XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA4hez erõsen ajánlott a HDD vagyis a Prémium mert gyorsítótártkétn használja azt... anélkül anomáliák, popupok lehetnek a játékban mert a DVD olvasó adatolvasási sebessége nem elég gyors ahhoz hogy az igencsak komplex GTA4et hiba nélkül tudja futtatni. ( tyû milyen mondant:D )
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Arcade-on is elindul csak vannak popup-ok
én lattam Arcade gépen nem olyan veszed a helyzet (nekemis arcade van de gta4 meg nincs :( ) persze HDD-vel a beszt
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
2. Melyik csomagot érdemes megvenni?
Amelyik legjobban megfelel igényeidnek. De mégis a Premiumot ajánlom a merevlemez miatt. Régebben csak azoknak volt szükséges, akik Live!-ról letöltöttek demokat, videókat, filmeket stb. Egyes játékoknál nem volt visszajátszás merevlemez nélkül. Pl.: Forza motorsport 2. De a GTA4 merevlemez nélkül nagyon sok gépen játszhatatlan, mert a játék a szemünk láttára rajzolja ki a tárgyakat/házakat stb. A jövõben egyre több játék fog megjelenni, amik igényelni fogják a HDD-t. De a mai állás szerint csak a GTA4-hez nélkülözhetetlen, és mentésekhez, játékfrissítésekhez bõven elég a 256mb-os memóriakártya.
Nézzük meg a dobozokon, hogy 175W-os-e a gép, mert ez azt jelenti, hogy újabb kiadás, és kisebb a meghibásodás.
kinek van xbox 360 arcade systeme és el indul rajta a GTA IV?
miki13 lol elindul :D és az arcade 48 ezer
http://bookline.hu/control/producthome?id=56489&type=1116
nem tudom hogy jó-e
nézétek meg hogy érdemes-e meg veni
elöre kösz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és el indul a GTA IV az xbox 360 arceda systemen?
van valamilyen oldal (webshop pl.) ahol a monitorok e szerint vannak "szûrve"?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Mielõtt feltennél egy kérdést, elõtte olvasd el az FAQ -t !!"
és éáss csodát, pont vann benn válasz a kérdésedre...
lehet, hogy már baromi sokan kérdezték, (és nem akar mûködni a keresõ) de lehet xbox 360-on sima xbox-os játékokat futattni?
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
XBOX360-nál hogy oldaható meg az, hogy ha 24"-os monitorra kötöm rá (1920*1200 a natív felbontása) akkor az 1920*1080-at úgy jelenítse meg, hogy két fekete csíkot tesz a tetejére és az aljára? VGA kábellel próbáltam de így annyit értem el, hogy jobb és bal oldalon is levágta a képet a cucc. Esetleg DVI-vel vagy HDMI-vel meg lehet oldani?
Köszi!
Gsx-r: Amúgy ne vegyél Elitet, hacsak nincs valami jó akció.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A biztonság kedvéért nem tudod hogy miként lehet akkor bankkártyával fizetni?Csak mert ez a rendeléses dolog elég komplikáltnak tûnik.
Forza.
Elõre is köszi.
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
köszi
Külföldön nem úgy van, hogy 2évig van teljeskörû garancia? egyszer volt itt ilyesmirõl szó, és az lett belõle, hogy vlaaki felhívta az ügyfélszolgálatot, és megerõsítette, hogy itt is 2 év van. Na mindegy, majd rákérdezek, úgyis kell egy új gamepad, mert csomószor jobbra húz:@
na mind1 köszi
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>