XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Szasztok.Elakadtam az Assassin's Creed-ben úgyhogy kéne egy kis segítség.A 4. Memory Block-ban vagyok és et írja ki:
Status:
0/6 investigations Comleted.
3 investigation are needed to access Assassination Memory.Climb a view point to locate them.

Igazság szerint értem hogy mit kér de nem vágom hogyan kell megcsinálni...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hali nem tudja valaki megmodnani hogy általában a csomagküldõ szolgálatok délután is dolgoznak-e? Mert rendeltem DL Dvd-t és nem tudom hogy mikor hozzák lehet hogy ma de ha azt mondjátok hogy ne számítsak rá akkor van egy olcsó számtechbolt a közelemben ott vennék egy db dvd-t mert közbe meg lejött a Forza 2 és már igencsak kiprobálnám elõre is köszi a segítséget
LordAndrew
Félreértés ne essék, nem HC headshot bajnok vagyok, mindössze annyit mondtam, hogy könnyebb egérrel pontosan játszani. Ez tény. A kontroller által nyújtott kényelem viszont ellensúlyozza a némileg pontatlanabb irányítást. Pl nemrég a HL2 EP2-nél választhattam, hogy PC-n vagy Box-on akarom végigvinni és a Box-ot választottam. Nagy tévé, heverészés rulez 😊

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Ewergo
Isten ments hogy meghatározzam ki mit szeressen!
Lehet hogy én jobban a játék öröméért jáccom joyal. Nem feltétlen kell minden lövésnek fejre mennie. Különben lehet hogy kihagy egy valoban élethü szitut.: ha pl. lábon lövöd esetleg a lábához kap és egy lábon icckázik aztán megborul. (ha bele tettek ilyen hangulatkeltö szkriptet) Nem vagyun kevesebbek ha egy lövés helyett neagyisten hármat lövünk a testébe. Mongyuk az azért értékelhetö ha félholtan még kuszik és még akkor is ránk lö. 😊 Na bumm legfeljebb azt a részt ujra csináljuk. És ha igy egy gém 2 hónapig tart, hát addig tart. Mivel nem vagyunk idöhöz kötve hogy mikorra fejezzük be a játékot!!!! Jóóóól mondom?!
Szigoruan Magán vélemény! 😊

mucsácsó
Hah, bagoly mondja verébnek...Néha te is elgondolkodhatnál azon, hogy miket írkálsz ide, már nem azért..és szerintem nem csak én gondolom ezt így..

Mellesleg ez a Street Fighter IV atomüber lesz, nagyon-nagyon várom! 😊 Csak 2009.. 😞
arty
biztos voltam benne, h tudod. csak nemértem a cod/quake vonulatba miért kell a vetõdõs, ugrabugra, tps-t példaként behozni 😊 sztem totál más stilust kiván ... (legalábbis a belinklet videokban nem annyira látom a precizen fejrevitt célkeresztet/fejest, forgolodást, stb - ami egy FPS sajátja)

de mind1, nem szõrszálhasogatok tovább 😊

Forza.

Haggyad már, kit mi szórakoztat.
Ha neked az jön be, hogy szívsz 2 joyyal, miközben egér+bill sokkal hatékonyabban lehet osztani, akkor csináld, senki nem szól érte.
De miért kell hirdetni az igét és az egyértelmû nehézségeket elõnyként feltüntetni?

Egyébként mintha ez a HC dolog a kontrollertõl függne. Olvasd csak el Ragnar hozzászólásait, aki ÉRT a GoW-hoz. Meg a figura, akit említett, annak 86+ ezer killje van. Szerinted az mekkora kocka?

Másrészt a HC gamer az én értelmezésem szerint nem az, aki 2 óra alatt végigrohan a játékon, az inkább Vérpistike, angolul talán a Munchkin a megfelelõje.

Egyébként az új XFPS 3.0 a play-asia oldalán kb 15 ropi Forintban. Tud egyébként vki véleményt mondani az eszközrõl? Netes videókban nagyon osztanak vele. Mitõl újabb, mint a régi? Javították a hibáit?

Ja képzeld tudom, h TPS !

szerk.: lassan elegem lesz ebböl a forumbol , mert itt mindig mindenki ir , aheyett ,h elöször gondolkodna ...olvasd már el vagy 2xer ujra amit irtam , és gondolkodj el ,azon ,h hogy kell azt értelmezni ami oda le van irva ...ennyire hülyének néztek ,h nemtudom,h a gow TPS ...ez kész vicc

arty
részben igaza van, a GOW jorészt inkább TPS 😊

Forza.

arty
achievementet kihagytad 😉 😄

Forza.

<#ejnye1>
Látom sokat értessz hozzá , rengeteget játszhattál a gow-al , grat
Na mind1 ,inkább hagyjuk.

Bendy
Ezt a Gears of wart ne mérjük össze az FPS-ekkel.
El lehet bohóckodni a Gears-el, de köze nincs a COD vagy Halo2 harci stílusához.
Halo3 az megint szót sem érdemel, debileknek készítették a LIVE-os részét.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

HÁt igen a , Gears-be nagyon lehet tolni 😄 , ott tudni kell jatszani 😊
xl ETSnipers lx ... õ legjobb Gears of War-ban 😉 KATT! és
KATT! innen meg válogathattok katt!
Õ a legjobb 😛
szerk.: meg persze a legjobb sniperes is 😛 , világelsõ a ranglistán 86+ ezer killel stb. gow honlapján akit érdekel megnézheti v ingame.

.divx fájlba integráltam feliratot , de sajna így se nagyon játszik feliratot...

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Ewergo
Figyu a video játék készitök elsö szempontja, hogy a felhasználók KONROLLERREL fogják irányitani az általuk készitett játékot. Tehát emberi mértéket figyelembe véve, ugy alkotják meg a gémeket, (reakcio idö, pontos célzás) hogy a joystick, optimális beállitásnál még csak véletlenül se legyen pontatlan vagy lassú. Az ügyesség csak az emberkén muljon aki jáccik vele.
Idézet vége.😊

Aha😊LINK

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

én nem vagyok HC gamer a PC világában, de kedvenc stílusom az FPS. CoD széria, Quake stb... headshot pedig még single-ben is "jó érzés😄". Multit csak cod esetében nyomtam, de nem vagyok az a "rangsorbuzi" 😊
(azért próbálnám ki magam a konzolok világában, mert ez a mostani VGA helyzet teljesen felhúz és kivárnék vmi jobbra ha lesz egyáltalán olyan)
...egyébként konzolon könnyû a headshot-t produkálni? 😊
Ewergo
Na pont ez az mikor valaki nem kikapcsolodásbol jáccsik hanem vérHC gamerként. Multi, headshot, pontok, rangsor, csakazértis én vagyok a jobb,... Szinglibe meg: gyorsan végig menni, elö a forumot gyorsan beirni nagymellénnyel hogy apukám én ollan menö csávo vagyok hogy 2 óra alatt bizony kipörgettem bi-bi! (általánosságban irtam)!!

Sinliben miért is olyan fontos a headshot? 😊

Csacsi
De sokkal realisztikusabb is. Így csak sok gyakorlás után sikerülhet egy ilyen lövés. És nem mindenki mesterlövésznek születik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LordAndrew
Bár én még csak fél éve vagyok konzolos (elõtte vérpécés), de egérrel még mindig jobban alázok. Az más kérdés, hogy a PC monitora nagyon furcsának tûnik a nagy TV után játék célokra, na meg nem tudok a kanapén elnyúlva játszani, hanem ott kell(ene) görnyedni az íróasztalnál... Más érzés, de szerintem pontos játékra (pl headshot 200 méterrõl) az egér még mindig verhetetlen...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Na meg vezetékes x360 kontroller is kell hozzá és arra is kitérnék,hogy vezetéknélküli egér+bill.-ettel nem használható(ugyebár Kormi0312-nek ez van).

valóban, a 35k-s árért inkább vidáman és dalolva megszokom a kontrollert! 😄
Shan
😛
Ewergo
Én a multkor nyomtak kicsit Pc-n Fps-t kb. 1 éves konzolozás után.
Hát nem tom ki hogy van vele, de én nagyon "fapadosnak" éreztem az egér célzást, lövést. Ez talán nem is irányitás hanem csak ráböksz arra a pont ahová löni akarsz. Mint mikor az irodában csak egy ikont szeretnél megnyitni. A bill irányitást meg szükségállapot megoldásnak éreztem. El se hiszem hogy én régen ilyen "kaloda" szerüen székböl kinyujtott kéztartással játszottam...!

köszönöm szépen a korrekt és gyors válaszokat! további kellemes fórumozást!
Alwares
Ja meg ha meglátod mennyibe kerül szerintem inkább megszokod a kontrollert XD
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2783

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Scotty99
Szia.

USB billentyûzetet tudsz hozzá kötni, de csak a profil beállításainál használhatod az adataid kitöltéséhez, valamint az MSN használatához. Létezik egy XFPS nevû szerkezet, amivel lehet billentyûzetet és egeret kötni hozzá, de pozitív tapasztalata még senkinek sem volt ezzel kapcsolatban (nem reagál idõben). Mostanában jelent meg ennek a szerkezetnek a 3.0 verziója, ami a leírása szerint jobb, mint az elõdje, de errõl még nem olvastam se jót, se rosszat.

De különben nagyon gyorsan meglehet szokni a box kontrollerét is, nagyon kényelmes, FPS játékokban is könnyen kezelhetõ.

PS3 ID: ghost_hun

Alwares
Igen lehet, venni kell egy XFPS nevû cuccot, de konzolos játékokat ne akarj egérrel játszani, nem arra találták ki õket. Különben se lesz könnyebb egérrel játszani mint kontroller-el. Egy béna játékos is kb egy nap alatt megtanulja irányítani a konzolos játékokat, ebbõl nem lesz gondod...

deep
Egeret felejtsd el. Billentyûzetet csak a beépített MSN-hez, meg az egyéb szövegbevitelhez tudsz használni. Csak a kimondottan 360 kompatibilis USB-s cuccok mennek, meg a pendrive-ok, mp3 lejátszók zenehallgatás céljából.
sziasztok,
most tervezek vásárolni x360-t és átnéztem a FAQ-t is, de nem találtam arra vonatkozóan információt, hogy a gép billentyûzetet és egeret tud-e kezelni?! esetleg USB-s összeköttetésû dolgokat? (Logitech EX110)
köszönöm elõre is a válaszokat. (és elõre is elnézést a láma kérdésért)
Alwares
Az se lenne rossz, de szerintem így is jó ahogy van. Szerintem nagyon hangulatos játék lehet, a világ a szereplõk már a videókban nagyon megfogtak. A történet gondolom meg még csak jobb lett...

Bendy
Jön a napokban 1 release Buktától 360ra ilyen csihi-puhi fajtából. SoulCalibur2, most csorgatja át szerverre <#vigyor1>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ewergo
Rájöttem miért 4 lemezes a LO. Mert nem maga a játék ekkora, hanem mert kb. 24 órás a benne lévö videók. Ezért van az pl. az FPS, TPS stilusok csak 1 lemezesek mert az jobban "csak" játék.
Azé sajnálom hogy a Lost Ody ilyen japós számháborus féle. Mennyivel izgibb, pörgösebb lenne ha TPS-re készitik!

rambuu
Hát Alwares-Tomy Lee: Kurvára megnyugtattatok, hogy aszt mondtátok hogy nagyon jó monitor, különben igy sem az én pénzemen veszem, hanem 18. születésnapomra kapom, és nem is akarnák különben se TV-t venni, nekem Monitor kell de bazira.

Még 1x Ezer THX!!! <#vigyor2><#taps><#wave>

Most már mind1😊Nem kell magyarázkodni😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1st torr.-en FREELEECH holnap éjjelig

mucsácsó:<#ejnye1> 😄

Alwares,Tomy : ezt szokták mondani , ha vkinek vmien (legtöbbször a megfelelö) szó nem jut az eszébe...

Kiváltképp, rettentõen, módfelett, kifejezetten, roppant, rendkívül, hallatlanul, igen, szerfölött, mérhetetlenül, fölöttébb, irdatlanul, eszméletlenül, szokatlanul, feltûnõen, borzasztóan, jelentõsen.

Na most ezek közül én használom a rettentöen,kifejezetten,roppant,rendkivül,igen,eszméletlenül,jelentösen szavakat.

SZERK.: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL MOST ESETT LE BOCSÁNAT ,5 PERCE RÖHÖGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁ EZ KÉSZ ÁÁÁÁ 😄DDDDDDD
NEM UGY érTETTEM ááááááááááááÁÁÁwáááááá

ugyértem ,h mint SZÓ!!!!!!!!!!!! ...oda is akartam irni,h pl ba*dmeg , bas*ki stb. szavakat sokszor használjuk ,igy értettem a ge*i-t is 😄
LOOL , nem , nem szivtam füvet 😊

mucsácsó
Aztaszentségit..ez a Ninja Gaiden 2 is mekkora überdurvulás lesz, nagyon várom már! <#eljen><#eljen>
gémpléj vigyejó
mucsácsó
Hagyjad, csak beteg a szerencsétlen állatja...nem bír magával megint.. 😄 De nembaj Ragnar, évek kérdése, és gyógyulni kezdesz..legalábbis reménykedünk<#nyes><#idiota>
Alwares
Ráizgult szerb bevándorlóra 😄

mucsácsó
Jó lesz ez a csütörtök, csak legyek már túl a holnapi napon.. 😄
Holnap ugyebár tuti a GTA IV trailer + Street Fighter 4 infók/shotok/videókat hoz még a Mikulás...meg aztán kitudja, hogy még mi lesz holnap.. 😊
<#fejvakaras>Veled mi van?:-)

Alwares
Fúúj a nyeledre ment<#mf1>

Nem jön a nyelvemre 😄

bezzeg a *eci ... <#idiota>

A "kifejezetten" és az "igen" szavakat még csak-csak a "nagyon" helyett de a többit semmiképp sem használnám😄

Alwares
Fucking sg fórumba is így irjak már? Áhh azért annyira nem fárasztom le magam. Mert a következõ kérdés úgyis az lesz de most akkor LG-vel nem lehet írni xbox-os gammát 😉

Szeszmester :<#wink>

Alwares : Felulmulhatatlan! Lehet ,h most fog elöször elöfordulni az is (bár velem nem!) , de nézd a details-t ... Nico kezén ujjatlan kesztyû

Baaszus végem , nemtudok többet irni ...annyi mindent mondanek igy mint atom , megyek inkabb egy jo cigire 😄

Srácok, ne írjatok ilyen ocsmányul.
Kis segítség, néhány rokon értelmû szó a "nagyon" kifejezésre:

Kiváltképp, rettentõen, módfelett, kifejezetten, roppant, rendkívül, hallatlanul, igen, szerfölött, mérhetetlenül, fölöttébb, irdatlanul, eszméletlenül, szokatlanul, feltûnõen, borzasztóan, jelentõsen.

Úgy érzem, meglehetõsen sok szót sikerült összegyûjtenem, ha csak a töredékét is építitek be a napi szóhasználatotokba, már kifejezõbben és szociálisan elfogadottabban tudjátok majd mások tudomására hozni a véleményeteket, gondolataitokat!

A GTA képek jóak.

Alwares
Gecijó lesz, de nem felejsd el, egy GTA-t azért sosem a grafikája miatt szeretünk, mondjuk most elösször ez lehet fordulni fog. De nagyon remélem hogy a grafika miatt IS szeretni fogjuk. Egy GTA különben se lehet már rossz alapból 😊

3 DARAB UJ GTA IV KÉP!!!!

WÁWÁWÁWÁWÁVÁÁÁ EXKLUZIV HIR TÖLEM(najo nem is CSAK NEKTEK
milesz itt holnap kéremszépen OMG!!!
GTAPLACE.HU !!!!!!

(sry , de ezek az öröm pillanatai )

szerk.: még csak most tuttam megnézni az örömtöl mind3 képet nagyba ..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ MEKKORA GRAFIKA ...jázusom ... halo3 és táõrsainak jó szét lesz rúgva a segge ... ez kérem szépen . EZ EZ EZ ....
NO COMMENT!