XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
ÚRISTEN! Soha nem gondoltam volna, hogy valaki e két cucc között fog valaha vívódni <#wilting>

Utána kellene nézned szerintem erõsen, hogy melyik való neked.
hali! melyiket érdemes inkább megvenni ? Halo 3 vagy Devil may cry 4? ezen a kettõn gondolkodom de nem tudok dönteni...egy kis help pls:D
Voltan
Értem. Akkor ez már kb. a 40. átalakító, ami kelleni fog :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
Veszel egy átalakítót 200 ft.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
A monitoromnak egyetlen vga "tüskés" kábele van, azzal csatlakozik a géphez, bemeneti csatlakozó sehol. És ahogy tudom az X-box VGA kábel is "tüskés". Akkor nem lehet õket összekötni, igaz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
Össze kellene hozni egy FAQ-t, amit megcsinálok szívesen, de jó lenne a kérdéseket összeszedni, akinek kedve van hozzá és mondjuk 10et össze tud kaparni az küldje el nekem ( mail az adatlapon ). Nem baj ha többen küldtök kb ugyan azt, mert mindig lesz uj 5let vagy uj kérdés, és valamit összehozok belõle. ( remélem:D )

Thx.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
"ahogy nézegettem 40-55 között adják".... ...az újat!<#wave>
Ok érendben értem is csak haverom ahány boltot megkérdezett mindenki a flash gép céljából arcadet ajánlották.

oks, kösz, akkor szerintem én majd beruházok egy használt arcade-ra szeptember körül:)

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

ahogy nézegettem 40-55 között adják.

PoisonChihuahua
A HDD-nek és a Live-ról való bannolásnak nem sok köze van egymáshoz....
Illetve a HDD-t nem csak a Demók miatt érdemes megvenni, de ezt hadd ne magyarázzam el, többször ki lett tárgyalva.
Kandurex
30-40k max.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szóval premium mindenképpen jó legalább a 20gb vinyóval is akkor?

használtan az arcade mennyibe kerül mostanság, tudjátok?

Pacal17
hosszútávon igenis megéri a vinyó, ugyanis sok játék felmásol majd rá ezt, azt (a GTAIV már ezt teszi) ezáltal kevesebb lesz a pop-up, esetleg kicsit magasabb framemate stb.

Még én se döntöttem hogy flash vagy nem flash, de mindenképp premium pack lesz.

gondolom nem ide illik amit írtam de nem tok kihez fordulni.

Szeretnék hozzátok fordulni srácok haverom kicsit gondolkodóba esett és nemjut eszembe semmi meg nem vok nagy xbox ismerõ.
A lényeg ,hogy venni akar egy gépet ,1 gondja is van.
1-Olyan gépet akar ami flash-elve van és ólcsó legyen ,ezért az Arcadet-gépet ajánlották neki, mivel ugyis bannolják live-rõl, a flash miatt nem kell winyó ami a Premiumhoz jár.Szóval úgy mondták neki ,hogy mivel live-ra nem tud felmenni és nincs mit letöltsön ezért felesleges a drágább gép és semmiben nem külömbözik a gét gép ,csak a tartozékok.

ebben az infóban lécci segítsetek mert fejbe tudnám rugni haverom.
Én azt javasoltam ,hogy vegye meg rendesen de neki nem mind1.

hali! szerintetek szeptemberig meddig megy le az arcade ára?

Pacal17
Kiegészíteném, ha lapos fing sikerül akkor abbol 6-7 is kell... Ez van az alattomos puki már nem divat. Microsoft meg egy kapitalista disznó cég.

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Minstrel
<#idiota><#idiota><#eljen>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
elõször is 220Volt-ra, nem Watt-ra <#idiota> és csak az irányítója megy elemmel <#wink>

DanielT
Rosszul hallottad. Emberi finggal mûködik. Elég 3-4x elfinganod magad a szobában ahol a gép van és azzal 24 óráig is mûködik aktív Gears of War közben.
ehhh, ez ütött, elemmel.<#eljen>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Attila8805
1.Az nem W mint watt hanem v mint volt.
2.az nem 220 hanem 230.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

:)

Stefibaba
Akinek nem lenne világos: 220W-ra :D MEr úgy hallottam hogy elemmel megy :S

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Ja és még egy kérdés: A boxot rá lehet nyomni a "konnektorra"? :D

Stefibaba
Ahham. Köszi a helpet :)

Minstrel
a silver ingyenes

Stefibaba
Õ Hy all! Most akarok venni egy Boxot, és azt akarom kérdezni, hogy ugye a boxhoz 2 féle live van. Gold és Silver. Na most a kérdésem. Valameik ingyenes, vagy mind a 2é fizetni kell?

Egy kábelarmada,vagy egy erõsítõs házimozirendszer..:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

LG L194WT nekem ilyen monitorom van csak nem bírom rácsatlakoztattni a Box-ot vagyis az megvan (PC-DVI, XBox 360-D-SUB)jah és 1 5.1-es hangszettem. Mi kell még hozzá hogy legyen hang (1képet vki dobjon ide). Jah és milyen a kép egy ilyan monitoron(addig nem próbálom ki még nincs hang)? Van olyan mint 1 72cm LCD Tv?

arty
kvanta: kisebb méretben mindig a monitor fog méretezni és gyengébb képet kapsz :) persze, megértem, ha nem szánsz rá ennyit, ez a legjobb alternativa, legolcsobban (feltéve h pc-re is kell)

oldman63: ha nincs hdmi kimeneted, akkor pláne nemjo a philips, mivel komponensre kényszerülnél, ami a leggyengébb képet adja. samu, lg - hasonlo áron ezekbõl konzolra alkalmasabb modelleket kapsz. samubol R szériát nézz, azokat monitorként is használhatod (pl LE-32R82) és konzolra is ideális

Forza.

Kandurex
nincs

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az (ingyenes) Gears of War map packokra, amikor le akarom tölteni, azt írja ki, hogy a jelenlegi tartózkodási helyemrõl nem elérhetõ. Van valami mód rá, hogy beszerezzem ezeket valahonnan a netrõl és nem LIVE-ról?

premiumon is van hd :O

Kokesz02
jó. kössz.

kokesz

Minstrel
majd az xbox-hoz kell egy vga kábel, konzolboltokban kapni

> jó tv, bár vga bemenet tudtommal ezeken a philipseken nincsen. 140ért inkább egy le32R8x-es samut vennék, +10k gondolom belefér...

Köszi, valaki összefoglalná mik azok a csati lehetõségek, amikkel egy ilyen kategóriájú TV-n normálisan tudom a 360-ast használni?

Ha jól értem válaszodat, az egyik ilyen lenne a "külön VGA csati"?

A 360-asunk nem ELITE, tehát nincs rajta külön HDMI kimenet.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Arty köszönöm a linket, még megfontolom mivel az ára egy kicsivel többe kerül mint amennyi keretem van rá.

SlickAdam: nem tudom neked miért nem cserélték, nekem a kiscsaj azonnal mondta hogy semmi baj felveszi az adatokat és küldik is ki a tápot. Sõt még kábelt is küldenek mellé hátha az a szar. Egyébként ez a táp másabb mint amivel vettem, ugyanis abba a tápkábel 2 vilás ebben pedig 3. De mindegy a lényeg hogy mûködik.

Battlelog: kvantahun

Kokesz02
jó de nem kell hozzá semmilyen átalakító?

kokesz

Kokesz02
Koé,és köszi a választ!:)

kokesz

Minstrel
megoldható, de inkább olyat vegyél aminek van d-sub meg dvi bemenete is, és akkor pc+xbox is egyszerre rá lehet kötve és menübõl kiválasztod, hogy melyiket jelenítse meg, pl. az LG L194WT ilyen, nekem is ilyen van, kb. 3 ezer fortinttal drágább.

Kokesz02
http://www.pixmania.com/hu/hu/909725/art/lg/w1942s-sf-5-ms-19-wide-tf.html?type=i

kokesz

Kokesz02
Sziasztok, megoldható e hogy ehhez a monitorhoz csatlakoztassam az xbox360-om?

kokesz

Örm
GTA IV, COD 4, Vegas 2

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Hy!
Milyen játékot vegyek az XBox-omra(most kaptam 1 hete, még csak a ProStreet van meg)?

arty
Bourne tapasztalat? (liverol regio gond miatt asszem nem lehet szedni, de torrenten kintvan...)

igéretes (aki a lövöldét szereti, de van közelharc is)
gametrailers gameplay

Forza.

arty
vga ELVILEG sokkal jobb képet ad, bár ez nyilván a megjelenítõ képességein is múlik

Forza.