XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woodbear
nekem is acerem van al1916ws, és van egy game ami azt írja, h 50hz-es pal systemet nem támogat :O hát de kérem én monitoron tolom, és 60hz-en van! szal nem tom mit kéne állítani, mert csak a felbontást lehet meg az expanded, meg standard meg a másik, semmi pal-ra vonatkozó setting....mi a teendõ? kösz

Ez egy aláírás!

Xenu
Most látom, hogy a géphez adott eredeti Halo 3 lemezem középen megerepedezett(hála az idióta toknak).. :( Melyik programmal tudok biztonsági másolatot készíteni róla? Mert így már nem merem használni!
(flashelve van)

Sometimes life hurst like hell

Sephi
1280*1024 ben van expanded és mintha jobban nézne ki :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

narumon
2007 Oktober utáni gyártással.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
HDMi-s legyen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

és azt hogyan tudom meg hogy régi vagy új?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Attól függ, hogy milyen flash van boxodon. Ha sima Xtreme flash, akkor elvileg visz minden játékot.

Ha iXtreme flash, akkor ha jól tudom csak a Stealthes játékot viszi.

Az új játékok már meg vannak patchelve rendesen, tehát elvileg vinni fogja akármilyen flash, de itt tudsz utánanézni:

http://www.abgx.net/filename/?ch=6
Állítsd be a képfelbontást meg a többi beállítással is vacakolj a consol settings-> Display beállításnál. Nekem acer wide-os 19"-os Lcd monitorom van és szerintem még a hdtv-nél is szebb képe egy nagyon picivel. 1280x720-ba van állítva alatta levõ beállítás pedig Expanded
Szevasztok, van egy 360om de még sajnos abból a szériából amelybõl nem küszöbölték ki a hibákat ezért már többször is szervizelésre szorult. még eccer már nem akarok a javítással kínlódni ezért el szeretném adni, régebben láttam egy olyan oldalt ahol felvásárolják a hibás gépeket is, ha vki megtudná mondani az oldal címét vagy netán vkit érdekelne a gép kérem segítsen! köszi
narumon
Arra figyelj, hogy régi premiumot ne vegyél. Egyébként újat meg 80 körül kapsz, ha valami kisebb konzolbolt ott szokott feketén lenni 75-76 körül.

Sephi
Nem eredeti MS kabel de jó minosegu. Régebben sem volt eredetim mégis mintha jobban nézett volna ki. De lehet azért is mert régebben kb. 2 méterre volt a monitor és most fel méter sincs?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

narumon
a 175W-ról tudok nyilatkozni ez teljesen kellemes, max langyos levegõvel.

Sipka
Sziasztok!
Új vagyok, boxom flashelve van.
Töltök egy rilízt, aminek a nevében benne van: Stealth.iXtreme
Ha a többi dolog (pal, régió stb.) OK, menne a boxomon? Vagy mi ez a Stealth.iXtreme? Kérlek pár szóval segítsetek, ne linket írjatok!
Elõre is köszönöm!

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

woodbear
ment mail!

Ez egy aláírás!

Xbox360 átalakítása Szegeden! Ha érdekel írj: [email protected]
Sziasztok.Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy az xbox 360 arcade gép milyen?Ez alatt azt értem hogy ez a tipus is MELEGSZIK, vagy ezek már javitott szériák?Várom válaszotokat!
tudnátok nekem abban segíteni, hogy melyik boltban lehet megkapni legolcsóbban most a premium xbox-ot?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

teddymac
Xbox 360 premium eladó ,hütésmodositott,fhleselt játékod is adok hozzá.
75000ft
Nem volt még 3 ledes kb másfél éves a gép .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
nem

Felbontást beállítottad?
Eredeti MS kábel?

PSN: berghold

narumon
öööö, egész pontosan hány az a pár játék és micsoda. Eredeti gamék gondolom.

narumon
"lehet haverom 112-esét kapom meg"

115-höt kijön egykét fw frissités akkor nagyon jó iró lesz, szal lehet hogy érdemes elgondolkodnod rajta.

Sephi
22" Samsung monitorom van. Wide-os. Rakotottem az X-et VGA kabbellel de valami nem stimmel mert nagyon rossz a a kepminoseg. Mit csinálok rosszul?

volt már 3 ledes?
ja,tényleg :)

teddymac
Fhlaselt a box megy rendesen.... :)

teddymac
Xbox 360 premium eladó ,hütésmodositott, pár játékod is adok hozzá.
75000ft

woodbear
most meg egy "e" maradt ki <#buck>

Ez egy aláírás!

dive->drive csak sittem és kimaradt egy r

Fogd már fel végre, az a chip ugyan azt tudja mint egy sima flash, ezzel csak félrevezeted itt az embereket. Aki itt chip után érdeklõdik ,az olyan chipet keres mint a régi boxnál, hogy kicserélhesse a merevlemezt nagyobbra , xbmc-t és játékokat másolhasson fel, vagy filmeket divx, xvid-ben felirattal.A te chip-ed arra jó hogy ki- be kapcsolgatja az eredeti vagy a flash-elt firmware-t a dvd dive-ban. NME CHIP=FLASH. Csak drágább.

Sziasztok!

A Need For Speed Most Wanted-ot lehet úgy játszani osztott képernyõn, hogy a haver a rendõr én meg a versenyzõ?

Köszönet a válaszolóknak!

Nagyon köszi!
itt megtalálod

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

woodbear
hello a box házát hogy kell szétszedni? az elõlap már lenntvan...aztán a 3pöcköt kiakasztom de nem akarja a jót, valahol fogja de nemtom hol

Ez egy aláírás!

james69holden
a Stealth Files-on belül keresd itt

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nekem senki nem tud segíteni?
Naxos
AC topikban megvan a megoldás....

gizzda
ÉN is elakadtam a Assassin's creedbe...... küldetés szerint mindegyik városba kell beszélni a muksókkal abban a házban ..... mindegyikhez bemegyek...de semmi változás..... :D

Tud valaki segíteni?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

examinee
És a garilevél elég a supportnak vagy kell nekik a blokk vagy a számla?

Játékot nem másolhatsz HDD-t 120-ast rátehetsz(azthiszem,én még nem próbáltam<#confused>)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Istencsászár
nem

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Box 360-nál is lehet másolt játékokat vinyóra felmásolni és onnan használni? Nomeg a gyári vinyó helyett jóval nagyobbat betenni?

Sziasztok!
Tudtok nekem oldalakat ahol DMI,SS,PFI,találok?Nevezetesen a Far cry instincts predator-hoz kéne DMI,amit én idáig találtam az nem volt jó a Mulleter-nek.
Köszi elõre is!
Kandurex
igen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

examinee
3 ledre van 3 év gari a többire 1 év?

Sephi
Szomszédnak van olyan.

Ha kell chip:NME 360 V2
Szerelési útmutató minden drive-hoz:Szerelés
És ha valakinek sikerült összehozni,szóljon!<#nyes><#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Sziasztok nekem van ilyen kontrollerem a PC-mhez wireless controller,és tényleg Pl a sega rallynál tényleg azt a hangulatot adja mint xbox-on.remeg ha olyan helyen megyek,de ami a legjobb a kane and lynch-nél ,mikor tesóm a kontrollerel nyomja én meg billentyüzeten.Tudom xbox360 topik nem Pc-s de a kontrollert akartam ugyis elmondani ,hogy szerintem praktikus és jó nagyon.
Sephi
Kene egy kis help. Ha ismerosnek BENQ drive-ja van es flashelve lett...honnan tudom milyen verzioju? Egyaltalan hol tudnek tobbet megtudni a BENQ drivek Flasheleserol? THX

ja ez igaz. amúgy azt mondják hogy a firmware miatt szar a 212. mondjuk én gondolkodom egy régebbi pio vételén mert amúgy én is a piokat kedvelem a legjobban. lehet haverom 112-esét kapom meg