XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A gyors felmelegedés-->hülés az extrém hõingadozás...A hõingadozás tény ugyanannyi,csak mivel lasabban megy végbe így nem gyilkos:)
De ha gondolod próbázd ki videókártyán,ketyeg alapon (kb 50) játszol,felmegy 60-70 fokra is akár majd ha abbahagyod a játékot visszahül lassan 50-re..Ha kikapcsolod a gépet, lévén nemdolgozik gyorsabban hül...
Arra gondolsz sztem, hogy ha elötte felmelegíted az egész gépet, akkor nem hirtelen fog felforrósodni, és talán elviselik a forrasztások.
Talán ebben van is valami..
Viszont akkor ezzel pont ellentétben van az, h játék után járatod, mert akkor épp hogy gyorsan hûti le a ventilátor, és gyors lesz a hõtágulás. A kettõ ellentéte egymásnak.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ha meg nem vagy tisztában azzal milyen hatása van a nagy hõingadozásnak,akkor sztem...:)
https://hotshu.wordpress.com/
Én még mindig azt tartom másfél éves haveri tapasztalat régi gépen: Extrém hõingadozás--> boxhalál,megoldás: Nem hûtésmod és egyéb szarok...Game elött 3-4perc melegítés box alapmenüben (hagyni hagymenjen),game után várni lassúhülés szintén alapmenü....
Oldalfektetés NEM,mivel szellõzéseltakarás és a fej sem szereti...
továbbra is vergõdök h a régi premiumombol átteszem a 4x sebességre hangtalanitott samsung drájvot - csakhát a gari ... nameg, a tudat, h ha moddolt a gép, miért ne kalózkodjak :( ismerem magam :((
:)
Forza.
én pl hónap végén leszek vízhûtéses xbox tulaj ^^
The Only One!
pl az x-médi oldalon wadarr szereli a vízhûtést a gépekbe és amibe õ belerakott vizet azokból egy se halt meg, és olyan gépbe is rakott már ami rendszeres 3 led visszaesõ volt és vízzel az is él még
azért kell hozzáértés a beszereléshez, bárcsak úgy mûködne hogy csak beleteszem azt müxik is
The Only One!
nem rémlik a nickje, de járt ide srác, akinek a vízhûtés mellett meghalt a gépe
Forza.
The Only One!
Forza.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szóval nincs tuti módszer, hacsak nem folyékony nitrogénben játszol vele :D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kérdés van itthon egy samsung drive gép,ha meg akrom fõzni,hogy mennyen vissza gariba akkor törölközõbe csavarás hamrosan leját a gari azért édeklõdöm.
Én is arra várok, pedig már majdnem elkapdkodtam ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De végülis ha megdöglene, úgyis javítja a MS. Meg gondolom még +idõ, mire hozzánk is elér az új széria.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem gondoltam volna, hogy a réégi fakockáimat mág használni fogom valamire <#idiota>#idiota> igy egy csöppet jobban szellõzök a box allja. Aki megteheti szerintem csinálja meg.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Only One!