XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hát én inkább kiírom DVD-re...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

redraven8
Hmm...én példul arra gondoltam,hogy fogok egy sima 20 gigásat...FTP kapcsolattal leszedem a PC-mre ami a 20 gigás vinyón van...majd fogok egy 120 gigás vinyót...(szedtem hozzá valami függetlenítõ szart is) ..és arra felmásolni a 20 gigás tartalmat..majd visszatenni a tokba.Ennyi..Esetleg egy régi xbox boot lemezzel valahogy felmásolni rá a HDD loadert meg az evox ot úgy ahogy régen a simára tettek Xbox360 as menürendszert. <#finom>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

ColdFire
én lehet egy ilyennel lepem meg magam vmikor:

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hat nem meglepett a szulinapomra az ocsem egy ilyennel: <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Jelenleg az Xbox 360 20 gigás vinyójára nem tudsz játékot felmásolni és azt onnan inditani ,ez biztos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zsanet
zsanet
szerintem XSATA-val megoldható

redraven8
Pedig álítólag van Xbmc meg minden egyébb xbox360 ra is...úgy ahogy anno a simához.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Nem lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

redraven8
Valaki nemtudja véletlen,hogy hogylehetne a vinyóra felmásolni játékokat? Esetleg xbox boot lemezes játék vagy valami <#smile>

arty
én sem értem mi az emberek gondja a pgr4-el. szép is és a drift is az adott kocsin mulik, h megy-e ... a motorok viszont nem érnek semmit, az már tényleg mario.

nekem a köd és a ho még ami nem jön be, sztem a pgr3 szebb ezért :))

Forza.

Lizardman
sorry, tényleg, hirtelen azthittem a hal3-rol van szo... tényleg bocs ;)

1.vkivel inkompatibilis vagy, ez esetben mindkettõtöket kivág
itt nincs mese, vagy te, vagy a másik marad bennt
(sajna gyakori eset)
2.túl sokan vagytok
ez fõleg akkor van ha magyarok csinálnak játékot, ott legfeljebb 10- 12 fõ tud stabilan bennt lenni. Külföldi esetében ritkább, ott a 12vs12 is elméletileg stabil

Általában azokat vágja ki nagyobb gyakorisággal, akik utoljára csatlakoztak./ez teljesen független a netkapcsolattól, tehát egy 20mbites vonalnál is kivághat/

miva ?? :D én nem pgrezek , lese szedem , meg se szerzem , ki se irom :)

Lizardman
hát ahogy néztem live-n többen játszanak már vele (köztük ragnar is)...

Adi
Vagy most akkor mivan? most játszak vele?
Csak parázok, h kibannolnak!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Öszintén,szerinted miért kérdezem meg ennyiszer? Lehet ,hogy nem kaptam még erre a problémára választ?!! Egyépként nemhinném hogy itt is azt jelenti mert a server utána is megvan,meg játtszanak is rajta,mert ugye ebben az esetben nemcsak engem likvidálna.. mind 1 azért kösz.

mucsácsó
Ezt még hányszor fogod megkérdezni, komolyan? :D
Legalább már hatodszorra látom ezt, és nem túlzok.. :D
Nem tudom a CoD3 multi esetében hogy van, de ez azt jelenti, hogy aki kreálta a szervert, az kilépett, és így vége az egésznek. (szerintem így lehet a CoD3-ban is..) Ha tévedek, akkor javítsatok ki :D
Nemtudja valaki miért dobál ki a Cod3 egy csomo serverröl ezzel az üzivel?

"Game sessionno longer available"

nemértem...

Istencsászár
A GS ezekre a táborokra épít, elég csak olvasni az írókat, látszik h ez a célközönségük, és ezen nem is változtatnak, ezek után csodálkozik valaki a színvonalon?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rambuu
Hát ja az a gyerek engem is idegesít, de bazira!
A másik meg jólvan én szeretem a GS-t, me elég sok szerkesztõ (fõ szerkesztõ) a haverom, ismerem õket szóval én szeretem a GS-t, de ténleg az ilyen parasztokat ki kellene lökdösni szépen az oldalról! <#gun><#buck>

Adi
Jó csak azt mondom ha vmibõl region free jön az már kint alapból region free nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alwares
Én már játszottam neten is vele :D

Adi
Vki erre?

Egyépként én elvagyok a pgr4-el tudtam mire számitsak ugyhogy nem volt csalodás,sztm nem olyan rossz.Persze Arcade ezis de az Nfs viszi a pálmát az Arcade kategoriába... fuu az valami hajmeresztö,devalahogy azzal is mindig játtszom mert mégis van benne valami.. Fps-be hát a Darkness vagy a Bioshock klasszisokkal tulszárnyalja a Halot... én még 7 pontot se adnék rá a 10-böl..

Kandurex
az XBOX -al mindkét tábornak szerencséje van, mert Microsoft szépen jelentet meg MINDEN címet PC-re...egyedül csak a Sony "tiltja" a portolást..éljen a Sony..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Pff GS egy szánalom, legtöbb paraszt természetesen oda jár, mert miért is ne, az a leghíresebb "offline" és online magazin, nemde?
Ez a gegi666 meg egy nyomorult..nem tudom, miért lenne baj, ha megjelenne Crysis X360-ra például. Legalább nem kell egy 400k-s konfig a box mellé. Sõt, ezzel az erõvel mi is háboroghatnánk, hogy miért lesz PC-re a Gears of War, mikor mondhatni az az X360 legismertebb és legnagyobb húzócíme..mit keres akkor PC-n? (Még talán jogosan is tehetnénk, mert a PC-s verzió hosszabb lesz valamivel..)
Alwares
Túl sok GS-en az idióta, még szerencse hogy már nem dolgozom ott. Ezt a faxt ki kéne bannolni, ezt a gegi666-ot, meg úgy az egész gs olvasó közönségét egy IQ teszten kiszûrni és meghagyni azt a maradék 5-10 embert...

Ewergo
Nekem a Stranglehold-ban az egyik ami nem tetszett mikor asztalon vagy valamin, sablonszerüen csuszkált seggen. A japós fillingen érzödik a naivitás. "Boldogok vagyunk mert keveset tudunk" elv. (csak a gém stilusra értendö)

Lizardman
én meg pont fordítva vagyok, darkness nem jött be annyira, viszont a stranglehold-ot imádtam ;) izlések és pofonok...

Sephi
The Darkness az eggyik legstilusosabb FPS amit valaha jaccotam. Egyszeruen imadtam.

A Stranglehold meg mass hent gama ami nekem mar nem jon be :P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ewergo
Ezt meg pár hsz-t vitrinben kéne mutogatni! :)
"kurva szar mert gagyi, tetszik mert fasza". Amig konkrétumokat, helyzeteket, pontosabb dolgot nem irsz, addig csak üress puffogás az egész.
Pl. ugy ahogy én irtam a Bioshockrol a nem éppen látványos karakterekkel kapcs. Aminek elég stabil alapja is van lsd. mindehol képek, videok.
Csak egyszerüen érdekelne a véleményed "kurva,fasza,gagyi" nélkül! <#vigyor4>

TothLaci
Szerintem meg nem lett rossz játék a 4. Bár arcade, de a grafikája nagyon jó, és nem Need For Speed, az irányítás megszokható.
Bár kicsit hasonlít a régebbi Test Drive játékokra, de nagyon jó lett szvsz.
testerlnx
Én akkor csak azt nem értem, hogy miért változtattak a PGR3-hoz képest, mert azzal teljesen jól elvoltak az emberek :( AZért kiváncsi vagyok milyen lett, jöhetne már a demó...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Ebben a játékban nincs semmi(pgr4).Tök egyszerü árkád game.
Igaza van csocso-nak,tényleg gagyi játék lett!
Éjjel még próbálkoztam vele de inkább már hagyom végleg:(
Forza2 disc-et meg berakni ez után megváltás:-))

nos az, hogy te nem tudsz vezetni, nem a program hibája. a pgr4ben végre van súlya az autóknak, van FIZIKA, a pgr3ban még 300nál is úgy lehetett rángatni az autókat mintha 3al menne.
CSOCSO
nem vagy egyedul.. szvsz ubermodon tul van hajpolva ez a halo 3... 8/10 en erdemelne MAX!!! a nagyon szigoru lapoktol meg inkabb 7 est
CSOCSO
szvsz a nurb. on lehet a kegkevesebbet driftelgetni de ahogy erzed.. ezenkivul nekem nem minden szar... halo 3 utan a bioshockot betettem.. hat komolyan mondom jobban megbecsulom a bioshockot mostmar..
bioshock fasza jatek... gow 4 fasza jatek... lost planet egyik kedvencem, graw2 fasza volt.. rainbow six fasza volt, crackdown. stb stb.. blahblahblah.. 4 jatek van ami nagyon nem tetszik:

az a gta klon jatek..nem tetszik mert egyszeruen GAGYI

TDU: mert a pgr3 hoz hasonlitva szar volt a haverr meg egyfolytaban csak anyazott hogy el kell vinni vmi kocsit vhova es megkarcolta es kevesebb mani meg a csaj kiszall az autobol mert odacsapodott valahova blahblahblahblah.. nem tetszett, nem erdekelt.. inkabb pgr3al nyomultam

halo3: a csapbol is ez folyik szinte mindenki szerint az evezred jateka.. szvsz egy super mario sunshine jobban elvezheto egy zeldarol nem is beszelve, pedig tok mas jatekok de ha fps nel akarunk maradni akkor bioshock vagy gow sokkal sokkal jobb!

pgr4: kurvanagyott csalodtam benne.. ebbe belesegit a forza2 is..

szal hagyjuk mar ezt a mindent leszarozok dolgot....
4 jatek... 4... abbol a 30-40 bol amirol mindig szo van...
CSOCSO
pgr3om valoban kellemes arkade volt nahde szvsz ez a negy megarkadabb megszarabb iranyitas megkevesebb fizika... nem csuszik az auto.. damilon huzzak az autokat a kezifek szartsem er.... gagyi :((((( pgr3 kurvajo volt szvsz. de igy a forza2 utan egy pgr szintu arkade jatek nagyon nagyon gaz.
CSOCSO
hat ja... halo 3 al egyetemben a pgr4 is csalodas.. csak a ketto kozul a gr4 et kecimod vartam :(((((((((
Na végigtoltam a Halo3-mat.. :D Hát az eleje még csakcsak elmegy a közepe felé már kicsit untam,egyedül azok a dromedár robotpokok tetszetek.. na aztán a vége.. pff hát csak mosolyogtam ahogy kocsikáztam "legolandba" :D juj dejo hogy vége lett! Hát ha ezért a játékért vannak az emberek megörülve,asszem én vagyok a kakukktojás..

Most,hogy lesz nekem hang vga kábellel?
Ez eszembe sem jutott:(Még jó,hogy megrendeltem.
Az optikai vga kábelre mit lehet rákötni?Vagy hogy tudok én hangot varázsolni így??

CHEAPBOY
azért is hívom árkád játéknak:) mint a régi szép idõkben olyanok:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

arty
a gt inkabb a pgr, mint forza társa irányitásban/fizikában :) vhol a kettõ között, de sztem elég sinauto.

cheapboy: az általad irt árkád játékok már borzalmas mario szintü ügyességi vackok, nem azt mondom h általános szorakozásra nem alkalmasak, de nincs autos játék érzetem, ha játszom velük.

Forza.

Istencsászár
Ráérnek, most kaptam meg a Strangehold, The Drakness párost azzal el leszek egy ideig:), annyi jó gém van h az ember nem gyõzi:) de nem is kell sietni.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Gt biztoss jobb márcsak a belsõ nézet miatt is, bár tény h xre froza az egyetlen komolyabb autós gém, majd ha lemegy az ára erõsen 10 elá talán... bár nemvagyok maziohista h kormány nélkül szenvedjek:), segítségekkel meg kb semmi értelme ugyan ott vagyok mint egy pgr.

CHEAPBOY
halo3, pgr4, mamám<#csodalk>. MAss effekt azonnal ideveleee!:)

Kaplan
Azért már úgy kipróbálnám a HALO 3, PGR4, Mass Effect triót, de még várnom kell rájuk :/
Csabi te meg sürgesd már meg magad plz, lassan utazok el külföldre rabszolgának :DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
nem is teszem. csak számomra az az árkád autos. a másik amit megeszek ma szimulator kozeli elmeny: GT. lehet masok szerint a forza jobb (szerintem sohasem, mind1). a PGR s társai nekem két szék kozott a foldre játék. megnéztem mert érdekelt hogy néz ki, de látványmegtekintés után már nem játszottam vele, nem mozgatott.

Istencsászár
Ezek már nekem túlon túl agymenések:), de szerintem nem is kell ezekkel a PGrt összehasonlítani mert más azért... Sega Rallyt sem hasonlítjuk a Colin Dirthez:), persze ebben az esetben nagyobb a kontraszt.