XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hardwerileg egy az egyben ugyan az minden kiszerelés, csak különbözõ revíziók jelentek meg az évek során.. a legutóbbi a falcon, HDMIs, 165wos gép.

GTA4hez erõsen ajánlott a HDD vagyis a Prémium mert gyorsítótártkétn használja azt... anélkül anomáliák, popupok lehetnek a játékban mert a DVD olvasó adatolvasási sebessége nem elég gyors ahhoz hogy az igencsak komplex GTA4et hiba nélkül tudja futtatni. ( tyû milyen mondant:D )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kakaoskalacs
jesus power -.-

Arcade-on is elindul csak vannak popup-ok
én lattam Arcade gépen nem olyan veszed a helyzet (nekemis arcade van de gta4 meg nincs :( ) persze HDD-vel a beszt

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

azért mert egy honlapon ezt olvastam

2. Melyik csomagot érdemes megvenni?

Amelyik legjobban megfelel igényeidnek. De mégis a Premiumot ajánlom a merevlemez miatt. Régebben csak azoknak volt szükséges, akik Live!-ról letöltöttek demokat, videókat, filmeket stb. Egyes játékoknál nem volt visszajátszás merevlemez nélkül. Pl.: Forza motorsport 2. De a GTA4 merevlemez nélkül nagyon sok gépen játszhatatlan, mert a játék a szemünk láttára rajzolja ki a tárgyakat/házakat stb. A jövõben egyre több játék fog megjelenni, amik igényelni fogják a HDD-t. De a mai állás szerint csak a GTA4-hez nélkülözhetetlen, és mentésekhez, játékfrissítésekhez bõven elég a 256mb-os memóriakártya.

Nézzük meg a dobozokon, hogy 175W-os-e a gép, mert ez azt jelenti, hogy újabb kiadás, és kisebb a meghibásodás.

kinek van xbox 360 arcade systeme és el indul rajta a GTA IV?
tomi890125
ugyan miért ne vinné az arcade xbox a gta4-et?

The Only One!

kakaoskalacs

miki13 lol elindul :D és az arcade 48 ezer

it lenne az amit ,eg szeretnék venni
http://bookline.hu/control/producthome?id=56489&type=1116
nem tudom hogy jó-e
nézétek meg hogy érdemes-e meg veni

elöre kösz
MaSzKa
nem mert 50eFt-ért is kapni bárhol HDMI Arcade-t

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

serintetek érdemes venni egy xbox 360 arcade systemet 60 000Ft ért?

és el indul a GTA IV az xbox 360 arceda systemen?

james69holden
tányleg ezt már akartam is kérdezni!
van valamilyen oldal (webshop pl.) ahol a monitorok e szerint vannak "szûrve"?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

RedDevilsza
Ottvan :
"Mielõtt feltennél egy kérdést, elõtte olvasd el az FAQ -t !!"
és éáss csodát, pont vann benn válasz a kérdésedre...

szevasztok!
lehet, hogy már baromi sokan kérdezték, (és nem akar mûködni a keresõ) de lehet xbox 360-on sima xbox-os játékokat futattni?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

guardian hero
Csak akkor lehet megoldani, ha a monitorod tud 1:1 pixel mappingot.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sziasztok!

XBOX360-nál hogy oldaható meg az, hogy ha 24"-os monitorra kötöm rá (1920*1200 a natív felbontása) akkor az 1920*1080-at úgy jelenítse meg, hogy két fekete csíkot tesz a tetejére és az aljára? VGA kábellel próbáltam de így annyit értem el, hogy jobb és bal oldalon is levágta a képet a cucc. Esetleg DVI-vel vagy HDMI-vel meg lehet oldani?

Köszi!

A rondaságról vitatkozni lehetne. De ne menjünk bele. :)

Gsx-r: Amúgy ne vegyél Elitet, hacsak nincs valami jó akció.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Istencsászár
Végéjátszás amugy minek hozzá? nagyon nehéz benne elakadni:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Soldiers
Hi nem tudtok olyan oldalt ahol az új játékokhoz gondolok a Mass effecre hogy van végigjátszás (magyar lenne jó)

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

igen
akkor itt a masik kerdes erdemes premiumot venni?
Istencsászár
Elsõsorban annak érdemes aki HD filmeket akar Lájvról vásárolni és letölteni, amugy szerintem felesleges annyival több pénzt kiadni érte... és a fekete box randa.

Erdemes Elitet venni. Ki lehet majd valamikor hasznalni a 120-as hdd-t?
deep
Nem alkuszik a snecie:)
Elvileg 1 óra múlva veszem át, állítólag hibátlan. Reméjjük:)
Istencsászár
Újonnan 24 ezer. Hogyha tényleg semmi baja akkor ja, de próbálj alkudni egy ezrest:)

deep
Aha, mert? Sok?
deep
Aha, mert? Sok?
Istencsászár
Kinézted magadnak azt a 18 ezrest a jatekaimon?:)

guardian hero
Ha internetes fizetésre alkalmas kártyád van csinálj egy paypal accountot hozzá, azon keresztül gyorsan és biztonságosan tudsz majd ebay-en keresni. Keress olyan eladót, akinek sok üzlete volt már és jók az értékelései (powerseller), tõle nyugodtan vehetsz e-mailes kódküldéssel, gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb a postánál.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Mennyit ér most használtan egy Guitar Hero 3? Gitárral, meg mindennel együtt.
És az ebaytõl postai úton kell rendelni, vagy meglehet annyira bízni az eladóban hogy a jó kódot adja meg?
A biztonság kedvéért nem tudod hogy miként lehet akkor bankkártyával fizetni?Csak mert ez a rendeléses dolog elég komplikáltnak tûnik.
guardian hero
Érdemesebb feltöltõkártyás kódot venni, mert a bankkártyás fizetést nagyon nehéz lemondani, és drágább is. A konzolboltok általában horror áron vesztegetik a feltöltõkártyákat, de ebay-rõl vagy magánszemélyektõl tudsz venni olcsóbban is kódot. Arra figyelj, hogy európai accounthoz csak európai kód jó.

arty
régebbi dlinkek szériahibásak, adapter nekem és minden havernak meghalt, router jo, de drága az adapter és megéri inkább ujat (dlinket soha többet) venni

Forza.

Hello!Lenne egy kérdésem.Hogyan tudok elõfizetni Live-ra?Már van egy Live accountom, de az 1 hónapos gold már rég lejárt.A menüben pedig sehol se találok olyat ahol ki lehet választani hogy akkor most hány hónapra akarok fizetni, stb..Bankkártyám van hozzá, és a 3 hónapos(20$) verziót preferálom.A feltöltõkártyás megoldás 2x annyiba kerül.
Elõre is köszi.
arty
használd fel nyugodtan :)

Forza.

Semmi baj, azért írtam oda :-)
kakaoskalacs
jah lol :D a taskas verzio az megér 20-21 ezret is akar én azthittem ez a taska nelkuli edition -.- SOrry

Az SE??? Ebben van táska, soundtrack cd, széf. Akkor nem adom el.
kakaoskalacs
12-14k

Srácok egy GTA IV SE mennyit ér?
Hát bocsássál már meg!
Sehogy sem lehet a mar meglevo Profilt-Gamertagot torolni??
júj igazad van bocsánat.

Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5

Istencsászár
"Mielõtt feltennél egy kérdést, elõtte olvasd el az FAQ -t !!"

Egy megbízható onlinebolt tud valaki, olyat ahol nem szokták átverni az embert?

tud valaki egy konzolboltot Nyíregyeen vagy Debrecenben?
köszi

HALI.A 2008 utáni 175W os gépek már jók? Hibalehetõség mennyi?Mire kell figyelni?<#lookaround>
Köszönöm a tippet, majd pontosítom!
Külföldön nem úgy van, hogy 2évig van teljeskörû garancia? egyszer volt itt ilyesmirõl szó, és az lett belõle, hogy vlaaki felhívta az ügyfélszolgálatot, és megerõsítette, hogy itt is 2 év van. Na mindegy, majd rákérdezek, úgyis kell egy új gamepad, mert csomószor jobbra húz:@

Annyit lehetne még pontosítani, hogy a gpu hibák nem mindig 3 piros leddel jönnek elõ. Így ha csak 1 piros led (vagy csak nincs kép) a hiba akkor nem jár rá a 3 év jótállás = cumi. Tehát 1 évig vagy biztonságban (ha jól tudom) a teljes körû garancia miatt.
deep
Hát fel is hívhatod õket, hogy mondják meg, de azt mondanak, amit akarnak...Meg bele is rakhatnak a dobozba másik gépet. Ezek mindenre képesek:D
csak így lehet?
na mind1 köszi

Istencsászár

valaki válaszolna légyszi???
<#rolleyes><#rolleyes><#rolleyes><#rolleyes><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>