XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Status:
0/6 investigations Comleted.
3 investigation are needed to access Assassination Memory.Climb a view point to locate them.
Igazság szerint értem hogy mit kér de nem vágom hogyan kell megcsinálni...😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Lehet hogy én jobban a játék öröméért jáccom joyal. Nem feltétlen kell minden lövésnek fejre mennie. Különben lehet hogy kihagy egy valoban élethü szitut.: ha pl. lábon lövöd esetleg a lábához kap és egy lábon icckázik aztán megborul. (ha bele tettek ilyen hangulatkeltö szkriptet) Nem vagyun kevesebbek ha egy lövés helyett neagyisten hármat lövünk a testébe. Mongyuk az azért értékelhetö ha félholtan még kuszik és még akkor is ránk lö. 😊 Na bumm legfeljebb azt a részt ujra csináljuk. És ha igy egy gém 2 hónapig tart, hát addig tart. Mivel nem vagyunk idöhöz kötve hogy mikorra fejezzük be a játékot!!!! Jóóóól mondom?!
Szigoruan Magán vélemény! 😊
Mellesleg ez a Street Fighter IV atomüber lesz, nagyon-nagyon várom! 😊 Csak 2009.. 😞
de mind1, nem szõrszálhasogatok tovább 😊
Forza.
Ha neked az jön be, hogy szívsz 2 joyyal, miközben egér+bill sokkal hatékonyabban lehet osztani, akkor csináld, senki nem szól érte.
De miért kell hirdetni az igét és az egyértelmû nehézségeket elõnyként feltüntetni?
Egyébként mintha ez a HC dolog a kontrollertõl függne. Olvasd csak el Ragnar hozzászólásait, aki ÉRT a GoW-hoz. Meg a figura, akit említett, annak 86+ ezer killje van. Szerinted az mekkora kocka?
Másrészt a HC gamer az én értelmezésem szerint nem az, aki 2 óra alatt végigrohan a játékon, az inkább Vérpistike, angolul talán a Munchkin a megfelelõje.
Egyébként az új XFPS 3.0 a play-asia oldalán kb 15 ropi Forintban. Tud egyébként vki véleményt mondani az eszközrõl? Netes videókban nagyon osztanak vele. Mitõl újabb, mint a régi? Javították a hibáit?
szerk.: lassan elegem lesz ebböl a forumbol , mert itt mindig mindenki ir , aheyett ,h elöször gondolkodna ...olvasd már el vagy 2xer ujra amit irtam , és gondolkodj el ,azon ,h hogy kell azt értelmezni ami oda le van irva ...ennyire hülyének néztek ,h nemtudom,h a gow TPS ...ez kész vicc
Látom sokat értessz hozzá , rengeteget játszhattál a gow-al , grat
Na mind1 ,inkább hagyjuk.
El lehet bohóckodni a Gears-el, de köze nincs a COD vagy Halo2 harci stílusához.
Halo3 az megint szót sem érdemel, debileknek készítették a LIVE-os részét.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
xl ETSnipers lx ... õ legjobb Gears of War-ban 😉 KATT! és
KATT! innen meg válogathattok katt!
Õ a legjobb 😛
szerk.: meg persze a legjobb sniperes is 😛 , világelsõ a ranglistán 86+ ezer killel stb. gow honlapján akit érdekel megnézheti v ingame.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Idézet vége.😊
(azért próbálnám ki magam a konzolok világában, mert ez a mostani VGA helyzet teljesen felhúz és kivárnék vmi jobbra ha lesz egyáltalán olyan)
...egyébként konzolon könnyû a headshot-t produkálni? 😊
Sinliben miért is olyan fontos a headshot? 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
★ 汤姆 李
Hát nem tom ki hogy van vele, de én nagyon "fapadosnak" éreztem az egér célzást, lövést. Ez talán nem is irányitás hanem csak ráböksz arra a pont ahová löni akarsz. Mint mikor az irodában csak egy ikont szeretnél megnyitni. A bill irányitást meg szükségállapot megoldásnak éreztem. El se hiszem hogy én régen ilyen "kaloda" szerüen székböl kinyujtott kéztartással játszottam...!
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2783
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
USB billentyûzetet tudsz hozzá kötni, de csak a profil beállításainál használhatod az adataid kitöltéséhez, valamint az MSN használatához. Létezik egy XFPS nevû szerkezet, amivel lehet billentyûzetet és egeret kötni hozzá, de pozitív tapasztalata még senkinek sem volt ezzel kapcsolatban (nem reagál idõben). Mostanában jelent meg ennek a szerkezetnek a 3.0 verziója, ami a leírása szerint jobb, mint az elõdje, de errõl még nem olvastam se jót, se rosszat.
De különben nagyon gyorsan meglehet szokni a box kontrollerét is, nagyon kényelmes, FPS játékokban is könnyen kezelhetõ.
PS3 ID: ghost_hun
most tervezek vásárolni x360-t és átnéztem a FAQ-t is, de nem találtam arra vonatkozóan információt, hogy a gép billentyûzetet és egeret tud-e kezelni?! esetleg USB-s összeköttetésû dolgokat? (Logitech EX110)
köszönöm elõre is a válaszokat. (és elõre is elnézést a láma kérdésért)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Azé sajnálom hogy a Lost Ody ilyen japós számháborus féle. Mennyivel izgibb, pörgösebb lenne ha TPS-re készitik!
Még 1x Ezer THX!!! <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#wave>#wave>
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★ 汤姆 李
Alwares,Tomy : ezt szokták mondani , ha vkinek vmien (legtöbbször a megfelelö) szó nem jut az eszébe...
Kiváltképp, rettentõen, módfelett, kifejezetten, roppant, rendkívül, hallatlanul, igen, szerfölött, mérhetetlenül, fölöttébb, irdatlanul, eszméletlenül, szokatlanul, feltûnõen, borzasztóan, jelentõsen.
Na most ezek közül én használom a rettentöen,kifejezetten,roppant,rendkivül,igen,eszméletlenül,jelentösen szavakat.
SZERK.: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL MOST ESETT LE BOCSÁNAT ,5 PERCE RÖHÖGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁ EZ KÉSZ ÁÁÁÁ 😄DDDDDDD
NEM UGY érTETTEM ááááááááááááÁÁÁwáááááá
ugyértem ,h mint SZÓ!!!!!!!!!!!! ...oda is akartam irni,h pl ba*dmeg , bas*ki stb. szavakat sokszor használjuk ,igy értettem a ge*i-t is 😄
LOOL , nem , nem szivtam füvet 😊
gémpléj vigyejó
Holnap ugyebár tuti a GTA IV trailer + Street Fighter 4 infók/shotok/videókat hoz még a Mikulás...meg aztán kitudja, hogy még mi lesz holnap.. 😊
★ 汤姆 李
bezzeg a *eci ... <#idiota>#idiota>
★ 汤姆 李
Alwares : Felulmulhatatlan! Lehet ,h most fog elöször elöfordulni az is (bár velem nem!) , de nézd a details-t ... Nico kezén ujjatlan kesztyû
Baaszus végem , nemtudok többet irni ...annyi mindent mondanek igy mint atom , megyek inkabb egy jo cigire 😄
Kis segítség, néhány rokon értelmû szó a "nagyon" kifejezésre:
Kiváltképp, rettentõen, módfelett, kifejezetten, roppant, rendkívül, hallatlanul, igen, szerfölött, mérhetetlenül, fölöttébb, irdatlanul, eszméletlenül, szokatlanul, feltûnõen, borzasztóan, jelentõsen.
Úgy érzem, meglehetõsen sok szót sikerült összegyûjtenem, ha csak a töredékét is építitek be a napi szóhasználatotokba, már kifejezõbben és szociálisan elfogadottabban tudjátok majd mások tudomására hozni a véleményeteket, gondolataitokat!
A GTA képek jóak.
WÁWÁWÁWÁWÁVÁÁÁ EXKLUZIV HIR TÖLEM(najo nem is CSAK NEKTEK
milesz itt holnap kéremszépen OMG!!!
GTAPLACE.HU !!!!!!
(sry , de ezek az öröm pillanatai )
szerk.: még csak most tuttam megnézni az örömtöl mind3 képet nagyba ..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ MEKKORA GRAFIKA ...jázusom ... halo3 és táõrsainak jó szét lesz rúgva a segge ... ez kérem szépen . EZ EZ EZ ....
NO COMMENT!