176622
-
#175620 Azt olvastam, hogy kell elvileg hozzá valami EA desktop app, de itt az offisöl videó, hogy hogyan kell csinálni.
-
#175619 Azt, hogy túl sokszor el lett utasítva a tranzakció. A saját ms accon lévő pénzzel, érted. Mert én nem :D -
#175618 Az elképzelhető, hogy ha uazt az EA fiókot az xbox live-on már a konzolhoz társítottam, akkor pc-n nem fog menni az EA play, hiába van GPU-m? Csak mert konzolon már ugye hónapok óta megy az EA Access (EA Play helyi változata), de pc-n azóta sem, pedig párosítva van a fiók. Van olyan akinek GPU mellett megy pc-n és box-on is az EA? -
#175617 Mármint, hogy utasítja el, mit ír ki?
Nekem nem szokott problémám lenni vele. -
#175616 Vettem 1200Ft-os giftcardot, fel is töltöttem és elutasítja vásárlásnál az accounton lévő pénzt :D Ez mindig ilyen szar? -
#175615 Esetleg ha nem engedi, akkor én megpróbálnék venni gift cardot, és beállítani azt elsődleges fizetőeszközként, de fogalmam sincs, hogy úgy majd megy-e. -
#175614 Oh, értem.
Nekem MasterCard meg Visa is van hozzáadva, és minden oké.
Sajnos nemtudom, hogy így lehet-e aktiválni, mert nem próbáltam mèg. -
#175613 Nem sajnos, a bank szerint minden oké a kártyával, meg a napokban vásároltam is vele online is máshol. Állítólag van ez az uniós kavarás idén a mindig kötelező kétlépcsős azonosítással és elvileg a Microsoft nem jó paramétereket küld a bank felé az első alkalommal, amikor regisztrálni akarom a kártyát. Velük még erről nem beszéltem, mert már nem volt elérhető az ügyfélszolgálat. Azért röhej, legalább paypal lehetőség lenne. -
#175612 Nem fogadja el a kártyát? -
#175611 Gamepass-t tudok úgy aktiválni kóddal, hogy nincs beállítva fizetési mód? (a visa kártyámat nem fogadja el, a bank szerint az MS hibája) -
peti79 #175610 22:00-tól. Link -
xymano #175609 Később majd még én is rá nézek.
Valószínűleg tényleg csak valamikor késő délután lesz elérhető. -
#175608 Nem tudom, akkor gondolom este 6-7 felé lesz aktív. Megnézem, ha hazaértem én is. -
xymano #175607 Igen -
#175606 Nem megy még? Próbáltad letölteni az EA appot és összekötni XBOX accounttal? -
xymano #175605 Hello
valaki nem tudja hogy, a mai nap folyamán mikortól lehet pc n használni az ea playt az ugp on keresztül? -
hunbalee #175604 Necromunda: Hired Gun leaked Wednesday on the Microsoft storefront
Warhammer 40K Necromunda is getting a proper first-person shooter
Hm képek alapján egész jóféle lesz -
#175603 Köszi! -
hunbalee #175602 Hardveraprón keresd musztii-t annál olcsóbb sose lesz...
Más:
Van itt olyan akinek van kimaxolt Condemned 1??
3 acsi hiányzik csak..
A maradékot egy végigjátszással meg tudnám csinálni ha a válasz olyan...
Melee Mayhem Award: You found every type of melee weapon and fire-arm
Ehhez elég ha csak megtalálom őket azaz felveszem a kezembe vagy mindegyikkel ölni is kell legalább 1-et? Mert ha ölni is kell akkor sajnos két kör lesz még. -
#175601 Srácok, tudtok valami olcsó GamePass lelőhelyet? Ki honnan szokta venni? (a gép mellé most tudnék 3 hónap ultimate-et 9-ért) -
hunbalee #175600 Crysis:
"We will also have updates for both Xbox and Playstation with some amazing additions coming very soon." -
#175599 Fallout 4 tényleg nagyon gatyán néz ki 1080p-n, de legalább full stabil a 60 fps. Mondjuk ez a vas bírna többet is, jóval gyengébb konfigos pc-n ment ez 1440p-n is 60+ fps-en, 6 éves a játék. -
hunbalee #175598 "A Wreckfest is megkapta a 4K/60FPS Patch-et"
HIGHLIGHTS
• New tournament: Woodland Dash
• New routes for Pinehills Raceway
• New free reward car: Hammerhead RS
• 60fps/4K support on Xbox Series X
• Improvements and bug fixes -
#175597 Köszi, akkor le is szedem a Skyrimet az XSX-re is.
A modos megoldás nekem azért nem játszik mert akkor nincsenek achievementek, és Skyrimben én már csak azt akarom maxolni. -
#175596 Plusz elvileg tegnaptól az Outer Worlds is 60 fps series x-en és ps5-ön is. -
#175595 Valaki már le is tesztelte:
Series X:
FO4 / FO76 / Dishonored: 1080p 60 fps
Prey: 1440p 60fps
Skyrim: 4K 60fps
Series S.
Prey: 900p 60 fps
A többi: 1080p 60 fps ami azért beszédes, mert fura, hogy pl. a FO4 ugyanúgy fut series x-en és s-en is ... -
#175594 A modos megoldást tesztelte a DF, nem emlékszem már, hogy ott vissza lett-e véve a felbontás. Meglátjuk, hogy a gyári megoldás jobb-e ennél.
Itt a DF videó a modokról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De persze, megnézem még ma és holnap írok.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.03.16. 11:20:29 -
#175593 Azt olvasgatom, hogy FO4 alatt pl visszaveszi a felbontást 1080p-re.
Ha teszteled a Skyrimet plz írd le, hogy ott is visszaveszi-e FHD-re, mert ha igen akkor nekem felejtős, ha viszont nem, akkor ideje leszednem XSX-re is -
#175592 Ma megnézem. Ha jobb vagy olyan jó, mint a mod, akkor leszedem a modokat skyrim és fo4 alól. -
#175591 Elvileg ma be is kapcsolják az FPS boostot a lenti játékokhoz.
Five Legendary Bethesda Titles Get the FPS Boost Treatment on Xbox Series X|S Today
-
#175590 Outriders is Coming to Xbox Game Pass on Day One -
hunbalee #175589 Ninja Gaiden - Master Collection : la 4K et les 60 fps confirmés sur Xbox Series X|S -
#175588 Auto-HDR kapcsoló - valami, amit a Sony is feltalálhatna már ps5-ön is. -
#175587 Ok, kösz. Megnézem, teljesen kimaradt nekem ez az fps boost feature eddig. -
#175586 Ezek jelenleg coming soon státuszban vannak, ahogy Moby is írta.
De elvilleg ezeket adják majd hozzá következőnek. Gyanítom, hogy ilyen 1-2 hónapon belül. Az ígéretek szerint, folyamatosan fog bővülni az fps boost játékok kínálata, illetve lesz auto hdr is. Majd meglátjuk, mennyire életképesek ezek a megoldások, az auto hdr-től tartok azért egy picit :D -
#175585 Erről van tehát ugye szó. A menü azóta meg is érkezett a rendszerbe, csak egyelőre kevés játéknál akítv. -
#175584 Ez egy más dolog, ezt nem a Beth csinálja, hanem a MS. Ez ugyanaz, ami kijött már 5 játékra (FC4, WD2, New Super Lucky's Tale, UFC4, Sniper Elite 4). Még nincs kint hozzájuk, de ehhez nem kell frissíteni a játékot sem, mert nem a játék csinálja, hanem a rendszer. Ja és rendszerfrissítés sem kell. Amikor kijött az 5 játékra a boost, csak egy restart kellett. Valamilyen memory injection módon, futásidőben módosítja a játékot a rendszer. Nyilván le fogják hírezni, ha elérhető, de nem fog frissítés jönni a játékokhoz valszeg, legalábbis az eddigi 5 játéknál nem kellett. -
#175583 Ezt egyébként már fél éve ígérik, de most már be is tartották? Skyrim, FO4 mod van hozzá 60 fps-hez, de akkor végre a Beth is csinált már valami hivatalosat? Én nem láttam, hogy frissített volna az alkalmazás, pedig fent van mindkettő. -
hunbalee #175582 Halo Infinite
-A napszakváltásra reagálnak az ellenfelek, pl.: éjszaka a Gruntok alszanak, a Phantom-ok keresőfénnyel pásztázzák a környéket
-Dinamikus időjárást kapunk, külön szél és ködrendszert dolgoztak ki, premier után viharok/hóviharokra is számíthatunk
-Nem tér vissza a dual-wielding, vagyis nem használhatunk egyszerre két fegyvert
-Nem lesznek ellenséges állatok
-Az Elite-ek nem lesznek játszhatóak multiplayer módban sem
-Kampány alatt fejleszthetjük az eszközeinket
-Különböző környezeti zónákat kapunk (erdők, mezők, mocsarak, sivatag, barlangrendszer stb.)
-Az átvezetők attól függően változnak, hogy milyen napszakban járunk és milyen fegyvert tartunk magunknál
-A helyszín ugyebár a Zeta Halo lesz, amely egy teljesen 3D-s világ, konkrétan lesz széle is, ahova eljuthatunk és akár le is lehet esni róla
-Nem lesz teljesen open-world a játék, de méretes világot kapunk, a fejlesztők ihletként a Halo: Combat Evolvedből a The Silent Cartographert hozták fel
-A vadvilág egyes élőlényeinél éjszaka biolumineszcenciát vehetünk észre
-Lesznek hangfelvételek, amelyeket küldetéseink során gyűjthetünk össze, ezekben személyes sztorikat, a gyűrűn történt harcok történeteit és egyéb információkat kapunk
-A Banished frakció dizájnja a Halo Wars 2-ből köszön vissza, az ott látott kinézetet kapjuk itt is, az épületeiket és járműveik is felbukkannak
-Wasp is irányítható lesz
-Teljesen szabad kezet kapunk a küldetéseink során, vagyis akár azt is eljátszhatjuk, hogy egy Banshee-t ellopva egyből az adott missziónk végére utazzunk
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.13. 23:57:13 -
hunbalee #175581 Az Xbox Game Passra egy meg nem nevezett játék érkezik, amelyben valamiféle „anomália” van
Többek szerint Outriders vagy Batman Arkham Knightra utal (a bőregér világában fontos szerepe van az égi szignálnak), amelynek a hírek szerint készül az Xbox Series X/S-re feljavított változata.