XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze egy arcade-ban is fontos az irányítás (ebben speciel az NFS széria mindig jó volt) de talán kevésbé fontos az, hogy élethûen viselkedjen az autó (gondolok itt elsõsorban a sérülésekre, de a megpördülésekre, sodródásra is). Szóval kikapcsolódásképp az arcade kedvelõknek kifejezetten ajánlanám a PGR4-et. Nálam az új NFS-ig biztosan ez fog pörögni, aztán majd meglátom.
A belsõ nézet miatt mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá. Az NFS3 Hot Persuit óta nem is nagyon emlékszem olyan játékra, amiben használható belsõ nézet lett volna...
PS: a Juiced2 már a "ló másik oldala", ami az irányítást illeti. Nagyon nem tetszik az autók vezetése abban, pedig szép lenne, meg minden...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
érdekel valakit (Xbox360-hoz 1 honapos) táp , tápkábel , headsett , ethernet kábel , Big Water 745 D vizhûtés(2 percet használt!!) , componens hd av kábel
????
csum! :)
Forza 2 egy szimulátor
PGR 3-4 pedig árkád.
Semmi köze a két játéknak egymáshoz.
Forza 2-höz a TDU illik, mert az is szimulátorra hajaz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hallottam egy olyan átalakítórol amivel HDMI cstlakozón keresztül is tudok játszani 1080p felbontásban HDMI nélküli XBOX 360-on.
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18365
http://209.85.135.104/search?q=cache:FbAbmRNVHzYJ:www.gamestar.hu/hdmi-regi-xbox-okba-is.html+xbox+hdmi+%C3%A1talak%C3%ADt%C3%B3&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu
Ha tudja valaki hol tudok vásárolni ilyet nagyon megköszönném.
nekem a pgr3 mal vannak alegszebb emlekeim de ha most elovennem felek hogy ugyanugy gagyinak tunne mint a pgr4 ( igy a forza utan)
a juiced 2 demot probaltam.. tiszta nyal/neona z egesz jatek es annak is ubergagyi az iranyitasa.
Forza.
ennyit a pgr4 rol:
Imadtam a PGR 3 at!!! allandoan elovettem hogy driftelgessek egy kicsit a kedvenc autommal ( clk dtm).
kijott a forza2.. es attertem arra, most kijott a pgr4 es HANYINGER!!! tesom is kiprobalta.. o is imadta a pgr3 at de egyszeruen ez az uj pgr a forza 2 utan ELVEZHETETLEN!
halal gagyi az autok viselkedese, driftelni nemtudok a clk dtm mel. nemtom hogyan de egyszeruen nem megy.. megnyomom a kezifeket es alig erzekeli vagy nem is tudom hogy mondjam.. a pgr3 ban vegigdrifteltem apalyat kezifek nelkul.. itt a clk dtm el meg kezifekkel is csak alig alig sikerul egy ertelmes driftelest osszehozni... haver non stop a kanyar belso falanak csapodik mert ertelmes fizikara szamitva tudja az ember hogy nem ugy fog kanyarodni az auto mintha damilon huznak.. de pedig megis.. szal a pgr4 igy elso kiprobalasra csalodas.. nagyobb csalodas mint a halo3..... forza2 utan egyenesen elvezhetetlen................. :(
és koncentrálok most a halora , ja meg persze a gowra :)
egyébként 455 -öt szettem ki belõle
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert nem szereted a sütit:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
én mindenesetre megprobálom gyorsan elfelejteni a gamet és koncentrálni a forzára/pgr4-re :D
Forza.
A következõ lenne a kérdésem. Ma regisztráltunk tesómmal a livee-re ha felvesszük egymást a friend listára, hogy tudunk egymással co-op játékot játszani? Mert nem találjuk meg egymást. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pár hete haver dombor kártyájával vettünk nekem Live goldot, most neki kellene venni, de nem megy, kiirja h "your credit card, not will charged this time" üzit, de levonnak 300 ft a mocskos szenyládák akárhányszor ez az üzi jön be...
Mi lehet a baj? elvileg az adatok stimmelnek, mert nekem egybõl mentek, de neki nem...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem is volt olyan nehéz ez a vége mint amennyire mondták ,bár elöször annak tûnt , csak a koncentráláson múlott :
Összességében , egy jó koncepciobol a végére csak egy közepes szintet tuttak kihozni a fejlesztõk szerintem .Tipikus játék , ahogy halad az ember a játék során egyre jobban jönnek elõ a hbák , elég megemliteni a béna pályatervezést vagy az idióta szörnyeket ,vagy a nádszál/cingárlegény katoákat akik ugy harcolnak a fegyverrel mintha papirból lenne , elég nevetséges...na fölösleges tovább a hibákat sorolni ,s lehet kicsit elfogolut vagyok , de ha belegondolok ,h milyen lehet a King mode ,hát az is jónagy ökör aki végigviszi abba . Nem ért ez 30 acsivmentet(hard) Értékelés : 6,5~7/10
by Ragnar
Viszont az általad emlitett robbanó tüskéket kilövõ fegyvert a 2. rész óta elcseszték.Mert még az elsõben volt a legjobb,amikor jóval késõbb robbantak fel a betalált tüskék,igy össze lehetett hozni hogy egy ellenfélbe belelõsz egy csomót,aztán az jó nagy robbanásokal pusztult el.Pl. óriási volt mikor egy kis puttonyosba belelõttél egy nagy adagot,aztán az visitva beszaladt a többi ellenség közé majd ott robbanva magával rántott még jópárat a halákba.De mostmár szinte azonnal robbanak a betalált tüskék,ugyhogy ilyet nem nagyon lehet csinálni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
top spin 2
viva pinata
pgr3-at.
akinek van eladó, pm
köszi
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
még csak gyors versenyeket nyomtam, sajnos egy restart vagy replay után megint csak tölt a gép... nemigaz, h a pgr2-ben meg tudták oldani a pörgösebb játékmenetet itt meg allandoan varni kell :(
mind1, akinek az elõzõek tetszettek, ezt is imádnoi fogja, akinek azok nem annyira jöttek be, ezt is hagyja ki. olyan, mint a halo ;)
összességében a forza hozzám közelebb áll, de ez is nagyon jo autos játék.
Forza.
BAD Boys
BAD Boys
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"