176873

-
Lehet vagy nem lehet?
/szerk: Meg ha tudod a választ, akkor mitől félsz? Akkor úgy van és kész, ha félsz ha nem félsz. :D
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.08. 19:03:16 -
Van kérdőjel? nincs? -
"Én most azt szeretném hogy a mentéseimet ki tudjam szedni valahogy pendrive-ra, de félek ez nem fog menni."
Ezt írtad. Ebből én azt gondolom, hogy nem nézted meg, hanem tippelsz. De akkor oszd meg a titkot, lehet avagy nem lehet ezt? -
Megnéztem.
Nem is kérdeztem, leírtam lentebb. #165426.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 19:01:10 -
Dehogy nézel utána bárminek is. Google első találat xbox.com és ott a válasz a kérdésedre, hogy lehet e pendrivera másolni kimentett állást. Szóval akkor ha érdekel nézz utána, ha nem érdekel akkor meg ne fárassz minket hülyeségekkel lécci. -
Vagy akit nem érdekel valami feleslegesen ok nélkül ne csacsogna bele dehát ez van, ez az internet.
Megjegyeztem egy kommentben valamit, még csak kérdés sem volt tudtommal, az hogy Harlekin poénkodott, az nem egy kérdésre válasz, hanem csak válasz.
Szóval nem nyaggattam senkit kérdésekkel, mielőtt kevernéd itt a dolgokat.
Én nem a felhőmentést kerestem, nem a gold feature-okat, ha az érdekelt volna annak nézek utána.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 18:33:49 -
Szuper.
Amúgy nem feltétlen nagy dolgok ezek, lehet sok embernek apróság, lehet néha nekem sem létfontosságú dolgok, pl a képlopás ingyé, túlélem, meg ilyen usb kezelés stb.
De jobban szeretem ha van lehetőség, megtehetem, még ha nem is lételem.
Ez pl x360-nál nekem szar volt médiában hogy mkv nem ment, feliratok sem mentek ha filmet akartam nézni rajta.
Persze pc-n lehet konvertálni csak ugye az macera. -
Microsoftnak kellene csinálni egy honlapot, ami viszonylag egyértelmű, hogy az Xboxhoz kapcsolódik, xbox.com vagy vmi ilyesmi és akkor mindenki elolvashatná. Kivéve az analfabétákat persze. -
Semmi köze a goldhoz, alapjaiban más az egész. Profil, régió, piactér kezelés. Első bekapcsoláskor már máshonnan indul. -
Nem nem tudom, mint mondtam évek óta nem veszek goldot, szóval értelemszerűen nincsen is érdekeltségem felé.
Legutoljára akkor (volt), mikor párszáz ft-ért vehettem neten 1 havit azt is az ingyenjátékok miatt írtam be.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 18:22:02 -
Teljesen máshogy működik a live, de ezt te is tudod. -
Gondoltam a live része egyformán működik (ha egy szar képernyőmentés vagy felvételkészítéésre gold kell, eszembe nem jutott volna akárcsak a feltételezés hogy MS ebben engedett volna) , jó akkor már csak 1-2 generáció és akkor lehet a képlopás meg videófelvétel is kikerül alóla. 
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 18:20:04 -
Nem játék fájlokról beszélek hanem mentésről.
Single-ben kit érdekel hogy ha valaki csal? -
Nem az X360ról van szó és nem is olyan géped van. Szóval... Xbox One ami egy TELJESEN más gép. -
Igen? mióta? Mert x360-on még utólag Gold only volt, na mindegy jobb akkor mint a semmi, bár még mindig nem értem miért nem lehet másképpen.
Na mindegy, ha itt mostani generáción ingyen van akkor az nem vészes, mert X360-on csak a letöltés volt free. -
Szükséges Xbox Live Gold előfizetés a felhőalapú tárolás használatához?
Nem, az Xbox Live minden felhasználója szinkronizálhatja mentett játékállásait a felhővel.
Okosabb lett volna ismét először tisztában lenni a gép tudásával és nem kiverni a balhét. -
Mentés kimásolás egyens utája a hekkeléseknek. 360on a Fifát sorra feltörték, online csíterekktől hemzsegett. Szerencsére már EA felhőbe menti és onnan szed mindent, a gépen online mentés 0kilóbájt van. -
360 ROD után vállalták és azóta is tartják ezt a garancia intézést. Csúcs, azok közt amikkel volt tapasztalatom. -
De nem kell fizetned azert, hogy a felhobe tarolja az XBox a menteseket. Ez nem Gold feature, ingyen van. -
Akinek nincs igénye, nem kell hogy érdekelje a dolog.
Ez nem hülye igény amúgy mert sok helyen meg van ilyen, nem viccből van ugye.
Szóval inkább emberek tartják hülyeségnek egyénenként.
Az hogy valaki fizet a felhőért mert van pénze és szarik a másik emberre attól ez még nem hülyeség.
Csak említeném hogy havi 2000-2500ft lenne ha egy alkalommal szeretnék biztonsági mentést csinálni, nekem számít ez az összeg, tudom néhányotoknak ez semmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 17:52:05 -
bocs, de eszméletlen hülye igényeid vannak. ez senkit nem érdekel rajtad kívül. -
Ezért is fos a gép. :)
Pénzéhes faszok. -
Fizetett live nélkül is ott van a felhőbe.....Tehát Te sokkal biztosabb helyen tudod egy 6 forintos sérülékeny penen amit bár ki berakhat gépbe és formázhat vagy minden ki be csatlakozásnál sérülhet a rajta lévő adata! 
Na de a lényeg az hogy hála istennek nincs mentés lehetőség rendszeren kívülre...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.08. 13:46:27 -
-
Ja hogy te vagy az. :D
Búék. :D
Hát képzeld van olyan igényem hogy biztos helyen akarom tudni a mentéseket, nem mondjuk egy vinyón a gépbe, amit akár vagy formázni kell egyszer vagy megsérül stb.
Nem feltétlen azt kell mindenkiről feltételezni hogy csalni akar, én asszem eddig 2-3 játékban csináltam ilyet, de azokat írtam is régen.
NG2 volt az egyik.
De nem ez miatt kellett akkor sem ez a lehetőség, hanem met féltem a mentéseimet.
PS4-en a mentéseket kiszedtem pendrive-ra szépen.
Illetve van olyan mikor egy mentés van és előző állapotra amúgy fellülírna a rendszer, de ha kiszedem a mentést, később vissza lehet íratni a régi állapotra.
PL Bloodborne. (autosave van, nem is akármilyen)
Ja ez a felhő dolog, az meg kérlek szépen neked biztos jó mert fizetsz live-ot de amúgysem szeretem az ilyeneket.
Sőtt mondok szebbet.
X360-on a játékmentésimet nemrég le akartam szedni, mondván hogy eladom, na tippelj az 50 játék mentésből kb ha 15-20-at le tudtam szedni akkor sokat mondok a többit sérültnek látta a gép és másolni sem engedte.
Fasza.
Na ezt szeretném nem megélni még1x.
Szerencsémre ezen mentésekben nem volt fontos cím.
Mondjuk gondolok olyanra hogy RDR-Resident 5, stb amikben nem csak egy végigvitel volt a missziók feloldására, hanem 100%-os kipucolás, farmolás....na ezekre figyelek.
Régen volt a ps2 konzolom eladásakor egy ilyen mély pont, mikor a srácnak, haveromnak eladtam, és eszembe jutott, hogy a FF7-8-9 szinte teljes 100%-os mentés fent maradt, hát naná hogy mire szóltam neki lepucolt róla mindent.
Szóval, pontosítok, nem felhős, ingyenes megoldást keresek. :D -
Hála istennek,hogy nem megy a mentés kiszedés!Legalább nem tudnak mentéseket mókolni!!!Minek akarod kiszedni a mentést??Mi a terved vele???
2 helyen is megvan a mentés(gép és felhő) attól nem kell tartanod hogy el száll!!!vagy esetleg valami karakterednek akarod a szintjét felhúzni ezér lenne jó kiszedni a mentést??? :-D -
Ja és hogy ne csak a hibákat hozzam fel: karácsony előtt ugye meghótt a gépem. Dec. 18-án elvitték és január 4-én már csengetett a ups a karcmentes masinával, ami azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Ezért jár a pirospont, főleg, hogy ünnepi időszakban is megvolt az egész bő két hét alatt
-
-
Péhán két ember is jelezte, hogy beszart az elite-je, egyiküknek másodszor, gari után is. Szegényeknek csak nincs szerencséjük.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanaz a szar van benne, mint az átlag kontrollerben, ötvenezerér'
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.01.07. 21:29:37 -
Ja nincs mit. Szívesen, ha netán van egyéb dolog amit nem vettem észre és nem említettem, akkor elnézést, egyelőre csak ennyit teszteltem.
Én szerettem volna megnézni képlopást meg ilyesmit, vagy továbbstream-elni a képet, innen tudom hogy le van tiltva ilyenkor. :)
Én most azt szeretném hogy a mentéseimet ki tudjam szedni valahogy pendrive-ra, de félek ez nem fog menni. -
Kösz nektek! :) Kolléga kérdezte, de kösz! -
1. HDMI IN
2. Igen. Bármilyen HDMI-t bedugsz, rá tudsz váltani, egy opción bellül.
Nemtudom emlékszel-e régen volt hogy a videómagnónál mikor átjátszották a kazettákat, 2 videómagnó volt sorba kötve és úgy a tv-re.
Na ez is ilyen, az x1-nek van egy "in csatorna" ott tólja át a képet.
De ettől még nem a kontrollerrel irányítod természetesen az in hardvert, csak átjátsza a képet, és egy app ként funkcionál.
Annyi hogy kép-videófelvétel-stream ilyenkor off.
Sajnos, mert nekem pont ez lett volna poén. :)
Amúgy ez arra jó ha nem gáz hogy fut 2 hardver ha a tv-n nincs elég HDMI, vagy nem akarsz költeni egy HDMI switch-re akkor így plusz egy cuccot a tv-re "köthetsz".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.07. 15:09:36 -
Kizárásos alapon a HDMI-IN-be :) -
CSAO
Harli (vagyvalaki!) A One hátulján hova dugod a beltéri egységből a HDMI -t ? És akkor tudsz annak a jelére váltani a One -on? (sose próbáltam) :) -
Zavarodott #165421 Ártatlan megjegyzés volt, de felőlem jöhet a flém... q;) -
Ajjajj mindjárt elindul a pletyka, hogy az elite kontrollerek szarok ... Tuti gyári hibást kapott, az mindenből van, Rolls Royce -ból is. -
Zavarodott #165419 Ennyi pénzért nem sokáig bírta... q;) -
Selminar #165418 Forza 5 goty - 5990 ft store-on. -
Dejó pénzé nézzem angolul a filmeket, dejó ez a netflix. :)
Vagy azóta van magyar szinkron a filmekhez? -
Selminar #165416 Magyar store-on fen van a netflix app.
Windows phone-ra még nincs.