XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mi ez a feltétlezeés h az otthonokban széria feleszereltség a röntegen?:D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem teljesen logikus, amit mondasz. Attól, hogy Falcon, még lehet 203-as. Fordítva nem igaz, Zephyr meg Launch ugyanis nem menne 175Wattal..
Ezen a fórumon tárgyalják ezt a témát:
Fórum
Itt egy kis help azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen alaplapjuk van:

Jucsuba
Nem mondom, hogy az életemet is rábíznám, de máshol is olvastam olyanról, hogy kezdetben gyártottak ilyet is.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert én próbáltam a Turok nevû játékot hááát a kis dínót elég volt becélozni vele.
A másik pedig annyi, hogy Arcade dobozról abban az esetben lehet biztosan megmondani, hogy Falcon, ha 175 van rajta. Tehát ha Arcade dobozod van, és 203 van ráírva, akkor nem tudhatod, hogy régi, v új fajta gép van benne.
Jó taktika a gép verziójának azonosítására alul bekukkantani, ha három induktort látsz, akkor rrod már úton van, ha kettõt, akkor a jelenlegi "legstabilabb" box tulajdonosa vagy.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyébként meddig bírják ezek a gépek úgy általánosságban.
mivel eddig a Lost Odyssey az a játék, ami valóban érdekel Xboxra, és ma meglepetésemre kiderült, hogy nyertem belõle egy példányt, ezért sztem beruházok egy dobozra. Aztán idõvel eladom, de elõtte a nagyobb címeket végigtolom rajta gyorsba (kb. úgy vagyok vele, mint te a PS3-al).
Tényleg, ajánljatok már játékokat, amiket érdemes lenne tolni!
én ezeket néztem ki:
Gears Of War, Bioshock, Eternal Sonata, Mass Effect, Dead Rising
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
MAJD RÁJÖN EGYSZER A JÓNÉP HOGY HÜLYESÉG BÁRMILYEN HÜTÉSMODOT IS BELERAKATNI! Addigis vígan röhögök a markomba a modoktól "steril" HIBÁTLAN gépemmel együtt :P
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
SlickAdam: 80 00-ért? lol, az egy csöppet sok :)
PS3 ID: ghost_hun
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
kérdeztem is, hogy mért ennyi. azt mondta a faszi, hogy azért, mert ez régebbi beszerzés... LOL
tudtommal annyi soha nem is volt a gép (arcade):D
Tervezem, hogy veszek helyette egy Arcade packot, ami megbízhatóbb, talán nem kell rettegnem a 3 ledtõl. Konzol stúdióban láttam 52 000 forintért, ami elég kedvezõ árnak tûnik. Valaki tud ennél olcsóbban, vagy e körül mozog az ára mindenfelé?
PS3 ID: ghost_hun
bocs a hülye kérdésekért, de szeretnék jól felkészülni.:D
Az nem jó ha idõzített bomba:)
Egyébként az alaplapot akkor nem lehet majd lecserélni egy falcon-osra vagy ehez teljesen egy új gépet kell majd venni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ha a gép hátulján 2006 van akkor az egy idõzített bomba.
PSN: berghold
Ha Dark Sector-nak bármilyen demójáról vagy releaseról tud valamit kérem szóljon nekem is h ki tudjam próbálni :) Küldjön ide egy privátot, mert az ünnepek alatt minimumon lesz a játék :)
egyébként kérdés lenne a jelenlevõkhöz: ha beadja magát a Box, akkor a support-ot hívva automatice jön a futár? tehát nem a boltba kell vinni, ahol vásárolva lett?
Vagy ha 175 watt-os akkor nem?
(tkp. egy lehetetlen dolog)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯