XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is erre gondoltam csak hogy így nem megy..
Ezért kérdeztem meg <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Stefibaba
Nemvok konzol tulaj, de sztem arra gondol, hogy Bekapcsolod a Boxod, és berakoc a DVD-t és lejátsza 😛 (sztem ez az a bizonyos zõd gomb 😄)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Bõvebben????<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

DanielT
A zõd gombbal.
Hali, hogy tudom beállítani hogy az x-box 360 lejátssza az avi-t meg a dvd filmeket???

Nekem Arcade packom van amit 2008 03.ban gyártottak.Ezek a szériák milyenek szerintetek?Úgy összességében?
arty
Jah, kapcsolgassa csak, ha tönkre akarja vágni... (merthogy a 3 led kiváltója a hõingás: felmelexik, lehûl)

Forza.

Istencsászár
Teszt volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Lol tegnap az volt, hogy felõlem írhattok warezról és a többi. Most meg már azonnali bann 😄
Nem mintha ellenére lennék, csak komikus.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Mindig vannak akciók, végig kell nézni az üzleteket és az ajánlataikat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atika :o)
tudod arra szamitottam hogy valaki kapasbol ravagja hogy itt es itt eri meg megvenni mert itt a legolcsobb azert kerdeztem meg. Amugy tudok olvasni es lattam a banner alatt

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Katun
De ha nem vagy kíváncsi akkor kicsit használd a kis agyacskádat és próbálj meg olvasni ,FEEEENT ugyanis a banner alatt van egy link:
Hazai Konzol üzletek, nehéz lenne rákattintani, nem?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

ilyenekre nem vagyok kivancsi <#mf2>

Katun
persze:
http://www.hu
<#violent>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

butyokanime
Szerintem meg pihentesd két óránként vagy két és félóránként.Az a biztos

PSP & DS RULEZ!

Örm
Hello!
Az új Hulk játékról tudna valaki írni egy rövid értékelést?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok gondolkodok egy xbox 360 premiumon tudna nekem valaki ajanlani uzletet ahol a leheto legolcsobban hozzajuthatnek?? elore is koszi

Nemtudom mi az átlag volt hogy 14 órán át ment a gép mindenféle hûtásmod és egyéb nélkül hibátlanul és kb ugyan azt a hõt adta amit bekapcsolás után 1 órával..Jólszellõzõ helyre kell rakni és bekapcsolás után 1-2 percet járatni játék elött (pl videónézés,live,ilyesmi) valamint kikapcs elött is 1-2 percet üresben játéknélkül járatni...
A box fõ ellensége az extrém hõingadozás,gyorsfelmelegedés,gyorslehülés,í bekapcs kikapcs módszerrel elméletileg elkerülhetõ a baj,nállam mondom 3 hetes box hibátlan eddig,haverom másfél éves gépe szintén hûtésmod és egyébmentes és nincs gondja...
A hõ amúgy attól is függ mennyire szellõzõ helyiségbe rakod...Nállam otthon pl meleget nyom hátul,ha átviszem ismerõshöz ott langyosat,mert ott totál a szobaközepén van asztalon😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

RedDevilsza
Nem tudtok egy helyet, ahol lehet még kapni HDMIs premium packot? egy csomó helyrõl már elfogyott... 😞

értem , köszi😊
arty
átlaghõmérséklete??? hol mennyi? meg miért érdekel az téged, nem ugy megy ez tönkre, h ha eléri az 'átlaghõmérséklete' a 60 fokot akkor kamprec. hanem csak ugy tönkremegy. enyém éjjel állás közben halt meg 😄

játékot akkor hagyd abba, ha beleuntál 😊

Forza.

hali! az lenne a kérdésem h boxnak(ofc 360) mekkora az átlag hõmérséklete? és mennyinél érdemes abba hagyni a gamet?😄
butyokanime
Na hát csak megadtam az esélyt az f1-f5 ig kombinációnak és hát eléggé fasza gépen is 😄 Bár médiumban tudom csakvinni úgyis nehéz gépen ,de végigvittem 😄 kurvajó 😊

PSP & DS RULEZ!

arty
a hdmi kábel az hdmi kábel 😊 (mind1 milyet veszel ilyen kis távolságra)

Forza.

CSOCSO
LOAL😄😄😄 ez hatalmas volt.. es mikor raszolt az emberre hogy csitt😄😄😄😄
Így valahogy.😞 Rohadt Samsung.😞 Azért köszi a segítséget, rendes Tõled.
RaulDuke
hali lenne egy balga kérdésem😛 HDMI kábelbõl mind1 hogy milyet veszek? tehát lehet az akár ps3 HDMI kábele is, ha mind2 vége teljesen egyforma? a media marktba láttam HDMI kábelt 2990 ért másfél métereset, de xbox 360 nemvolt ráirva a dobozára. kicsit elbizonytalanodtam😄 dehát ha megegyezik a csatlakozó akkor jó nem? a boxomon van HDMI csatlakozó😛 elnézést a majom kérdésekért😊

arty
tehát alapból 60hz-en menne és csak akkor váltana 50hz-re ha egy játék konkrétan igényli 😞

ez gáz, sztem nem sokat tudsz kezdeni vele... 😞

Forza.

Alapból 480p, de amint átállítom 1080i-re elmegy a kép. Még bejön az 50 Hz-es kérdés, de miután igent nyomok rá, eltûnik a kép.
Ha HDTV-re állítom a kapcsolót, akkor 480p felbontás látszik a dashboard-ban.
arty
amikor átállitod a boxot 1080i-re ugy rémlik felugrik egy ablak, h látod-e most az 50(vagy60?) hz-et? és le kell igenelni. De ha a tévéden nem jelenik meg, akkor nyilván nem is látod ezt a kérdést...

mi az alapgond? mi történik, ha hdtv-re állitod a kis kapcsolót a kábelen?
olyankor milyen felbontásban látod a dashboardot?

Forza.

És hogyan lehet bakapcsolni? Az a gond, hogy a 720p-t nem támogatja a TV-m, csak az 1080i-t. Már 3 éves, az elsõ HDTV-k egyike volt annak idején, és mint ilyen, annak minden hátrányával. Úgyhogy marad az 50Hz.😞 Csak nem tudom beállítani.
arty
be

de
1 1080i-t elfelejted MOST 😉 720p-t használj.
2 50hz esetén csomo játék nem fog elindulni

Forza.

DanielT
WOW 😄 Kösziek.
Istencsászár
<#puszis>

DanielT
Vágjátok már meg a jatekaim.hu -t a banner alá. Köszi.
Sziasztok!

Egy olyan (lehet, hogy hülye) kérdésem lenne, hogy a komponens kábellel, HDTV üzemmódban a TV-re kötött boxban lehet-e valahogy állítani a képfrissítést, függetlenül az üzemmódoktól? Konkrétan, be lehet-e állítani a dashboard-ban, hogy pl. az 1080i jelet ne 60 Hz-en, hanem 50 Hz-en küldje?
trogerzsiger
Jó leírás nekem segített!

Istencsászár
Amig én vagyok itt a góré, semmi sem fog elönteni, errõl biztosíthatok mindenkit, azt hogy SQJ miért irta ezt nemtudom, nemválaszolt még sehova sem rá... a NO WAREZ feliratot visszarakhatom, de egyenlõre jó ígyis, amíg meg nem jelennek az eltévedt bárányok.

arty
régen léteztek 1280x720as (fõleg thomson) lcd tévék, viszont azokat nem lehetett nativan hajtani, hiába kaptak 720p jelet, azt õk akkor is átméretezték (jellemzõen belanagyitottak kicsit)
mamár csak a projektorok tartják magukat az 1280x720-hoz 😞

---

DanielT: a vásárlási tanácsadó jó ötlet! Az biztos, hogy ez a legnehezebb része, hiszen gyakorlatilag nincs tökéletes kijelzõ, csak kompromisszumok vannak. Ki, hol akarja megkötni arról megy a 'döntés' 😞((

Én tuti vagy 1360x768as lcddtv-t vennék(újra), vagy olyan 24" monitort ami az 1920x1200as kijelzõjére képarányhelyesen és pixelpontosan képes kitenni az 1920x1080at.

---

Istencsászár: de most ez sg.hu policy? sztem ettõl még ezt a topikot lehetne tisztán tartani, ahogy eddig, különben elönt minket a 'hogyankellkiirnihogyankellflashelni' szemét 😞

---

köszönöm mindenki dicsérõ szavát + banner helyet 😊

Forza.

DanielT
Nem nagyon létezik. Ez a legundorítóbb az egészben. Ez lenne maga a tökély.
PoisonChihuahua
Nagyon jó lett!!!! Minõségi munka! Aki ezek után sem érti, hááát.....
Csak egy kérdés: Mi történik akkor, ha a box "agyában" 1280x720-ban létrejön a kép, dashboardon 1280x720 van beállítva és a TVnk natív felbontása is 1280x720? Ilyenkor nincs semmilyen átméretezés? Egyáltalán létezik ilyen TV?
DanielT
Illetve egy ajánlott kijelzõk rovat is lehetne, ebben segítek majd este.
DanielT
Végigfutottam egyszer, profi lett! <#eljen> Néhány dolgot kellene még jobban hangsúlyozni azok kedvéért akik nem vettek még kijelzõt.

Pl: A szélesvásznú monitor szar választás. A nagyfelbontású szélesvásznú még szarabb választás.

Illetve az alap igazság: minél messzebb van a kijelzõ felbontása a 720p tõl, annál szarabb a kép.
Istencsászár
<#eljen> kiraktam a bránerbe

Istencsászár
Sir Quno Jedi :

"A topicot zárom. Ezennel a warez menetesítõ program végetért. Nincs szabály. Mindenki arról beszél, amirõl akar (felõlem legalábbis). Nuygodtan warezolhattok nyíltan itt, vagy ahol jólesik...JA és embert is ölhettek! Csak tessék..."

😞

arty
done 😊

hol a warezmentesség a bannerból? 😮

Forza.

Kandurex
korrekto

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

RedDevilsza
Nagyon szép munka, sokat tanultam belõle <#eljen>

DanielT
A fekete kontúrra hívd fel a figyelmet aminek nem lenne ott helye.