176892
banner
  • Totti5
    Semmi korláta sincs, csak bebeszéled magadnak. Tök mindegy hogy mit fogsz a kezedbe, ha megszoktad onnantól kezdve nincs különbség, max annyi hogy ez egéret tudod rámgatni és pixelpontos, a kontroller pedig nem.

Bill egér és az egér kontroller két külön téma, vagy beszéljünk az FPS+Bill és egér közti dolgokról? gondolok itt a WSAD és az analóg mászkálás.
  • Moby
    "Egyszerűen nem lehet megszokni."
    Neked nem sikerült, valag gémernek viszont igen. Vannak fizikai korlátai, nyilván nem is lehet annyira "hatékony" mint a bill+egér, de ugye a játékok sem várják ezt el, ráadásul a kontroller bárhonnan nézzük kényelmesebb. Ha meg online-ban fontosabb a pontszám mint az játékélmény akkor szimplán csak kompenzációs betegségben szenvedő, idióta fragvadászok vagytok (ez csak szaros játék, nem észlelési-mozgásszervi hatékonyság elemző készülék...)
  • Totti5
    Ahhoz pécén valami érezz belőle kell hozzá olyan monitor és olyan nvidia cucc, ugy kb 130 ezerből ki is jössz.
  • Totti5
    Megszoktam, tökéletesen játszok FPSt konzolon pl CODot Veteranon. Egérrel? NOT.
  • Unreal1942
    Az én szemszögemből te mondasz hülyeséget.
    Mégse mondom, hogy ne mond. Neked jó nekem nem. Egy bizonyos szint után amit eltöltesz, elérsz PC-s FPS játékokban. Egyszerűen nem lehet megszokni. Lehet játszani vele, de azt a szintet nem lehet hozni amit egérrel és billel. Fizikai korlátai vannak egyszerűen.

Ez kb. ugyan az mint amikor még csak billentyűvel játszottuk az fpst (90s évek közepe) és győzködtük magunkat, hogy egérrel se jobb.
  • Moby
    Nem, boxra 720p-ben 2D-s, 1080p-ben pedig 1D-s lex a gamma.
    Ez van sajna.
  • detoxic
    Hülyeséget ne beszélj már.....
    Eszembe nem jutna fps-t egérrel,bill.el játszani!
    Az a te véleményed,ez az enyém!
    Ja,és nincs is annál jobb,mikor érzed a lövést;)
  • bardocz
    Köszi!
    Sajna a laptopot sem sikerült beállítani, de majd megpróbálom megoldani. Mondjuk lehet nem most lesz még:)
  • vixo
    Hi all!

A Batman arkham asylum gamma 3D támogatással boxra is elérhető lex,ha megjelenik a játék augusztus végén vagy csak Pc-n?
  • Ewergo
    Nem játszom neten néha felnézek frissiteni meg körbenézek mi ujság. Osztott képernyösre rendezkedtem be 4 kontrolerrel. Meg néha max. LAN.
  • FuryAlpha
    live-on is jatszol vele?
    co-op erdekel esetleg?
  • Unreal1942
    Tulajdonképpen csak a tároló kapacitás miatt érdemes gondolkozni a nagyobb packon. A többi csak massza mellette.
    Talán a Pro pack a leg optimálisabb.
    Olyan packot meg még nem találtak ki, hogy 2 db kontroller van benne. Pedig talán ezzel lehetne az elit megérős.
    Viszont ha aktuálisan nincs annyi pénzed akkor az arcade pack is megteszi. Később tudod winyóval azt is bővíteni.
    Én is arcadot vettem. Azt gondoltam elég lesz. Aztán két hét múlva vettem egy 120 as winyót mert telepítve a játék csendesebb, gyorsabb és kíméled vele az olvasót is.
  • Unreal1942
    Sose fogod igazán megszokni a nem egeres irányítást.
    Össze se lehet mérni a kettőt.
    Én FPS-t nem is játszom konzolon.
    Váltani nem éri meg. Viszont PC mellett kiváló szórakozás FPS játékon kívül minden másra.
  • Ewergo
    (Most tolom ujra a PDZ-t. Öskövület de csak lesek hogy mennyire játszható ez a gém. Eredetibe vettem mert 3 rugó volt de a "direkt" 4 játékos mod miatt 10-en valahányat is megérne még ma is.)
  • baca01
    Nagyon is jól! Én is pc-n toltam nagyon sokáig, aztán vettem boxot, végigtoltam a CoD:WaW-ot és nagyon komoly, hamar megszoktam!
  • belcure
    kösz szépen! Az a gond , hogy én eddíg mindent pc-n nyomtam, szinte örök életemben, és cod4-ezek multiban, 1,hogy drága dolog, 2 hogy nemtudom megéri -e pc-röl váltani,3 pedig az a gamepad,elképzelésem sincs hogy lehet azzal ilyesféle fps-eket játszani rajta! Szerinted(szerintetek)?
  • CharrDen
    Hát sajnos nem sikerült a linkelés.
  • CharrDen
    Premium éri meg legjobban általában, az, amit Ewergo linkelt. =gamepage&data[cat_id]={{cat_id}}&data[prod_id]=1065]Tehát ez.
  • CharrDen
    A konzolvilágot és a gamestoret csak ajánlani tudom.
  • Ewergo
    XBOX 360 Arcade - nincs benne winyo (csak memokari) és füles.
    XBOX 360 Elite - fekete és 120 GB winyo
    XBOX 360 Premium - 20GB winyo, minden van hozzá
    De ezek csak kb. általános dolgok szal némelyik csomag tartalma változhat.

Ha venni akarsz akkor ; Jasper alaplapos, HDMI-s, 60GB winyo-val.
    klikk
  • CharrDen
    A tartalmuk. Arcade-ban nincs semmi szinte, csak alapgép és egy távirányito. Premiumban van még headset, 3 hónap live és 60 GB HDD. Az elite pedig a legjobb, az ugyanaz mint a premium, csak több kábel van benne, 120 GB HDD és általában játékot is adnak hozzá.
  • belcure
    Üdv mindenkienk! Az lenne a kérdésem hogy pontosan mi a külömbség a külömbözö xbox-ok között ?

XBOX 360 Arcade
    XBOX 360 Elite
    XBOX 360 Premium
  • Prody
    kuss már :DDD

Harle:
  • Harlekin
    Milyen dobot
  • Harlekin
    Ha az enyém baromság akkor a tiéd is ,mert pont ugyan ezt irtam le ! Csak más szavakkal más megvilágitásban,az elöző hsz-ek ben is.
    Ez biztos csak a véletlen műve #68741
  • Landor
    hogyhogy?! vettél dobot?! :DDD
  • PoisonChihuahua
    Scannelni fogja a hatótávolságán belüli WiFi pontokat. Válaszd majd ki amelyik a tiéd, ha van beállítva jelszó / MAC szűrés / stb., akkor aszerint járj el. Ha van vezetéknélküli router-ed, akkor gondolom van valamilyen vezetéknélküli eszközöd (PDA, PSP, Notebook, stb. akármi) amit használsz, szal ha azt sikerült beállítani, akkor ez is menni fog, a box semmi extra beállítást nem igényel.
  • bardocz
    Bocsi a sok kérdésért, csak érdekelne hogy működik ez a wireless adapter, mert nagyon elkezdett érdekelni a live. Rákötöm a gépre, utána miket kell beállítani, a regisztrálást már megtaláltam, az nem érdekel most, hanem az, hogy routernél mit kell beállítani, ha kell egyáltalán, vagy a dobozon kell, vagy hogy? UPC-s netem van, biztos ez is számít valamit.
  • PoisonChihuahua
    Már ne is haragudj, de ez egy baromság.
    A válasz hihetetlenül logikus: ha az MS nem kötné Gamertag-hez/gépszámhoz a fizetős DLC-ket, akkor akárkinek ingyen átadhatóak lennének. Ez egy biztonsági intézkedés semmi több.
  • bardocz
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=1421

-.-
  • bardocz
    Áhá, már megint butafasz voltam :-)
  • bardocz
    Hamár live: Van valami wifis cucc amiről lehet csatlakozni a routeren keresztül a nethez, vagy muszáj kábellel? Abból kéne vagy 25 méter, és szépen el is kéne vezetni:S Illetve ugye még senkit nem bannoltak azért, mert kamu címet meg telefonszámot adott meg?
    A routerest néztem egy oldalon, de ott csak a kábelt írták.
  • Harlekin
    Ez 1 biznisz a MS tesz arra,hogy neked mi a jó a bolt neki az hogy a 4 tagu családba mindenki vegye meg.Azért ilyenkor elgondolkodtató,hogy a warez miért is virágzik.
  • Harlekin
    Az egész live 1 nagy faszság szal miért lenne benne bár mi is értelmes.
  • Harlekin
    Ja a 3 accnak is külön live kell szal miért vagy ezen ennyire kiakadva.Viszont az osztott képernyös játéknál nemtudom,hogy van ha valakinek van letöltött tartalom.Engedi e ugyan azon gépen más accal bejelentkezetnek a játékot.
  • akyyy
    De ez akkor is fasság:D Én vegyem meg drága pénzért, oké, de hazajön tesó, ugyanaz a gép, csak neki saját acca van, csak jáchasson már a saját nevén a DLC-vel és ne az én mentésemet baszkurálja el:D
  • Harlekin
    Pedig igy van az ingyenest miért rendelnék acchoz?!Ami fizetős az meg a tiéd haverod gépére is leszedheted sőőt 1000 gépre is de mindig csak 1 valaki tud vele játszani azon a gépen aki a te accodal van bejelentkezve!Amit én már 1 hónapja megirtam,hogy NO használt játék kereskedelem.
  • akyyy
    Vagyis ha egy xboxon 3 profil van (apaanyatesógyerek), akkor mindenkinek az accára külön megkéne venni? Ez így hülyén hangzik, hisz akkor a demókkal, meg mindennel így kéne lennie, nem beszélve az ingyenes letölthető tartalmakról.
  • Neogan
    Nem-nem. Acchoz van kötve, így ha te a saját gamertagoddal letöltöd, azt csak te tudod használni!
  • akyyy
    Tehát ha én letöltök egy DLC-t x MS pontért, majd elmegyek haverhoz is, és nála le tudom szedni akkor már ingyen? Majd ő belépve a saját gépére megvan ingyen a DLC?