XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh shit!
Eljött haver hozott pár régebbi játékot , mondom ez se ez se ez se kell , na de ezt megnézem (Sonic hedgehog) olyan fos ,h vicc , 2 perc utan ki is vettem , de most idegesit ,h ott van a profilomba :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ , ez de szar , ilyen kis csicska szarok bekerülnek és irritál , s még eltüntetni sem lehet ÁHH , ráadásul még kockáztattam is vele!

narumon
Enyimé premium 2006 év eleje vétel (nem is néztem mikori gyártás) minden nélkül hibátlanul megy azóta.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Istencsászár
Nem 100% de addig csinálják amig nem lesz 100% vagy max kapsz egy zsír ujat, tök mind1, neked egy filléredbe sem kerül, de ha már ugy állsz neki h össze vissza hekkeled akkor az neked csak plusz pénz..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Marhaság. 2 ugyanakkor vásárolt gép. KÉTEZERÖT végi gyártású, egyik hûtésmódosított másik alapon hagyott, szénné nyúzott, Deep kollégáé itt a fórumon. A hûtésmódosított javíthatatlanul beszart, négyszer lett helyrerakva de csak pár napig/hétig bírta. A másik gond nélkül megy a mai napig.

Szart nem ér a hûtésmod, nem akkor van a baj amikor pörögnek a ventik, hanem amikor leállnak. Azon meg overcool moddal lehet talán segíteni. Tuti megoldás meg nincs. Ami nem romlott el azt nem kell megjavítani, aranyszabály évezredek óta.
Mert esetleg, hogyha alapból ugrik a gari, akkor elõzzük már meg a problémát és ne a bekövetkezése után futkossunk szervízbe, ahol nem 100% hogy jól meg lehet csinálni a gépet...

PSN: berghold

trick daddy
bocs hogy egyeseket felidegesitek a tudatlanságomal csak leirtam hogy jo-e vagy nem jo-e ha van a gépen az a hütö tuning (amugy meggyöztetek a gépel)

Sir Quno Jedi
Sajna ezúttal a PC gyõzött!

Kúva jó! Sokkal szebb, mint boxon és egérrel sokkal élvezetesebb és valamivel tán könnyebb is. Ha megy má a gamma, akkor nyomjunk esc-et és a menüben kedvükre állíthatunk febontást, meg miegymást (igen 16xANISOT, meg FSAA-t, mg ilyeneket). Textúrák jobbak, ha rázoomolunk valamire, akkor szépen kiélesedik és a csata is jóak.

Gyönyörûen muzsikál 1360*768-ban nálam 16xANISO-val.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nyugika, õ nem tud banolgatni, én meg nem vagyok ilyen forrófejû.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Itt senki nem volt "köcsög"!Máshol banolgassatok:DD

★ 汤姆 李

DanielT
Pedig egyszerû.

Ha valaki köcsög, én szólok, te banolod.
Mivel az elõbb felidegesítetté(már nemtommivel) majdnem banoltattalak magaddal, de sikerült lehiggadnom!

Mázlid volt...

<#banplz>
Sir Quno Jedi
le is gyütt!

Sir Quno Jedi
Nemétem... :FFDD

DanielT
Általad vazzeg! Mégis mit gondótá??? Ne idegesíts fel te is mer' éppen felrobbanok! Nem veled szeretném kezdeni az általad kibanoltatást... fájna...
Sir Quno Jedi
Nyem! Ezt is megnéttem x-en, jóak vót, ost megnézem PC-n, jóak lesz-e?!

Sir Quno Jedi
Te azt hogy csinálod? (mármint a banolást, csak kíváncsi vok?!!!)

DanielT
Muhahaha, a Sega Rally nem vót elég? :D
DanielT
Csinálok egy rendes FAQ-t és ha valaki azután kérdez hülyeséget úgy ki lesz banolva hogy az anyja háta is belesajdul!
DanielT
Jó. Akkor nyúljon és bassza szét feleslegesen.

Azért ne nyúljon eszem a kis szíved mert amíg nincs baja addig mi a kénköves lófasznak kell hozzányúlni? HE???????????????

HÁT MEGÕRÜLÖK HOGY ÖMLIK A HÜLYESÉG!!

LÕJÉK MÁR LE MINDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sir Quno Jedi
Végre lesz egy kis összehasonlítási alap: :D

kane_lynch_dead_men_pc DEMÓ!

narumon
Nem tudom mit akar a hûtéssel csinálni ha ingyen van akkor hajrá, egyébként felesleges 175W boxot vegyél, max langyos levegõ jön belõle zúgó hûtés nélkül is. Eléggé zúg a Benq dvd nem kell hogy még a hûtés is szóljon mint állat.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Sir Quno Jedi
Minek HDD a géphez, ha úgyis kivágnak a live-ról mint a huzat a flash-elt géped miatt?!! Mentésre ott a memkari, nem kell HDD. Minek?!?!?!?!?

trick daddy
akinél flashelném a gépet az azt mondta hogy a flashel együt megcsinálja a hütést is . de mé ne nyuljon a hütéshez ?? tán még rosszabb lesz mint a gyárival és még ki is lövi magát a gép ?, szerinted érdemes lenne venni a gép mellé 20g hdd-t ?? vagy a mem kari is sokat ment (ha pl 1 játékot töbször játszok is ki ?)

narumon
1, hagyd alap hûtésen
2, HA csak single game akkor Non Stealth flasht rakass rá
3, 256MB memkarira kibaszott sok játék kibaszott sok mentése fér.
4, 59 a legolcsóbb amennyiért tudod venni.

DanielT
A gép alapja igen, de Premium felszereltséggel.
trick daddy
neked is arcade-s xbox-od van ??

DanielT
Hozzá ne nyúlj as hûtéshez! Flash mehet, de semmi mást nem kell vele csinálni. A 256 megás kártyán el fogsz férni mentésekkel bõven. Az 59 ezres ár jó.
trick daddy
a hütését feljebb vegyem vagy az alap hütés is jó ?? amugy nem használnám live-ra csak single game-ra igy lehet hogy flashelném ja és a mem.kari aszthiszem 256 MB erre menyi játék mentése fér ?? + néztem az 576-ban 59 ezerért szerintetek az joár ?? elöre is kösz

narumon
"Namármost a játékok Memorex DVD-n érkeztek. A Memorex milyen minõséget képvisel?"

A memorex a nemtúljó minõséget képviseli.

DanielT
Nem mindegyik, felmerült itt a topikban is, hogy van még régi is átcsomagolva valószínûleg.

Lényeg: dobozon kint láthatóan van írva, azt kell sasolni.
deep
Elvileg minden arcade gép ilyen. A dobozán is rajta van.
trick daddy
kösz a válaszotokat aszhem ez a gép 59 ezer ( igaz egy kicsit kell gyüjtenem még hozzá :) és azt honét tudom hogy melyik a 175 w-os kiveröl a dobozán rajta van ?? és hogy melyik boltba van ez a megbizhatobb 175 w-os verzió ??,

deep
Egyértelmûen kevesebb baj van az Arcade packos gépekkel. Új alaplap, normális hûtés van benne, kevesebbet fogyaszt. Elvileg semmi probléma nincs velük, bátran megveheted.
DanielT
175 wattosban garantáltan van HDMI csatlakozó, újabb CPU ami kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik és benq meghajtó van bennük ami halkabb mint a többi volt. Ez a legkorszerûbb verzió jelenleg, tehát ezt érdemes venni.

trick daddy
hello xbox 360 arcade-ot szeretnék venni de félek ettöl a 3 led-töl igaz halotam hogy ez a pac-k megbizhatobb mint a régiek de ez igaz ?? it olvastam hogy valakinek behalt az arcade-ja szoval ez sem olyan megbizhato ?? jaa meg mivel külömb a 203w-os mint a 175w-os ??? És ez a benQ drive jobb mint a régieké ?? segitsetek elöre is köszönöm

Kandurex
régi már, de ez természetes, az angolba se a betût tanulod, hanem a szavakat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OFF , ez rohgatt jó :D
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen.

És még egy tapasztalat megosztása, ha valakit érdekel:
Saját hülyeségemnek köszönhetõen elõször DVD-R DL lemezzel próbáltam meg a házi game-írást, és hát nem igazán jelentett nagy sikert, nem akart futni a játék. A következõ próbálkozást, ami már +-os lemezre történt immár tökéletes mûködés követte, úgyhogy a minuszos lemez (nekem) zsákutca volt . . .
Hali, csak egy gyors kérdés, mert a FAQ-ban nem találtam rá konkrét választ:

Van ugyebár egy Hitachi drive-os 360-am, pár hete vettem.
A rendeles.com.cn-rõl boltoltam hozzá játékokat, ahol a srác azt írta, hogy kiváló alapanyag, bla-bla.
Namármost a játékok Memorex DVD-n érkeztek. A Memorex milyen minõséget képvisel?
Ha esetleg nem ajánlott kategória, akkor a használatának milyen idõtávon várhatóak, és milyen negatív következményei?

És még egy bónuszkérdés:
Érdemes billentyû-egér kombóba beruházni (az FPS-ek/TPS-ek miatt), szeretni fogja-e a konzol/a játékok, vagy jobban jár az ember, ha megszokja a kontrolleres irányítást?

Elõre is köszi!
narumon
Uhh hát izlések és pofonok. Szerintem PS3 az egyik legcsúnyább elektronikai termék amit láttam :o
Nálunk haveri körben egyébként ez egyöntetû vélemény. Az X designja viszont szerintem nagyon jóra sikerült. Most egy Black Knight Caset nézek hozzá azzal mégjobban menni fog a tévémhez :P

Nem csak itt a topic-ban olvasok én is meghibásodásról hanem a környezetemben is elõfordul ilyen probléma.Régebben nem volt de mostanában sokaknak tönkre megy én így vettem észre.
Nekem Ps3 design 1000× jobban tetszik(közel nincs a box hozzá) és mikor konzolt vásároltam biza én Ps3-at akartam kizárólag!
Nem bántam + x360-at sem,sõt nagyon is tetszik de csak is az amit megjelenít képet,mert minden más ahogy kinéz(xcm case pedig de tökmind1!) amilyen hangos,izgulni kell mikor fekszik meg a gép na ezek k...a nagy hibák még ennyi pénzért is.
Vagy összerakják normálisan vagy köv. masinkám télleg PS lesz!
Sry a kissé negatív véleményemrõl.

9 e.ft-ért cserélnek szerdán olv.fejet a gépembe ami ugye tönkrement.Plussz üzemanyag fel Pest-re:(
Mind1,megcsináltatom de ha utána bevágja nekem a 3 ledet így olvasófej csere után akkor tényleg befejeztem végleg vele!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csacsi
Nekem volt már olyan, hogy úgy hagytam a Tv-t, majd fél óra múlva, visszamentem, és nem tudtam többet bekapcsolni. Panelcseére vette fel a szervíz, de mivel nem kaptak panelt, így kicserélték egy zsír új, sokkal jobb TV-re. Igaz majd 1,5-2 hónapig tartott a vesszõfutás, de megérte, mert tényleg sokkal jobb TV-t kaptam :D

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alwares
No de mégis mit? Fuck you, fuck'in fucker?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Adi
EZ OFF LESZ:
De szerintem nézzétek meg mindenkép, mind a 3 részt.;
Zeitgeist-magyar felirat

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Vízhûtéssel is meghalt az már tényleg szivacs. Én nem is tudom mit csinálnék. Sztem vennék egy ps3-mat. Néha emberek annyit írnak, h annyit javítatják a rossz 360-kat, h hihetetlen.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Kellet neked samut venni:(
:) Bezzeg a jó kis lg...

ThugEdge
még ragoznám magam:
ha belegondoltok egy high-end játék gépet kapunk egy nem high-end vga árban
ez nem rossz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
az biztos:
ami be akar szarni, az be is fog
baszhatjuk a vízhûtést az ilyen moddingot olyan moddingot
én már tudom
most,hogy már télleg 60 rugesz,nyárra sztem lesz az vagy 45-50 nem éri meg egyszerûen baszakodni vele

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

narumon
Egyetértek. Azzal is hogy sok szarik be (de nem mindegyik mint ahogy egyesek állitják). Egyetértek azzal is hogy tizen,- húszon,- negyvenezreket rákölteni egy hibátlan gépre amikor egy új gép 59 akkor marhaság mint a ház.

DanielT
Sok gép szarik be ez tény. Ez meg a másik, hogy aki akkor belenyúl a gépbe amikor semmi baja, az kötöznivaló marha. Nyilván csak és kizárólag nyerészkedni akart rajta aki rábeszélte.