XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem a köd és a ho még ami nem jön be, sztem a pgr3 szebb ezért :))
Forza.
itt nincs mese, vagy te, vagy a másik marad bennt
(sajna gyakori eset)
2.túl sokan vagytok
ez fõleg akkor van ha magyarok csinálnak játékot, ott legfeljebb 10- 12 fõ tud stabilan bennt lenni. Külföldi esetében ritkább, ott a 12vs12 is elméletileg stabil
Általában azokat vágja ki nagyobb gyakorisággal, akik utoljára csatlakoztak./ez teljesen független a netkapcsolattól, tehát egy 20mbites vonalnál is kivághat/
Csak parázok, h kibannolnak!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Legalább már hatodszorra látom ezt, és nem túlzok.. :D
Nem tudom a CoD3 multi esetében hogy van, de ez azt jelenti, hogy aki kreálta a szervert, az kilépett, és így vége az egésznek. (szerintem így lehet a CoD3-ban is..) Ha tévedek, akkor javítsatok ki :D
"Game sessionno longer available"
nemértem...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A másik meg jólvan én szeretem a GS-t, me elég sok szerkesztõ (fõ szerkesztõ) a haverom, ismerem õket szóval én szeretem a GS-t, de ténleg az ilyen parasztokat ki kellene lökdösni szépen az oldalról! <#gun>#gun><#buck>#buck>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a gegi666 meg egy nyomorult..nem tudom, miért lenne baj, ha megjelenne Crysis X360-ra például. Legalább nem kell egy 400k-s konfig a box mellé. Sõt, ezzel az erõvel mi is háboroghatnánk, hogy miért lesz PC-re a Gears of War, mikor mondhatni az az X360 legismertebb és legnagyobb húzócíme..mit keres akkor PC-n? (Még talán jogosan is tehetnénk, mert a PC-s verzió hosszabb lesz valamivel..)
A Stranglehold meg mass hent gama ami nekem mar nem jon be :P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"kurva szar mert gagyi, tetszik mert fasza". Amig konkrétumokat, helyzeteket, pontosabb dolgot nem irsz, addig csak üress puffogás az egész.
Pl. ugy ahogy én irtam a Bioshockrol a nem éppen látványos karakterekkel kapcs. Aminek elég stabil alapja is van lsd. mindehol képek, videok.
Csak egyszerüen érdekelne a véleményed "kurva,fasza,gagyi" nélkül! <#vigyor4>#vigyor4>
Bár kicsit hasonlít a régebbi Test Drive játékokra, de nagyon jó lett szvsz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Igaza van csocso-nak,tényleg gagyi játék lett!
Éjjel még próbálkoztam vele de inkább már hagyom végleg:(
Forza2 disc-et meg berakni ez után megváltás:-))
bioshock fasza jatek... gow 4 fasza jatek... lost planet egyik kedvencem, graw2 fasza volt.. rainbow six fasza volt, crackdown. stb stb.. blahblahblah.. 4 jatek van ami nagyon nem tetszik:
az a gta klon jatek..nem tetszik mert egyszeruen GAGYI
TDU: mert a pgr3 hoz hasonlitva szar volt a haverr meg egyfolytaban csak anyazott hogy el kell vinni vmi kocsit vhova es megkarcolta es kevesebb mani meg a csaj kiszall az autobol mert odacsapodott valahova blahblahblahblah.. nem tetszett, nem erdekelt.. inkabb pgr3al nyomultam
halo3: a csapbol is ez folyik szinte mindenki szerint az evezred jateka.. szvsz egy super mario sunshine jobban elvezheto egy zeldarol nem is beszelve, pedig tok mas jatekok de ha fps nel akarunk maradni akkor bioshock vagy gow sokkal sokkal jobb!
pgr4: kurvanagyott csalodtam benne.. ebbe belesegit a forza2 is..
szal hagyjuk mar ezt a mindent leszarozok dolgot....
4 jatek... 4... abbol a 30-40 bol amirol mindig szo van...
Ez eszembe sem jutott:(Még jó,hogy megrendeltem.
Az optikai vga kábelre mit lehet rákötni?Vagy hogy tudok én hangot varázsolni így??
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
cheapboy: az általad irt árkád játékok már borzalmas mario szintü ügyességi vackok, nem azt mondom h általános szorakozásra nem alkalmasak, de nincs autos játék érzetem, ha játszom velük.
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csabi te meg sürgesd már meg magad plz, lassan utazok el külföldre rabszolgának :DD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!