XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem esek kétségbe mert nincs X-re Witcher,np.
Van helyette most bõven más a sz.piacon😊
De lehet azért pc-n rápillantok,ha másért nem akkor csak azért,hogy milyen lett.
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Victor: szerintem nem, mivel vinyójára nemigen tudsz rámásolni. Másik meg, hogy vannak torrenten arcade gamek? Én még nem láttam sehol sem 😮
Csak ilyen Xbox Live Arcade Unplugged bizét, ami egy kollekció egy lemezen.
★ 汤姆 李
Most lehet hogy egy nagyon hülye kérdést fogok feltenni de megkockáztatom:Ha torrentrõl leszedek xbox 360-ra arcade játékokat és rámásolom a vinyóra akkor azok elfutnak?Mert lényegébe ugyan az az eset mintha letölteném a Live-ról nem??Bocs de még nem igazán vágom ezt....
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Egyébként jó hír, pont most olvastam: GH3-on nincsen region lock, szóval jó lesz nekünk az USA-s rilíz is 😉
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Hmmm, Jerichoval nincsen problémátok? Imént olvastam, hogy sokszor fagy, fõleg mikor egy következõ pályára érsz. De van akinek eleve megírnia sem sikerült. Többen is írták ezeket, szóval itt valami bibi lehet... =/
currupted iso, elvileg..
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
itt
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
(Cool ez a lélekvándorlás karakterek között,azaz csapattagok között).
Mondjuk most elakadtam kicsit😊
★ 汤姆 李
Tapasztalatok? Mégis érdemes lenne kiírni..?
A tesztek kicsit elvették tõle a kedvemet, bár akik már tolták vele PC-sek, azok nagyon istenítik..de azért megkérdeznélek titeket is 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Guitar Hero 3 Xbox360 USA
Valami homemade rilíz..viszont legalább már 100%, hogy van a boltokban.. 😊
De azért reméljük region free...mert ha nem, akkor még várhatunk majdnem pont egy hónapot a gitárhõsködésre..
★ 汤姆 李
Csak az a gáz,hogy xboxon hogy lehet cserélni mezeket stb?Mert pc-n könnyen megoldható,de boxon:S
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★ 汤姆 李
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezek a játékok iXtreme kompatibilisek-e?
Tomb_Raider_Anniversary_USA_XBOX360-PROTOCOL
Clive_Barkers_Jericho_USA_XBOX360
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mostmár értem miért lesz ez magyaritva! 😊
na majd akkor én 😉
Matricára figyelj oda,hogy ép legyen(igaz megoldható levenni de nem mindig).
Ui:aztán alkudni ám:-)Mennyi a gép??
★ 汤姆 李
Ha hibás a gép, akkor az ott azonnal kiderülne (mondjuk 10-15 percet nyüstölném) vagy létezik olyan hiba, hogy mondjuk hosszabb mûködés után ugrik ki a hibája? Mire érdemes odafigyelnem?
Annyi szuper akciójáték jelent meg mostanában, s én meg kezdem nagyon elhagyni magam. 😊
★ 汤姆 李
A Fifaban tényleg poénos dolgok vannak😊Egyelõre még csak pc-n tolom a pest,majd boxon megnézem a fifat😊
Lepanntal a labda es odagurul a kapushoz aki setalva odamaszkal es felkapja a foldrol. Erre megszolal a komentator : MICSODA CSODALATOS VEDES!!!!
AAHAHAHAHAHA 😄DDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen komponensel van összekötve!
Nem hiszem,h a TV-nek van baja(remélem),mert HD-ben a DVD-nél nem csinálja!Csak az XBOX-nál!
VGA kábellel összekötve még nem próbáltam,mert nincs ilyen kábelem!
Egyébként ezzel vmit javítana a képen?!Bár ha a problémám elmúlna akkor már megéri!
Jó játékok közé sorolom amit végig is viszek.
Jericho Squad-Move up😊<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
78.000Ft és HDMI csatis
legalábbis én 18-án érdeklõdtem náluk és ez a válasz jött...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
de lehet, hogy majd elnézek arra felé is 😄
Ha pesti vagy akkor meg fõleg.
Ahogy írta Balogh Péter (Koncepciómenedzser Saturn):
Senki nem marad le az akcióról.
Hátha marad
És még drágább is.
Ehhez meg van vga kábel meg 2 wireless controller.
De te tudod.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Már írtam egyszer ezügyben.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
jelenleg melyik üzletben a legolcsóbb az Xbox360 Premium? már néztem néhány helyen... a konzone-n 85k, a globalgame-n 84k, és eddig a legolcsóbban a konzolstúdión láttam, ott 83k volt! tehát a kérdés: van valamilyen más üzlet, ahol olcsóbb a box?
a válaszokért pedig thx 😊
A Mega Saturn nyitási akciójában 79.900 Ft-ért meghirdetett XBox Elite szett a nyitásra megérkezett, de nem akkora darabszámban, mint amennyiben a Microsofttal megegyeztünk. Az áruházban elõjegyzést vettünk fel, így akik ma reggel nem jutottak hozzá a termékhez, azoknak a napokban ingyen házhozszállítjuk. Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk, akkor is, ha önhibánkon kívül alakult így a helyzet.
Ha valkaki tud kérlek segítsen!
Amikor a TV-t az XBOX-ra kapcsolom(HDTV 720p),akkor a feliratokat és minden mást 2 mm-rel balra viszontlátom!Ha jól tudom ez a szellemkép!
Ezt csak ilyen felbontásban csinálja...Kompozitnál nem!