XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
szerintem egyáltalán nem volt rossz a Halo 3 tök jól szórakoztam vele, és tényleg voltak olyan pályarészek amikor az állam a padlón volt, pl. a lezuhant hajó romos kiégett pályája...naon durva volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Igy van, Maffia kettõ is kaphat 10 pontot ha jólesz majd kiderül, de egyenlõre csak GTA4 van és ahogy olvasgattam ( warez híján csak kedden látom ugye én hülye és lemaradott ) Maffiának nehéz dolga lesz felvenni a versenyt, pl a szabadsággal és az 5letekkel.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Halo3 nem a grafikával hódított... a trilógia történetével, a fenomenálisan élvezetes balanszos, változatos és akciós, taktikázós gémpléjjel... tudod ilyenkor jöhet az a mondás h nem a grafika számít... valóban nem, habár lehetett volna ezen a téren sokkal igényesebb is, de aki az elején átvergõdik és kitanulja a játékot utána nagyon szép pályák és történések jönnek, nem lehet lerakni szvsz.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha csak ezt a kategóriát nézzük akkor nincs de szerintem ez csak addig áll így meg amíg ki nem jön a Maffia 2
Istencsászár
Van jobb a GTA4-nél?

CSOCSO-nak teljesn igaza van annyira be vannak izgulva az emberek ettõl a játéktól hogy ilyeneket olvastam hogy egyesek szabit vesznek ki hogy játszhassanak meg ilyenek. Én már játszom vele és szerintem jó játék de a 10 ponttól olyan messze van mint makó jeruzsálemtõl és ennek fõleg a graf az oka ugyanis tényleg elég vérszegény a képi világ egykét tényleg szép helyzettõl eltekintve. Ja és ne keverjük össze a grafikát a eufória nevû motorral mert tényleg az tényleg király csak maga a kinézet a gáz. Szerintem pont annyit fejlõdött a grafika az elõzõ részhez + Maffia1-hez képes ami minimum elvárható de éppen csak üti az elfogadható szintet.

Ja és még egy észrevétel az SD tévé tulajok örülhetnek ugyanis a mosottas elbaszott képi világnak hála nem sokkal nagyon vagy egyeltalán nem nagyobb élmény monitoron vagy HD tv-n nyomni mint simán (próbáltam mindegyik verziót szóval nem a levegõbe beszélek) egyedül annyi hogy sima tv-n a szövegek és a radaron a jelölések nehezen felismerhetõek!!!

Visszatérve a Halo 3-ra mindenki teljesen be van rosálva tõle engem 5 percre nem kötött le mert szerintem gagyi és élettelen az egész szóval minden játéknál ízlések és pofonok!!!
CSOCSO
frocsoges:D lol.. az miert frocsoges hogy a grafika egyaltalan nem olyan hubazmeg? nagyon szep.. nagy varos csak a harmadik haz mar HOMALY.........
CSOCSO
ne ertds felre.. vegulis nekem nem az abajom hogy nem tokeletes.. hanem hogy tokeletes pontozast adnak egy nem tokeletes jatekra hogy mar megint mindenki eldobja a hajat hogy MEKKORA GECIJO jatek... ugyan ez volt a halo 3 nal.. nem rossz csak ne pisalna be mindenki tole mint egy buzi tacsko........
( mar elnezest ha valakinek a tacsko a kedvence..)

nagyon sok dolog tetszik a gta4 ben. egyre tobb dolgot fedezek fel de nem lehet tokeletes jatek mar alapbol sem mert a grafika szvsz rohadtul nem olyan szep.. 9.5??? hm.. nah az egy nagyon kedves pontozas.. nahde 10????????? ugyanmar.

egy mgs2.. nah az 10 pont.. ott nem volt bajom SEMMIVEL.. amultam es bamultam vegig..

Istencsászár
Akkor ne játsz vele, mert nem a te játékod... hoppá még kise jött? warezt szidjuk?:) kapcsold ki, törld el a kiírt lemezt, keress más játékot.

CSOCSO
gratulalok..... amugy tenyleg tulsagosan felporogtem.. jo jatek ez csak kiboritott az IGN 10 pontja................... nah ott elborult az agyam...

9 es pontot is csak jo szivvel erdemelne meg.. a grafika meg mindig kiborit.. tiszta maszat, csik, homaly az egesz. szvsz RONDA!
Itthon mennyi legolcsóbban egy ÚJ 20gb HDD ?

Guer
hat ez szomoru

azert koszi a tippet :)

Mert õszintén megmondom hogy használtat nem szívesen veszek

És ezek újak amúgy ?

kisgabo
+ vám + áfa. aztán túléli e a postát.

james69holden
pl.

van még a srácnak 4db

12K pk-val együtt

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Van itt olyan aki ebay-rõl rendelt vinyót?Ha igen akkor tudna linket adni ?
Elõre is kösz!

Kaplan
Ez az igazság ára.. :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Huh látom megy a GTA fikázás ostoba érvekkel alátámasztva egyesektõl. :D

Én csak ennyit füznék hozzá:

Foxhound kolléga msn szem. üzije: "Aki nem szereti a GTA-t, az nem ember!"

Persze aláírom ez kicsit túlzás, mert attól még ugyanolyan ember vki :)...véleménye meg mindenkinek lehet, de amiket pl CSOCSO is mondott, az mind csak fröcsögés...(de szeretem ezt a szót :P)

Sir Quno Jedi
Neeem, nekem már ez is sok(k).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
A Bio egy csõ fps, ahol mindig annyit kell látnod ami egy szobában van... nincsenek távolságok csak méterekrõl beszélünk, teljesen más...

Istencsászár
Örülünk neki... 1,5-2 év mulva erre visszatérünk.

Szerintem nagyon nincsen benne logika,hogy miért is kéne a vinyó...nézd már meg a bioshock-ot....ha máshoz nem na azért tényleg kellett volna a háttértámogatás....valjuk meg öszintén 3 nap tapasztalában...a rockstaros skacok el**-ták...
MaSzKa
a gta4 majd pc lesz jó megint

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SD456
Hi all!

Az Xbox 360-at hogyan érdemes monitorra kötni? Vegyek egy VGA kébelt vagy ikább HDMI-->DVI kábellel? Hangot meg gondolom egy ilyen kis átalakító kábellel oldhatom meg.

PS3 ID: SDani456

Istencsászár
Akkor ne is legyen ilyen, ugorjunk 10 évet és amjd akkor csináljanak játékokat mert talán megfelelõ lesz a szint? addig meg minek próbálkozni, ugyis szar...

Sir Quno Jedi
Nalátod, el is mondtad mi nem tetszik alapban az ilyen gammákban. A túlzottan "élõ" szimuláció. Ezek igen béndzsa helyzeteket tudnak szülni. Miért? Mert az AI gyerekcipõben jár még mindig...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LordAndrew
Kinek a pap, kinek a Schultz Gizi... Én is vagyok egy csomó dologgal úgy, hogy a nagy hype kapcsán megnéztem, aztán 30 perc alatt meguntam (Sims, Halo3). De adtam nekik 30 percet...

Próbáld ki, adj neki (és magadnak) 30 percet, hiszen azt el kell ismerni, hogy a GTA4 játéktörténelmet ír, ahogy tette azt az elõdje és annak elõdei is.

Hihetetlen gyönyörû élõ városban játszódik. Nem egy digitális izével kerülsz interakcióba, hanem szinte valós emberekkel, akik élik a kis virtuális életüket - amíg bele nem halnak egy rosszul vett balkanyarodba... A story pedig nagyon ütõs (a korábbi részekben is jó volt). A játékmenet pedig a lövöldözésen és vezetésen kívül számos más elemet is tartalmaz, változatos.

30 percet megér az életedbõl. Ha utána sem tetszik, felejtsd el...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Sir Quno Jedi
Nem nekem való. Ríõltájm városban puffogtatás Midtown Maddness szinten, ez nekem smafu.

Istencsászár

Sir Quno Jedi
Nohát ez sem gyõzött meg-e. :D

Istencsászár
GTA4 totyikból

"Lássuk a IGN értékelést:

10 pont, Történet, felépítés (Oscar díjas story szint)

10 pont, Grafika (Liberty City egy élõ, lélegzõ város, valódi film)

10 pont, Zene, hangok (Kiváló hangok és zenék, kiemelve a 200 szinkronszínészt!!)

10 pont, Játékmenet (Az új fedezõ rendszert említik, a missziók tökéletes felépítését)

10 pont, Szavatosság (25-45 órára becsülik a végigjátszást, de persze kiemelik a kiváló multiplayert)

10 / 10"

Sir Quno Jedi
Akár.

Sir Quno Jedi
Nem gyõztél meg! :D Jelzem ez az elsõ GTA, amiben látok némi potenciált magam számára is, de sajna rossz elõérzeteim vannak. Ja és eme potenciál max. az ütõs sztoriban leledzene, ha lesz/van, talán! De ha mondjuk a béndzsa akció részek elveszik a kedvemet, akkor az sem ér sokat...

Eladó egy 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhetõ! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 80.000 HUF :)

Istencsászár
Ha jóltudom a HALO3 jóval a COD4 elõtt jött ki, amugy a két stílus teljesen különbözõ... hiába FPSek mások, egyikkel sincs semmi baj, talán annyi hogy mind a kettõ alulmulja önmagát a technikai kidolgozás terén... persze ettõl még jók meg szépek, de lehettek volna jobbak is.

DanielT
Nem attól lesz valami az évtized játéka, mert mindenkinek tetszik.

deep
Pl ezért is az év játéka. Máshol ilyet nem látsz.

Például volt egy ürge, akit el kellett tennem láb alól. Bunyózni kellett volna vele, de nem volt épp túl jó bõrben Nico. Na mondom akkor hozzávágok valamit, találtam egy téglát, becéloztam és hozzábasztam, erre megtántorodott és hanyattesett, de mögötte üvegtábla volt, kiesett rajta, és lezuhant. Nincs script, de hihetetlenül élethûen viselkednek a karakterek.
Sir Quno Jedi
Mingyá ménem az évtízezredé baszki! Nekem egyik GTA sem jelent semmit sem, ha soha nem jöttek volna létre, észre sem venném (és sok gémer van így vele). Ez olyan mint a Sims. Van aki arra esküszik, legnagyobb eladások stb. Valaha én is eljátszogattam benne, de se kép, se hang, nem izgat.

DanielT
Kicsit túlpörgetted magad CSOCSOkám :DDD Ez az év, ha nem az évtized legjobb játéka.
végigvittem, tényleg nagyon jó, és jobban is élveztem, mmint a halo3-at.

CSOCSO
pl cod 4 oda tartozik.. nem irom le miert.. aki jatszotta ugyis tudja miert:D
Sir Quno Jedi
Izé, szvsz. most pont nem savazani akartam. Halo3 télleg egy fosszarhúgy (asztalomon csücüsl azis) és valószínû a gTanégy sem fog meglepni etéren.

szted melyik FPS-ek tartoznak a legjobbak közé?

CSOCSO
haggyjuk mar ezt savazast.. nem vagyok profi.. lehet hogy proli velemenyem van de legalabb nem vakulok el a hypetol mint a tobbi majom.. kozel sem olyan jo mint azt sokan mondjak..

halo3 mint legjobb fps?? LOL

Sir Quno Jedi
navégre egy pártatlan, profi vélemény...

CSOCSO
Nah.. kiprobaltam a gta4 et.. egy ujabb rohadt nagy hype mint a halo 3 nal...

egesz jo de kozelsem olyan hubazdmeg jatek... a grafika szvsz elegge gaz... engem nem kerdezett meg a jatek semmifele telepitesrol.. menu a jatekban NINCS.. bekapcsolod a gamezt bejon par rajzos kep meg zene es jon a loading felirat es ott allsz ahol mentettel... startot lenyomva sincs lehetoseg beallitani hogy masoljon a HDD ra.. szal nemtom mivan ezzel.

lehet az en keszulekemben van a hiba de az NFS tuningmizeria is kb ket reszig volt erdekes.. a carbon meg legutobbi is full feleslegesen jott ki.. gta is csak a 3. resznel volt erdekes.. nem birtam letenni a kov reszt ki se jatszottam csak valami RC helikopteres reszig.

gta4 et meg probalgatni fogom de eddig nem nyugozott le egyaltalan.. szinte semmivel.. iranyitas se nagyon fasza.. az elmeny se sok, grafika se az igazi.. stb....
Minstrel
überkonzol meg 14.900-ért adja.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Soldiers
olcsóbban adják 2500 FT-tal

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Istencsászár
"Ezzel és a Hûtésmódositással garantáltan nem lesz 3LED-es a géped!" bolt?:D

Jah... az, GTA 15.500... ( 500zat okosan ráraktak ) nem vásárolnék ott semmit:)

Amugy odamész és megnézed, nézd meg mit adnak el neked... utána el tudod dönteni hogy kell avagy nem.