176877

-
hunbalee #63864 hi
ma vettem xbox360-t és kaptam hozzá 1 ojan kábel amit az adapterből a konnektorba kellene dugni de vmi 3 vastag lóg ki belőle életbe nem láttam még ijen konnektor amibe be lehetne dugni
menjek vegyek gyors 1 adapter és konnektor közötti kábalt vagy vissza lehet vinni ?? -
Azt még hozzátenném, hogy van néhány játék aminek a mentését nem lehet másolni/áthelyezni, pl. Forza 2.
A tökét kéne letépni és a szájába tömni annak, aki ezt kitalálta... -
Grizzly4x4 #63862 öcsém te egy kurvanagy xboxelőtt játszó virtuális világban élő KOCKA vagy. Az említett résznél egyébként nekem is voltak gondjaim ugyanis mikor a gomb felvillan már rég késő mert hiába nyomsz már megolnek a kutyák, persze én is rájöttem hogy a sebességgel volt gond. A fórum meg különbenis arra való hogy egymástól kérdezzünk, te meg húzzál vissza a virtuális világodba játszani a virtuális haverjaiddal -
-
Torry #63860 System Blade> Memory> choose Memory Card and select the things you want to move or copy... -
Vérge megkaparintottam magamnak egy vinyót. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: A memóriakártya teljes tartalmát át tudom valahogy másolni a HDD-re? -
De... Ez offenz... -
Torry #63857 Annyiban van igazad, hogy RS-t kell nyomni, de ott a link, ahol tényleg B-t ír.Sokáig nekem is végig kellett gondolnom, hogy melyik rövidítés mit is akar.Az meg milyen már, hogy azonnal leugatod,amikor abszolut semmi jogod hozzá, menj kérdezgesd a Live-os haverokat... -
mike33 #63856 szerintem meg akyy sokkal nevetségesebb, nála nevetségesebbet nem könnyű találni. -
te sokkal nevetségesebben viselkedsz^^ -
Ragnar360 #63854 Attól még most (is) igazam van - facts. Tökmind1 mit kell nyomnia de 95%-ba allitom, h RS de legyen B vagy akármilyen loszar - azt valszeeg kiirja a képernyöre (ugy mint RS-nél) ebböl ekkora problémat csinálnia vkinek és bejönni forumba megkérdezni számomra meghökkentő
ennyi - hangsulyozom, h számomra és ehhez nem kell ego MERT!!! ha mindjart megyek livera elmesélem par embernek akik már most megmondom latatlanba, h egyet fognak érteni velem - na ennyi :) -
off:
na mutass egy topikot.
mellesleg te szent vagy mikor anno gta4 topikot állandóan flémelted:D
a B-t pedig innen vettem. -
Miken ki tudsz akardni.. -
Építőjellegű, hasznos hozzászólás. Talán nem az általad sajnált ~10 hsz-t kéne sajnálni.. -
Ragnar360 #63850 najó nincs az 10 hsz, de akkoris - B-t is lehet nyomkodni biztos, FÖLÖSLEGESEN :DDD - mivel VALÓSZÍNŰSÍTEM, hogy ha már nem tudja az egész kutyanyakátkitörömagecibe mozdulatot megcsinálni, akkor BAROMIRA KÉTLEM, hogy átállította volna a gombkiosztást -
Ragnar360 #63849 milyen B-ről beszélsz mennyetek mar a faszba - minek kell egy ilyen hülye kérdésre 10+ hszt ellőni - értelmetlen...HA EzZEl GONDOD VAN A JATEKBA AKKOR HAGYD ABBA - nem fikazas, de nevetsegesen viselkedsz elég sok topikba is, de főleg hülyeségeket kérdezel/irsz na mind1 - no offenz csak ezen megint kiakadtam. -
vagy RS click vagy B, a gombkiosztástól függ -
nem kell B-t nyomni, nem tudom honnan vetted -
Akkor minek kell B-t nyomni? -
Illetve nem is, hülyeséget mondok. PONT akkor kell, amikor a dög harap. -
Gyorsabban kell:) -
pedig a COD 4be könnyebb is volt, WAWba a japcsik jobban szivattak.. -
Ragnar360 #63842 elég baj, ha ehhez neten kell keresgélned :) a képernyő KÖZEPÉN mutatja CLICK RS - RS = RIGHT STICK
nehézségtöl függ, hogy mennyire kell jó időben benyomni (mikor ugrik rád)
ez nagy fail neked :D -
Call of duty 4 be a kutyatámadást hogy kell kivédeni? nézegettem youtube videót, de nem értem, nyomom a B-t, nyomom az RS-t, akkor is mikro pont megjelenik az ikonja, de úgy megölnek hogy nem ér semmit ( bár csernobilos pálya elején próbálom lehet ott nem is lehet?) -
Ha nem gond beszúrom ide:
1 Hónapos Live Redeem Kód eladó 2000 forintért. A kártyán lévő kaparófelületet eltávolítottam így a kódot elküldhetem mailban átutalás után, illetve személyesen is átadhatom Budapesten az Etele téren. Akit érdekel írjon privit. -
epic fail -
#63755 -
Skacok, javaslatotokra megszereztem a Godfather 2-t, ami első blikkre nem rossz, de...
... az én fejemben teljesen más volt. Úgy emlékeztem, hogy ez egy cseh csapat munkája és teljesen másra gondoltam a játékkal kapcsolatban (nem a Corleone családra). Előkotortam a régi pécés cédéimet és rájöttem, hogy én tulajdonképpen a Mafia 2-t várom ezerrel (annak az első része fogott meg annak idején nagyon).
Tudtok valamit a megjelenésről? Mikor lesz Mafia 2? -
azt is imádtam :)) -
vhol meglehet nézni hogy a Live-on mien regem van úgy értem hogy Uk vagy Usa?? mert már nem emlékszem és venni akarok Microsoft pontokat?? -
aazt nem tudjátok mitől van hogy egyszer játszottam Fable 2-vel végig is vittem aztán egy darabig nem játszottam vele és játszani akartam vele de a mentésnél az írta ki hogy hibás,, jóóvan aztán megint elkezdtem de most nem vittem végig és most ma játszani akartam vele de megint az írta ki hogy hibás a mentés ez nem tudjátok mitől lehet?? -
Assassin's Creed 2 Story Teaser HD -
MS pontok és Live előfizetés eladó!
Akit érdekel az írjon pm-et. -
BuktaXbox360 #63831 Van 1 eladó RGB kábelem xbox360hoz illetve 1db VGA kábelem is. Akit érdekel PM. 3000Ft/db
-
jah értem kösz:D -
xbox 1 -
hogy érted hogy sima xbox játékok?ez mit takar? -
Az Arcadehoz nem jár vinyó, ami pedig kelleni fog ahhoz hogy a sima Xbox játékokat futtasd. -
Az ellenfelek kinézetébe bele lehet kötni, ez igaz. De hogy az AI szar lenne?? Ha az emberke lesérül, elszalad, gyógyítja magát a Health Stationöknél, fedezéket keres, használja a trükkjeit(teleportálás, plafonon rohangálás). Nem tudom mit vársz még tőle.
Na mindegy, ahány ember, annyi vélemény, én nagyon várom a folytatást
-
csö all
Xbox 360 kiszereléseknél (banner alatt) mit takar hogy az arcade ban: Original Xbox compatibility nem/nincs...jah és a Included audio/video cables/adapters is mit takar???mert pénz sporolásbol inkább arcade-ot vennék