XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van,thx😊
Nem esek kétségbe mert nincs X-re Witcher,np.
Van helyette most bõven más a sz.piacon😊
De lehet azért pc-n rápillantok,ha másért nem akkor csak azért,hogy milyen lett.

★ 汤姆 李

KILLER2
Abba a 360ba véletlenül nem csak a CPU új, a GPU meg maradt a régi?

Töltsük le az internetet!

Törölt felhasználó
HI.Érdekelne,hogy minden HALO3 X360-as FALCON chip-es vagy vannak kivételek.Ha vannak hogy tudom meg,hogy az enyém melyik.Az biztos,hogy BENQ a meghajtója."Jövõhéten chippelik"HMMMMM
Alwares
A fejlesztõk azt mondták ha sikeres lesz a játék PC-n lesz majd egyszer Xbox360-as port. Így én elég valószínûnek tartom, hogy ki fogják egyszer adni, hogy mikor az jó kérdés...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
Nem lesz, only PC.
Victor: szerintem nem, mivel vinyójára nemigen tudsz rámásolni. Másik meg, hogy vannak torrenten arcade gamek? Én még nem láttam sehol sem 😮
Csak ilyen Xbox Live Arcade Unplugged bizét, ami egy kollekció egy lemezen.
The Witcher nincs és nem is lesz 360-ra?

★ 汤姆 李

Victor1103
Hello!
Most lehet hogy egy nagyon hülye kérdést fogok feltenni de megkockáztatom:Ha torrentrõl leszedek xbox 360-ra arcade játékokat és rámásolom a vinyóra akkor azok elfutnak?Mert lényegébe ugyan az az eset mintha letölteném a Live-ról nem??Bocs de még nem igazán vágom ezt....

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mucsácsó
Csak a Jerichonál kerreg, semmi másnál? Nem lehet, hogy megnyekkent a meghajtód?

Egyébként jó hír, pont most olvastam: GH3-on nincsen region lock, szóval jó lesz nekünk az USA-s rilíz is 😉
Bendy
Kiírtam, kerreg az olvasó és Open Tray. Eddig nem volt problémám, Jerichoval beszívtam. Talán lesz proper 😞

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

mucsácsó
Már akit érint a dolog.. 😊

Hmmm, Jerichoval nincsen problémátok? Imént olvastam, hogy sokszor fagy, fõleg mikor egy következõ pályára érsz. De van akinek eleve megírnia sem sikerült. Többen is írták ezeket, szóval itt valami bibi lehet... =/
currupted iso, elvileg..
És maj akkor kezdünk vele játszani mert,he nem akkor ban!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Adi
itt nézzd meg:
itt

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ewergo
Ha a játékmenete annyira jo mint a Darkness-é, már nyert ügy van! ?

Én maradok a véleményemnél:eddigi legjobb fps számomra X360-ra!
(Cool ez a lélekvándorlás karakterek között,azaz csapattagok között).
Mondjuk most elakadtam kicsit😊

★ 汤姆 李

mucsácsó
Látom már néhányan toljátok a Jerichot.. 😊
Tapasztalatok? Mégis érdemes lenne kiírni..?
A tesztek kicsit elvették tõle a kedvemet, bár akik már tolták vele PC-sek, azok nagyon istenítik..de azért megkérdeznélek titeket is 😊
Istencsászár
Hékás, 360on fifázz😊, ne a pécés, oda dobom elétek a moslékot disznóknak verzióhoz hasonlítsd, annél még a Pes is jobb😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
Nah, már valami már van useneten..
Guitar Hero 3 Xbox360 USA
Valami homemade rilíz..viszont legalább már 100%, hogy van a boltokban.. 😊
De azért reméljük region free...mert ha nem, akkor még várhatunk majdnem pont egy hónapot a gitárhõsködésre..
Tényleg!Ez fontos kérdés.Hogy lehet pl.Master L.-ban mezt cserélni??

★ 汤姆 李

Waczkor
Eddig fifaztam,de ez a pes most nagyon jó lett.Csak amiatt adnak majd el több fifat,mert sajnos az õ birtokukban vannak a licenszek😞

Csak az a gáz,hogy xboxon hogy lehet cserélni mezeket stb?Mert pc-n könnyen megoldható,de boxon:S

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Jericho kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Pill box-okat,hogy lehet felrobbantani Cole-al?Elvileg ez a feladat.Ja meg lopakodjak is közbe?Azt írja ott,hogy kerüljem meg az egészet.

★ 汤姆 李

Örm
Hello!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezek a játékok iXtreme kompatibilisek-e?
Tomb_Raider_Anniversary_USA_XBOX360-PROTOCOL
Clive_Barkers_Jericho_USA_XBOX360

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Alwares
Hát boxon a Fifa is ezerszer jobb mint PC-n... Mondjuk szerintem konzolon is a PES a jobb, de hát izlések és pofonok. Az mekkora poén már, hogy nem vették meg a csapatokat de van a játékban Edit mode ahol átirhatsz mindet az igazira 😄 Tudom a régi PES-ekben is volt de teljesen meglepõdtem, azokat mindig PC-n toltam moddolva...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ewergo
Hát igy ránézésre felül tölsd tele a tankját. Gondolom én.
Mostmár értem miért lesz ez magyaritva! 😊

hát nemtom,de igy nézegettem és elég jonak tunt,hd ready volt ráirva,meg 1080p annyira nem értek ezekhez.de mondták hogy nem is ez volt emghirdetve ennyiért hanem vmi samsung és ezt hoztak helyette...
neszesemmi , fogd meg jól , mi ?😄
na majd akkor én 😉

hi,tud valaki segiteni mert elakadtam a Jerico-ba. Pontosan itt: Egyszerüen nem jövök rá mit kell csinálni..

Ha ott bekapcsolásnál és 20-30 percnyi használat után nincs fagyás,akadás,kerregés,piros led,gép kikapcsolás stb.furcsa jelenség akkor az a gép jó.
Matricára figyelj oda,hogy ép legyen(igaz megoldható levenni de nem mindig).

Ui:aztán alkudni ám:-)Mennyi a gép??

★ 汤姆 李

torrente
Találtam egy hirdetést, amelyben egy másolt játékok lejátszására is alkalmas 360-as gépet kínál az eladó, jó sok másolt játékkal. Nála ki is lehet próbálni.
Ha hibás a gép, akkor az ott azonnal kiderülne (mondjuk 10-15 percet nyüstölném) vagy létezik olyan hiba, hogy mondjuk hosszabb mûködés után ugrik ki a hibája? Mire érdemes odafigyelnem?
Annyi szuper akciójáték jelent meg mostanában, s én meg kezdem nagyon elhagyni magam. 😊

Új Pes-ben a felvett visszajátszást fel lehet tölteni a Live-ra?

★ 汤姆 李

Waczkor
Egyébként nem tudom PES-t tolja e vki,de szerintem hihetetlenül jó lett a kommentár.Igaz hogy nem magyar,tehát nem tûnik fel annyira,ha hibáznak.De sokkal jobban kommentárják a dolgokat,mint a fifaban akár angolul.

A Fifaban tényleg poénos dolgok vannak😊Egyelõre még csak pc-n tolom a pest,majd boxon megnézem a fifat😊

Sephi
A FIFA08-ban az a jo amikor berakod a magyar komentart es nem birsz jaccani a rohogestol 😄

Lepanntal a labda es odagurul a kapushoz aki setalva odamaszkal es felkapja a foldrol. Erre megszolal a komentator : MICSODA CSODALATOS VEDES!!!!

AAHAHAHAHAHA 😄DDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt nem tudod véletlenül hogy milyen tipusszámút adnak 99e-ért?
Nem hiszem, de probáld meg!
Sony KDF-E42A11 LCD projektor a TV!
Igen komponensel van összekötve!
Nem hiszem,h a TV-nek van baja(remélem),mert HD-ben a DVD-nél nem csinálja!Csak az XBOX-nál!
VGA kábellel összekötve még nem próbáltam,mert nincs ilyen kábelem!
Egyébként ezzel vmit javítana a képen?!Bár ha a problémám elmúlna akkor már megéri!
Nagyon jó a Jericho game!Fõleg a baby tetszik benne aki folyamatosan a hátán lévõ kard-ot szorongatja,másik kezében + 1 pisztolyt tart😊
Jó játékok közé sorolom amit végig is viszek.

Jericho Squad-Move up😊<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

james69holden
saturnon kívül talán a multiformatban a legolcsóbb most a premium szvsz
78.000Ft és HDMI csatis
legalábbis én 18-án érdeklõdtem náluk és ez a válasz jött...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
flashelés 4000Ft

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

most jövök a saturnból.LG HD READY tvket most viszik 4-5ösével raktárból lehet kihozni ott adjják 99ezer ft ért.
Bendy
Ez milyen TV? Komponens-el kötöd össze? Megpróbálnám a helyedben VGA kábellel is

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

ecsédi vagyok 😄
de lehet, hogy majd elnézek arra felé is 😄

Waczkor
Egy próbát szerintem megér😊
Ha pesti vagy akkor meg fõleg.
Ahogy írta Balogh Péter (Koncepciómenedzser Saturn):
Senki nem marad le az akcióról.

Hátha marad

lol..., arra aztán sok esélyem van 😄

Waczkor
Ha még eltudsz csípni egy elitet a Saturnban,akkor az a legolcsóbb.

Attila8805
Mé konzolboltban adnak?
És még drágább is.
Ehhez meg van vga kábel meg 2 wireless controller.
De te tudod.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Adsz hozzá egy FIFA 08-at, akkor meggondolom kétszer is <#idiota>

Waczkor
lol<#buck>

Attila8805
Vedd meg az enyém 70-ért😄
Már írtam egyszer ezügyben.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hy all!
jelenleg melyik üzletben a legolcsóbb az Xbox360 Premium? már néztem néhány helyen... a konzone-n 85k, a globalgame-n 84k, és eddig a legolcsóbban a konzolstúdión láttam, ott 83k volt! tehát a kérdés: van valamilyen más üzlet, ahol olcsóbb a box?
a válaszokért pedig thx 😊

Waczkor
Már meg is jött a hivatalos válasz, ami szerint a Microsoft szállított kevesebbet, viszont senki nem marad le az akcióról:

A Mega Saturn nyitási akciójában 79.900 Ft-ért meghirdetett XBox Elite szett a nyitásra megérkezett, de nem akkora darabszámban, mint amennyiben a Microsofttal megegyeztünk. Az áruházban elõjegyzést vettünk fel, így akik ma reggel nem jutottak hozzá a termékhez, azoknak a napokban ingyen házhozszállítjuk. Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk, akkor is, ha önhibánkon kívül alakult így a helyzet.

Sziasztok!

Ha valkaki tud kérlek segítsen!
Amikor a TV-t az XBOX-ra kapcsolom(HDTV 720p),akkor a feliratokat és minden mást 2 mm-rel balra viszontlátom!Ha jól tudom ez a szellemkép!
Ezt csak ilyen felbontásban csinálja...Kompozitnál nem!