XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Én csak is késsel mennék ellenük xD
PSN: berghold
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Bloom,hdr, csesszék meg<#crazya>#crazya>
Sometimes life hurst like hell
Kössz!
★ 汤姆 李
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szivesen fogom nemsokára újrakezdeni mert elmentek a mentéseim is a box-al.
Csocso:Mass Effect igen is jó!Angol tanulás szempontjából:D
Különben tényleg nem sokat ér.
DMC4 hamar a múltba fog veszni.Sok értelme nincs:)
GTA4-et és RS Vegas2-t nagyon-nagyon várom!Mostanában GR advanced warfighter 2-böl szedem a G-ket:)
szerk:Resident E.5 mikor jön??
★ 汤姆 李
és nem az a baj hogy grafikailag sehol sincs, de maga a játék(
na mindegy nem lehet minden olyan mint a cod4 <#vigyor3>#vigyor3>
de itt van ujra.... elegge rettento a citadellaban valo maszkalas de mikor mar szinte mehettem el a citadellarol addigra mar kentem vagtam hogy mi hol van.. de addig rendesen idegesitett hogy ennyi helyre kellene elmaszkalni es fingom nincs mi hol van.. plusz a beszed dolog... gagyi beszelgetesek a fasza atvezetok helyett.... a beszelgetest mindig felbaszakitja a valaszolgatas es a valaszok/kerdesek fele ugyan oda vezet... szal hiaba lehet ezt is meg azt is valasztani.. ugyan az lesz ra a valasz.. nekem ez nem gyere be...
mire a citadellat elhagyhattam eskuszom .. kezdett tetszeni megha ennyit is kell szarakodni meg mindenkihez beszelgetni jarok..
ezekutan leszallunk vhol es egy 6 kereku tank-autoban kocsikaztunk amig el nem ertem az ellenfeleket ahol megoltek ketszer.. hogy miert? mert egyszeruen gagyesz az egesz zelcas/lovoldozos resze...
a lovoldozos resze nem megyek oszt hent de nem is a megfontolom , megtervezem es ovatosan leborotvalok mindenkit a terkeprol. hanem egyszeruen csak fika.. soha nem jatszottam meg ilyen jatekkal pedig azert ..... mar egy ideje nyomom........
orulok ha valakinek tetszik.. en ugy alltam neki hogy ez egy kircsi game lesz.. a bemutatobol nagyon ez jott le belole.. hat annyit errol.. nembaj..szerencsere var a DMC4... remelem nem unok bele ebbe a hack n slash felesegbe...
Amúgy Happy Birthday!
★ 汤姆 李
Köszönöm a tippeket.<#worship>#worship>
tud mindkettõ magyarul
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Szerk: vagy TDU!
★ 汤姆 李
Autómániás öcsémnek szeretnék venni a közelgõ születésnapjára egy jó autós progit 360-ra, mit ajánlotok (bocs, de csak 2 hete van boxom).
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A Conflict Denied Ops-ról és a The Club-ról tudna valaki írni egy rövid étékelést?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ccleaner , egyböl megoldotta a problemát :D
Már volt leírva többször is h pontosan hogy kell, egészen pontosan itt:
demok kiírása
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem látszani fog a kép
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
De találtam 1 egész jó leírást "emberi" nyelven
XDVDMulleter FAQ
Nekünk, Xbox360 tulajok számára a 2 legfontosabb funkciója:
- játékokról megnézhetjük, hogy IXtreme kompatibilisek-e?
- ha nem azok akkor IXtreme kompatibilissé tehetjük õket!
Elsõ körben telepítsük fel számítógépünkre a Net framework 2.0-át!
Ezután az XDVDMulletert: http://rapidshare.com/files/60095408/XDVDMulleterBeta10.2.rar.html
Funkciók
1)Játék adatainak áttekintése:
XDVDMulleter.exe indít->View ISO Details->LOAD from file fül->Browse ....itt megkeressük a letöltött játék ISO-t vagy ha IMAGE.000 akkor azt. NEXT gomb és elkezdi vizsgálni. Ha minden jól ment akkor az ISO REGION Europe vagy Region Free. Nekünk ez kell, valamint az IXtreme Compatible -nél pipa!
Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy a játék elindul IXtreme -re flashelt gépünkön.
2)Játék IXtreme kompatibilissé tétele
Ha nem lenne az elõbbi példában kipipálva az IXtreme kapcsoló akkor se keseredjünk el! Alul a gombok között nyomjunk az INSERT STEALTH -ra, ilyenkor be kell tallóznunk számítógépünkön a PFI DMI és SS darabjait a játéknak, belegyógyítja az ISO-ba, majd ezek alapján kijavítja a VIDEO PARTICIO-t is.
Ezeket a fileokat különbözõ oldalakról tudjuk letölteni, torrenteken is több pack megtalálható... mostanában gyakran mellékelik a játékok mellé is -hátha valakinek csak arra van szüksége (bár az ISOba alapból bele van integrálva!).
NEXT gombbal végére érünk a mûveletnek, a játék írásra kész!
Gideon Wieth:
Az xtreme a flash-elés "fajtája" amit a gépre tettek,de van még a sima is.
Kímélj meg az ilyen történetektõl minket, az meg a másik, hogy legalább magyarul írtad volna le, mert körübelûl annyi vagy írás terén mint a XV. században a magyar emberek, 10bõl maximum kettõ tudott írni...:)
Szóval szép történet, de ha ide beírod, és picit kultúráltabban összefoglalod mi a baja a gépednek, biztos tudnak segíteni. Gl & Hf
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!