XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdéem lenne.
ma sajnos taléálkoztam azzal a problémával, hogy a flah-elt boxom 3 piros leddel indult.
Mit tegyek.
Miskocon kellene valaki aki segít
Köszi mindenkinek a segítséget
Ha régió kód miatt nem indul egy játék lehet vele valamit kezdeni?
már annyira szenvedtem a végén,hogy legyen már vége,hogy el sem hiszem(utálok félbehagyni játékokat-sajna elõfordul néha)
télleg egy ûberfos
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tudom hogy ízlések és pofonok, de az a játék egy eszméletlen ..ar!
Szigorúan csakis szerintem<#vigyor4>#vigyor4>
Waczkor: Ebben egyetértek,persze aki flesh-elt géppel nyomja ne verje a tamtamot ha bannolják,mert nincs joga hozzá,ez benne van a pakliba.
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként meg nem muszáj megvenni minden egyes játékot,vannak használtak is,akkor már eleve spórolsz rajta.Aki tud várni,az késõbb kipróbálhatja az a játékot.Vagy megveszi az újat és ésõbb ha megunta becseréli.
Amúgy meg amíg pc-n játszottunk,spóroltunk eleget.Jó ha két játékot megvettem eredetiben.
Nekünk többet ér hogy biztonságban tudunk a haverokkal játszani live-on,valamint ha megdöglik a gép akkor csere...
Van aki megengedheti magának,van aki nem.Inkább csak a hangnemmel volt gond,hogy sokan felháborodva kérdezik,hogy most miért bannoltak õket,miért nem tudják használni a live-ot.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
õõõ, az oldal el lett mentve (backup-ot csináltunk), már csak kéne találni 1 olyan szolgáltatót aki elvállalja, hogy ad tárhelyet az oldalnak (persze nem ingyen) és akkor már mehetne is tovább, csak fel kell tölteni az oldalt rá és szinte kész.
Viszont, ha a régi domain ugrott (xbox-paradise.hu) akkor várni kell 1-2 hetet még arra is, hogy új .hu webcímet regeljenek. Még nem tudom, hogy mi lesz, igyekszem a többieket nyúzni, hogy haladjon a dolog <#eplus2>#eplus2>
A végén hogy ki akad, és sír mint egy kis gyerek, bár az én gépem is így csinál-csinált, és ott van Wadarrnál szóval akkor ez a 3led elõjele, én meg aszittem hogy olvasó fej hiba.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igen,Hour of Victory jó game.
★ 汤姆 李
ez most ugye komoly?
a haverom mondta hogy neki bannolták, hogy van ez?
miert bannolták?
gépét letiltják?
nekem miert nem megy a live???
miért vagy csicskafostalicska?
Be lehet állítani a Colin MC DIRT-et páros játékra , ossztott képernyõvel? mert a multi player résznél csak a LIVE lehetõséget ajálja fel!!! ????
És a Faltoutnál? Ott sem találok ilyet a multi résznél :(
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
A Pes télleg nem olyan jó box-ra,sajnos....Pc-n jobban tetszett+jöttek hozzá a jobbnál jobb patch-ek...Most a Fifa 08-at várom hogy meghozza a postás <#nyes>#nyes>
es lehet e kain kivul mashogy is tolni ahol tobben vannak esetleg??!
http://www.youtube.com/watch?v=aqt6cLko_dc
Tudna valaki segíteni nekem?
Be lehet állítani a Colin MC DIRT-et páros játékra , ossztott képernyûvel? mert a multi player résznél csak a LIVE lehetõséget ajálja fel!!! ????
És a Faltoutnál? Ott sem talûálok ilyet a multi résznél :(
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Van itt olyan ,akinek M$ szervizelte a gépét,ami utána megint bekrepált?
(sztetek elõfordulhat ilyen? v. mostmár zsir ujra cserélik? bár azis beszrahat 1idõ után ugyanugy!)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A necces gondolom a csatlakozók + a vinyó átszerelése, de csak meg lehet oldani. Mondjuk kell egy külsõ táp az esetleges plusz ventik meghajtásához meg pár menetfúróval készített luk az alaplap felfogatásához gondolom, aztán (nagyjából) ennyi a gebasz.
(Sephi: most akkor szerinted melyik jobb, a FIFA08 vagy a PES08 (mert lemaradt valamelyikrõl egy "-at" toldalék, ahogy elnézem, mert mindkettõhoz hozzáragasztva értelme lenne a mondatnak.)
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Olcsó, sok gém, fejleszti a kreativitást (mod), izgalmas hogy mikor lesz pirosled, szivet melengetö ha beszarik (MS ügyfsz.), Dupla öröm ha ujbol megkapod,...
elvileg ma kapom a mailt, ami alapján hívhatom az usp -t
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igaz kicsit erteni kell az elektronikahoz mert igy nem csinalod meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mar csak mozgas,cselezes,sebeseg es jatekmenetben.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Neked az M$ javitotta? Nem rakattál bele semmi hûtésmod-ot? semmit?
Ténleg egyre nagyobb kérdés,hogy ténleg jol megcsinálják M$-ék, vagy érdemes hûtésmod-ot belerakatni.
Sajnos mind2 esetben volt hogy utána ujra beszart ez a csodálatos szerkentyû!<#szomoru1>#szomoru1>
Kandurex-nek +sztem igaza volt,hogy "mindenre használta" a Box-ot, filmnézésre stb. Hiszen basszus erre (is) van,erre fejlesztették okos emberek, tehát normális esetben ennek nem szabadna problémának lennie.....idegesítõ<#gonosz2>#gonosz2>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mi a teendõm,ha le vagyok tiltva LIVE-ról?Aszonták,alaplap cserével lehet csak megoldani,de az meg 40rugó...ez igaz?Vagy van vmi költségkímélõbb verzió is?Köszi a segítséget elõre is!