XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem,Clone CD.Jól olvastad.
Egyébként ImgBurn-el írd:)

Sephi
Gyerekek nagy help kell. Itt ragadtam egy hetre egy Xbox360-nal a semmiben .

Konyorgom valaki irja le nekem szabalyosan hogyan kell vegyek magamnak Microsoft Pontokat hogy tudgyak arcadrol letolteni jatekokat!

Eddig mindig a kollega foglakozott a Live elofizetessel meg ezekkel de o nem elerheto.

Tehat kell legyen Silver vagy Gold? Hova megyek hogy vegyek pontokat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hi,lehet hülyeséget kérdezek a a Faqban olvastam ,hogy clonecd-vel irjam a lemezt... nem clone dvd véletlenül?

-te:)

Használt Premium 15 hó + 2év ROD garival 69-ért elfogadható ár?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Gabe18:igazándiból én multiba tolom rengeteg irdatlanjófej(komoly) magyarral :P majd hétvégén még insane is kitoljuk coopba

Adi: a nevetemet nem kibecézgetni!!! teccik érteni ?:DD

arty
juiced2-ccclx fake/korrupt. -dagger ok.

Forza.

Egyszerübben:Nincs tiszteletbentartva a véleménye :-)
Megoldás erre(vita elkerülése):Ilyen véleménynyílvánítás nem közzététele Ragnar részérõl:D
De ahogy látom már elmúlt az ügy:)/blocked/

Adi
Fhuu mivan itt!
Attól, h Ragnar-nek a GOW az istenitet gém, nem tudom mér oltjátok rommá.
Mit akarjátok neki bebizonyítani, h most amit ti mondtok az nem szar!:D
Szerintem feleslegesen estek egymásnak.
Mert még ha ti csináltátok volna vmelyik játékot akkor megérteném. :D
Ez kábé olyan, mintha Ragner-nek tetszene egy csaj aki jól nézzki és ezt mindenki tudja, de ti mondanátok, h vannak más csajok akik hasonloan jól nézznek ki, bár nincs olyan "nagy" hírnevük mint a Ragner-nek tetszõ csaj. És erre õ azt mondaná a ti csajotok "szar", ti meg itt bizonygatjátok, h igen is akivel épp vagytok vagy tetszik nektek az jó!:D Felesleges veszekedés és egymás megbántása.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

> xdvdmulleter megmondja

Köszi!

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Csáó!
A Microsoft Lemezcsere Programot használta már valaki?
Ha igen, megoszthatna egy-két infót róla. Pl: mennyi idõ volt, tokostól, vagy anélkül kell küldeni stb.
Elõre is köszi!

Alwares
Jó az csak mi az hogy a Végsõ harc? Finish the Fight... LOL... Jóhogy nem elkezdték énekelni az internacionálét, ez a harc lessz a végsõ!...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Halo 3-as Xbox360 reklámot tv-ben láttátok már?
Nagyon rossz:)

Alwares
Hát én is kipróbáltam a Sega Rallyt és nekem nagyon tetszik. Lehet hogy a Dirt valamilyen szinten szebb volt, de nekem az árkádos vonal mindig is jobban bejött. Mondjuk a Dirt is elég árkád, de annyira nem pörgõs, off-road hogy igazán élvezzem is. Várom a teljes verziót már, szerintem jó kis partyk lesznek multiban... Megnéztem a Fifa 08 demoját is. Hát sokkal jobb mint a PC-s, de a Pes még mindig jobban tetszik...
Hát engem veletek ellentétben nem gyõzött meg a Cod4 béta. Szép meg stabil meg minden, de valahogy cod konzolon, ez nekem nem megy. PC-n leírtom a népet de az analógokkal itt szerencsétlenkedni, az nem megy... A grafika sem olyan nagyon szép, de ez talán csak a béta miatt van így. Az ET:QW-t sokkal jobban várom mint ezt, már most imádom a Quake Warst, már az elözetesekben feltûnt, hogy nem lesz szar, de a béta nagyon meggyõzött. Taktikus, pörgõs, változatos, 100-szor is jó egy pályát végig nyomni, egyszerûen annyi lehetõség van. A ballisztika is kielégítõ, majd meglátjuk milyen lesz Xboxon, ha jó lesz itt is akkor tolni fogom keményen, még egy kis klánozást is be fogok válallni szerintem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Laza
Iranyitas, celzas?
Esetleg USB-s eszkozok supportja?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az mondjuk nem semmi,hogy 7 game elfoglal több mint 60 GB-ot.
Neki kellene álljak kiírni õket:)
Csak mohó voltam és egyszerre akartam mindet<#awink>
Sajna CoD4 még nincs közte:(

Jah,dicehater:Grat az új CoD ismertetõdhöz!Ilyenre számítok én is<#eljen>

Jogos!

A Fifa nem xar! Amig be nem fut a Pro Evo 2008...<#buck>
De amúgy a konzolos Fifa egész használható,nem ugy mint a pc-s,mert az borzalom.

Hát én is ugy látom hogy Ragnar360 megtalálta az etalon játékot a Gears of War képében.Nem mondom jó is az,az összes nehézségi szinten végigvittem én is,ugyhogy én se nagyon tudnék róla rosszat mondani.
De valóban kicsit talán nyitottabnak kéne lenni a többi játékra is,mert igy sok jóra is könnyen rámondod hogy xar,aztán kimaradsz jo játékokból.De fog ez még változni szerintem,most még új a gép,a Gears nagyon üt,de azért idõvel azt is meg lehet unni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fifa is szar! A Juiced 2 is szar, ugye? Nem gond, hogy nem is próbáltad ki, de szar! Jól mondom? <#nyes>
Mikor játszottad te a Fifa-t online? Max virtuális hálózatban (hamachi). Kicsit más.

#25905: Igen kitekertem a szar szót azzal, hogy bemásoltam az msn napló egy részletét.

arty
oldman63: xdvdmulleter megmondja - sõt, néhány esetben a patchelt(krekkelt) inditofajlt vissza is tudja konvertalni, h elinduljon az x360on is :) persze, elõtte a default.xbe fajlt ki kell csomagolni az ISO-bol (xdvdmulleterrel) ill. megnézni h isoban nincs e default.bak vagy default.xbe_orig vagy valami régi xbe-re utalo ... mert akkor azt kicsomagolod, átnevezed default.xbe-re, és visszarakod az imidzsbe, felülirva a modositott default.xbe-t

mrbungle: vt3 egy sz*r árkád, akarva is nehéz hibát ütni. sztem egyértelmüen ts2 - multiban SOKKAL jobb emiatt :)

szabzol: ne decrypterezz, imgburn annak a továbbfejlesztése...

Forza.

nem volt elég a moha és a strangleholdot bemutatni ? kérdezém én tõled , na mind1.

james69holden
aproneten több ember is hirdeti magát ezzel kapcsolatban

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ewergo
De ugylátom abban a véleményben semmi magén szféra nincs....! Ez meg egy forum ha valami nem tetszik egy gémben, nyugodtan elmondhatod de minden esetben példa kéne, hogy miért is. A tipikus nöi választ hogy "csak", ezt nem fogadjuk el!! Ekkor jön a kiteregetés. :)

Hali!Nem tudtok olyan embert aki ir irott játékokat és eladja vagy van neki és eladja:)(postai utánvételel)Köszi:)
Lizardman
akkor szerinted most mindenki hülye ?<#wave>

mellesleg látszik ,h aljas vagy és kiteregeted a véleményem , ennyit érsz<#levele>

ki mondta ,h a fifa nem szar ?:DDD
online elmegy 1-2 hétig kb

jah és region free;)

juiced 2 realesed (ragnar majd jön és leszarozza-bocsi nem lehetett kihagyni:P)
az elsönek a demoja tetszett nekem egyedül, a játék maga tul könnyü volt... de meguntam mert volt benne vagy 15 autom, abbol 4 1000 pacis dodge viper, meg ilyen "szarok":D
de legalább ugy ahogy törtek... majd nézze meg vki!

hát nem értelek ember! kinodba/unalmadba már nem tudsz mást csinálni csak kötekedni , de inkább most rádhagyom <#mf1>

Tegnap hívott GoW-ozni, de nem értem rá, mert játszottam az NHL08-al. Erre ilyet szól:
"(19:49) : de ne jáccá azzal
(19:49) : az szar "

Attól, hogy te még a Fifán kívül nem játszottál más EA Sports termékkel attól még nem biztos, hogy szar.

Lizardman
sehogy... a hdd csak a live-rol letöltött dolgokra, a mentésekre, és az xbox játékok futtatására használhato... Meg persze , ha összekötöd a számitogéppel, akkor ez a lista még bövül, de játékot sehogy nem lehet rá rakni...

helló!Valaki megmondaná,hogy az xbox 360 HDD-re hogyan lehet rakni játékokat???
Lizardman
én magyar vagyok, szoval az ilyeneket nem értem (pwnd , OwNZ). A másik, hogy miröl beszélsz? Állitotta valaki, hogy nem vagy "nagy játékos"? Egyébként nekem kb. olyan 20 játékom van, abbol olyan 5-6 kedvenc, de a többit se itélem el, söt, egyikre se tudtam azt mondani, hogy ez szar, és többé nem veszem a kezembe...

Szerk.: Attol, hogy van két hete box-od, még nem biztos, hogy mindent tudsz...

<#idiota><#eplus2><#nevetes1>

Kaplan
flééém szagot érzek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pwnd ? <#ejnye1><#boxer>
Te beszélsz ? hát rólad mindent lehet mondani , csak azt nem ,h nagy játékos vagy .
OwNZ

én tul sok játékot szeretek, ez azért van mert nemsokára még csak 16 leszek:S? :D

Lizardman
nemtudom mit szoltak a többiek, de nekem az a véleményem, hogy te neked semmilyen játék nem tetszik az istenitett GoW-on kivül (aminél csak gy megjegyzem, hogy a közeli pixelek kajakra elmosodnak , pl ha láncfürészezel valaki, azt se látod te hol vagy... ). Kicsit el kéne gondolkozni, és nem minden játéknál a megváltot várni! Mindegyik játék a maga nemében mestermü (persze tisztelet a kivételnek :D ).

Jah és csak ugy közlöm, hogy meg kéne nézni pár John Woo-s filmet Chow Yun Fet-el a föszerepben, és akkor megérted mi is a lényege ennek a játéknak... (számomra nagyon jo rendezö john woo, mégha a filmjeinek a története nem is áll a helyzet magaslatán)

Még egy dolog! Folyton sír a szád, hogy nem tetszik, hogy x embert kell mindig kinyirni, meg stb... Miért a GOWBAN NEM VOLTAK ILYENEK? Dehogynem... Igaz, ott nagyobb a játéktér maga, de ott is volt, hogy jött pár ellenfél...

Még egy valami, mondanál nekem egy játékot, ami tetszett neked a gow-on kivül? :) Csak kiváncsiság...

Nemtudom, hogy elolvasod-e, de talán tényleg magadba kellene nézni egy picit, hátha nem te vagy elfogult a játékokkal szemben. (értsd: tul magasra tetted a szintet, mintha minden játéktol egy gow-ot várnál!)

(szerk.: isten bizony, ha nem ismernélek, azt mondanám, hogy alig multál el 14)

vt 3 sztem is, nekem pc-n tetszett! egész jol elvoltam vele pár napig:D

Kaplan
Virtua Tennis 3-t ajánlanám inkább. Bár mind kettõ inkább picit árkádosabb dolog, de nagyon jó kikapcsolódást nyújt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Teljes mértékben nem értek a teniszhez:D
Egyikkel se jársz rosszul szvsz.
Köszi! És mi a véleményetek, melyik a jobb? Úgy láttam a leírásokban eléggé megoszlanak a vélemények, vmelyik ezt, másik azt méltatja... :)
deep
Lehet mind a kettõt. Már NES-en is lehetett:D
Tudja valaki, hogy lehet-e ketten játszani egy gépen a Virtua Tennis 3 vagy a Top Spin 2 játékokkal?
examinee
Ennyi pozitivumat tudok rola énis elmondani:D
Emugy meg azért irtam, kinek mi tetszik, Van akinek az árkád bejön. Nekem nagyon nem. 0 élvezetet nyujt nekem.

dicehater
CoD 4 Beta szosszenet 2:

2002-ben indult útjára az egész lavina, a Medal Of Honor: Allied Assault bombakánt robbant az átlagos pc gamer arcába. Soha addig egy fps se tudta annyira visszaadni egy háború "élményét" a nappalidba mint az Electronic Arts által kiadott, de a 2015 segítségével fejlesztett játék. Ryan közlegény megmentésesenek nyitó pillanatai a szemed elõtt váltak pixel alapú valósagga, akkor azt hittük a Quake 3 motorból nem lehet többet kihozni. Szerencsére tévedtünk. A viszony megromlott a két cég között, az EA-t otthagyta a 2015 (bár a mai napig a MoH az egyik legfényesebb ékköve a Dél-Kaliforniai székhelyû monstre vállalatnak) és Infinity Ward néven folytatja útját, 2003 októberében újabb bomba robban. Mit bomba kérem szépen, atomvillanás jobbról a Call Of Duty közel 80 (!) év játéka címet söpör be, hihetetlenül látványos egyjátékos kampány, lehengerlõ multi élmény, a Q3 engine meg mindig tud újat mutatni, az EA fejesei egymás fejét verik a falba. Ami sikeres azt természetesen folytatni kell, színre lép kicsivel késõbb 2004 szeptemberében a CoD küldetéslemeze, ez már nem arat osztatlan sikert a játékosok és kritikusok körében, de szép iparos munkának mondható. Fontos megemlíteni, hogy ennek a fejlesztését már kiadták a külsõs Treyarch-nak, tehát nem az õstehetségérõl és hozzáértésérõl tanúbizonyságot tevõ IW fejleszti. Tehát két szálon futnak az események, vajon mit készíthet közben kedvenc cégünk? Nem nehéz kitalálni a CoD 2 néven futó projektre koncentrálnak, 2005 októberében be is érik a termés. Bár a pc-s verzió multi részét eleve halálra ítéli a cég (nincs benne csalásszûrõ) de a novemberben érkezõ X360-as verzió elõször töri át az egymilliós eladott példányszámot az MS, akkor még nextgen konzolat (késõbb ezt csak szeretett Gears Of Warunk tudja túlszárnyalni), dõl a pezsgõ, épülnek a villák, iszonyat profit. Treyarch eközben már a CoD 3-on dolgozik, az elõzõ rész viszonylagos pc-s sikertelensége miatt ez már csak konzolra jelenik meg. A szingli hadjárat igencsak bugos, viszont látványos. A multi élménye megmenti a játékot. A Battlefield-hez hasonlóan itt is kasztokat és speckó fegyvereket kapunk, vezethetsz tankot, jeepet, oldalkocsis motort, mostanában olcsón utánad szórják, érdemes kipróbálni. Óramû pontossággal készül közben az anyacég által gõzerõvel fejlesztett CoD 4: Modern Warfare, ami a jelek szerint sok mindenben újítani próbál. Elhagyják a 2. világháborús témát és egy mostani háborúban kell majd helyt álljunk. Iszonyat fegyvermennyiség (60+), multiban nem lesznek vezethetõ jármûvek, marad a pörgõs játékmenet. Laikusak vagyunk, ne higgyünk el semmit, amit felénk dobálnak holmi marketing Mariskák, de a CoD 4 bemutató videói mellett nem mehetünk el szó nélkül. Nem hisszük el, hogy a lenyûgözõ grafika 60 fps-sel fog futni egy X360-on, ISZONYAT hangulat árad az egyjátékos mód videóiból, amikor pedig megkapjuk az E3 2007 trailert, a cikk íróját a földrõl kell összeszedni, pedig még egy kortyot sem ivott.

Az elmúlt 2-3 hétben két nagy csapás is fenyegette az igényes fps-t kedvelõ magyar közösséget. Elõször a MoH: Airborne botrányos demója került közkézre (hányinger szagú nagyon, hihetetlenül buta AI, teljes verziót ez alapján az istennek se venném meg) késõbb az ET:QW multi demójával káromkodhattunk nagyokat. Nem vagyok software enginner, se egyéb bennfentes, csak egy egyszerû játékos, aki szabadideje egy részét csapat alapú játékokkal töltené, de szívesen elbeszélgetnék az érintett cégek marketing és egyéb fejeseivel, hogy EZT, vagyis a vásárló szemen köpését hogyan is képzelik (hallom ám a választ: így te butus, nagyon egyszerûen). Ha benne lesz a 10k szoftver árban egy Alienware konfig maximum akkor kérek belõle, remélem bekerül a demó "hogyan ilyesszünk el egy lehetséges vásárlót a játéktól" glosszaba az elsõ helyre.

De imáink lehet hogy, meghallgatásra találtak. Novemberben jön egy régen várt csoda, igen igen hallom a tömeg már felhördülve üvölt: Charlie Oscar Delta 4. Alkalmam volt kb 14-16 órát játszani a játék béta verziójval X360-on (köcsög konzolos, rohadj el tudom, tudom) de úgy gondolom ha pc-s verzió is hasonlóképp jó lesz mehetünk a boltba csengetni.

Mi is van a bétában?

- 3 pálya, Overgrown (egy háborútól sújtott vidéki faluban ölünk), Crash (egy kisebb város közepén, egy lezuhant helikopáter közelében rohangálunk) és a Vacant ahol fõleg egy szétlõtt irodaházban vadászhatunk a többiekre

- tényleg nagyon sok fegyver van, szinte a BF2 egész kelléktára (60+ fegyvert ígérnek a teljes verzióban)

- xp-t kapunk, fegyvereink kinézete kiegészítesekkel (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) személyre szabhatóak

- 4 féle játékmód (FFA, Team DM, Objective - ez olyan mint a cs-ben a bombalerakás vagy BF szerû domination/conquest, ahol zászlókat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevét)

- pörgõs játékmenet, bár ez inkább köszönhetõ a kis pályáknak

- és VÉGRE, igazi durva fegyverhangok. Nem azt a hallod, hogy egy m249 a kezedben egércincog. Háborús feelinget akarunk nem babazsúrt, de itt erre figyeltek. Bár a "Black" fegyverhangjait még mindig nem veri, de közel van hozzá. Sajna a gráná0thang 1:1-ben a CoD 2-t idézi, remélem ezt javítják.

Grafika: mit is mondhatnék pont a Bioshock utan? Nem a legszebb, de jóval szebb a CoD 2 és CoD 3 után, de úgy érzem még mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettül gyors, 12-en lõjük egymást, füstgránát, airtstrike (tudsz kérni, ha lelõttél 5-6 embert zsinórban) és nem, mondom NEM akad 60fps mellett!!! Az Rpg húzza maga után a csíkot, roncsok és debrisek repülnek mindenfelé, a sprintelést jól érzékelteti a jatekossal a játék, és a kés is menõ ahogy vágsz vele. A térképek nagysága kb akkora lehet, mint egy 16-os bf2 map.

Ami nagyon fontos, a karakter személyre szabása:

Egyszerû és nagyszerû - ölsz és xp-t kapsz, majd rangot. Nagyobb rang: több unlock, több unlock, több perk. Mi is az perk? Spec tulajdonságok (Fallout for life) amivel színesítjük kicsiny bakánk mindennapjait. Három perket tudsz egyszerre használni, kb hasonlóakat:

- golyó átüti a falat

- nagyobb grenade sebzés

- hosszabb futás

- uav nem lát téged

- célzás rásegítés

- miutan lelõnek még ott fekszel a földön és kilõhetsz kb 2 tárat a pisztolyból, szóval az összeesõ Jancsiba jobb ha pluszba még 1-2 golyó kerül.

- több health, több rpg töltet

A speckó beállításaid el is tudod menteni öt különbözõ helyre. Ez miért is jó? Képzeld el valami jobb csapattal kerültök össze cb-n, egyik pillanatban meg a sunyuló "uav nem lát engem" + hangtompítós szuperpontos mp5-el írtasz, de lelõnek. Következõ pillanatban már a másik kasztoddal respawnolsz, aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal

másik felén utána még 3 gránátot csapsz feléjük. Sweet.

Érdekes még a falon átlövés esete. Sokak szerint ez nagyban befolyásolhatja majd a multis élményt. A kiadó azt mondja, 3 dologtol függ, hogy átmegy-e a golyód vagy nem:

- az általad használt fegyvered ballisztikája

- a tárgy vagy objektum relativ vastagsága amin áthatolhatna a golyó

- a tárgy vagy objektum távolsága amibe éppen golyót repítünk

Szóval nagyon úgy néz ki, nem lesz mindegy, hogy milyen fedezék mögé rejtõzünk majd, fõleg ha valaki még plusz perket is használ majd falon átlövéshez (deep impact).

Ami meg eleggé fontos: van ugye itt is minimap. Nos ha lõnek rád NEM hangtompítós fegyverrel, egy ideig kijelzi egy kis piros ponttal, hogy ki honnan lõhetett rád. Ezt mindenki látja. DE ha silencert használsz nem jelzi ki, csak akkor nem visz olyan távolra a fegyó + szerintem gyengébb is a lövésed ereje (mp5 biztosan). Szóval lehet jatszani, hogy elviszünk mondjuk egy ak47-et silencerrel de gyengébben csapunk le, de senki nem vesz észre, vagy ak47 grenade launcherrel ami már a BF2-ben is bizonyított :) de azonnal jelez minket a mapon a rendszer.

Mit is mondhatnék így zárásként? Komolyan mondom szinte le vagyok nyûgözve, pedig csak a teljes verzió egy kis szeletét láthattuk, ezt a játékot úgy érzem csak a Halo 3 hozhatja kétséges helyzetbe. Pc-n meg más a helyzet: a másik két nagynak (ET:QW és MoH: Airborne) szerintem borítékolható a bukása, itt termeszetesen nem a financiális oldalra értem, hisz a sok tudatlan lurkó a név miatt megveszi õket, hanem, hogy 3 hét után senki nem akar velük majd játszani egy jót online, így ott is a Call Of Duty 4 fog dominálni. Lesz még idén Team Fortress 2, jövõre Frontlines Fuels Of War (a Desert Combat készítõitõl ugyebár) csak legyen elég pénzünk vagy sávszélességünk, hogy mindet érdemben kipróbálhassuk.

Over and out, udv a magyar BF2 harcosoknak

Horda_Caroy

ui: ha valakinek Londonban van csinos nõvére, húga, nõnemû unokatesója azonnal privizzen ;)

Sephi
Tudod mi teccet igy elsore a Sega Rally-nal? Az ahogy felveri a sarat a kocsi amikor kanyarodik :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsoltika 007
Ezért hívják arcade játéknak. A sega rally sosem volt szimulátor. ;)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360