XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

Kérdéem lenne.
ma sajnos taléálkoztam azzal a problémával, hogy a flah-elt boxom 3 piros leddel indult.
Mit tegyek.
Miskocon kellene valaki aki segít

Köszi mindenkinek a segítséget
Ewergo
Igen!
Régionak megfeleö Xbox-ot kell venni. ;)

Szevasztok.
Ha régió kód miatt nem indul egy játék lehet vele valamit kezdeni?
ThugEdge
én senkinek nem hittem el,hogy szar a HOV, mondom WWII shooter, unreal 3 engine,nehogy már...
már annyira szenvedtem a végén,hogy legyen már vége,hogy el sem hiszem(utálok félbehagyni játékokat-sajna elõfordul néha)
télleg egy ûberfos

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bubu13
Szerintem is

EEE 1899

morgomedve
Hát a Hour of Victoryra azt mondani hogy jó játék...
Tudom hogy ízlések és pofonok, de az a játék egy eszméletlen ..ar!
Szigorúan csakis szerintem<#vigyor4>

Nyomoromat :DD Nagyon elvagy tévedve,ez a dolog nemcsak az xboxrol szol hanem az egész életröl. Ha nem vagy élelmes elvesztél,ha eddig nem jöttél rá majd rájössz,de zárjuk le a témát..

Waczkor: Ebben egyetértek,persze aki flesh-elt géppel nyomja ne verje a tamtamot ha bannolják,mert nincs joga hozzá,ez benne van a pakliba.

köszi a választ.
Ja-ja,az úgy akkor rendben van:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Istencsászár
A te nyomorodat ne próbáld az én káromra fordítani mert hülyeség:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Waczkor
Nem azért írta,mert irígy.Csak tudod fura,hogy emberek miután meghaxoltatják a gépüket,még elvárják hogy használhassák a live szolgáltatást játékra,exkluzív demók letöltésére stb

Egyébként meg nem muszáj megvenni minden egyes játékot,vannak használtak is,akkor már eleve spórolsz rajta.Aki tud várni,az késõbb kipróbálhatja az a játékot.Vagy megveszi az újat és ésõbb ha megunta becseréli.

Amúgy meg amíg pc-n játszottunk,spóroltunk eleget.Jó ha két játékot megvettem eredetiben.

Nekünk többet ér hogy biztonságban tudunk a haverokkal játszani live-on,valamint ha megdöglik a gép akkor csere...

Van aki megengedheti magának,van aki nem.Inkább csak a hangnemmel volt gond,hogy sokan felháborodva kérdezik,hogy most miért bannoltak õket,miért nem tudják használni a live-ot.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Oké-oké...Postás=FlashFXP <#eplus2><#nevetes1><#papakacsint>
/OFF
õõõ, az oldal el lett mentve (backup-ot csináltunk), már csak kéne találni 1 olyan szolgáltatót aki elvállalja, hogy ad tárhelyet az oldalnak (persze nem ingyen) és akkor már mehetne is tovább, csak fel kell tölteni az oldalt rá és szinte kész.

Viszont, ha a régi domain ugrott (xbox-paradise.hu) akkor várni kell 1-2 hetet még arra is, hogy új .hu webcímet regeljenek. Még nem tudom, hogy mi lesz, igyekszem a többieket nyúzni, hogy haladjon a dolog <#eplus2>

Bence007 ! van valami fejlemény a paradise folytatása ügyében?
rambuu
Hát ember ez DURVA <#violent>

A végén hogy ki akad, és sír mint egy kis gyerek, bár az én gépem is így csinál-csinált, és ott van Wadarrnál szóval akkor ez a 3led elõjele, én meg aszittem hogy olvasó fej hiba.

Idegesit? Talán mert irigy vagy?! Énis warezolok és igenis igénybeveszem a Live-t :D Ha bannolnak veszek egy másik gépet abbol a lovébol amit pl te játékra költesz! Ezt ugy hivják élelmesség. PL mért vegyem meg a kuton a gázolajat 270-ft ért,ha megtudom venni lopottan 170-ért,nehogymár a saját pénzem ellensége legyek... Ez az én véleményem bocsi!

Istencsászár
:DDDDDD kérdezte, válaszoltam, azt meg h mit gondolok had irjam le, mondjuk az egyéni lalki bajotok nem izgat:DDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rambuu
Bocsi de akkro ne olvasd el, és ne reagálj rá!
BOCSI! <#action>

Napok óta figyelem, de a te hozzászólásaid bomlaszják a nagyon a fórum színvonalát...

Pes sokkal jobb!Fifa-t + sem venném semennyiért.
Igen,Hour of Victory jó game.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

akkor liveolhatok?
ez most ugye komoly?
a haverom mondta hogy neki bannolták, hogy van ez?
miert bannolták?
gépét letiltják?
nekem miert nem megy a live???
miért vagy csicskafostalicska?

gizzda
Tudna valaki segíteni nekem?

Be lehet állítani a Colin MC DIRT-et páros játékra , ossztott képernyõvel? mert a multi player résznél csak a LIVE lehetõséget ajálja fel!!! ????
És a Faltoutnál? Ott sem találok ilyet a multi résznél :(

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Hour of Victory jó játék?
A Pes télleg nem olyan jó box-ra,sajnos....Pc-n jobban tetszett+jöttek hozzá a jobbnál jobb patch-ek...Most a Fifa 08-at várom hogy meghozza a postás <#nyes>
o:o:o: ees ez mit jelent?!?!
es lehet e kain kivul mashogy is tolni ahol tobben vannak esetleg??!
Istencsászár
Ugye? az nem izgat h warezol, õ baja, de ne akarja használni a szolgáltatásokat... bocsi de ez idegesít.

A lényeg,hogy jófej vagy,és nem vagy rosszindulatú...pfff.
Itt egy IDIOTA:

http://www.youtube.com/watch?v=aqt6cLko_dc
felmehetsz, csak kockázatos...

Lehetni lehet csak az is lehet hogy BAN lesz a vege. Elobb-utobb biztos. Szerintem a KAI a leg nepszerubb, de meg ott az XBConnect.
Istencsászár
Mindent lehet, de remélem bannolnak... ha warezolsz, ne akard használni a lájvot.

bocs a kerdesert de nem talaltam ..szoval ha modolt a gep lehet e lajvon toltogetni....???!? vagy fel sem enged..es xlink kain kivul lehet e massal is tobben jaccani.. bocs...kosz.
gizzda
Üdv :D

Tudna valaki segíteni nekem?

Be lehet állítani a Colin MC DIRT-et páros játékra , ossztott képernyûvel? mert a multi player résznél csak a LIVE lehetõséget ajálja fel!!! ????
És a Faltoutnál? Ott sem talûálok ilyet a multi résznél :(

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Gideon Wieth
A pes jobb sztem, a fifa látványosabb...//Itt nem a grafikai részre gondolok, hanem arra, hogy látványos gólok a fifánál vannak míg a pes a remek csapatjátékra épít rá... mindkettõnek megvannak elõnyei és a hátrányai.. de összességében, a PES jobban sikerült mint a FIFA

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

sztem igen, a konzoljatek.extra-n is 9k :)

Istencsászár
Persze

A Bioshock 9000 -ért jó vételnek tekinthetõ?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Johnny23
Srácok!

Van itt olyan ,akinek M$ szervizelte a gépét,ami utána megint bekrepált?
(sztetek elõfordulhat ilyen? v. mostmár zsir ujra cserélik? bár azis beszrahat 1idõ után ugyanugy!)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

mucsácsó
véégre, már alig vártam... :)
Time.Shift.PAL.XBOX360-DNL
TothLaci
A vinyó átszerelése pofon egyszerû feladat, max. egy kicsit forrasztani kellene. A NAGYOBB GOND a DVD-Drive átszerelése. Célszerû lenne PC DVD Romot használni, de még nem igazán van rá megoldás.
Aguinaga
Arra nem gondolt még senki (jó kérdés, persze, hogy de), hogy az egész hóbelevancot átépíteni egy nagyobb (PC ?, HTPC ?) házba ?
A necces gondolom a csatlakozók + a vinyó átszerelése, de csak meg lehet oldani. Mondjuk kell egy külsõ táp az esetleges plusz ventik meghajtásához meg pár menetfúróval készített luk az alaplap felfogatásához gondolom, aztán (nagyjából) ennyi a gebasz.

(Sephi: most akkor szerinted melyik jobb, a FIFA08 vagy a PES08 (mert lemaradt valamelyikrõl egy "-at" toldalék, ahogy elnézem, mert mindkettõhoz hozzáragasztva értelme lenne a mondatnak.)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Gideon Wieth
jahjah :) megyik is Dead Risingezni,aztán majd pénteken veszek egy Halo 3aT :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ewergo
Tiszta univerzál ez az X360.
Olcsó, sok gém, fejleszti a kreativitást (mod), izgalmas hogy mikor lesz pirosled, szivet melengetö ha beszarik (MS ügyfsz.), Dupla öröm ha ujbol megkapod,...

Ez a része szerintem is rendben van. Nekem is 3 hetet mondtak, és 8 nap lett belõle. Valószínûleg mindig többet mondanak, nehogy kicsússzanak az idõbõl, de azért van remény a gyorsabb javításra :-).

Kandurex
nah, felhívtam az ügyfélszolgálatot, tök kedvesek voltak, nagyon korrektek, szóval a színvonal csillagos 5 -ös, 3 hetet ígérnek :(

elvileg ma kapom a mailt, ami alapján hívhatom az usp -t

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Dehogy kudtem. Fogtam a masinat , szejjelszedtem a neten talalt leirsas alapjan , megneztem hol a bibi , elmentem vettem olyan pasztat , majd megbuheraltam es azota is megy. Neten van a DarkU oldan a pdf hogy hogyan kell.

Igaz kicsit erteni kell az elektronikahoz mert igy nem csinalod meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En ming is PES rajnongo voltam! Amiota megjelentek az elsok. De most a FIFA08 EROSEN VERI A PES08.

Mar csak mozgas,cselezes,sebeseg es jatekmenetben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

add el 50ert es vegyel egy tiszta gepet ujonnan, siman jobban kijossz, mintha buheralnad. Aztan, ha tenyleg fontos a live, akkor terj meg. Bar most mar nem lehet messze a teljes torese a gepnek, akkor meg ezek a ban-ek is ujra megoldhatok lesznek.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Johnny23
Sephi!
Neked az M$ javitotta? Nem rakattál bele semmi hûtésmod-ot? semmit?

Ténleg egyre nagyobb kérdés,hogy ténleg jol megcsinálják M$-ék, vagy érdemes hûtésmod-ot belerakatni.

Sajnos mind2 esetben volt hogy utána ujra beszart ez a csodálatos szerkentyû!<#szomoru1>

Kandurex-nek +sztem igaza volt,hogy "mindenre használta" a Box-ot, filmnézésre stb. Hiszen basszus erre (is) van,erre fejlesztették okos emberek, tehát normális esetben ennek nem szabadna problémának lennie.....idegesítõ<#gonosz2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hello!
Mi a teendõm,ha le vagyok tiltva LIVE-ról?Aszonták,alaplap cserével lehet csak megoldani,de az meg 40rugó...ez igaz?Vagy van vmi költségkímélõbb verzió is?Köszi a segítséget elõre is!