XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondhatnám, hogy "jó" neked <#idiota><#idiota>

Ez igen erõs GoD of War koppintásnak tünik,de pont ezért akár még jó is lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mivel már kibannoltak hónapok óta ez a veszély engem speciel nem fenyeget...

csak az a windows media center fogott ki rajtam mert nem találom
Nem. Csak a Microsoft helyébe képzeltem magam. Új hírek!

Caution
M$ has confirmed about to ban all accounts from Xbox Live who are playing the game before the street release date.
Check it out on www.teamxbox.com

köszi
Grat!

Kandurex
gratta, már csak egy jó LCD TV -ét vágj hozzá és maximálisa elégedett leszel vele :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

végre magvan a box om hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá:D:D:D:D:D:D
pesszimista -.-

examinee
akkor a város, az irányitószám és az address az angol legyen? és a kártyatulajdonságok meg a kártyáé?
Amugy pl steamen amikor csináltam akkor egybeesett a kártya adatai meg a cím. mert ugy azonositotta.
Aki Goldot szokott elöfizetni Livon keresztül plz help, hogy szokta adatokat megadni.!?

Mit lép erre a Microsoft? Már el is képzeltem. Nem csak bann, hanem örökre elqrják a gépeket. <#vigyor> (ne így legyen!)

Halo 3 NTSC - ASSCLOWN

Hello, This is an exclusive upload to... This is NTSC and Region Free.

Everything patched for online play.

Have fun..
This works 100% real real real. Not a fake!

Menten beszarok, ha ez nem fake. USA megjelenés 25-én. Live úgyis kiírja, ha játszol vele, ha megjelenés elõtt tolod szerintem auto-bann. Fõleg, hogy ilyen korán van kalóz verzió.<#eplus2>

3 Seeders
2007 Leechers <#taps>

Nem azt a címet kellene beírni amin az acc-od van?
Utána meg mehetnek a kártyaszámok stb..

examinee
Livon fizetnék elõ goldra. Brit accountom van, és a hitelkártyám cime magyar. Mikor beirom a magyar cimem(lakhely, city, Postal Code), kiirja hogy rosz a Postal kodom.
Mi a gond? Azt mondtátok mennie kell és nem lesz gondja hogy magyar kártyával csinálom.

nem, mert egy jatektesztelot kapasbol fejbelonenek, ha igy nyomatna a spoilereket egy tesztben. Meg egy ilyen forumon is eleg pofatlan dolog figyelmeztetes nelkul igy elrontani masnak a sztorit.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Alwares
Na ha valaki leszedte azt a Halo 3-at írja már meg, hogy mûkszik-e, mert akkor leszedem én is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

remélem ezt az égiek is meghallják :) , ugylegyen ;)

LordAndrew
Jaja. Mióta Strangleholdozom, azóta korán fekszem. Fél óra minden este bõven elég belõle. Pláne, ha felbosszant, mert már tizedszerre kell ugyanazt elkezdenem... <#gun>

Egyébként nagyon jó hengulata van a lõdözésnek. Teljesen leamortizálható környezet, sok fegyver, mátrix feeling... Különösen az a pálya tetszett, ahol egy kaszinóban kellett ölni, miközben egy zenekar játszott a színpadon a terem meg tele volt szobrokkal, oszlopokkal és haralmas akváriumokkal...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Sephi
En elhuztam a hajoig es atadtam masnak :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát persze hogy ismét 5 millió embert kell lelõni,hisz errõl szól a játék. <#vigyor4>
Viszont az igaz hogy a Stranglehold-ból egyszerre fél-egy óra bõven elég.

Kaplan
Te belõled játék teszter lesz :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
En nem tudom... nekem volt olyan es megsem engedi hogy oda epitsek :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja és még egy példa arra , h nem tudnak "igazán jó " játékot csinálni:
Legyözöm az öreg fömukit , végre sikerul megmenti a feleségét,erre jön az a nyomi rendõr és elég érdekes módon szarrá lövi a csajt (fura) , tequila péppé lövi a "kis" ürgét , majd felkel nemsoká és elrohan ...TISZTA SZÁNALOM!!! gyorsan utánna iszkolunk visszafelé , bár már tudtam ,h ismét 5 millió embert kell lelõni mire harcolhatok a fickoval , szal ismét szánalom a köbön.

Falunak legalább 2 útnyira kell lenni egy másiktól. (tehát olyan nincs hogy falu-út-falu, csak falu-út-út-falu)
Más szabály most nem jut rá eszembe, de lehet hogy van, rég játszottam :p

PSN: berghold

Sephi
Koszonom.

Tovabba. Ert valaki a Catan-hoz? Mert en nem nagyon.. azt nem ertem foleg hogy hogyan lehet falut epiteni... mert ott van a sarokk mellet harom utam es megsem engedi hogy epitsek... vegig nyomtam egy oras jatekot es nem engdte hogy epitsek falut pedig megvoltak a resurszok :O(

Már sikerült, most épp a Hong kongi mappon vagyok , de már sok volt máre belõle :) tipikus olyan játék amit nem szamad egyhuzamba sokaig játszani:D

arty
igen, silvered van
igen, megveszed pontért és leszeded silverrel
igen, másokkal játszani csak akkor, ha goldra térsz át

Forza.

Ott még nekem a végén az jött be (csak már akkor jöttem rá mikor már majdnem végeztem),hogy ahol már a hlikopterel jön,ott a ball oldali lépcsõre felfutva,és annak aleszakadt végén éppen csak annyira kibujva hogy a célkereszt kilogjon,úgy lõttem.
Igy szinte nem is tudott innentõl eltalálni se a gépfegyverel,se a rakétával.

Bendy
A lézerek körül lövöldözd ki a lámpákat a falon, azok beleesnek a lézerbe és felrobbannak. Nem lesz az utadban lézer. Kajak könnyû ez a pálya is :) A végén beszáll 1 helikopterbe és onnan tolja majd a golyókat. Elbújsz 1 oszlop mögé és onnan majd leszeded. Benyomhatsz néhány speckó támadást is, mert elég sok origami madár lesz elszórva a területen

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Sephi
Egy kerdes es hagylak eskuszom :D

Nekem nincs rajta ezen se gold se semmi... de megy a Live es van accom liveon. Magyarul nekem Silver van nem? Most akkor kell megyek 800 pontot a Catan-ert. Aztan Goldot kell vegyek hogy jaccam online/multi nem?

hát Strangleholdba Vlad "fõellenfélnél" tartok ,de vmi taktika kellene ellene , általába a lézerekbe halok bele valahol ...elég szánalmas rész ,30x töltöttem be ujra(számoltam), a nyomorék mindig elfut , alig megy le az élete , poén az volt az egészbe ,h mikor benyomtam a 2.spec skillt , mikor nem sérulök és lövök mint atom , löttem is de nem men akkor az élete :DD végelett az effektnek egyböl ki is nyirt , nem volt sok életem , elugrani se volt már idöm a 2 méterre levõ health pakkért.Ráadásul SZERENCSÉN MULIK SZINTE MINDEN , mert ...elég sokaig eljutok , lövöm mint atom , elugrok az assault rifleért felveszem lövöm , lézer tõlem 2 méterre , erre õ vmi szutyok tárgynak a törmelékével aktivizálta a lézert és puff , anyád.

Rendben van.Offline használom majd:)

ha elkezdessz vele játszani legalább ne online tedd mert akkor megint elkezdenek bannolni mindenkit!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

A demokat dvdrõl fel lehet másolni hdd-re?
Érdekes, az MS cuccok nem region lockosak szoktak lenni?

PSN: berghold

Ntsc+region free<#eljen>
És nem Fake.Jólesz:)töltöm is.thx

Kell hozzá Live—Silver vagy Gold elõfizu.
Catan 800 pontba fog kerülni de gondolom ezt már tudod.
Innen vehetsz pontokat: Link (xbox360--Live--menüpontban).

Halo 3 NTSC - ASSCLOWN az xbox-sky-on.

Np:)
Viszont akkor már gond lenne azthiszem ha Europán kívül regeltél volna.

Sephi
En ezt tudom , koszonom , de ami nekem gond hogy itt alok a hitelkartyaval es nem tudom HONNAN vegyem :D

Kell Gold / Silver elofizetes hozza?

Ugyertem veszek pontokat es megveszem a Catan-t. Akkor kell Gold vagy Silver hogy online jaccam?

examinee
Ohh köszi. Tényleg kaptam, bocs nem láttam:S

<#fejvakaras>Erre már kaptál választ(#25815)
De mégegyszer:Nem gond:(

examinee
Ha livon veszek Gold elõfizetést magyar dombornyomott kártyával, nem gáz az ha ugye az Accountom britt, meg minden informácio, és közbe magyar hitelkártyával fizetek elõ Goldot?

Microsoft Pontok (Microsoft Points): Ezek azok a bizonyos pontok, amelyekkel a Piactéren lévõ fizetõs tartalmakat megvehetjük. A folyamat a következõ: igazi pénzért megvesszük a Microsoft Pontokat, majd ezeket a pontokat "költjük el" a kívánt tartalmakra. 500, 1000, 2000 és 5000 Pontot lehet venni egyszerre, online fizetéssel (hitelkártyával). Ha ilyenünk nincs, az sem jelent gondot. Már a magyar szakboltok jó részében is lehet kapni pre-paid rendszerû, 2100 Pontot tartalmazó "feltöltõkártyát". Az ezen a papírkártyán lévõ lekaparható kódot beütve az Xbox 360 megfelelõ menüjébe azonnal megkapjuk a pontokat a profilunkra. Fontos: A Microsoft Pontok NEM azonosak a Játékospontokkal. A Microsoft Pontok árazása online fizetésnél országonként változó, ezért attól is függ, regisztrációkor melyik régiót választottuk ki.2100 Microsoft Pontos feltöltõkártya A Pontok megmaradnak a profilunkon, nincs lejárati idejük, nem kell õket mindenképp elkölteni záros határidõn belül. A megvásárolt Pontokat bármeddig tárolhatjuk, és bármilyen Piactér tartalomra elkölthetjük. A késõbbiekben szerepel a Microsoft tervei között, hogy összekötik a rendszert a Points.com internetes vásárlási rendszerrel is, így a világhálón keresztül a saját Microsoft Pontjainkat nemcsak játékokat érintõ tartalmakra, hanem más, egyéb dolgokra is elkölthetjük majd.

Off
ImgBurn 2.1.0.0
Ez tuti jó!Egyéb apró beállítást csinálj meg rajta tehát ezt: imgburnt megnyit,tools fül-----settings-----write-----és jobb oldali options sorban User Specified ki pipál----Sectors In lo rublikába be ir 1913760 és okzd le.Írási sebesség 2×-es legyen.
On

Sephi
Ezt kicsit bovebben kerlek. Nem ertek sajnos hozza.

oké kösz értem,és az fontos,hogy milyen a verzioszáma?

Rendelj a netrõl.1600 MS pont kerül kb 3700 ft-ba(Amazon).
2100 már drágább azt nem érdemes venni(úgy kb 7e ft körül mozog).
A legújabb pakk már 4000 pontot tartalmaz de hát az jó drága:(
Mondjuk azt nemtudom,hogy melyik milyen regisztrációval müxik.De azthiszem az Europai reg jó hozzá csak!