XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
http://cgi.ebay.com/Xbox-360-LIVE-Gold-48-hours-code-2-days-FREE-delivery_W0QQitemZ170237678319QQihZ007QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
EEE 1899
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de akkor van más elvetemült is aki ezt a nevet használja 😄😄DDD
The Only One!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jahogy itthon nem ez a helyzet? noigen 😞
Forza.
DE NEKEM MÉG MOST IS MÛKÖDIK HAHAHA!!!!!4444négy
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
remélem nem kamuzol
"Az újabb Xbox 360 árcsökkenéssel kapcsolatban már júniusban felröppentek különbözõ híresztelések, ezeket azonban hivatalos források nem erõsítették meg. Most a GameStop videojáték-áruházlánc egyik menedzsere nyilvánosságra hozott egy Xbox reklámplakátot, amely már a konzol új árát tartalmazza. Ez alapján a Pro változat 50 dollárral lesz olcsóbb, tehát 299,99 dollárért lehet majd megvásárolni az Egyesült Államokban. Kérdés, hogy ennek megfelelõen a legolcsóbb, merevlemez nélküli Arcade változat árát is csökkenti-e a Microsoft? Ha nem, akkor csupán 20 dollárral fog kevesebbe kerülni, mint Pro testvére az árváltozása után, ami nem nevezhetõ jelentõs különbségnek. Hivatalos bejelentésre július 13-án számíthatunk."
44.000 Ft egész baráti ár egy Xbox 360 Pro/Premium pack-ért egész baráti lenni 😊
A Battlefield Bad Companyban a trophykat csak akkor leher megnyítni ha egy játék alatt csinálom meg a feladatokat vagy egybe számolja?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
elore is ty
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pacal 😄
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bobbyewing: mert a HDMI-t gyorsba csak behekkelték a gépbe, az alapváltozat anélkül jött ki, siettek a rajtnál 😞 bé verzio: lehuzás, MS erre is képes. cé: arra gondoltak, h aki HDMI-t köt be valahova, akkor a hangot is azon hallgatja - DVI monitorokon van, arra pedig általában a VGA ugyis jobb képet ad
Forza.
Nemtudom miért nem bírtak külön rárakni egy analog sztereo, vagy egy digitális hang kimenetet. Neaggyisten egy optikait.
- szétkapod a meglévõ kompozitos/komponenses kábeled müanyag boritását és akkor befér az is a HDMI fölé, ha épp be van dugva a HDMI. igy lesz analog sztereo hangot és digitális is ...
nemtom milyen kijelzõd van, VGA-val biztos nem járnál jobban? 😉
Forza.
mostmar ezeket is tudom igy megtudom beszelni haveral mi legyen 😄 koszi meg1*
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html