XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
pedig igazán dobhatnának bele egy dvd olvasási sebesség állító alkalmazást

http://topgearhungary.blogspot.com/

DanielT
Elvileg jönnie kellene a szokásos tavaszi updatenek, de volt róla szó, hogy kihagyják, mert nincs mit beletenni és csak õsszel jön.
Örm
Hello!
Várható a közeljövõben dashboard update?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

arty
alkalmazott panel függvénye - jobb/drágább modelleken már nincs ilyen gond

Forza.

deep
<#wow3><#kerdes><#zavart2>
Akkor az én tévém a jövõbõl jött, nálam nincs ilyesmi.
VLB
amúgy az összes lcd tévénél ilyne 16 bites színmélység feeling van? Mert akkor én maradok még a régi tvnél.

Lalikum

arty
nekem a monitor elõtt egy kanapénál kényelmesebb relax fotel van ... mostakkor ? ;)

Forza.

LordAndrew
Izlés dolga. A konzol fílinghez hozzá tartozik szerintem a kanapén történõ punnyadás is, ami sima monitorral nem kivitelezhetõ, tévével meg de. Nekem sima tévén is tetszett a Box képe egyébként: korántsem tökéletes, néhány apró felirat olvashatatlan, 50 herzen villog (vízszintes vonalaknál én szinte láttam, hogy az elektronsugár kirajzolja a vonalat), de használható és nem mondható csúnyának... Persze mihez képest. Most, az LCD TV után már semmi pénzért nem váltanék vissza katódcsövesre.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

fishBNS
PGR3-at viheted is 3ezerert,ha kell. =]

a Saint's Row-ban, mikor megcsinálok egy Stronghold missiont, mindig kiírja, hogy ez a városrész az enyém, és termel napi 3000 dollárt. ezt a pénzt fel tudom valahol venni? mert a lakásomban csak napi 2000 termelõdik.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

TVelvet
ty
Istencsászár
Forza2, PGR3 ért pár ezerért hozzá tudsz jutni, akár ujonnan is boltból, de jatekaim.hu-n mindenkép. PGR4 is kötelezõ de azt is lehet kapni jópénzért ( 7ért vettem fóliásat 2 hónapja )... Bornout Paradise 9-10ért kapható, Colin Dirt sajna kevés van, de 8-10ért azt is lehet szerezni akár boltból is használtan.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

köszönöm a válaszokat. Akkor még vacilálok hogy monitor vagy Tv... csakhát 17 colos monitoron nem sok kedvem van szûkölködni. Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy nincs valakinek eladó autós játéka? :D mert igazából azok érdekelnének. Elnézést a sok kérdésért csak tájékozódom (tudom van az a játékaim vagy miféle nevû honlap ott már nézelõdtem)

Battlelog: kvantahun

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#levele>

Istencsászár
Már hogy lenne szép? alapból alacsony felbontásba indulunk, a részletek elvesznek... xbox 1 szint szeb effektekkel meg kidolgozással, de ez a jótól messze van. Ha nincs minimum egy LCD tévé akkor inkább monitor mint SD tévé.

ThugEdge
battlefield bad company szintén június

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

G04LK33PeR
sikerült kösz a tippet:)

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

pls valaki!!! #40826

LordAndrew
Sima tévén is bõven élvezhetõ minden játék. Más kérdés, hogy LCD-n sokkal jobb. (Nekem speciel katódcsöves TV-n megfájdult a fejem a játéktól, LCD-vel ez nem jött elõ. Tulajdonképpen a fejfájás miatt vettem LCD-t)

Szóval az, hogy sima tévéd van, ne tartson vissza, szép lesz azon is.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Csacsi
Ha teljes pompájában akarod élvezni, akkor mindenféleképp kell minimum hd-ready LCD tv. Fognak futni a játékok, de nálam sima tv-n például egy csomó játéknak a felirata nem látszott rendesen. Szerintem nem éri meg sima Tv-n játszani. Akkor már inkább monitor.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TVelvet
Tud valaki mondani, olyan oldalt, ahol kivannak írva a megjelenések?:)
Annyi kérdésem lenne, hogy sima TV-n (2 éves Sony... típusa nem jut ezsembe ah hazaérek melóbol megnézem, de talán ez nem is annyira lényeges) tényleg gány a grafika, vagy csak ahoz képest csúnya amit LCD vagy HD tv-n tud a gép? Mivel vásárlás elõtt állok de csak "sima" TV-m van így fontos a kérdés. A válaszokat elõre is köszönöm

Battlelog: kvantahun

Minstrel
überkonzol, 15+futár

Honnan lehet letölteni azt a frissítést(az xbox live kívül) a géphez amivel lehet DivX-et lejátszani?

Sephi
azért fog a GTA4 után az tortenni , hogy leporoljuk a PS3-mat es odarakjuk a TV melle , míg az XBOX360 mehet a PS3 helyere , hogy fogja a port helyette.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
GTA4 utáni hónapban sem jön semmi ( érdemleges ) csak azt követõen, de akkor megint több cím is.

Június best of:

Ninja Gaiden 2
Race Driver GRID
Dragon Ball Z: Burst Limit
Alone in the Dark

arty
naja, bármi jelenik meg elõtte/mellette/utána, annak eladásai durván megszenvedik majd a gta-t :) gondolom ezért is van pangás :)

tisztára olyan kezd lenni a játékipar, mint a filmipar :)

Forza.

bubu13
Ti honnan rendeltétek elõ a GTA4-et és menniyért?

EEE 1899

Istencsászár
Nem, de nemhogy jó játék nem jelenik meg, hanem semmise, igy lehet spórolni a GTA-ra nemkell másra költeni.

DanielT
Mindegyik botrányos, szóval mindegy.

Az újabbakban Benq van.
morgomedve
Jelenik meg valami jó játék még a GTA elõtt?
Vagy várjak türelemmel...<#vigyor4>

D0C
szevasztok.

melyik drive-al érdemes venni 360-at, melyik a legcsendesebb?

hogyan tudom megállapítani, hogy mi van benne?

Ajánlott az LCD tv természetesen mivel érdemes kihasználni a box által nyújtott képminõséget.Átlagos tv-n gagyi;-)
Vagy monitor(crt-lcd).
Vga kábel opcionális amivel össze tudod kötni Xb-ot lcd tv-vel avagy monitorral.
Scart-al "átlagos tv-t" tudsz összekötni amit mellékelnek az x360-hoz

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Minstrel
mindenféle tv-re rátudod, elég az átlagos is

Sziasztok! Teljesen kezdõ vagyok ezért szeretném megkérdezni h az Xbox360-at milyen TV-kre tudom rákötni? Elég egy átlagos Tv vagy LCD TV kell vagy ilyesmi?
fishBNS
Masnak is volt olyan gondja,h MS javitas utan a gep hatoldalan a muanyagot osszekarcolva talaltam a nyitasi pontoknal? Ezt a trehanysagot....

arty
ha garis, kit érdekel? MS-t hivni, vigyék a gépet javitani :)

Forza.

Alwares
A Falcon gépeknél már bõven bevállalható, hogy nem fogja az ember hûtésmoddolni és gányolni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sziasztok!
Egy elég nagy gondom lenne.Az xbox360-om a bekapcsolásnál kb 5 percet vár + a lemez-ek beolvasásánál ezt írja: Unplayable disc.NEM FLASHELT A GÉP!Még szét se volt szedve, a garancia is megvan még rá.Mi lehete a baja?

CSOCSO
nero fasza volt.. dantenal abbahagytam.. valahogy nem ereztem mar a dolgot :(
fishBNS
Mellesleg nem fikaztam az XP-t,mindossze annyit allitok,h olyan mint az XboX es alltalaban a microsoft termekek,(a 3. javitas utan meg mukodhet is)

fishBNS
Amilyennel Te a falkon lapos gepek kishibaszazalekban elromlasat. =]
Mellesleg aki valaha huzamosabb ideig hasznalt MacOS-t esetleg Linuxot szerintem nem vitatkozna ezen. =]
Csak egy video,h hol is tart ma a linux nevetsegesen alacsony gepigeny mellett: KattKatt

Es meg mielott egyesek a szoftver ellatottsag hianyat kezdenek ecsetelni: Katt

Istencsászár
A Win Xp jelenleg az egyik legjobb op rendszer, semmi baj vele... nekem más nem kell még pár évig ( igaz dx10se :) ) meg Vista se ( ami köztudottan egy szarkupac, hiszen átgondolatlanul, hibásan, lassúan adták ki... de minek? )

Szóval a kiforrott Xpvel az égvilágon semmi probléma sincs.

DanielT
A divatfikázáson túl milyen SZAKMAI alapon támasztod alá a "Windows szar" tézist?
edios
Senki sem állította, hogy a probléma teljesen megszûnt, viszont az tény, hogy a falcon alaplapos gépek meghibásodási aránya jóval kedvezõbb, mint a korábbi verzióké.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DanielT
De nagy szakértõ lettél hirtelen...
MaSzKa
az is 3ledes lestz ha nem hûtõd csak késöbb

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fishBNS
Ne legyen,de telleg... =]

DanielT
Ránézek a Windowsra. Xp. Úgy jó ahogy van. Soha ne legyen jobb oprendszerem.