XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nem csak játékból áll a világ. Nem akarlak megsérteni, de én is mindig fent látlak ahányszor felnézek, egy-egy demo erejéig. 😊 Szóval te szeretsz kockulni és lehet, hogy jobban érezted magad két hónap alatt mint õ egy év alatt azt tette a tv elõtt. Viszont lehet, hogy õ több szexuális kapcsolatot létesített nem a tévéjével 😄 Szóval relatív, van aki szeret mással is játszani 😊 Légy jó, játsz sokat!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Röfikapitány
Végre lejött a Timeshift erre a 46-os filenál kicsomagoláskor kérdezte hogy felülirjon e egy már meglévõ 4,6os iso-t egy 3, valamennyire???
Mi van mondom akármit nyomtam vagy nem tartotta meg amit eddig kicsomagolt vagy egy 4,6-at tartott meg és crc crc stb!!!!!
Az egy dolog hogy crc-s bár innen szedtem ahogy itt is tanácsolta valaki (www.scene-base.ne) de mit akart felülirni és miért amikor elösször csomagoltam ki?No most szedem a 46-os file tól megint hátha jó lesz de azér ez érdekes volt és ngyon idegesítõõõ!

Igen , 2 hónap alatt ,többet sikerült és jobban érzem magam 2 hónap után mint te 1 éve(alatt) .Ennyi

Guillotine
Pc-n tökéletes magyarul.

www.guillotine.atw.hu

arty
ha csak részletre tudod megvenni, akkor nem egyértelmü, h premium?
120g-s winyot amugy mire szeretnéd használni, amire a 20g-s nem elég?

a hdmi-s premium mellett sztem az elite egyáltalán nem éri meg...

Forza.

Lizardman
Számomra is inkább az offline játék nyerö, ha multizni akarok, áthívom haverom, azt kész... Szerintem ugyanolyan szorakoztato lehet egy játék offline-ban mint online...

1 éve liveozok, de neked 2 hónap alatt több embert sikerült felvenni a listádra. Ez igen.<#taps>

Nem attól lesz valaki húdenagycsávó, hogy a feje jobban kezd hasonlítani egy térbeli geometriai alakzathoz, mint 1 kifejlett emberi példány fejéhez. Ne értsd félre, nem bántani akarlak, én is szeretek játszani, de azért nem szokták az embert megszólni, hogy te csak x idõt töltesz játékkal. Ha játszok akkor mostanában csak offline, amíg nem lesz meg a wifi routerem, és csak a gépen való tevékenységem után fordítok idõt játékra.

Örm
Hello!
A Guitar Hero 3-hoz megjelent fix mit javít?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Najo nem feltétlen non-stop , de amint mondtam (és hamár Liz is itt van akkor rá is vonatkozik 😛)te csak havonta feljöttél 1 fél órára leszedni 1 demot , ugyhogy ezzel a nonstop kifogással ne gyere ja meg a másik dolog...minek is jönnél fel ,ha NINCS SENKID LIVEON ,te(ti) valóban igenhamar unatkoznátok ,az biztos ,dehát ez már nem az én dolgom ,csak ismét szöget ütött bennem ,h Bence panaszkodik az ms-re

heheeeeeeeeeeeeeeee<#bee1>

ThugEdge
hali
narutot nyomatja vki?
érdekelne,hogy pl az ugrásban lesz fejlõdés?kvázi tudok-e majd nagyobbat ugrani,me gyüjtögetem az érméket de úgy látom van pár kicsit magasabban is😊vagy pedig ki kell találni hogy lehet oda jutni...
mondjuk ez a része engem kicsit crackdownra elmékeztet-persze ezt sem ott találták ki
btw:nagyon szórakoztató játék és sztem nagyon szép is
ubi rula

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Lizardman
ott a pont...

Ha ez lecke volt akkor sem arra tanít, hogy liveozzak és legyek fenn non-stop...

Gideon Wieth
vga mellett egy lyuk van, semmi más vga-hoz hasonló csatlakozás

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Törölt felhasználó
A BENQ megflashelve.Király!!!!
dardevil
TimeShift-rõl vélemény?
Állítólag nagyon szuper lett, minden tekintetben.

Törölt felhasználó
Nem vagyok smucig.Most csináltam meg ingyen 5 perc alatt.Én errõl beszéltem.
loool , nem valo nked live 😛

szerk.: szal ,ha jol értelmezem , akkor vettél 1 honapot szeptemberben (legalabbis én igy tudom)az lejárt ugye óktóber elején vmikor (persze te szinte sose jártál fel livera,igy nem igazán tudhattad ,h silvered v avagy UGYE gold)Aztán igy most beszoptad , mert fölöslegesen fizettél , a semmiért , mert soha nem vagy fönnt ,persze te ne mtudtad ,h vonják le a zsét ...

Remélem jó lecke volt számodra <#hehe>

Lizardman
lool...

Scotty99
Flashelésnek hívják, és általában 8-10 ezer forint körül szokott mozogni az ára, a legtöbb konzolboltban csinálják. A legújabb iXtremmel neten Live!-on is lehet játszani, de megvan az esélye, hogy bannolják a gépet, és akkor nem lehet majd neten játszani, meg töltögetni demókat.

PS3 ID: ghost_hun

Említettem már, hogy rendeltem live-on keresztül 1 hónapos goldot bankkártyával. Az 1 hónap most járt le és kaptam 1 sms-t, amiben az állt, hogy sikertelen vásárlás, mert nem áll rendelkezésemre akkora egyenleg. Mondom: mi van? 😮
Szóval a microsoft mostmár mindig megveszi nekem helyettem havonta a liveot? Ez mekkora szar.<#levele> Hova volt az írva, hogy mindig levonják a zsét? Elolvastam mindent, de ilyen nem volt írva... Van valakinek tippje, hogy ezt hol kapcsolhatom ki?

Röfikapitány
HI én Jericho-ba akadtam el!Ott ahol egy mezõn vannak bunkerek meg nagy rarab szörnyek amik egyfojtában jönnek!Láthatatlanná váltam meg dobáltam gránátot de a bunkerek nem robbantak fel hogy kell itt tovább jutni elörre is köszi!

sziasztok!gondolkodom egy Xbox 360 megvételén, csak még nem döntöttem hogy a Premiumot vagy az Elitet vagyem meg...igazából a Mediában a Premiumot néztem ki, de neten meg láttam kedvezõbb áron az Elitet, a lényeg nekem az, hogy meg tudok-e olyan oldalt, ahol részletre meg lehetne-e vásárolni a gépet!

más:

igazából nem láttam segol kiírva hogy szabad-e ilyet kérdezn, szóval megkérdezem😊!
mi kell hozzá hogy ne csak eredeti játékokkal tudjak játszani?gondolom vlaami olyasmi lehet, mint a ps2-nél...

köszi a segítséget!
Akkor leygél smucig és vegyél eredeti játékokat!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

thx

RAZOR27
USB porton keresztül lehet pc-s kormányt rákötni a gépre (és használni is)?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Scotty99
Nagyon szívesen...ás igaza van artynak, lõdd is néha, meg vannak vas darabok vagy mik, azokat is dobáld neki 😊

arty
hordok mellet azért lõni is kell, eleve kettõ jön és annyi hordó nincs is 😞

Timeshift sztem is pazar, bár még nagyon az elején vagyok 😊 Outrun:Coast2Coast elveszi az idõt elõle 😄

Alwares: értem. azért abban még reménykedhetünk, h valami okos átteszi az x360 imidzsbe a hunsubot a pc-srõl ... feltéve h a fájlok/formátumok hasonloak.

geri04: imgburnel és clonecdvel csak másolatrol lehet másolatot csinálni, eredetirõl nem ... ugye másolatrol probáltad?

Forza.

Köszi,gyors voltál.

Scotty99
Fogod a Gravity Gunt, és a robbanó hordókat állandóan nekilövöldözöd. Az a lényeg, hogy a "földpüfölõtõl" ne távolodj el, mert akkor a kicsik is rádrontanak. Néhány hordó után megadja magát.

Hali all.
letapadtam a half life orange box 3. játékában az episode two-ban.
egy völgyben vagyok a csajszival meg az 1 szemû lénnyel.a földet valamilyen döngölõk püffölik. egy barlangból jön ki egy rovar és hozzámdobálja a kocsikat,gázpalackokat meg mindent.lelõni,felrobbantani nem tudom.hogyan juthatok tovább?

james69holden
xbox360 arcade elvileg már múlt hét péntek óta kapható nálunk is, ti láttátok már valamelyik boltban?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Alwares
Hát annyit ne is, fõleg ha még a gari matricát is széttépik...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Törölt felhasználó
Sziasztok.Flashelt már valaki 360-at????Én most készülök rá,a BENQ drive-os HALO3 EDITION-t szeretném megflashelni,mert ahogy leírták nem túl bonyolúlt.8000 FT-ot pedig nem fogok kiadni 15 perces munkáért.
Alwares
Sajna nem tudni 2008 elsõ negyedévére várható, valószínüleg februárban fog kijönni...

Gil1975
nyugodtan...

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Hát ez a Timeshift nagyon rendben van.Az "igy kell kinézni 2007-ben" egy fps-nek kategória.
Szép grafika,tetszetõs hangok,kitûnõ animácio,helyenként látványossan rombolódó környezet,jól müködõ idõmanipulácio és ezzel egész érdekes játékmenet.
Eddig semmi kirívó hibát sem találtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Örm
Hello!
A Conanban a nagy muzogánnyal hadonászó fõnõknél mi a trükk mert állandóan szét csap.

bubu13
Time.Shift.PAL.XBOX360-DNL.torrent-Ezt írhatom?

EEE 1899

Huha ez mégjobb számomra😊 és ez mikor várhato?

Ha billentyûzettel és egérrel akarsz játzsani, akkor szerintem maradj a PC-nél.Én is PC-rõl álltam át.Pár nap alatt hozzá lehet szokni a controllerhez.Sokkal kényelmesebb vele játszani.Még FPS-t is.Mondom ezt úgy, hogy csak két éve konzolozok, elõtte vagy 10 évig PC-n játszottam.

bubu13
Erre a hozzászólásra vártam mert nekem is Lg-m van és paráztam hogy az rossz-e!Ricoh-ra jó lesz vele írni?

EEE 1899

mucsácsó
LG íróm van...12 Verbatim lemezt írtam idáig ImgBurn-nel, és egyiket sem rontottam el...
Scotty99
Szia.

Lehet egeret és billentyûzetet kötni a boxhoz, XFPS segítségével. Sajnos csak rossz tapasztalatok vannak a szerkezettel kapcsolatban. szóval nem éri meg beruházni rá. Szerintem könnyen szokható a joystick használata, az FPS sem gond vele. Persze nem olyan, mint PC-n, de egész kellemes.

Alwares
Lehet venni kell átalakítót és akkor rá lehet dugni azt is. Mondjuk semmi értelme, de egy billentyûzetet érdemes beszerezni ha mittomén msn-ezni is akarsz majd...

RAZOR27
Jóestét for all!
Lenne egy elég láma kérdésem.
A hónap végén tervezek egy xbox360 -as vételét és gondoltam rákérdezek ,hogy nem-e lehet valahogy billentyûzettel+egérrel használni?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Akkor Író csere lesz😊 Jó lenne már, mert eddig kb 6 DVD-t rontottam el, mind verbatim, szóval eddig ne mvolt olcsó mulatság. Viszont ha a Pioneer beválik akkor olcsóbb lemezzel is kipróbálom. Köszi a választ! Üdv!
Örm
Nekem Pio íróm van és Ricoh lemezein és még egyet sem rontottam el!

Köszi! És szerinted ha veszek pio írót és kiírom mondjuk CloneCD-vel akkor tuti jónak kell lennie? Verbatim lemezre természetesen. Köszönöm a válaszod.
Örm
A lemez rendben van. De az író nem a legjobb a játékok írására. Szerintem vegyél egy Pio írót és azzal nem lesz semmi gond.

Alwares
Na én még ezt a játékot várom. A régi Brothers in Arms-okat is szerettem volna, csak mindig hiányzott belõlük valami. Ez viszont jónak tûnik:
Hell's Highway