XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordAndrew
Szerintem a PGR4 nem vethetõ össze a Forza-val... A PGR4 teljesen arcade a Forza meg szim. Én is játszottam Forza-t egy pár napig, de az nekem már túl élethû volt (igénytelen vagyok, tudom <#vigyor3> ) . Én szeretek esténként egy fél órát-órát kikapcsolódásképpen eszetlenül száguldozni és nem szeretem, ha egy koccanás után vége az autómnak, vagy nem tudok bevenni egy kanyart viszonlag egyszerûen, hanem állandóan azon kell paráznom, hogy kicsúszom vagy megpördülök)

Persze egy arcade-ban is fontos az irányítás (ebben speciel az NFS széria mindig jó volt) de talán kevésbé fontos az, hogy élethûen viselkedjen az autó (gondolok itt elsõsorban a sérülésekre, de a megpördülésekre, sodródásra is). Szóval kikapcsolódásképp az arcade kedvelõknek kifejezetten ajánlanám a PGR4-et. Nálam az új NFS-ig biztosan ez fog pörögni, aztán majd meglátom.

A belsõ nézet miatt mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá. Az NFS3 Hot Persuit óta nem is nagyon emlékszem olyan játékra, amiben használható belsõ nézet lett volna...

PS: a Juiced2 már a "ló másik oldala", ami az irányítást illeti. Nagyon nem tetszik az autók vezetése abban, pedig szép lenne, meg minden...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

CSOCSO
tdu nagyon ratyi szvsz... tudom hogy a pgr4 arkade.. en csak annyit mondtam hogy a pgr3 at imadtam de a forza 2 utan a pgr4 ugyancsak ratyi :((((((((
Alwares
Hát jah az igazi szimulátor a GTR2 PC-én és punktum... Nekem bejön a PGR4, mégha eleinte sokat anyáztam is miatta mert a kocsik irányítása tényleg olyan fura. De szerintem ettõl lesz egyedi a játék, hiszen midegyik kocsival máshogy kell menni. Az alap camaro-val lehetetlen játszani, lassú, lomha, ismét csak a végsebesség nagy, ami nem lenne baj, de irányíthatlan. A Carbonban legalább használható volt, lehett vele driftelni és úgy lezúztál már mindenkit egy ilyen izomautóval is, itt meg szart se ér. Aztán váltottam valamilyen kis piros fürge autóra, csak néztem hogy száguldott, de aztán mikor egymás után 4-szer fordítottak kersztbe, rájöttem hogy ennek ez a gyengesége. Szóval érdekes, jó játék a PGR4, szerintem mulitban vagy oszott képernyõn fog kiteljesedni igazán. Minnél többet tolom annál jobban megszeretem, megszokom.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

TDU szimulátor?!! Én eddigi pályafutásom során aztkell mondjam a forza áll a legközelebb a szimulátor titulushoz,bár nekem hiányzik a belsö nézet de mind 1. Sztm a Tdu inkább arcade mint szimulátor.

Sephi
Ott a pont.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOki444
csum!
érdekel valakit (Xbox360-hoz 1 honapos) táp , tápkábel , headsett , ethernet kábel , Big Water 745 D vizhûtés(2 percet használt!!) , componens hd av kábel
????
csum! :)

pgr 4 nagyon jó!
Adi
Nem tudom mirõl beszéltek:
Forza 2 egy szimulátor
PGR 3-4 pedig árkád.
Semmi köze a két játéknak egymáshoz.
Forza 2-höz a TDU illik, mert az is szimulátorra hajaz.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Szevasztok, hátha tud segíteni valaki.
Hallottam egy olyan átalakítórol amivel HDMI cstlakozón keresztül is tudok játszani 1080p felbontásban HDMI nélküli XBOX 360-on.
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18365
http://209.85.135.104/search?q=cache:FbAbmRNVHzYJ:www.gamestar.hu/hdmi-regi-xbox-okba-is.html+xbox+hdmi+%C3%A1talak%C3%ADt%C3%B3&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu
Ha tudja valaki hol tudok vásárolni ilyet nagyon megköszönném.
CSOCSO
na ezert tetszik neked a pgr4 annyira..

nekem a pgr3 mal vannak alegszebb emlekeim de ha most elovennem felek hogy ugyanugy gagyinak tunne mint a pgr4 ( igy a forza utan)

a juiced 2 demot probaltam.. tiszta nyal/neona z egesz jatek es annak is ubergagyi az iranyitasa.
arty
én is nyomom a forzát is és utána a pgr3 is szörnyû szvsz :) ez van, a jót könnyen megszokja az ember.

Forza.

Nem nagyon, csak kicsit. Ssak autókáztam benne, nem versenyeztem.

Hát az tény és való, hogy a drift elég furcsa, a Juiced 2-be is sokkal jobb. Nekem eddig bejött maga a játék, viszonyítási alapom nincs az elõzõ részhez, de majd meglátjuk.

CSOCSO
a grafika tenyleg beszaras jobb mint a pgr3... az eso is olyan mint a videokban anno..szal az nem kamu volt.. forza2-t nyomtad??
Rohadt jó ez a PGR4. Az irányítás, a grafika, a pályák minden tetszik. Ez van az elején, majd meglátjuk hogy haladok. Az esõ eszmételenül jól meg van csinálva a köddel együtt. Suzuki GSXR 1000 eddig a kedvencem. Majd lehet, hogy én is csinálok pár képet. Hajrá!

CSOCSO
mi a faxrol beszelsz mert nem birom kisilabizalni.. milyen jatek? mi mere hany orA?
CSOCSO

ennyit a pgr4 rol:

Imadtam a PGR 3 at!!! allandoan elovettem hogy driftelgessek egy kicsit a kedvenc autommal ( clk dtm).

kijott a forza2.. es attertem arra, most kijott a pgr4 es HANYINGER!!! tesom is kiprobalta.. o is imadta a pgr3 at de egyszeruen ez az uj pgr a forza 2 utan ELVEZHETETLEN!

halal gagyi az autok viselkedese, driftelni nemtudok a clk dtm mel. nemtom hogyan de egyszeruen nem megy.. megnyomom a kezifeket es alig erzekeli vagy nem is tudom hogy mondjam.. a pgr3 ban vegigdrifteltem apalyat kezifek nelkul.. itt a clk dtm el meg kezifekkel is csak alig alig sikerul egy ertelmes driftelest osszehozni... haver non stop a kanyar belso falanak csapodik mert ertelmes fizikara szamitva tudja az ember hogy nem ugy fog kanyarodni az auto mintha damilon huznak.. de pedig megis.. szal a pgr4 igy elso kiprobalasra csalodas.. nagyobb csalodas mint a halo3..... forza2 utan egyenesen elvezhetetlen................. :(
jaja , én is gyorsan a felejtés végelláthatatlan bugyraiba számûzöm :D
és koncentrálok most a halora , ja meg persze a gowra :)

egyébként 455 -öt szettem ki belõle

sacano1
Én is ma toltam végig easyn 270lett az ezerböl.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

kill3r21
igen az..még irják is infoban hogy vissza a jövöbe filböl ismejük az autot .....mondjuk akkor m,inimum jöhetett volna gy Pontiac Firebird is ....alias KITT :D:D
Kandurex
<#eljen> Delorien vagy hogy hívják? :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
PGR 4....
kivéncsi vagyok mi lesz ha elérem a 88mérföldet...:D
Attila8805
Én tudom mért nem tetszik.
Mert nem szereted a sütit:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

arty
wow, jol nyomtad :D 10h nem is sokkal több mint nekem a majdnem 7h, de persze nekem se 7h volt csak :(

én mindenesetre megprobálom gyorsan elfelejteni a gamet és koncentrálni a forzára/pgr4-re :D

Forza.

Örm
Hello!
A következõ lenne a kérdésem. Ma regisztráltunk tesómmal a livee-re ha felvesszük egymást a friend listára, hogy tudunk egymással co-op játékot játszani? Mert nem találjuk meg egymást. Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
és van valahol errõl infó?ilyen bóti megvehetõ arcade,mint már korábban is volt?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mennyi gamerscore-t szedtel ki belole?

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

deep
Lesz, csak Arcade packnak fogják hívni.
engem érdekel egyben az egész egyezzünk meg privizz rám jobb lenne ha csak a telszámodat küldenéd

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Ha esetleg úgy döntesz, hogy kiárusítod bontva, akkor a táp érdekelne.
CSOki444
mennyiért lehet most eladni egy hibás gpu hibás 2 ledes 360 at? alaplap dvd bordák vetni ...??

CSOki444
Tényleg lesz ilyen csomag noverberben hogy PLAY PACK 360 ??

tejföl
Akkor passz.

BAD Boys

Istencsászár
angol

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tejföl
Ha amerikai accountja van, akkor nem is fog.

BAD Boys

Istencsászár
Hi

Pár hete haver dombor kártyájával vettünk nekem Live goldot, most neki kellene venni, de nem megy, kiirja h "your credit card, not will charged this time" üzit, de levonnak 300 ft a mocskos szenyládák akárhányszor ez az üzi jön be...

Mi lehet a baj? elvileg az adatok stimmelnek, mert nekem egybõl mentek, de neki nem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja , statisztikába 10 óra játékidõ van ,amibe nincs benne a rengeteg halál miatti idöpocséklás ,Total 295 death , ebböl az uccsó mappon volt 65 asszem ,de azért 1 dologra büszke vagyok :D megmentettem a éfrfiak becsuletet : az összes ribit kiszabaditottam a játék alatt XDDD

Na végigtoltam :P
Nem is volt olyan nehéz ez a vége mint amennyire mondták ,bár elöször annak tûnt , csak a koncentráláson múlott : nemtom ,h easyn miket csinált a fószer de itt : ha 1xer elkapott oda az egész életed v legalabb a fele , de akkor már szopás mert utánna a kövi fázisra már ul kevés lesz az a hp , szal mikor szemtöl-szembe megy ellene a harc akkor sértetlenül tanácsos lenyyomni , igazából nem olyan nehéz , elsö ütközetkor 2 kombót nyom + földbeszúrás , itt könnyen rálehetett érezni mikor ÉS MENNYIT lehet beleütni pl én dual whieldel Y -t használva szokásosan , elteketóriázva meghökkenve jött a cumi (perszecsak elsöre:Dnajó lehet még 2adjára 3adjára is :P) ,hogy mikor leviszem az életét fél másodpercem sincs megnyomni azt a kib gombot , az akció elinditásához , ha rosszat ,v késön nyomtam akkor gyomorbaszúrt a graven és vagy megdöglöttem v alig maratt élet = szal bukta , neki meg felment újból a feléig , szal elöször ez itt ténleg nehézkes volt .1rész 2.fele : hát ez még elég könnyed volt ,bár nekimentem vagy 10x :) az alsó csápjait nyomja csak ki + 3-4 szurok emberke jön , mihelyst elkezdem forgatni a kereket ,meglehetõsn nagyot csapnak , majd mikor graven nyúlványai visszahúzottak félig gyorsba eltekertem a kart és még volt idõm is song of deathe gyorsan szétdarálni a szurkokat...ugribugri végigtekerem jön a 2/1 fázis , meginnt új kombókat nyomat , meginnt jobban kellett figyelni persze itt is nekimentem egy JÓpárszor ,2/2 5 szurkosbácsi + alul-felül nyomja a csápokat :P eszembejutoitt szerencsére ,h elnyomom a skillt ,sajna a madarak helyett a kristalyt nyomtam be , mind1 ,jó be is szívta õket , pechemre nem láttam a kristalytol szinte semmit , gyorsba elkapott 2 csáp meg is fekuttem , hálistennek csekpoint bug és pont a halál elõtt adta vissza igy nem volt gond már .3/0 szokásos ,bár mikor a megadott gombokat kellett a végén nyomogatni itt is volt jopár nehezités...3/2 na most durvult be igazán , már ezt vártam , durvábban nyomja a csápokat , a szurkok nem csak akkor jönnek mikor elkezdem tekerni a kereket(rohatt script 1ébként) hanem rögtön jönnek a graven körüli részböl is ,mondom gyorsan muszaly leszedni azokat , le is ölöm mind a 3 at , egyböl jön a kövi adag ,na ujratöltés , majd sebesen X el eltekertem és futi , 1ébként itt mindig rosszul jött ki a lépés mert futi körbe-körbe mindig csak pont szar helyen voltam általábanm mikor elvette a nyulványait:D...piros hp-val mentem neki a keréknek,épp jol jött ki a lépés ,marhagyorsan kellett csépelni azt az X gombot ,mert jötte a csápok ,szurokman-ek, éppenhogycsak ...átvezetõ után fasza kis zuhaáns közben szétszurkáltam a gyomrát XDD :)a játék folyamán kicsit még elkapott a hév :P...na mind1 hálistennek végelett .

Összességében , egy jó koncepciobol a végére csak egy közepes szintet tuttak kihozni a fejlesztõk szerintem .Tipikus játék , ahogy halad az ember a játék során egyre jobban jönnek elõ a hbák , elég megemliteni a béna pályatervezést vagy az idióta szörnyeket ,vagy a nádszál/cingárlegény katoákat akik ugy harcolnak a fegyverrel mintha papirból lenne , elég nevetséges...na fölösleges tovább a hibákat sorolni ,s lehet kicsit elfogolut vagyok , de ha belegondolok ,h milyen lehet a King mode ,hát az is jónagy ökör aki végigviszi abba . Nem ért ez 30 acsivmentet(hard) Értékelés : 6,5~7/10

by Ragnar

Hát szerintem meg a kis vinnyogó "puttonyos" elleségek a legjobbak az egész játékban. <#vigyor4>
Viszont az általad emlitett robbanó tüskéket kilövõ fegyvert a 2. rész óta elcseszték.Mert még az elsõben volt a legjobb,amikor jóval késõbb robbantak fel a betalált tüskék,igy össze lehetett hozni hogy egy ellenfélbe belelõsz egy csomót,aztán az jó nagy robbanásokal pusztult el.Pl. óriási volt mikor egy kis puttonyosba belelõttél egy nagy adagot,aztán az visitva beszaladt a többi ellenség közé majd ott robbanva magával rántott még jópárat a halákba.De mostmár szinte azonnal robbanak a betalált tüskék,ugyhogy ilyet nem nagyon lehet csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shan
Továbbra is szeretnék venni nem drágán eredeti:

top spin 2
viva pinata
pgr3-at.

akinek van eladó, pm

köszi
REALista
Ok!THX

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tejföl
Lehet.

BAD Boys

REALista
De engem az érdekel hogy osztot képernyõn lehet e ketten tolni?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

arty
a harmadik részben egyszer nem volt a kezemben az a fegyver :)) a többi stimmel :D

Forza.

arty
sztem a PGR4 inkább PGR3+ ;) ugyan olyan jó, mint volt, a motorok sztem tul árkádosak, a grafika továbbra is lenyûgözõ, a kocsik a legjobb árkád játékok fizikáját kapták. itt kevésbé jellemzõ, h lepattansz a korlátrol, stb. A kocsik a PGR1 óta törnek, romlik a kezelhetõségük, de persze nem egy Burnout szinten ...

még csak gyors versenyeket nyomtam, sajnos egy restart vagy replay után megint csak tölt a gép... nemigaz, h a pgr2-ben meg tudták oldani a pörgösebb játékmenetet itt meg allandoan varni kell :(

mind1, akinek az elõzõek tetszettek, ezt is imádnoi fogja, akinek azok nem annyira jöttek be, ezt is hagyja ki. olyan, mint a halo ;)

összességében a forza hozzám közelebb áll, de ez is nagyon jo autos játék.

Forza.

tejföl
Nekem maga a jatek nem jon be. Egyszeruen ha meglatom azokat a mutyur kis ellensegeket a piros haromszog alaku puttonyukkal, meg az esernyonek latszo targyat pajzskent hasznalo valamiket, rohoghetnekem tamad. A rozsaszinu fegyverrol meg amibol jegcsapok allnak ki, ne is beszeljunk....

BAD Boys

CSOCSO
amiatt nem jon be hogy nem tudtok jatszani mert szarakszik a net?? btw amugy tenyleg nem egy nagy durranas... jo.. jo.. latszik rajta hogy gyonyoeruen osszeraktak de nem a legjobb jatek ahogy azt par ember hypeolja
tejföl
Oszinten megmondom nem tudom. Nekem egyszeruen nem jon be a Halo. A barataim mondtak, meg latom is, hogy toljak, de azt mondjak, hogy a 4 fos coophoz nagyon jo net kell. Harman boldogultak, da ha meg valaki becsatlakozott, akkor a disconnect folyamatos volt. De majd megnezem a kiskonyvebe, hatha ott ir valamit errol a dologrol.

BAD Boys

Sephi
Ehh geci , most raktuk be a Fifa 08-at es nezem hogy magyarul is van. DE AZT A KOZVETITEST BAZE :DDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"