XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindenki magának alakítja a játék élményt,tehát ha a szart akarja benne látni akkor a szart fogja kapni.
És a legnagyobb baj az,hogy nagyon nagyok az igények amit még tovább gerjeszt a tömeg és ez miatt mindig a csalódás a vége azoknál akik így állnak hozzá...
Gáz pedál kialakítások a ravaszokon, kormány formája a bal analóg, elem borítás a motor festéssel.
MS hardwer részlege csinálta. Egyedi, nem megvásárolható.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Köszi Macccy!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.03. 19:41:50
... te mindenevő! 😄 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Na mindegy, csak leírtam. Te vagy az örök fikázóssal szembeni másik véglet, nem sok ilyennel találkoztam még fórumokon, ezért legalább egyedi vagy. 😊 Legyen ez a végszó.
Ha meg ez nem tetszik valakinek, neked tehet egy szívességet. Ezt a személyeskedő maszlagot viszont nem bírom egy idegentől, amikor Én téged nem bántottalak. Ha meg a véleményem nem tetszik, akkor törődj bele, nem bánt meg ha valaki leszarja. Én is így teszek sokakéval, de ezt meg nem kell személyesen kommentálni, hanem csak elmenni mellette...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.03. 19:14:05
Akkor az oldal helytelenül írja a dolgokat, megint. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.03. 17:06:53
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Macccy:
Úgy volt hogy jövök aztán beesett egy Tomb Raider. El kell kezdenem.
My streams: https://beam.pro/oriic
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ma folytatjuk?
De viccet félre téve, sok boldog évet kívánok/unk még Totti-nak!
Én komálom őt, rendes tag!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.03. 12:26:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezért lett 6/10 a játék és nem mondjuk 3/10. Engem nem érdekel a multi, soha nem ezért játszottam Halo-t, nem hiszem hogy egyedül vagyok ezzel, ez nem CoD, az alapkampányok saját kis világot, univerzumot csináltak, ami talán csak a Metal Gear Solidhoz fogható és eléggé bonyolult is annak, aki nem követte az elejétől. A Halo szinglije legalább annyira fontos volt mindig, mint a multi. Most a szingli legalábbis kiábrándító.
Nekem 5/10 maximum. És ebben benne van minden nosztalgia, meg jóindulat, meg az új gen miatti szebb grafika.
Rövid az emlékezet. A 343 úgy hirdette a Halo 5-öt, hogy kétszer olyan hosszú lesz, mint a Halo 4, meg 8-12 óra játékidő. Ehhez képest egy newbie-nak is max 7 óra, az átlag normál nehézségű szingli játék egyébként 5 - 6 és fél óra körül van. Ez a fele annak, amit ígértek és nemhogy nem kétszerese a Halo 4-nek, hanem kevesebb is annál.
És akkor arról nem is beszélek, hogy a történet egy rakás sz.r. A pályák bő kétharmadát nem is MC-fel játszod és a nagy leszámolás a két faszi között is elmarad, holott az ÖSSZES trailer erre épült.
"Halo szerves része a multi már évek óta, sőt... "
Ez hogy jön a Req pontokhoz? Ez a rendszer ugyanaz, amiért anno az AC vagy a Dead Space le lett kiabálva: mikrotranzakció. Fizess vagy grindolj 100 órát. Ez a rendszer soha nem lesz oké. Ha ott verte miatta az asztalt a fél mainstream média, akkor miért kellene a Halo 5-nek kivételnek lennie?
"Hiányzik az osztott képernyő? Haladjunk már a korral kérem szépen, Halo 2-nél használtam utoljára split screent. "
Más meg használt azóta is. Haladjunk a korral? Akinek vannak barátai és buli nekik otthon sörözni, pizzázni és közösen tolni a játékot, nem mondjuk hat utcával arrébb xbox live-on keresztül, azokkal mi van? Meg a tradíció, hogy a Halo játékoknak ez szerves része volt? Az itt nem fontos? Ha nem is használod soha, akkor is ELVETTEK egy feature-t, amiért cserébe nem kaptál semmit.
"Miért van kiherélve."
Forge. Majd decemberben talán. Úgy kiadják a játékot, hogy az egyik legnagyobb újítás nem is megy. Plusz mode-ok hiányoznak. Nézd meg Joe videoját, ő felsorolja. Akkor is, ha ez neked nem hiányzik, feature ami vagy korábban volt, vagy amit ígértek nincs launchkor csak ígéret, hogy majd később, év vége felé lesz. A játékot soha nem az ígéretek, hanem az adott állapot alapján kell megítélni.
" INGYEN DLC"
Mármint ingyen map packek. Ami a Forge miatt azért nem akkora szó, ezt ismerd be ... Ha a játékosok is tudnak saját térképeket csinálni, akkor igen nehezen lehet pénzt kérni ugyanolyan térképekért. Ne essünk ettől már hanyatt.
5 db multiplatform cím, mindenből a legszarabb minőség, HESTEG GREATESTGAMES!
Megérte félreklikkelnem a topik listában! 😄DD
Annyira szánalmas vagy, hogy szórakoztatóbb minden AAA címnél ebben a generációban. 😄
Favolnom kéne a topikot.... <#miaz>#miaz> J
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondjuk lehet most Monk helyett mást kezdek
Adversus solem ne loquitor
Letolta 4 óra 45 perc alatt a Halo 5-öt coopban, normálon, ami kb majdnem fele időnek számít a szólózáshoz képest. (full kezdő ismerős normálon letolta 7 óra alatt például. De egyedül) Tény, rövidebb lett, ezzel nem lehet mit csinálni. 6 pontot ad egy olyan játékra, aminél max a technikai részletekbe lehet belekötni mert ott van baj, ahogy azt Moby is leírta anno. (bár ez engem nem érdekelt. Na nem Moby véleménye, hanem a tech hibák)
"Req pontok pofátlan lehúzások."
Miért is? Kb 200k req pontot költöttem eddig a játékban csak úgy hogy játszotatm., aminek gyakorlati haszna warzone-ban van. Hja hogy neki nem tetszik? így járt, nem tudom sajnálni érte. Halo szerves része a multi már évek óta, sőt...
Hiányzik az osztott képernyő? Haladjunk már a korral kérem szépen, Halo 2-nél használtam utoljára split screent.
"Kiherélt multi?" WTF? Miért van kiherélve. Alap playlistek megvannak, a legnagyobb pro-k akik Halo 1 óta játszák, személyesen Twitch-en meg live-on magyarázták nekünk, hogy a legjobb Halo multit kaptuk az 5. részben a dedikált szerverekkel, a thruster pakk bevezetésével, a finomított mozgásokkal, mindennel együtt.
Folyamatos frissítések, INGYEN DLC-k ( mai világban ez nagy szó), playlist update, mindezek mellett bővítik az univerzumot.
6 pont? Ugyanmár. Eddig sem adtam Joe véleményére, de ezek után még ennyire sem fogok.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.11.02. 20:43:50
My streams: https://beam.pro/oriic
Nade ez már nagyon elmélkedés más dolgokon.
Nem, nekem nem lesz és nem 6 pont a Halo 5 ( arra ott vannak a 6 pontos közepes stuffok ). Felőlem Joe köphet rá 3at is, meg bárki is. Teszek rája, hogy mennyire van igaza.
"oszottképernyős multi kivágása (Halo játékból!!!) megbocsáthatatlan"
Mivel sohasem használtam és sosem fogom, szerinted mennyire izgat a dolog? ha mást igen szíve joga, vonogasson le megbocsáthatatlan pontokat hogy kiátlagolja a 6ot.
Azért az elbaszott egy dolog hogy a 6 jóindulat? mert mennyi a szigorú? 4? UGGYAN már. Mindennek van határa...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.02. 19:51:39
Nem, nem összehasonlítani akarom, de az még önmagában üres érv, hogy ne azért legyél sokat egy területen, mert nehéz. Vannak játékok, amik konkrétan erre építenek. Egyre nehezebb lesz 8-12 órás, cinematik játékokat gyártani, mert az elkészítéséhez szükséges idő és pénz lassan meghaladja a 8-12 órás blockbuster mozikét, ha lennének ilyenek. És ezekkel a 3-5 évig készülő monstre filmekkel az a gond, hogy mire megjelennek, elaggott az a genre. Nem véltelenül megy el totál az iparág a sandbox irányába, mára túlzottan. Tartalomkínálat, relatíve olcsón. Ezzel nem azt mondom, hogy ezt nem is kell elvárni, csak azt, hogy egyre nehezebb ennek megfelelni. Amúgy a halo5-ben sincs kevesebb tartalom, mint mondjuk a kzsf-ben, vagy akármelyik randomcső fps-ben. Csak itt a normál az agyfaszkönnyű.
Joe elmondta, amit illene felfogni mindenkinek: azzal nem segítesz egyetlen játékon, franchise-on sem, ha kritikátlanul bólogatsz és mentegetsz minden hülyeséget. Aki kritizál, az azért teszi sokszor, mert törődik vele. Akit nem érdekel az egész franchise, az nem is veszi a fáradságot, hogy hibákra rámutasson. Mert nem érdekli, hogy jobb lesz-e tőle a következő rész. Joe Halo 1 óta ismeri és játssza a sorozatot, ezért vett xboxot annak idején. Ismeri a játékot, nem pro multi játékos, de nem is kell annak lennie. Minden pontban igaza volt: 4 és fél órás játékidő az iszonyú kevés szinglinek. És nem, nem mentség, hogy könnyebb a játék, mert az extra óráknak nem abból kéne előjönniük, hogy százszor meghalsz és frusztráltan újrajátszod az adott pályát. Egy shooternek nem szabad 8 óra alatti szingli kampányt kitolnia. Pláne nem a Halonak, ami azért a kampány terén is erős volt mindig is. Nem hiába van annyi spin off sorozat, képregény, fanfic stb. Req pontok pofátlan lehúzások. És nem, soha nem szabad úgy tenni, mintha a microtransactionök az valami természetes dolgok volnának. Nem azok. Akkor lesznek csak azok, ha feladjuk, hogy minden alkalommal elkezdjük verni az asztalt. A kiherélt multi, az oszottképernyős multi kivágása (Halo játékból!!!) megbocsáthatatlan.
A 6/10 még jóindulatú pont nagyon. És nem, Joe nem lehúzós kritikus, pláne nem AAA címeknél. Néhány példa:
MGS5 - 9/10
Witcher 3 10/10
DA:I 9/10
Last of Us 10/10
GTA5 9/10
Tomb Raider 9/10
Itt egyszerűen igaza van.
Enemyt megölöd 15 sec alatt ahhoz 15 sec kell, mert a pajzsot le kell venni és reagál rád, így helyezkedni is kell.
Ennyi 😊
Bár nem tudom a Halo ezt hogy hozza arányokat tekintve.
Ez pedig normalon kb sosem jön ki, ott mész és lősz aztán mész tovább. Hardon már általában alkalmazkodni kell a helyzetekhez.