176894

-
HDD az még nem jött meg, a memkari meg nincs 1giga..
990Mb a demo, DVD-re kilehet ezt irni?
csakmert valami egész hülye neve van:) -
Sehogy! Csak lemezre kiírva vagy HDD-re/memóriakártyára letöltve játszhatsz demókkal.
Pendrive-ról, illetve egyéb USB-s eszközökről csak médiafájlokat (kép, zene, videó) tudsz lejátszani. -
aZ. -
"'NHL 2009 és 2k9 miben különbözik a borítón kívül?'
Szerintem semmi:D a 2k9 az annyit tesz h kettöezerkilencxd"
NHL 2009 --> EA Sports
NHL 2k9 --> 2K Sports
FAIL -
#69653 valaki?
-
Azérr más a 2 játék. Olyan mint a Fifa és a Pes... -
'NHL 2009 és 2k9 miben különbözik a borítón kívül?'
Szerintem semmi:D a 2k9 az annyit tesz h kettöezerkilencxd
Olyan mint Psp-n a Dragon Ball Z: Shin Budokai 2 és a Dragon Ball Z: Another Road, egyik régioban ilyen néven, másikban olyan néven adják ki, semmi sem változott...
és sy a dupla postért... -
Csak korrekt és gyors.. Ez elég ritka mostanság! -
helo.
a Dirt 2 DEMO-val Pendrive-röl h lehet játszani?:s
vagy kell hozzá winyo is? -
Ha HDMI-vel csatlakozik és külön hangfalra mert én még nem láttam HDMI-HDMI+ hang kábelt ugy ahogy a VGA-nal van. -
NHL 2009 és 2k9 miben különbözik a borítón kívül? -
Van is mit rajta!
A box olyan minta régi "Dacia",megvetted és már tudtad is,hogy hova vezet az első utad,a szerelőhöz,hogy összerakja rendesen!!!
A boxnál ugyan ez a hűtésmódosítás MIKRO FOS SJUPER DOBOZ!!!loál -
semmi extrát mert nem nekd szántam a kérdést!(Mellé ment)
-
hhm?
Szerinted ezzel mit akartál?:D
-
Basz*i, mekkora császár vagy, sikerült!!!
Már fél éve ezzel szo*ok és senki nem tudott segíteni!
Millió thx!!! -
megpróbálom -
Azé ez mostanság már igaz! -
Tipp: lehet hogy a fosdoboz szerint a tv-d mindenképp 2 csatit vár. Az új nxe-ben lehet EDID-függetlenül forceolni a beállításokat: kapcsold ki a display menüben a display discoveryt, és lökd át úgy 5.1-re hangot, hátha (régebben voltak ilyen mezitlábas megoldások, hogy nem mindegy milyen sorrendben kapcsolod be a készülékeket, az előbbi talán jobb megoldás ezektől). -
Sehogy! Ha másik régióra akarsz váltani akkor úja acc. kell. -
'Jól tudjuk, hogy vásárlóink számára kiemelten fontos az, hogy minőségi...'
Ezen elmosolyodtam
-
Sziasztok
Biztos már volt ez a gond, de nagyon sok a hozzászólás,ezért nem tudom végig olvasni.
Tehát a következő a gondom:
Van egy xboxom amit hdmi-n dugok az LG 42LG5000-es tvbe, a tvből pedig optikai kábelen megy a hang az erősítőbe.
Nos, valamiért nincsen 5.1 bárhogy állítgatom sehogy semmi, vettem egy vga kábelt is amin van egyből optikai kimenet, ha ebből dugom az erősítőbe a kábelt,akkor van 5.1, de hdmi-n szeretném össze hozni,mert több cuccom is van amit 5.1ben használok és csak 1 optikai bemenet van az erősítőn, tehát a tvnek kéne leadni valahogy.
Más amit hdmi-n kötök rá leadja az 5.1et(bluray lejátszó,műholdvevő)
Mi lehet a probléma?? -
Ha számítógéppel összekötném akkor se lehetne?
dekár...mindegy, majdcsak betelik az a fránya 60 giga :D -
Sehogy. De tényleg :( -
Hello!
Hogyan lehet Xbox merevlemezre felmásolni mp3 fájlokat, videókat és képeket?
az audio cd megy, az csak simán RIP CD, de a többit hogyan lehet? -
Be is állítottam mindjárt. Köszi! -
LOÁL-OLÁN
"I can tell you the consoles we're making today have lower-heat chips and better cooling, and we're seeing fantastic quality in those consoles today"
"So I think we've made it clear we stand by the quality of our product, and we will make it right by fixing the problem at no extra cost to you."
Szégyeljétek a pofátokat, és pusztuljatok el a konzolotokkal együtt... -
Landor #69635 jaaj de jó kis gamercard szolgáltatást talláltam a fészbúúkon :D -
"De inkább HDMI-t használj ott nincs varia. De ennél is kell külön hang!"
Mikor kell külön hang? -
Az enyém INGYÉ volt!!
-
Reklámot ne is
-
Ha VGA-val használod, a sárgát ne dugd sehova. Piros,fehér megy a hangfalhoz vagy hangbemenetbe.
De inkább HDMI-t használj ott nincs varia. De ennél is kell külön hang! -
Az igen! Na az volt az a game, amit 4 mentés után egy életre eltemettem. Részleteiben minden rendben lenne vele, de valahogy olyan szintre emelte azt a készséget, ahogy ki lehet purgálni egy játékból mindazt, amitől az jó lenne, hogy az szinte művészi :) -
NE! -
Az semmi, de most tervezem életem első Uwe Boll-os filmjét megnézni, az Egyedül a sötétbent :DDD megragadott a játék
egyébként honlapomon írta egy kis kritikát róla: Link- -
Igen, mondjuk az AV [video (sárga), audio (piros, fehér)] része nem tudom minek kellene, de ha nem megy akkor átparkolok egy HDMI kábelra...
-
Gondolom HDMI-s tv-röl van szó!?
VGA kábel...és 3 csatit rádugod a készülékre?
-
Hali
VGA kábel esetén, hogy lehet valamilyen felbontást belőni az X360-nak, hogy kapjak képet is?
TV-n keresztül alapjáraton nem ismeri fel, de ha elpöckölöm a csúszkát AV felé( előtte azért a 3 csatit rádugom a készülékre) s sávokat váltok akkor kapok egy SD felbontást, de az nekem ugye nem jó..
Köszi előre is a válaszokat -
Én meg 48k-ért vettem a Pro-t -
RYO21 #69623 Jó dolog, hogy ilyen olcsó, de én még mindig nem merek venni egyet. -
"az Xbox 360 Arcade is olcsóbb lesz, mostantól 62 ezer forintos áron lesz elérhető"
Már most is lehet kapni 44ezerér... fail