176877
banner
  • sambauer
    gondolom erre a "ezért vegyek eredeti játékot?" szövegre hitte azt hogy warezban tolod.
  • sapkafej
    no warez
  • PoisonChihuahua
    A warez "előnyei" ugye...
  • sapkafej
    nem érdekel kinél van a hiba érted... na mind1

amúgy közben sikerült kb 20 lefagyás után, össze-vissza mentegettem és egyszercsak továbbengedett azon a részen
    végig is vittem, durva jó volt, elkezdtem az episode one-t, szintén durva jó
  • sambauer
    Hát engem annyira azok se zavartak, de inkább finomítsanak rajta minthogy kimaradjon. Bár igaz nem is tudnám hova tehetnék a storyt, mondjuk Hatodik és Hetedik évad közé, Jack Afrikában Far Cry 2 Engine-el :D
  • GP2100
    Nem hallottam róla, de jó lenne. Persze a gagyi autós részek kihagyásával...
  • sambauer
    Nem terveznek egy 24: The Game-et Xboxra is ? :D
  • raven87
    Mondjuk az, hogy másolt a lemez és egy flasheletlen gépen akarsz vele játszani.
  • Brash
    Sziasztok!

Ha egy játék az egyik gépen megy, de a másikon nem, akkor mi lehet a baj? Köszönöm!
  • raven87
    Érdekes, nekem eredeti Orange Box-om volt és sehol sem fagyott. A hiba nálad van szerintem.
  • HRaVeN1
    Natívra szeretném állítani, viszont akkor a tv azt jelzi ki, hogy 1024-ben van. Minden más felbontáskor a beállítottat jelzi ki, csak natívban nem.
  • sanzik
    Az a tv egy sima képcsöves tévé csak lapos kivitel,tehát max 480p-ben tudsz játszani rajta.
    Tudja fogadni a 720p jelet,de megjeleníteni nem fogja csak miután visszakonverálta alacsonyabb felbontásba. (Ez ilyen kamu hd ready...)
    Nekem is ilyen van,én is ezen játszom,szerintem ne vedd meg akár milyen olcsó.
    Sok játéknál szinte olvashatatlan a felirat.
  • sapkafej
    harmadszor is... á, de idegesítő öcsém
    most nézem fórumokon és csomó embernél ugyanott lefagy

ezért vegyek eredeti játékot?
  • sapkafej
    half life 2... ott vagyok a citadellában amikor csak a gravity gun-t használhatod, kétszer egymás után lefagy majdnem ugyanott (kb 2 méterrel jutottam tovább másodszor). ez mi már?
  • jaszy
    Vagy komponens kábel! Azzal is szép a kép! Ha a tv-n van bemenet!
  • PoisonChihuahua
    A TV-d natív felbontását állítsd be a box-on, hogy csak a 360 méretezzen, a TV viszont ne! A leírásodból nem derült ki pontosan mi a TV-d felbontása, de mind a 1024 x 768-at, mind a 1360 x 768-at támogatja az Xbox360.
  • PoisonChihuahua
    Öcsém, már 100x le lett írva:

Ha régi boxod van (HDMI nélkül) akkor vegyél Xbox 360-hoz való VGA kábelt.

Ha HDMI-s boxod van akkor értelemszerűen HDMI kábelt vegyél.

A monitorodat / TV-det meg a Kijelző FAQ segítségével állítsd be! Ennyi.

Nem tudom miért kell ennyire szájbarágósan elmondani, egyedül nem megy?
  • HRaVeN1
    Múlthéten vettem egy lcd tv-t, amit vga kábelen kötöttem össze a boxszal. Na most, 1360 felbontásra állítva, a tv csak 1024×768-ra áll, viszont az összes többi felbontásra állítva, jó lesz. Mitől lehet, hogy csak az 1360×768 felbontást nem tudja állítani?
  • jaszy
    Huu, Felbontásban nem lesz különbség! A HDMI az HDMI !
  • ersekker
    nemtudom de van aranyozott hdmi kábel meg sima hdmi kábelxD
    de nemtudom mi a külöbség.
  • KILLER2
    Nem mondták már párszor? Amúgy hányféle HDMI kábel van?
  • ersekker
    Mit kell tennem ha 1920x1200 FULL HD 1080P felbontással szeretném nyomni az xbox360ot?(gondolom kell HDMI csatlakozo xbox360on + tv-es monitoron van DVI,HDMI csatlakozo)

Milyen HDMI kábelt kéne vennem hogy 1080p felbontással nyomhatom?
  • akyyy
    tényleg jó ez a bourne rejtély:) vagy nem is tudom mi lenne a magyar cime. csapda, konspiráció, fasz tudja.
  • PoisonChihuahua
    Ha az internet ill. hálózati beállítások valóban jók, de a LIVE!-nál pont elakad, akkor lehetséges, hogy bannoltak (legalábbis remélem... ).
  • PoisonChihuahua
    Nézd meg ezt is! Kb. 5-6 perc elolvasni és nagyon hasznos ami benne van!
  • sambauer
    test connectionnál milyen hibaüzenettel dob vissza ?
  • BuktaXbox360
    http://lmgtfy.com/?q=xbox360+vga
  • ersekker
    tud valaki mutatni xbox360 vga kábelt?:O
    képet.
  • arty
    felejtsd el az alaplapcserét (nem éri meg)

ha 3ledes lett a boxod és nem garis: ide vidd el - részletek a honlapon

más miatt meg nemértem miért cseréltetnél alaplapot...
  • szabesz83
    Sziasztok! Segítséget kérnék. Szeretnék csatlakozni a live-ra, mert media update akarok csinálni a gépen. A live testnél a hálózati és az internet beállítások jók, van kapcsolat, viszont se hogy sem lép be a live-ra. 3 régebbi profilom van, abból az egyik biztosan múködött, de egy ideje nem voltam live-on. (Flashelt a boxom, lehet hogy bannoltak?) Ha offline is lehet updatelni, az a megoldás is érdekel. 2008 dashboard van a gépen. Köszi
  • ersekker
    esetleg tud valaki szervizt ahol van alaplapcsere??:O
  • arty
    VGA kábelt BÁRMILYEN xbox360-oz csatlakoztatható (ugyanis nem sima vga kábelről van szó)
  • bexinho
    A 150GS-t akartam megszerezni, ezért elkezdtem nehéz fokozaton 1 fegyverrel (mert az az Accsi nem volt még meg).Végre végigvittem, nem is volt nagy kihívás, de csak az 1 fegyveres accsit kaptam meg. Na mondom szép. Új játékot megnézem, és látom megjelent egy új nehézségi fok. Na gondolom azzal kéne kivinni :/ Amúgy már csak a 150es + 2 rejtett accsi kéne az 1000hez :) :( De 4edjére már nem sok kedvem van újra kivinni...

GTA-ban 200galamból 1 hiányzik, de h hol lehet?! Na ott is jó lenne azaz 50GS,de... :D
  • ersekker
    még vga csatlakozo is nincsen.:(

akkor mi a legjobb megoldást?mit csináljak?
    csak azért szeretnék full hd 1080p felbontással játszani mert olyan tv-es monitorom van ami támogatja ezt.
  • Lunatic83
    lehet jobban járnál ha vennél egy új gépet....

szervizben az alaplapcsere ~30
    ahhoz új váz is kell...
  • arty
    ersekker: nincs lehetőséged HDMI-re. vegyél egy VGA kábelt, ha a kijelződön van olyan bemenet is! közel ugyan olyan jó képet kapsz (esetenként jobbat)

chicco24: ha a monitorod TFT, lehet inkább azon kellene játszani ... persze a 32"-nek is vannak előnyei :)

a HDMI kimenetes box nem a hdmi kimenet miatt jó! az jelzi, h későbbi gyártásu és megbizhatobb, ritkábban lesz 3LED-es (halott)
  • ersekker
    kérem szépen valaki válaszoljon a kérdésemre:(

• rastaman
    megmaradnak, viszont ugyanazon a nehézségi fokon tudod csak folytatni... kb a játék feléig el kell még vinned még1x, hogy legyen elég pénzed ahhoz, hogy minden fegyvert/kelléket ki tudj maxolni - gondolom az achievement miatt kérdezed... :D
  • chicco24
    Most látom hogy a tévémen nincs is HDMI azaz tök8 :)
    Szerintetek egy Samsung WS-32Z308P slim flat HD ready, Xbox360 hoz megfelel? Olcsón jutnék hozzá.
    Tudom,tudom,hogy van ennél jobb tévé is de sajnos az anyagi keretek csak ezt engedik meg.
    Előre is köszi a tanácsot!
  • ersekker
    Sziasztok!

Segitséget kérnék töletek.

Nekem olyan xboxom van aminek sajnos nincsen HDMI csatlakozo,illetve lehet venni valami alaplapot hozzá hogy legyen HDMI csatlakozo?

(xbox360-om lassan 2 éves lesZ)