176617
-
#165641 Vagy munkahelyet kell váltani és olyan helyen kell dolgozni ahol az embernek nincs ideje unatkozni.Ez az ember önbecsülésnek is jót tesz,hogy a fizetett idejében hasznosat tett... -
#165640 Impresszív.
-
Zavarodott #165639 Life is Strange negyedik epizód szintén beteg volt. Az epizód vége meg... Jöhet a befejezés... q;) -
partizan182 #165638 Szoftver sosincs kész. Remedy meg pláne híres arról hogy évekig csiszolgatja a játékait, öröm ha az MS hagyja nekik. Marketing/gazdasági: ez a hajó már elment ugyebár (Phil mondta nemén), amivel (helyesen) igyekszenek most kapaszkodni az a minőség, ezzel csak jól járnak a játékosok. -
#165637 Zárójelben dirket írtam hogy nem irónia, vagyis ennek örülök ha ezt mondják hogy a lehető legtökéletesebb élmény a cél! :D
Most jó értelemben írtam. -
#165636 Ha nincs kész akkor nincs kész, akkor sem lesz kész ha a júzer segpofáján pörög miközben fröcskölő pofával osztja az észt, hogy rohatt kiadó.
Nyilván a csúszásnak két oka lehet.
1, nincs kész
2, gazdasági, marketing okok
Mind a kettő tökéletesen érhető és racionális ok, de mindig az 1. lesz a hivatalos ok. Kell még idő hogy a legjobb legyen. -
partizan182 #165635 Off: New 3ds vagy ipad mini attól függően hogy milyen jatekokat szeretsz. Ha olcsó kell akkor sima DS lite. Vitával nem szaroznék a helyedben.
Vagy vegyél egy kindlet és olvass el minden konyvet amit valaha is szerettél volna. -
Selminar #165634 Off: Kellene valami handheld Xbox mellé, megpusztulok meloba... -
Selminar #165633 Legalabb is spanyoloknal mar laccik -
Selminar #165632 Black ops 1 Jon Xbox -
#165631 Nemsokára itt a QB.
Amikor legutoljára halasztás volt ezzel magyarázták!
"Különösebb magyarázat nem volt, csak annyit mondtak, hogy még bőven csiszolni kell a játékon, hogy páratlan élményt tudjanak nyújtani a játékosoknak"
Imádom az ilyen kifogásokat! (irónia nélkül)
Halasszátok srácok amíg szeretnétek csak legyen minőség!!!! -
#165630 De durva, kár hogy drága.
Nem értem hogy miért van hogy így oldják meg ha a sati lejjebb lenne ps4-et is rádughatná az ember. -
#165629 Ez sajnos ilyen, de ha pl. gépet gariztatsz, azt legalább durván kibélelt dobozban küldik. (a kontroller sem csak úgy magában érkezik, hanem a dobozában, szóval nagy baja nem lehet)
Inkább örülj, hogy cserélték ;) -
#165628 Megnyugodtam, a Microsoft egy zsír új kontrollert küldött az elromlott Elit helyett. Viszont mielőtt odaadtam az UPS futárnak 3x elmondták, hogy jól csomagoljam be és ha megsérül a szállítás során akkor nincs garancia, buktam az egészet. Jól be is csomagoltam. Erre ők egy félbe hajtott A4-es buborékfóliás borítékba küldték vissza, a boríték le sem volt ragasztva rendesen, semmit nem kellet aláírni és csak azért hívott a postás mert nem fért bele a postaládába.
Nem túl korrekt. -
#165627 Basszus a Gaers-eknél kilóg a lóláb, nem? -
#165626 Xbox One backward compatibility: every major game tested -
#165625 2015. január 16-án volt free játék Gold akcióban. -
#165624 Ja így értem...ez a fasza ez van meg nekem is. :)
Most azt nem tudom hogy ingyen szereztem akcióban vagy netán GOLD játékként volt régen....de ha fizettem is érte max ilyen 2k-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 23:30:08 -
#165623 Amit anno én linkeltem az teljesen más verzió mint ez a magyar. Két külön verzióban van fent live-on. Eddig csak az US verzió volt free, most már a magyar is. Utóbbiban van csak magyar sub. -
#165622 Ahh, nagyon köszi! (ezek szerint csak rosszkor próbálkoztam? ) -
#165621 Látom most megint működik magyarról...legalábbos most továbblép. :D -
#165620 Ingyen Witcher 2 magyar live -
#165619 Te ha leszedhetném a magyar profilomról odaadnám az enyimét hidd el. :D -
#165618 Ahogy írtam, tudom, hogy magyaron nem lenne ingyenes, de a gond, hogy sehogy nincs ott. -
#165617 Remélem is. :) -
#165616 Nem rossz game, de sajnos sok helyen vontatott. Ugyanaz a baj vele helyenként mint a Telltale játékokkal. 5 perces dolgot fél órán át ecsetel. De amúgy jó játék, egyszer végig lehet vinni.
n000rbi: magyar régión nem is lesz ingyen Witcher, át kell tenni a live régióját USA-ba, meg a location-t is One-on. Nekem így sikerült beüzemelni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 21:32:11 -
#165615 Magyaron nem találok Witchert :( (azt tudom, hogy itt nem ingyenes, de pénzért se találom) -
#165614 Fasza én egybe fogom pc-n az 5 epizódot, ha lesz egy kis időm rá. :)
Arra vártam hogy mindegyik hun legyen. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 20:06:26 -
Zavarodott #165613 Life is Strange harmadik epizód vége... Ezek full betegek... Nem akartam elkezdeni a negyediket ma, de ezek után... q;) -
#165612 Nem lenne rossz ötlet belehúzni, nekem kénének a HD felújított játékok.
Fasza lenne ha elérhetővé tennék.
Resi 4, Code Vera, Devil May Cry, Silent Hill, Metal Gear, BG&E.
stb.
Elég szépen nézne ki a listám. -
#165611 -
#165610 Újabb játékok kerülnek be az Xbox One visszafelé kompatibilitás listájába. Elvileg a mai naptól érhető el 10 új cím, de változik a lista bővítésének menetrendje is.
The Witcher 2: Assassins of Kings
Sam & Max Save the World
Aegis Wing*
Counter-Strike: GO
Age of Booty*
Space Giraffe*
SoulCalibur*
Skullgirls
Jeremy McGrath’s Offroad*
Small Arms* -
#165609 Upsz......
"Felkészültetek? A The Witcher 2 Xbox 360-as változatát teljesen ingyen letölthetitek az Xbox Live-ról, ráadásul Gold tagság sem szükséges hozzá. Először mindenki furcsállta, hogy a Microsoft miért döntött az ingyenesség mellett, mikor 2015. januárjában már a Games With Gold részeként ingyenes volt, de nem sokkal később megérkezett a miértre a válasz: a The Witcher 2: Assassins of Kings is csatlakozott az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjának felhozatalához, amely azt jelenti, hogy az Xbox 360-as változat beszerzésével játszhatunk Ríviai Geralt második kalandjával a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is. " -
#165608 Érdekes jelenséget produkál nálam a Witcher 2. Letöltöttem, minden klappol, indítanám, bejön az xbox 360 logo, majd szemcsés kép... :D Újraindítom, és jó. Érdekes. Mindenesetre sikerült letöltenem úgy, hogy az Xbox live régiómat átraktam USA-ba, meg a gépen a location-t is.
Én imádom ezt a játékot, és már rég végig akartam újra vinni, csak a PC-s verzióm már nincs meg. De most itt van ingyen O_O
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 17:58:03 -
#165607 Akkor ezért nem sikerült 1-2 embernek...:S -
#165606 Én még behúztam reggel, de kapott egy régiózárat. -
#165605 Az fasza, én régen megvettem magyarul, de ahogy néztem minap nincs sajna még BC-n.
/nem mintha ráfanyalodnék 10 éven bellül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 07:48:55 -
#165604 Köszönöm.
Nem surmóság (legalábbis az én szemszögemből nem tekintem annak, mivel költök így is eleget játékokra), csak amennyire más mondjuk egy Forzán vagy Halon spórol a régiómászkálással vagy közösüléssel.
Most én nekem 2/3 platformot fentartani azért nem warezolok de megnézem ha van könynebbítés.
A sok most a 6k érte nem a játék minősítése akart lenni, hanem magam helyzetére értettem, hogy ennyit most nem adnék ki érte, ha nincs akkor várnék akcióra, akkor meg ugyanúgy le megy az ára, akkor ugyanott lennék a fejlesztőknek ígyis úgyis a kedvezményes összeget fizetném ki, a kérdés az időpont lenne. :) -
Selminar #165603 Witcher 2 ingyen tölthető
http://marketplace.xbox.com/en-CA/Product/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings/66acd000-77fe-1000-9115-d80257520824
Usa régió alol -
Selminar #165601 Hands of Fate lesz az egyik gwg februárra x1-re