akkor már gond lenne azthiszem ha Europán kívül regeltél volna.
Kell Gold / Silver elofizetes hozza?
Ugyertem veszek pontokat es megveszem a Catan-t. Akkor kell Gold vagy Silver hogy online jaccam?
De mégegyszer:Nem gond:(
ImgBurn 2.1.0.0
Ez tuti jó!Egyéb apró beállítást csinálj meg rajta tehát ezt: imgburnt megnyit,tools fül-----settings-----write-----és jobb oldali options sorban User Specified ki pipál----Sectors In lo rublikába be ir 1913760 és okzd le.Írási sebesség 2×-es legyen.
On
2100 már drágább azt nem érdemes venni(úgy kb 7e ft körül mozog).
A legújabb pakk már 4000 pontot tartalmaz de hát az jó drága:(
Mondjuk azt nemtudom,hogy melyik milyen regisztrációval müxik.De azthiszem az Europai reg jó hozzá csak!