176877

-
Sziasztok ! Saját gyökérségemből, elég nagy problémám akadt. A helyzet az hogy letöröltem a konzolról az elmentett passport jelszót, viszont belépni se tudok az accountba mert a jelszót elfelejtettem.. Ennek van valami radikális következménye ? (msn-zés elvesztése mellett) Maga a gamertag műkszik, de a hozzátartozó passport accountba bejelentkezni nem tudok, és lecserélni se.. és mivel az megerősítve se volt, nem látom semmi módját visszaszerzésének. valami segítséget tudok mondani, vagy azt tehát hogy ennek milyen problémái lehetnek a jövőben ? -
ruleyB #61342 Most 10 percenként leállítom 10 percre, de nekem kezd gyanússá válni, hogy ennek az égvilágon semmi baja sincsen. -
Mert miután leállítod azután jönnek a problémák. -
ruleyB #61340 Én ennek abszolút nem értem akkor a mechanikáját. Ha egyszer torzul az alaplap, leszakadnak a golyócskák, akkor hogy a francba nem jelentkezik hiba 14 órán keresztül? Pedig fél nap GOW2 megizzasztja a gépet rendesen. -
ruleyB #61339 Természetesen csak ránézésre tudtam megállapítani. Nem vagyok egy műszaki zseni, de szabad szemmel nem találtam semmi rendelleneset, inkább így fogalmazok. :) Mivel eléggé olcsó az arcade pack, ezért decemberben beruházta egyre, hátha ez a régi elszáll, de ez egy veterán, egy hős. :) Szerintem nagyon kevés x360 van a Földön, ami ennyit volt nyüstölve mint ez, de egyetlen egyszer sem volt vele semmi probléma, egészen ma reggelig. Már mosolyogtam is, hogy "na eljött a te időd is", de egyből kihúztam, vissza, és tökéletesen működött. Az áramingadozás magyarázat lehet, bár ehhez abszolút nem értek. 10-12 felé van elosztva az áram, de ezzel nem nagyon volt még probléma. :) Na mindegy, ezek szerint még mindig marad bontatlan a másik gép. :) -
Ne is mond, az első PS2-es memória kártyámat(ami ugye ultra"nagy" 8 megás tárolókapacitású) 8E Ft-ért vettem HASZNÁLTAN...Régen volt már. :D Ma kb. 3-4E Ft újonnan, de még így is drága ahhoz képest, hogy normál(fényképezőbe, telefonba, stb...) memóriakártyákból ennyi pénzért 4, vagy akár 8GB-ost lehet kapni. -
Aztán holnap megint piros ledet kapsz. Aztán lehet, hogy még fog menni kicsit, de előbb-utóbb végleg beadja a kulcsot. -
Milyen forrasztás tökéletes? Szabad szemmel meg tudod állapítani, hogy egy golyó sem repedt el a GPU alatt, ami pillanatnyi hibát okozott(és most a hőtágulás miatt érintkezik esetleg). Egyébként úgy tudom, hogy akár egy pillanatnyi áramingadozás miatt is jelezhet 3ledet a gép, de utána természetesen működik normálisan. Szóval nem kell egyből befosni, lehet, hogy semmi baja sincs, de ha mégis, irány a szerviz. -
Az a nagy helyzet, hogy a konzolkiegészítők, legyen az bármi, mindig is értelmetlenül drágák voltak. PS2 memó kártya? Emlékszik még valaki? :D -
Nekem is volt ilyen a 3 hetes gépemmel... :D Most 8 hónapos. -
ruleyB #61333 Erre gondoltam először én is, de kezdem furcsállni, hogy 8:30 óta 1 perc szünet nélkül folyamatosan megy, ami ha jól számolom, több, mint 13 óra. Szétkaptam gyorsan, de a forrasztás is tökéletes. -
Az a gép elhalálozott. Már csak hálni jár belé a lélek. -
ruleyB #61331 Hali! Na erre valaki tud magyarázatot? A gépet ma reggel benyomtam, és 3LED-el fogadott (sosem volt még ilyen). Erre kihúztam, visszadugtam és tökéletesen működik azóta... :D 2006 év eleji szegényke, eddig sosem volt vele semmi baj, de ezt érdekesnek tartom. -
csoola #61330 valaki nyomta az Ace Combat 6-ot? iszonyu zsir játék, de most megint elakadtam, habár nem is probálkoztam többször, már nincs kedvem ma :P
spojlerbe irom mi történik, aztán aki tudja a megoldást irja meg nekem legyen oly kedves
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!12. küldi azt hiszem, a föváros visszafoglalása, sikerül is minden, jol teljesitek, visszafoglaljuk a várost, aztán jön az átvezetöben a Strigon team egy elég komolynak tünö vadászrepülövel, amit az átvezetö után szét kellene szednem, de iszonyu gyors és ugy manöverezik ahogy semmi más, eltalálni igy lehetetlen, de ha sikerülne akkor is odahiv magához pár UAV-t és azokat találom el. kérdés, hogy hogyan irtsam le a száját, F-15-el megyek, mert a küldetés miatt az a legjobb többcélu gép eddig-le kell szedni az összes UAV-t és utána már kicsinálhatom? ugy tünik mintha nem fogynának el :S) -
én is az vagyok...első éves (bár ne lennék,bánom h elkezdtem)
nekem kb 2 honapos a box,eddig semmi bajom vele...kivéve az, hogy nem tudom még mindig felfogni azt a tényt, hogy miért csak egyes codec-ekkel készült filmeket hajlandó megenni. meg, hogy miért ilyen kevés formátumot. annyi mindenre lehetne használni ezt a kis erőművet,mégis lebutítják ilyen hülyeségekkel...(nem tud valaki info-t a linuxos gányolásról??) jah még annyit, hogy game közben ugye átlag 110-120W-ot eszik...filmnézés közben,üresjáratban ez mennyire redukálódik?? mert ha sokat eszik, akkor veszek 10-15e-ért egy asztali divx-es dvd-t. ami sztem 20-30Wot ehet kb... -
Én a 360 (mármint a hardware-re) több pénzt már nem vagyok hajlandó áldozni. Csak játékra költök, max még egy kontrollert beszerzek, hogy öcsémmel is játszhassak.
Egy PS3-om majd 2x drágább egy Arcade box-nál, de legalább elég egyszer megvenni...
A méretekkel való variálást meg sajnos ismerem, informatikus hallgató vagyok. :) -
de érted...a gép binárisan nézi...akkor meg tök8 én mit akarok,ha a gépek nem 1000-el fognak számolni. -
Nem átverés, ugyanis valamiért hibásan használjuk a gigabyte-ot, mint mértékegységet. A giga a decimálisra vonatkozik, a bináris az gibi.
Szerk.: most, hogy utánaolvastam, rájöttem, hogy én is mondtam egy kis hülyeséget, de jelenleg nincs erőm kifejteni, akit érdekel, olvassa el a linket :) -
Egy fő hiba amit sokan nemtudnak/vesznek észre az az, hogy ezek az adott Gb méretek csak marketing fogások...mivel a legtöbb gyártó nem 1024el számol, hanem 1000el...nagyobb tárolókapacitásnál sokkal durvábban kijön ez. pl 320as PC winyóm is ténylegesen csak 300gb körül van. (szvsz egy nagy faszság az egész...nem értem miért kell "átverni" az embereket)
ha e mellé még hozzájön az, hogy a box lefoglal magának rendszerfájloknak egy kis helyet, akkor máris hely hiányot lehet...(ez van,venni kell nagyobbat,mást nem nagyon tudsz vele kezdeni) -
pite man #61324 sziasztok
lenne vadiuj too human foliában elado
7ezer ft ha valakit érdekel
[email protected]
szépnapot -
Te nem használod. És aki szeretné használni azzal mi van?
Ja tudom már, az megveheti külön, teleaggathatja a gépét mindenféle kiegészítőkkel és még drágábban kijön mintha egyben lenne...
Egy WiFi adapter mitől 100$? Miért kell külön csatlakozót beszereznem mert nem fér be egymás mellé két kábel? Miért árulja az MS a HDD-jét 20GB-osként miközben csak 12GB (!) használható és ez nem módosítható? Mi kerül 150$-ba egy 2,5"-es SATA HDD-n? (Xbox 360™ Hard Drive (120 GB)) -
MaT #61322 Nha a problemam megoldva, muxik minden szepen! Thx a segitseget megegyszer! -
tehát adná az MS is a gépét 90 ezerért, cserébe lenne benne wifi (nemhasználom), bluetooth (nemhasználom), hdmi+optika (nemhasználom)?
nem azt mondom, hogy nem lehuzás, amit az MS művel, de azért nem minden fekete (MS) és fehér (SONY) ... ;) -
MaT #61320 Nha mar keso... :) mar tolti :) Azert koszonom! Es a linket is! :) -
Link -
Freedy #61318 Nem kell költözködni, pen drive-ról is lhet frissíteni. Microsoft oldaláról le lehet szedni. Kicsomagolod a pen ddrive-ra a rar-t, kikapcsolt állapotban rádugod a box-ra, box bekapcs, és kész. -
Lefoglal a rendszer magának egy részt. Mentések, cache, stb. -
eddig nekem is a play volt az istenem.. de most a kis prémes boxal egész jól össze szoktunk .. de tényleg miért nem látja a teljes vinyó kapacitást ?? -
MaT #61315 Nha most olvasgattam itt hogy mit merre hogyan es talaltam egy csomo cikket amik alapjan megtudhatjuk, hogy Februar 3-an jelentett meg a microsoft egy frissitest amivel az en hdmi audio problemam is orvosolhato elvileg... Majd meglatjuk, csak messze van a box a nettol, szoval most hatalmas koltozkodesbe kezdek! :) -
Egyébként milyen már, hogy így kell szarakodni egy rohadt kábel bekötésén. Azt meg senki nem mondhatja, hogy a HDMI + optikai kombináció használata olyan szélsőséges eset lenne... lol
Az egyetlen normális megoldás az, ha veszel KÜLÖN egy olyan HDMI AV kábelt, de mivel ez itt Mo.-on ritka és/vagy rohadt drága így rá vagy kényszerülve a gányolásra! Ez milyen szánalmas már. Az a baj, hogy az Xbox 360 technikailag ilyen banánhéjjakon csúszik el.(16e Ft-os Wireless Adapter esete és még sorolhatnám...)
Anno direkt Premium kiszerelést vettem méregdrágán (azóta az 3LED-es lett) a 20GB-os HDD miatt. Azóta ez szart sem ér! Ebből 12GB (!) szabad és tapasztalatból mondom, hogy 1db játék fér el rajta (vagy ha mázlid van 2 db kisebb), de ha még túl is lépünk ezen akkor is ott van a tény, hogy a tárolókapacitás 60%-át kapjuk csak meg. Persze már itt van a 60-as meg a 120-as HDD, de természetesen erre is külön kéne költenem, nem is kis pénzeket. Köszönöm inkább kihagyom. (A 120-as HDD közel a gép árának a fele. O_O)
Remélem nyáron összejön egy kis lé PS3-ra, abban legalább van minden ami kéne (normális portok, méretesebb és cserélhető HDD, WiFi).
Nagyon szeretem a boxom is, de néha az ilyen kis pitiáner szarságaival rohadtul fel tud idegesíteni.
Bocs a kirohanásért... -
MaT #61313 rendben akkor probalkozok meg, koszi a segitseget! -
nem mivel csak a gépet kell elküldened ha 3ledes lesz !
ami szerintem nem is a hibája hanem a tulajdonsága
-
Nem tudom mi lehet a baj, HDMI-n a hangnak is ki kellene jönnie. Próbálgasd állítani a hangot a System Settings-ben (Audio).
A múlt héten meg pont volt egy "HDMI audio patch" is, próbáld frissíteni a box-ot. Link
A barkácsolás elkerüléséhez ezt tudom ajánlani. Emellé befér a HDMI kábel is és így ki tudod vezetni a hangot RCA-n vagy optikain is. -
MaT #61310 Hat nha jha! Ez az hogy en is azt hittem hogy lesz hang dehat nincs semmi...
Sinyo70: es ha lepattintom a muanyag burkolatot azzan nem ugrik a garancia? -
Pattintsd le a műanyag burkolatot a sima kábelről!Úgy elférnek .... -
ott nem is fillér van
-
Eléggé lennie kéne hangnak a HDMI kábellel is... -
MaT #61306 Udv mindenki! A minap vettem egy hdmi kabelt, osszekotottem vele az xboxot meg a tvt. En ugy tudtam, hogy a hdmi kabellel lesz kep illetve hang is, aztan neztem egy nagyot mivel csak kep van. Gondoltam akkor visszateszem azt a nagy bumszlis microsoft-os kabelt es akkor a hangot meg arrol kotom be, hat termeszetesen ez nem sikerult mivel nem fer meg a ketto egymas mellett. Szoval a kerdesem az lenne hogy lenne-e valamilyen modszer a faragast kiveve, hogy a tv es a box hdmi kabellel legyen osszekotve, illetve hang is legyen. (Egy kis 2.1-gyes hangfalam van csak azzal sem akar sehogy mukodni) Kicsit felhaborito, mert a kabel csomagolasan az allt, hogy Xbox 360 kompatibilis es megsem er semmit, es meg itt angliaban sem ket filler egy ilyen kabel... Szoval valakinek valami megoldas? thx elore is! -
Mi a gondod.... 
ha nem kell akkor kuss.
sokan örülnének neki. -
Semmit nem lépnek az EW-ben, megkapod ezt a számot.
Teljesen mindegy mit csinálnak vele, működő gépet kapsz vissza, ha megint beszarik, megint javítják.
Egyébként nem a te géped belével fogod valszeg visszakapni, hanem egy teljesen másikat, ugyanis úgy rohadt lassú lenne a folyamat, ha mindenkiét egyenként javítgatnák.