XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mi van mondom akármit nyomtam vagy nem tartotta meg amit eddig kicsomagolt vagy egy 4,6-at tartott meg és crc crc stb!!!!!
Az egy dolog hogy crc-s bár innen szedtem ahogy itt is tanácsolta valaki (www.scene-base.ne) de mit akart felülirni és miért amikor elösször csomagoltam ki?No most szedem a 46-os file tól megint hátha jó lesz de azér ez érdekes volt és ngyon idegesítõõõ!
120g-s winyot amugy mire szeretnéd használni, amire a 20g-s nem elég?
a hdmi-s premium mellett sztem az elite egyáltalán nem éri meg...
Forza.
Nem attól lesz valaki húdenagycsávó, hogy a feje jobban kezd hasonlítani egy térbeli geometriai alakzathoz, mint 1 kifejlett emberi példány fejéhez. Ne értsd félre, nem bántani akarlak, én is szeretek játszani, de azért nem szokták az embert megszólni, hogy te csak x idõt töltesz játékkal. Ha játszok akkor mostanában csak offline, amíg nem lesz meg a wifi routerem, és csak a gépen való tevékenységem után fordítok idõt játékra.
A Guitar Hero 3-hoz megjelent fix mit javít?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
heheeeeeeeeeeeeeeee<#bee1>#bee1>
narutot nyomatja vki?
érdekelne,hogy pl az ugrásban lesz fejlõdés?kvázi tudok-e majd nagyobbat ugrani,me gyüjtögetem az érméket de úgy látom van pár kicsit magasabban is😊vagy pedig ki kell találni hogy lehet oda jutni...
mondjuk ez a része engem kicsit crackdownra elmékeztet-persze ezt sem ott találták ki
btw:nagyon szórakoztató játék és sztem nagyon szép is
ubi rula
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
szerk.: szal ,ha jol értelmezem , akkor vettél 1 honapot szeptemberben (legalabbis én igy tudom)az lejárt ugye óktóber elején vmikor (persze te szinte sose jártál fel livera,igy nem igazán tudhattad ,h silvered v avagy UGYE gold)Aztán igy most beszoptad , mert fölöslegesen fizettél , a semmiért , mert soha nem vagy fönnt ,persze te ne mtudtad ,h vonják le a zsét ...
Remélem jó lecke volt számodra <#hehe>#hehe>
PS3 ID: ghost_hun
Szóval a microsoft mostmár mindig megveszi nekem helyettem havonta a liveot? Ez mekkora szar.<#levele>#levele> Hova volt az írva, hogy mindig levonják a zsét? Elolvastam mindent, de ilyen nem volt írva... Van valakinek tippje, hogy ezt hol kapcsolhatom ki?
más:
igazából nem láttam segol kiírva hogy szabad-e ilyet kérdezn, szóval megkérdezem😊!
mi kell hozzá hogy ne csak eredeti játékokkal tudjak játszani?gondolom vlaami olyasmi lehet, mint a ps2-nél...
köszi a segítséget!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Timeshift sztem is pazar, bár még nagyon az elején vagyok 😊 Outrun:Coast2Coast elveszi az idõt elõle 😄
Alwares: értem. azért abban még reménykedhetünk, h valami okos átteszi az x360 imidzsbe a hunsubot a pc-srõl ... feltéve h a fájlok/formátumok hasonloak.
geri04: imgburnel és clonecdvel csak másolatrol lehet másolatot csinálni, eredetirõl nem ... ugye másolatrol probáltad?
Forza.
letapadtam a half life orange box 3. játékában az episode two-ban.
egy völgyben vagyok a csajszival meg az 1 szemû lénnyel.a földet valamilyen döngölõk püffölik. egy barlangból jön ki egy rovar és hozzámdobálja a kocsikat,gázpalackokat meg mindent.lelõni,felrobbantani nem tudom.hogyan juthatok tovább?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szép grafika,tetszetõs hangok,kitûnõ animácio,helyenként látványossan rombolódó környezet,jól müködõ idõmanipulácio és ezzel egész érdekes játékmenet.
Eddig semmi kirívó hibát sem találtam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Conanban a nagy muzogánnyal hadonászó fõnõknél mi a trükk mert állandóan szét csap.
EEE 1899
Lehet egeret és billentyûzetet kötni a boxhoz, XFPS segítségével. Sajnos csak rossz tapasztalatok vannak a szerkezettel kapcsolatban. szóval nem éri meg beruházni rá. Szerintem könnyen szokható a joystick használata, az FPS sem gond vele. Persze nem olyan, mint PC-n, de egész kellemes.
Lenne egy elég láma kérdésem.
A hónap végén tervezek egy xbox360 -as vételét és gondoltam rákérdezek ,hogy nem-e lehet valahogy billentyûzettel+egérrel használni?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hell's Highway