176617
banner
  • Harlekin
    Vagy munkahelyet kell váltani és olyan helyen kell dolgozni ahol az embernek nincs ideje unatkozni.Ez az ember önbecsülésnek is jót tesz,hogy a fizetett idejében hasznosat tett...
  • Totti5
    Impresszív.
  • Zavarodott
    Life is Strange negyedik epizód szintén beteg volt. Az epizód vége meg... Jöhet a befejezés... q;)
  • partizan182
    Szoftver sosincs kész. Remedy meg pláne híres arról hogy évekig csiszolgatja a játékait, öröm ha az MS hagyja nekik. Marketing/gazdasági: ez a hajó már elment ugyebár (Phil mondta nemén), amivel (helyesen) igyekszenek most kapaszkodni az a minőség, ezzel csak jól járnak a játékosok.
  • darkSectorxxx #165637
    Zárójelben dirket írtam hogy nem irónia, vagyis ennek örülök ha ezt mondják hogy a lehető legtökéletesebb élmény a cél! :D
    Most jó értelemben írtam.
  • Totti5
    Ha nincs kész akkor nincs kész, akkor sem lesz kész ha a júzer segpofáján pörög miközben fröcskölő pofával osztja az észt, hogy rohatt kiadó.

Nyilván a csúszásnak két oka lehet.

1, nincs kész
    2, gazdasági, marketing okok

Mind a kettő tökéletesen érhető és racionális ok, de mindig az 1. lesz a hivatalos ok. Kell még idő hogy a legjobb legyen.
  • partizan182
    Off: New 3ds vagy ipad mini attól függően hogy milyen jatekokat szeretsz. Ha olcsó kell akkor sima DS lite. Vitával nem szaroznék a helyedben.

Vagy vegyél egy kindlet és olvass el minden konyvet amit valaha is szerettél volna.
  • Selminar
    Off: Kellene valami handheld Xbox mellé, megpusztulok meloba...
  • Selminar
    Legalabb is spanyoloknal mar laccik
  • Selminar
    Black ops 1 Jon Xbox
  • darkSectorxxx #165631
    Nemsokára itt a QB.
    Amikor legutoljára halasztás volt ezzel magyarázták!

"Különösebb magyarázat nem volt, csak annyit mondtak, hogy még bőven csiszolni kell a játékon, hogy páratlan élményt tudjanak nyújtani a játékosoknak"

Imádom az ilyen kifogásokat! (irónia nélkül)
    Halasszátok srácok amíg szeretnétek csak legyen minőség!!!!
  • darkSectorxxx #165630
    De durva, kár hogy drága.
    Nem értem hogy miért van hogy így oldják meg ha a sati lejjebb lenne ps4-et is rádughatná az ember.
  • n000rbi
    Ez sajnos ilyen, de ha pl. gépet gariztatsz, azt legalább durván kibélelt dobozban küldik. (a kontroller sem csak úgy magában érkezik, hanem a dobozában, szóval nagy baja nem lehet)
    Inkább örülj, hogy cserélték ;)
  • The Norberto
    Megnyugodtam, a Microsoft egy zsír új kontrollert küldött az elromlott Elit helyett. Viszont mielőtt odaadtam az UPS futárnak 3x elmondták, hogy jól csomagoljam be és ha megsérül a szállítás során akkor nincs garancia, buktam az egészet. Jól be is csomagoltam. Erre ők egy félbe hajtott A4-es buborékfóliás borítékba küldték vissza, a boríték le sem volt ragasztva rendesen, semmit nem kellet aláírni és csak azért hívott a postás mert nem fért bele a postaládába.
    Nem túl korrekt.
  • darkSectorxxx #165627
    Basszus a Gaers-eknél kilóg a lóláb, nem?
  • Totti5
    Xbox One backward compatibility: every major game tested
  • orichalcos
    2015. január 16-án volt free játék Gold akcióban.
  • darkSectorxxx #165624
    Ja így értem...ez a fasza ez van meg nekem is. :)
    Most azt nem tudom hogy ingyen szereztem akcióban vagy netán GOLD játékként volt régen....de ha fizettem is érte max ilyen 2k-t.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 23:30:08
  • orichalcos
    Amit anno én linkeltem az teljesen más verzió mint ez a magyar. Két külön verzióban van fent live-on. Eddig csak az US verzió volt free, most már a magyar is. Utóbbiban van csak magyar sub.
  • n000rbi
    Ahh, nagyon köszi! (ezek szerint csak rosszkor próbálkoztam? )
  • darkSectorxxx #165621
    Látom most megint működik magyarról...legalábbos most továbblép. :D
  • davidka003
    Ingyen Witcher 2 magyar live
  • darkSectorxxx #165619
    Te ha leszedhetném a magyar profilomról odaadnám az enyimét hidd el. :D
  • n000rbi
    Ahogy írtam, tudom, hogy magyaron nem lenne ingyenes, de a gond, hogy sehogy nincs ott.
  • darkSectorxxx #165617
    Remélem is. :)
  • Kongy
    Nem rossz game, de sajnos sok helyen vontatott. Ugyanaz a baj vele helyenként mint a Telltale játékokkal. 5 perces dolgot fél órán át ecsetel. De amúgy jó játék, egyszer végig lehet vinni.

n000rbi: magyar régión nem is lesz ingyen Witcher, át kell tenni a live régióját USA-ba, meg a location-t is One-on. Nekem így sikerült beüzemelni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 21:32:11
  • n000rbi
    Magyaron nem találok Witchert :( (azt tudom, hogy itt nem ingyenes, de pénzért se találom)
  • darkSectorxxx #165614
    Fasza én egybe fogom pc-n az 5 epizódot, ha lesz egy kis időm rá. :)
    Arra vártam hogy mindegyik hun legyen. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 20:06:26
  • Zavarodott
    Life is Strange harmadik epizód vége... Ezek full betegek... Nem akartam elkezdeni a negyediket ma, de ezek után... q;)
  • darkSectorxxx #165612
    Nem lenne rossz ötlet belehúzni, nekem kénének a HD felújított játékok.
    Fasza lenne ha elérhetővé tennék.
    Resi 4, Code Vera, Devil May Cry, Silent Hill, Metal Gear, BG&E.
    stb.

Elég szépen nézne ki a listám.
  • Totti5
  • Totti5
    Újabb játékok kerülnek be az Xbox One visszafelé kompatibilitás listájába. Elvileg a mai naptól érhető el 10 új cím, de változik a lista bővítésének menetrendje is.

The Witcher 2: Assassins of Kings
    Sam & Max Save the World
    Aegis Wing*
    Counter-Strike: GO
    Age of Booty*
    Space Giraffe*
    SoulCalibur*
    Skullgirls
    Jeremy McGrath’s Offroad*
    Small Arms*
  • darkSectorxxx #165609
    Upsz......

"Felkészültetek? A The Witcher 2 Xbox 360-as változatát teljesen ingyen letölthetitek az Xbox Live-ról, ráadásul Gold tagság sem szükséges hozzá. Először mindenki furcsállta, hogy a Microsoft miért döntött az ingyenesség mellett, mikor 2015. januárjában már a Games With Gold részeként ingyenes volt, de nem sokkal később megérkezett a miértre a válasz: a The Witcher 2: Assassins of Kings is csatlakozott az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjának felhozatalához, amely azt jelenti, hogy az Xbox 360-as változat beszerzésével játszhatunk Ríviai Geralt második kalandjával a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is. "
  • Kongy
    Érdekes jelenséget produkál nálam a Witcher 2. Letöltöttem, minden klappol, indítanám, bejön az xbox 360 logo, majd szemcsés kép... :D Újraindítom, és jó. Érdekes. Mindenesetre sikerült letöltenem úgy, hogy az Xbox live régiómat átraktam USA-ba, meg a gépen a location-t is.

Én imádom ezt a játékot, és már rég végig akartam újra vinni, csak a PC-s verzióm már nincs meg. De most itt van ingyen O_O
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 17:58:03
  • darkSectorxxx #165607
    Akkor ezért nem sikerült 1-2 embernek...:S
  • orichalcos
    Én még behúztam reggel, de kapott egy régiózárat.
  • darkSectorxxx #165605
    Az fasza, én régen megvettem magyarul, de ahogy néztem minap nincs sajna még BC-n.

/nem mintha ráfanyalodnék 10 éven bellül.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 07:48:55
  • darkSectorxxx #165604
    Köszönöm.

Nem surmóság (legalábbis az én szemszögemből nem tekintem annak, mivel költök így is eleget játékokra), csak amennyire más mondjuk egy Forzán vagy Halon spórol a régiómászkálással vagy közösüléssel.
    Most én nekem 2/3 platformot fentartani azért nem warezolok de megnézem ha van könynebbítés.

A sok most a 6k érte nem a játék minősítése akart lenni, hanem magam helyzetére értettem, hogy ennyit most nem adnék ki érte, ha nincs akkor várnék akcióra, akkor meg ugyanúgy le megy az ára, akkor ugyanott lennék a fejlesztőknek ígyis úgyis a kedvezményes összeget fizetném ki, a kérdés az időpont lenne. :)
  • Selminar
    Witcher 2 ingyen tölthető

http://marketplace.xbox.com/en-CA/Product/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings/66acd000-77fe-1000-9115-d80257520824

Usa régió alol
  • Selminar
    Hands of Fate lesz az egyik gwg februárra x1-re