176877
banner
  • woodbear
    Valaki plz, írja már meg, hogy a Kane and Lynch-ben van-e system linkes co-op játékmód! Szóval, hogy a sztori módot végig lehet-e vinni így? Mert osztott kép az tudom, hogy van de az úgy nem pálya!
    köszi szépen!
  • Ragnar360
    ja, roszabb úgyse lehet :)
  • bexinho
    IGazából úgy gondoltam, hogy egy csomagszállító által küldik ki a játékot, mint például a microsoft is a UPS-t használja szállításra.
    Mivel a honlapcím nem egy kis szaküzletet takar, így mertem feltételezni.
    Koryne köszi a választ.
  • Zetorg
    helo!

van egy vga kábelem monitorhoz meg egy dea or alive 4 játékom fölösbe.
    ha kell valakinek, privi.
  • Minstrel
    ütögesd
  • Ragnar360
    csak az a gáz, h nekem most kurvára nincs kedvem elküldeni :D
    csak sajna igy gta óneász akkor...hátha megjavul magatol mi xd
  • Minstrel
    nekem csak egyszer fagyott le mióta megvolt (2008 ápr.), de utána azonnal 3led villogott és kijelzőn nem mutatott többé semmit, és már Frankfurt-ban van
  • kifli
    rakass bele egy overcool mod-ot is ha már ottvan a gép...
  • tihibaby
    Xard le így vagyok most Én is.Másodjára van javítani,de valszeg utoljára.Egy évet bírt,veszek egy újat,aztán meglátjuk....nagy illúzióim nincsenek.A konstrukcioja pedig egyértelműen elbaltázott,viszont szerethető masina.
  • Grizzly4x4
    bocsi de ez most jol esett
  • Grizzly4x4
    kibaszott köcsög MS -
  • Grizzly4x4
    Egyébként köszi GP én is néztem már a honlapot és őket fogom hivni, azért faszán elvette a kedvemet a dolog, nem tudom miért de valamiért azt hittem engem soha nem érhet utol a 3 led, de igy jártam mégis. Azért remélem max 15 bol meguszom szállításal meg mindennel együtt. Nem vagyok csóró de az kb 2 db nemtulrégi játék ára.
  • GP2100
    Nem, Grizzly4x4-nek írtam, de ezek szerint elfelejtettem a válasz gombra kattintani.
  • Ragnar360
    Jó szöveg, azt hittem azt írod majd, h a végén rájöttél, h mi is a baja és miért fagy pont nálad :)

Egyébként sztem nemolyan rossz ez a 360, technikailag...még mostis azt mondom
  • Ragnar360
    Ezt rem nem nekem irtad :D
  • Zozo76
    Bar nem kozvetlenul ide tartozik, de anno az XBOX1-el jartam ugy hogy a csont uj gepen szinte minden fagyott elobb utobb, meg a dashboard is, kiveve az Area51. Azt vegignyomtam, az istennek sem fagyott meg. Persze a gepet akkor meg chippeltettek, es arra gondoltunk az okozta. Elvittem vissza ahol vettem, megneztek, otthagytam nyuztak de nekik nem fagyott le, kicsereltek a csippet is a biztosnag miatt, nem fagyott. Hazahoztam, nem telt bele fel ora megint lefagyott. Akkor meg kinlodtam vele, mar kulso-asztali ventilatorral hutottem az egyik oldalarol nyomattam be a levegot hatha, de ugyis elobb utobb lefagyott, tok osszevissza, kovethetetlen volt. Volt mikor ment 1-2 oraig is,de aztan csak nem birta es kifagyott. Mar utaltam, nem is a jatekra koncentraltam hanem hogy mikor fagyhat majd ki. Visszavittem, es kaptam egy uj gepet helyette. A mai napig megvan, es a mai napig megy mint az alom. Persze kozben az eredeti 8 gigas vinyo megdoglott, de kerult bele egy 40 gigas es minden jatekom azon van. Meg a ket eredeti is amit VETTEM a gephez mert annak meg kellett hogy legyen (HALO 1, HALO 2).

Namost a 360-nal mar tulvagyok egy 3 ledes javitason (mint itt a legtobben, gondolom van aki tobben is), nem fagy kiveve a COD3-at de ott is csak a multi alatt, de ott rendesen. Nem titok hogy egyreszt az XBOX 1 miatt vettem XBOX 360-at de legfokeppen nyilvan a HALO miatt, miutan az ocsemtol tavaly karira megkaptam ajandekba a HALO 3-at, abbol is a nagydobozos, Legendary Edition-t amire igazan buszke vagyok. Ez nem ide tartozik de tenni akartam az agyam hogy nekem megvan... :)

Azert en rohadtul csalodtam az XBOX360-ba. Nem hittem hogy ilyen tragya gepet kapunk a szinte atomstabil XBOX utan. Persze minden elromolhat, ez nyilvanvalo, plane a mai kinai domping kozepette, de azert a fene tudja, ha most lennek ott hogy az XBOX utan mit vegyek mar nem hiszem hogy vennek XBOX360-at. Nekem fontos hogy evek mulva is elovehetem a feltve orzott XBOXot es jatszhatok egy kis retro erzes kozepette. Namost erre eleg keves esely lesz sztem a 360-nal. Mert vagy kibirja a kovetkezo konzol generacioig vagy nem. Aztan ha nem, vagy megcsinaltatom vagy megsem, ez akkor derul ki hogy megeri-e vagy sem. Ha a kovetkezo XBOX tudna emulalni a 360 jatekait, akkor hagynam a francba az tuti. :(
  • GP2100
    CSAK oda vidd, a többi helyen festékégetővel és egyéb "profi módszerekkel "javítanak"...Itt több infót találhatsz.(ha esetleg még nem ismernéd az oldalt)
  • Iceakos
    1 forintos árverés 1 hónapos live elérésért..HOLNAP reggelig tart !!!!

http://www.vatera.hu/item/view/?cod=122094730

• Ragnar360
    (Kis érdekesség, hátha volt másnak is hasonló)

Több mint valószinű, h küldhetem el a gépet szervízbe...mivel össze-vissza vagy, ami egyébként nagyon érdekes, mert:

Tegnap mondom GTA zok kicsit, berakom bemegyek multiba stb. 1-2 perc után LEFAGY, párszor még ezt eljátszotta, 1-2 percnél tovább nemtudtam játszani, beállt a kép.
    Jó mondom felrakom vinyóra, elég sokáig másolta (min 15 perc), de igyis buzult, nem fagyott le, hanem bedobta, h karcos a lemez tisztitsam meg stb. - leokézom, kidob dashboardra, még 1x eljátszottam ezt.
    Rakjam újra mondták többiek, hátha, vmit szarul másolt fel, mondom ok, hátha - újraraktem megint, de ismét lefagyott, restart, beállt a kép, átvált ilyen barna háttérre és kis csíkok.

Már vártam, h kidobja az E74-et v vmit, de semmi...

Látszólag semmi baja a gépnek, mert Gears SOHA nem fagy le, akármennyit játszok, de a COD5 nél is ez a helyzet mint a GTA-nal, legalábbis 4 napja ez volt, h multizni se tudtam vele mert állandóan megfagyott. Aztán volt anno h COD5 veteranba is lefagyott a pálya végén, v Persiába, de akkor csak 1-2x aztán jóvolt utánna, dehát minden kicsibe kezdődik ugye :D - A poén az volt mikor elkezdett fagyni, hogy kb fagyás előtt 5 percel beakadt a játék, de úgy tisztességesen, 5-10 másodpercig akadt, aztán ment tovább rendesen.

Videókártyára gyanakszom...de lehet proci is, csak érdekes, mer a Gears miért megy ?!

Lehet röhögni, leszarom - ettől még a 360 jókonstrukció marad a szemembe :)
  • Grizzly4x4
    nem tudom 2007 szeptemberi gyártásű a hátlap szerint. Arcade modell. Garim az nincs sajna mert belerakattam a flasht-t. Bánom is meg nem is hogy igy alakult hogy belekerült a flash. Már viszonylag jó utra tértem és megveszem a jó játékok nagy részét. Viszont van amit szivesen kiprobálnék de nem adnék érte annyi pénzt. Na mindegy nem megyek bele a warez nem warez vitába én mindkettő oldallal tudok azonosulni. Azt olvastam itt-ott hogy a console-cornerben vállalnak ilyen hibás gépek minőségi javítását. ugyhogy valószinű hozzájuk viszem el mert most nincs pénzem egy uj gépre. Egyik haverom is igy járt mint én egy pár hónapja de neki a háromled után is még műkődött ritkán a gépe. szerintetek probálkozzak mert nagyon rajtam van a játszhatnék vagy hagyjam a francba mertmég nagyob kárt teszek?
  • akyyy
    nem volt rá szükségem meg nem fürdök a pénzbe
  • Waczkor
    Ezek szerint akkor kormánnyal jobban lehet fordulni,gázt adagolni.
    Okés.Köszi.

akyyy:A hiba az volt hogy eddig még nem vetted meg:)
  • Morphin
    Falcon?
  • akyyy
    nah kipróbáltam ezt a pgr4 demót, első kúrvanagy meglepetés, ahogy magyar nyelven figyelmeztetett a különböző veszélyekre, majd az egész játék magyar volt :OO és csak demo

vannak még ilyen magyar nyelvű demók??

a másik eléggé megfogott, tök olyan mint az nfs porche unleashed, csak nem csak porsékkal, hanem ferrari, motorok, akik mutogatnak és tök élvezet felboritani őket:D

meg kell venni
  • DöflingR
    AliG ASD:_ASD
  • Grizzly4x4
    Baaassszzdkiii ne mááááár meghalt a boxom gyerekek. Mondom nyomok egykis Mirrorst erre be is jön faszán a játék meg minden aztán csak megfagyott a kép és miután ujraindítottam már villogott is a három piros led. Kész el van baszva az egész vasárnapom.
  • DanielT
    Futárnak :DDD Ez jó volt :D

Látom magam előtt, ahogy jön Nigel, vagy Jonathan és hozza neked egy ezresért angliából a játékot :DDDDD
  • koryne
    Előre kell fizetned mindenképpen. De lenyúlni nem fogják, nem éri meg nekik (ugye ez elég gyorsan elterjedne és rövid úton lehúzhatnák a rolót) :)
  • bexinho
    Sziasztok!
    A game.co.uk-ra regisztráltam. Ki is néztem egy játékot hogy rendeljek, mert elég olcsó és a posta költség is csak 1000 ft környékén van. A gond csak az, h amikor véglegesíteni akarom az egészet, kér bankkártya számot.
    Most akkor előre utalással kell itt fizetnem, vagy van lehetőség futárnak személyesen?
  • Caine
    Igen, új játékot kell indítani, nem egy plussz pálya kerül a játékmenetbe.
  • Alwares
    Hát nem tudom, én mikor játszottam kormánnyal (pont PGR4-et) semmi ilyen gondom nem volt..
  • Waczkor
    Valaki ,aki kormánnyal tolja a pgr4et,leírhatná hogy pedállal lehet e rendesen adagolni a gázt?Mert épp az arcade modban csinálom a versenyeket platina éremért és imádom hogy 100 újra kell kezdenem egy-egy versenyt,mert hiába választom ki a legjobban tapadó autót,a gép sosem csúszik meg,kanyarban is gyorsít hátsókerekes autókkal,én meg nem tudom rendesen adagolni kontrollerrel.Az utolsó pár verseny mikor gépszörnyekkel kell menni,vért izzadok hogy ne csússzon ki a hátulja.

Kormánnyal jobb a helyzet?
  • akyyy
    itt kérdezd meg
  • jozz
    Sziasztok!Segítséget kérek!Letöltötten a Force Unleashed Jedi Templomos kiegészítőjét,rendben le is töltődött, viszont hogyan tudom elindítani?A játékban nem találom...Talán új játékot kell indítani hozzá?
    Köszi
  • Alwares
    Van olyan játék amit hiába írogatsz ki, nem fog menni... De ezt nem részletezném. Meg kell venni :P
  • Foxhound1980
    Köszi.
  • FZoleee
  • akyyy
    Dash of Destruction
    Gamescore 200/200
    Achievements 12/12

első 100%-os játékom vazzebazze!
  • FZoleee
    tudtommal le lehet tölteni...
  • Foxhound1980
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a rövidesen megjelenő GTA IV kiegészítő letölthető lesz itthonról is? Úgy emlékszem régebben valami régió problémák voltak és nem volt lehetőség korhatáros cumókat szedni...