176911
banner
  • koryne
    Kíváncsi lennék, hogy ezeket ki mondta...
  • GP2100
    OMFG... Szívesen lelőném azokat, akik ilyen brutális f@szaságokat terjesztenek.

ultraa: 3 ledes hibát tényleg kis eséllyel fogsz kapni, de hibakóddal(pl. E74) jelzettet több eséllyel, ami ugyanaz mintha 3 led lenne. A falcon v2 a legmegbízhatóbb lap (8 helyett csak 4 ram chip miatt), ha tudsz, akkor ilyet szerezz.
  • CCD
    Ja téleg meglepöen drágák a használt Xboxok!!!
    Az igaz h az Aecade és a Premium között grafikailag nagy a külnbség?
    meg h az arcade mindig akkadozik meg lefagy?
    meg h nagyon gyorsan felmelegzsik?
    kösz a válaszokat
  • ultraa
    Mindegy,nem szeretnék 3 ledes hibát kapni,csökkentem az esélyeket.Jasper powa xD
  • Bogyi007
    Engem csak azért hívtak fel mert akkor elfogyott nekik és megkérdezték hogy Falconos jó lesz-e helyette vagy kicsit várok-e amikor kapnak megint?

Ez volt 3 hete (akkor rendeltem a gépet meg) és nekem jó volt a Falconos is főleg hogy így kaptam még 2 plusz játékot is a megrendeltek mellé (Gears of War 4000, Fifa 07 3000 és Burnout Paradise Ultimate Box + Triviat Pursuit 5000 forint) egyébként a Falconos gépek is okésak már azok sem a melegedős fajták már és (állítólag ezeknek nincs rammeghibásodásuk ami "elvileg" viszont a Jasperes gépeknél előjöhet.

Fogyasztásilag egyébként a Falconos gépek max 175 wattosak a Jasperes gépek 150.
  • ultraa
    Látok ezen az oldalon egy Jasperes gépet 55k-ért,remélem,nem azzal hívnak fel hogy nem Jasperes >.>
  • ultraa
    Nekem mindenképpen Jasperes kell.
  • Bogyi007
    Nem azt mondom hogy nem biztonságos, de minek erőltessem ha eddig mindig is jólárasított játékokat tudtam kifogni. :D
  • sapkafej
    a végén meg elkezdenek a webshoposok mindenféle cuccokat venni a te kártyádról. így megy ez, többszázezer embert vernek át ezzel és még mindig nem tűnt fel senkinek

(nem)

erre nem lehet mit mondani, ne vásárolj kártyával, te fizetsz többet, nem nekem rossz.
  • Bogyi007
    Akkor inkább már itt vedd meg:

http://www.multiformat.hu/?ol=2

Én itt vettem meg 2 hete. Maximálisan korrektek voltak. Jasperes Pro gépet vettem volna akkor még 53900 forintért de még a rendelés napján szóltak hogy az mégsem lesz és így kaptam helyette ugyanazon árban Falconos gépet Kung-fu pandával és a Lego Indivel ami akkor is meg most is egy ezressel többe került.
  • Bogyi007
    Kösz de bankkártyával nem vásárolok neten, itthon is csak vatera vagy teszvesz esetleg jatekaim.hu oldalról vásárolok és fizetek előre bár nem úgy ahogyan ti megszoktátok hanem akitől veszek annak a bankjának az egyik fiókjában ráfizetek a számlájára. Én bankkari adatokat nem adok meg neten.

Egyébként a megemlített joeystation bolt éppen hogy nem az a lehúzós fajta szerintem. Az új játékok árai is normálisabbak náluk valamint cserélnek is be játékokat másik játék ellenében.
  • Bogyi007
    Dreampage oldalát ajánlom mindenkinek aki nem jártas még a Live-ban

http://www.xboxlive.uw.hu
  • raven87
    Nekem két hétnek tünt. :)
  • KeKKSZike
    Nekem nem tudna valaki segíteni? #65405
  • DarkSector
    7napot kell várni ...nem 14-et... :D
    legalábbis itt mifelénk :D
  • raven87
    Goldosoknak. Megint várhatok 2 hetet, mint a Wolverine-nél. :(
  • DarkSector
    én már probáltam bitang jo lett.

Utálom a box-os cuccokat, de ez a box játék nagyon zsír, és totál élethü grafja van.!!!!
  • Waczkor
    Fight Night Round 4 demo Live-on!

Végre felkerült live-ra és már nem előrendeléshez kötött.
    Szabadon tölthető,méete 784MB.

Ajánlom mindenkinek,én netről leszedtem a demót,csak az a baj hogy sokat tölt lemezről,de amúgy iszonyat jó lett,must have lesz a teljes.
  • sambauer
    Skaczok ! Újat nem fogok kérdezni de megteszem: Original Xbox játékoknál hogy lehet beállítani a felbontást ? Mert pl van ami el se indul mert a "kábel nem támogatja az 50 hrtz-et" (Max Payne 2) viszont van ami igen (Scarface) de az alapból 640*480-ra rakja és a képi világ egy Far Cry 2 után így eléggé hányinger gerjesztő. Nomeg ma lesz meg a KOTOR és ha az is elindul 50 hrtz felett, akkor arra se ártana valami megoldas. Előre is köszi.
  • akyyy
    nekem is:D akkor biztos népbetegség
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Fallout 3 Operation Anchorage And Pitt Expansion pack

Ez tartalmazza az alapjátékot, plusz a két kiegészítőt ? vagy ez hogyan néz ki ? :)
  • koryne
    Jobb.
  • Ewergo
    Nem kötekxem, de csak a COD 4-nél látok zárcimkét. És a FEAR boritója kicsi lett.
  • akyyy
    melyik füllre?
  • GP2100
    Lehet, hogy tényleg erre értette, akkor egy fail ide(félkómában jobb lenne már kussolni...). Egyébként én is arcade boxot vettem anno, amihez külön vehettem hdd-t, visszagondolva hülye voltam.

A Bioshock felől megnyugodhatsz, nem okoz szívrohamot. Én tavaly nyáron toltam többnyire éjszaka(emlékszem, hogy volt olyan nap amikor éjszaka 2-kor keltem és kb. délig toltam a játékot :D), ebből adódóan fejhallgatóval kellett játszanom. Még most is élek...
  • koryne
    Neeem, hallásra gondoltam! Azért nem vagyok olyan paraszt, hogy az első alkalommal lehülyézzek tök ismeretlen embereket :P
    Én pl majdnem süket vagyok (fél fülre, tényleg), engem az alaphang nem zavar (el sem hallok odáig :P), de a meghajtó tényleg rémes...
  • sambauer
    "hacsak nem vagy töksüket. A vinyóinstall hiánya miatt turbinahangja van az olvasónak..." Arcade tulajként nem is esett volna jó ha úgy értelmezem ahogy te :D (mondjuk azóta vettem vinyót) Mindenesetre már az alap hangja is olyan a gépnek hogy én kizárólag fülessel vagyok hajlandó játszani (kivéve mondjuk egy Bioshockot mert nem szívrohamban akarok elpusztulni...legalábbis még nem :D)
  • GP2100
    Sehogy... Ki fogják adni lemezen a következő DLC-vel együtt, és majd akkor lehet tolni 1000el(én is erre várok).
  • ultraa
    Úgy,hogy megveszi mind2-t eredetibe
  • GP2100
    WTF? Hogy jön ez ide? Szerintem itt a süketet nem a hallásra, hanem a szellemi állapotra értette. Magyarul ha Arcade kiszerelést vesz, akkor hülye(töksüket), mert nem éri meg hosszútávon.

BTW én az FPS multival vagyok úgy, hogy fejhallgató only, de a "zúzós" és főleg singleplayer játékok közben szeretem üvöltetni a hangrendszert, a szomszédok legnagyobb örömére...
  • The Protector
    Hy.Havernak megvan a GTA4.Szeretne a the lost and the damned kieggel játszani.Egyik sem eredeti neki.H lehetne neki beüzemelni a kieget?Van winchestere?H kell összehozni.Örülnék ha vki privibe válaszolna.
  • KeKKSZike
    Sziasztok! Ide írok, hátha valaki tud nekem segíteni!

Én XBOX-n szeretnék játszani a Superbike 08al, úgy hogy a barátommal "egy gépen"! Úgy lehet? Mármint, hogy megosztott képernyőn nyomjuk... Én egyszerűen nem találom. Bejelentkezem, haver is. Elindítom a játékot, de sehol nem találom ezt, hogy hol tudnánk egymás ellen játszani?! Köszi a segítséget! ;)
  • sambauer
    "Arcade-t felejtsd el, hacsak nem vagy töksüket." Én lennék az egyetlen aki szerint hiper szuper hangrendszer nélkül csakis füllhallgatóval élvezhetőek a játékok ? FPS Pláne...
  • jaszy
    Negyedét, vagy tizedét inkább
  • sapkafej
    paraszt árakon adják a használt xbox-okat
    nem akarják elismerni a kibontás után felét éri elvet
  • misiizsai
    Na akkor szerintem beruházok egy GTA 4-re
    Köszönöm a Válaszokat
  • koryne
    Sztem Premiummal jársz jobban. Az Elite gyakorlatilag csak a vinyóban és a hdmi kábelben több, de a 60 gigás is elég lehet. Arcade-t felejtsd el, hacsak nem vagy töksüket. A vinyóinstall hiánya miatt turbinahangja van az olvasónak...
    Nem feltétlenül jársz jobban a használttal. 58k körül már zsír új Jasperes Premiumot kapsz.
    Chipeltetni akkor sem fogod tudni, ha megfeszülsz. Flasheltetni lehet, de bukhatod a garit, illetve kockáztatsz egy permbann-t live-ról (ekkor többet azzal a boxszal nem fogsz tudni netre menni).
  • CCD
    Csá mindeki!
    Beruháznék egy új Xbox 360-ra! De sok mindenbe még nem tudok dönteni.
    Arcade legyen? Premium legyen? Vayg Elit?(bár az Elitet az már kicsit borsos árú)
    Hsználtan megéri megvenni?
    Kicsipeltessem ha megveszem?
    Hol vegyem meg?
    Melyik éri meglegjobban a fent felsorolt Xboxok közül?

Kösz elöre segitséget.

Ha valami nagy faszságot írtam akkoer ne röhögjetek ki mert még kezdö vgaoyk Xbox téren.
  • MaT
    He-he-he... :) Amugy ugy is mondhatom, hogy szerencses helyzetben vagyok, mivel Skociaban elek es kb 5 perc a gamestation... :) Es a vadi uj jatekok is eleg jo aron vannak. Persze itteni fizeteshez kepest...
  • GP2100
    Milyen nyomtatód van? Úgy látom, elég jó minőségben nyomtat.