XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És milyen program szükséges ehhez? Gondolom fraps nem jó...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox 360ra: NFS:Pro street
Harry Potter:Fõnix Rendje
Medal of Honor:Airborne
A játékok boltban mind 16.990.- ba kerülnek, ezeket én 11.990.-ért rögtön átadom, az ereditéségért garanciát válallok, bízonyítok! irjatok itt vagy e-mail: [email protected]
www.team-gigabyte.com
FAQ szerint írtam ImgBurn-el a Assassins.Creed.PAL.X360-Allstars játékot, de meg sem moccan. A gép olvas, de utána kiírja nyissam ki a tálcát. Ilyenkor mi van? :S
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Lenne egy kérdésem! Holnap vennék egy Xbox 360Core-t, ami flash-elve van meg elvileg hûtésmód is megoldva. Szerintetek jól teszem ,ha megveszem? Ezek gyorsan szarrá mennek?
Honnan tudok meggyõzõdni, hogy tényleg hûtésmód megvan rajta oldva?
60e-be kerülne.
Hogy tudok rá játékokat írni?
Válaszotokat elõre is kösy!!!!!
Akkor már Jericho...!
én még nem próbáltam,de ha ez itt gémover,akkor nekibaszom a lemezt a kukás autónak:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
valaki tudja merre kell itt menni???????????????? ja es nezzetek a gyonyoru bugokat:D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aztan meg azon rohognek hogy ha a geped NTSC es te 220-ba akarod dugni :DDDD (nekem NTSC es amikor haza mentem amcsibol akkor atalakitoval siman ment)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És nekem igy van begyugva a hátuljába, ja meg nekem nincs sarga szinu bemenet, asszem neked más fajta lehet Begyugva
Nem tudom nektek milyen hangfalatok van, de nekem egyártalán nem megy a hang! Ilyen kábelem van: LINK
Hogy a jo ... francba kell összekötnöm? rambuu tudsz küldeni egy képet, hogy neked hogy van megoldva? (föleg a hangfal része érdekel!)
Valaki jelentlezzen már légyszives nálam pm-ben aki már elég sok játékot írt ki és tapasztalt. Valamint tud nekem segíteni. FAQ-t olvastam és aszerint írtam ImgBurn-el, de valami mégsem stimmel. Köszönöm.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Szoval nem tudom mi lehet nállad a gond.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Hát ez kész. Ilyen szöveget. <#nyes>#nyes> Ügyes vagy klikker! <#taps>#taps>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Olvastam vmi ilyesmirõl, hogy miután bedugom a tápkábelt a boxba, annak kattania kell, én nem nagyon hallok katanást mikor bedugom... Lehet h vhol ittvan a hiba? :S Van rajta vmi 2 gomb, gondolom azt lekell nyomni mikor bedugod és utána meg elengedni, gondolom az szoritja oda a kábelt, h kine essen...
Szerk.: Még a microsoft oldalán sincs ilyen hibáról tudomás. Csak folyamatos piros, narancssárga , vagy zöld fényrõl. De olyan h villogjon is? Az olyan mintha nem is létezne... Ez vmi újgenerációs hiba vagy mi?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy 15ezres táp hazavágodik 1 hét alatt? qrva laza ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akinek van VGA kábele box-hoz segítsen már! Tegnap megprobáltam a VGA-val összekötni a boxot és a Tv-t. Sikerült is, de hangot nem tudtam varászolni rá :'( ... AKárhova dugtam a piros fehér kábelt nem akart hangja lenni :(... Valakinek van ötlete mi a gond? (számitogépes monitoron még nem probáltam, remélem ha az ottani hangfalakba dugom a kábelt, akkor lesz hangja... :( Csak azért mondom mert vga-n keresztül nagyon szépen ment HD felbontásban, de igy csak Scarton keresztül tudtam játszani :( (mivel arcado-t vettem...) Valakinek esetleg ötlete?
forza 2vel semmi gond 2óra game után
assasin's-t is újraírtam és eddig még nem volt hiba
kopp-kopp
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyebkent a beallitasoknal nincs ijen lehetoseg egyebkent?!?nincs kedvem elmozditani a gepet kihuzashoz...ennyi...
tejföl :-
amikor offline jaccok mia fasznak legyek lajvon..idegesito....,
dvd iras meg sosenemfog allandoan egy sebessegen maradni rencer terhelcsegetol foggoen valtozik... es kesz..
ha meg joneked akkor orujjel..
Forza.
Valaki megtudná adni az ms supportot, vagy akárkit aki tud segiteni megköszönném... <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szerkesztve: Amugy ha kihuzom a táp másik részét ami a konzolba van folyamatos narancssárga fényt ad, amit elviekbe alapból kellene, szal ebbõl se hinném h ez táp probléma. De gép se lehet basszus, mivel hûtöt helyen van meg mittomén, nem melegedett, ilyen fél orákat gameltem vele
Azt honnan tudom meg am. hogy a gép garanciás e? Nem volt belepiszkálva! Tudom ha leveszem a faceplatet, elviekbe ott kéne lennie, de nekem ott nem nagyon van semmi :S, egyesek azt mondják a serial szám alapján azonositják a gépeket, ebbe is segithetnétek, köszi!
Eddig semmi baja nem volt, faxkivan, bazzeg direkt ugy jácottam rajta, h dashboard meg minden, mennyen már az MS a qrva anyába, ezt nem hiszem el, komolyan..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!