XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hidd el hogy ez teljesen mindegy... nekem 2006os a gépem, ki be kapcsolgatom ahogy akarom, ha megy 4 órát akkor is egybõl kikapcsolom és eddig zéró hibát mutatott, persze nem jelenti azt hogy a jövõben nemfog, de totál felesleges trükközni, ha elromlik akkor elromlik => ms cserélje ki amit elbaszott

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Skynet
De ha elõmelegíted akkor széplassan szobahõmérsékletrõl felmegy alaphõre,game indít,tobávvmelegszik,majd mielött kikapcsolod szintén alaphõre megy és aztán arról az alaphõrõl kihülni már nem olyan gáz,mint amikor kikapcsolod és 70-80 fokról azonnal elkezd zuhanni a hõ (nomeg kikapcs után nagy hõ marad ugyebár a gépbe,viszont ha járatod kikapcs elött picit akko az a nagy hõ elenyészõ-->nem tesz kárt)...
A gyors felmelegedés-->hülés az extrém hõingadozás...A hõingadozás tény ugyanannyi,csak mivel lasabban megy végbe így nem gyilkos:)
De ha gondolod próbázd ki videókártyán,ketyeg alapon (kb 50) játszol,felmegy 60-70 fokra is akár majd ha abbahagyod a játékot visszahül lassan 50-re..Ha kikapcsolod a gépet, lévén nemdolgozik gyorsabban hül...
CaviaR
Hõingadozás mindig ugyan annyi lesz, mindegy h elötte felfûtöd-e.
Arra gondolsz sztem, hogy ha elötte felmelegíted az egész gépet, akkor nem hirtelen fog felforrósodni, és talán elviselik a forrasztások.
Talán ebben van is valami..
Viszont akkor ezzel pont ellentétben van az, h játék után járatod, mert akkor épp hogy gyorsan hûti le a ventilátor, és gyors lesz a hõtágulás. A kettõ ellentéte egymásnak.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

A legjobb beteszed vitrinbe és nézegeted,hogy,de szép lehet amikor mûködik :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Skynet
Ahogy érzed mindenesetre nekem újabb szériás van havernál,és betartom,mivel neki elsõszériás boxa van másfél éve és a mai napig hûtésmod és minden anyámtyúkja nélkül megy neki az említet módzserrel hibátlanul....
Ha meg nem vagy tisztában azzal milyen hatása van a nagy hõingadozásnak,akkor sztem...:)
avengir
Az Urban Legend és a Tõrzsi varázsló bölcsességét halloták....

https://hotshu.wordpress.com/

Skynet
"egy se halt be" MÉG...Mióta is csinálja? Pár hónapja?:)
Én még mindig azt tartom másfél éves haveri tapasztalat régi gépen: Extrém hõingadozás--> boxhalál,megoldás: Nem hûtésmod és egyéb szarok...Game elött 3-4perc melegítés box alapmenüben (hagyni hagymenjen),game után várni lassúhülés szintén alapmenü....
Oldalfektetés NEM,mivel szellõzéseltakarás és a fej sem szereti...
arty
sok emberrõl hallottál itt, akinek az uj, 175w/hdmi gépe lett 3ledes? sztem mamár kevésbé van létjogosultsága a vizezésnek, pláne h a zajforrás nem a gép hûtése, hanem a dvdrom, amin nem segitesz :(

továbbra is vergõdök h a régi premiumombol átteszem a 4x sebességre hangtalanitott samsung drájvot - csakhát a gari ... nameg, a tudat, h ha moddolt a gép, miért ne kalózkodjak :( ismerem magam :((

:)

Forza.

tomi890125
persze nem reklámozni akarom csak azért vízhûtés nagyon sokat számít és 5év után is konzol marad
én pl hónap végén leszek vízhûtéses xbox tulaj ^^

The Only One!

tomi890125
hát nem mindegy hogy szereled be
pl az x-médi oldalon wadarr szereli a vízhûtést a gépekbe és amibe õ belerakott vizet azokból egy se halt meg, és olyan gépbe is rakott már ami rendszeres 3 led visszaesõ volt és vízzel az is él még
azért kell hozzáértés a beszereléshez, bárcsak úgy mûködne hogy csak beleteszem azt müxik is

The Only One!

arty
én is :)

nem rémlik a nickje, de járt ide srác, akinek a vízhûtés mellett meghalt a gépe

Forza.

tomi890125
?? én a vízhûtésrõl beszélek :D még sehol nem olvastam hogy egy vízhûtéses gép lett 3ledes

The Only One!

arty
olvasd el az elmult évek hsz.-eit, az a cáfolat maga :)

Forza.

tomi890125
miért nem? cáfold :)

The Only One!

arty
vob: mpeg2 video és ac3 hang konténerje, dvd-n. tedd át az anyagot mpg-be, akkor nagyobb esélyed lesz (minõség nem változik, hiszen csak 'átpakolod'. ajánlott program: tmpgenc

Forza.

DöflingR
El, de ha a fakockák nem lennének ott akkor is.

SpeedXHUN
de alul a szellõzõ nyílásokat eltakarja.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DanielT
Nem igaz.
Voltan
Én meg azt olvastam több helyen, hogy épp állítva nem szabad mûködtetni.
Szóval nincs tuti módszer, hacsak nem folyékony nitrogénben játszol vele :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hi, all, az xbox 360 -on VOB kiterjesztésû videó fájl -t lelehet játszani ? (cd-n van a vob file) de nem dvd film hanem videó ami vob kiterjesztésû, pls válaszoljatok erre, elõre is köszi
Pont ezért purcannak ki a fektetés miatt mert ugye melegiti maga alatt és nem tud kihülni igy a nyák elszakad az alaplaptól és nnyi jön a 3 led nekem gariba vissza jött a gép benne van a plus zhûtés azóta kopp.kopp nincs gondom vele.

Csinalhatok fotot de gondolom ertheto hogy mit irtam. ;)
Nalam 4 db radiron van az annyibol jobb talan hogy csillapitja a rezonanciat. De nem is ez a lenyeg, hanem hogy alul igy van vagy 10mm a box alja es a polc kozott. Namost a polc is kb 15 mm vastag es alatta meg mindig lehet erezni a meleget!!! Tehat a box alja annyira forro lehet hogy felmelegiti meg igy is a polcot maga alatt annyira hogy meleg a polc also fele is... Nem semmi! Ez meg a regi szerias premium, jo forro levegot nyom ki hatul, a mult heten mar jelentkezett a 3 led, azota megy mint az alom. Mar tenyleg varom mikor szarik be vegleg, aztan mehet az MSnek.
Nekem is igy volt még hûtés modd is volt benne még is megfeneklett,

Kérdés van itthon egy samsung drive gép,ha meg akrom fõzni,hogy mennyen vissza gariba akkor törölközõbe csavarás hamrosan leját a gari azért édeklõdöm.

tomi890125
hát vagy megveszed + vízhûtés és az xbox360 konzol marad 5 év múlva is

The Only One!

Tinman
Szerintem várd meg, nem lehet sürgõs annyira.
Én is arra várok, pedig már majdnem elkapdkodtam ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Blekk Síp
Mivel most akarok venni boxot, azon gondolkoztam h várjak e augusztusig az új szériára vagy ne...
De végülis ha megdöglene, úgyis javítja a MS. Meg gondolom még +idõ, mire hozzánk is elér az új széria.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

DöflingR
<#taps>

Ha jól emlékszem akkor 60 körül volt a Core.Próbálják elsózni még a régi szériát??Még létezhet ilyen is??Mert ha igen akkor nem piskóták.<#confused>
Pacal17
én 1000 ft al olcsóbban vettem premiumot XDD

Pacal17

Nem gondoltam volna, hogy a réégi fakockáimat mág használni fogom valamire <#idiota> igy egy csöppet jobban szellõzök a box allja. Aki megteheti szerintem csinálja meg.

tarti19
Speedlink Xbox 360 HD Pro kábel (XBOX360) /k szeirntme ez tökéletes lesz...

Istencsászár
az nagyon drága mivel hónapok óta 50 ezer alatt lehet kapni árkédot:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kisgabo
az auch@nban olcsó most a dinnye, de nyugi, a többi cuccal igyekeznek átb...ni.

DöflingR
Az se semmi.. 3.000 forintal drágábbért már premiumot veszel:D

tomi890125
még meg is néztem hogy biztos forintban értetõdõ e az ár és nem ruméliai dínárban

The Only One!

tomi890125
én auchanba láttam xbox360 arcade játékgép 59.999!!! kb 2 napja

The Only One!

DöflingR
Tüsszentettem írás közben és nem figyeltem,hogy már egyszer leírtam az üzlet szót:D azért van kétszer<#idiota>

DöflingR
ty, magyar üzlet üzletet ismersz esetleg? <#wow3>

kisgabo
árát nem láttad?

Hali mindenki.Az egyik Hipermarketben láttam Xbox-ot.És nem fogjátok elhinni hogy milyet:Xbox 360 CORE. Azt hittem hogy dobok egy hátast.Nem semmi.<#circling>
Istencsászár
game.co.uk ?

DöflingR
Srácok, valaki tud olyan online árúházat ahol lehet venni korrekt áron játékokat és nincs házhoz szállítási díj? Vagy csak minimális?

arty
használtan ötért a gyári MS is megy, ph! aprohirdetéseinél tuti lesz is!

Forza.

Istencsászár
Szinte bármilyen utángyártott jó, nekem volt eredeti MS most pedig utángyártott van nincs különbség. Konzolstudióban vettem, ott van 5ért speedlink ami tuti jó, de lehet találsz máshol olcsóbban is.

tarti19
Srácok milyen VGA kébelt ajánlanátok nekem kb. 5k magasságában? akár használt is jó lesz :)

Istencsászár
Kár errõl beszélni, mert nem tartozi hozzá hozzá a topik témájához sõt tilos az említése is.

Bocs nem figyeltem hogy kaptam már választ!!
MÉg 1 kérdésem lene hogy amikor a livot regisztrálom a credit cardnak mit kell beirni?Meg kell adni egy valós hitelkártya számot ?Vagy?Kösszi elöre is!!
PoisonChihuahua
A Bankkártyád vagy hitelkártyád adatait kell magadnod, de nem kötelezõ. Csak akkor érdemes megadni, ha vásárolni akarsz MS pontokat vagy LIVE Gold elõfizetést, de mivel E-bay-rõl (vagy akár itthonról) olcsóbban beszerezhetõ, szerintem nem kell vele foglalkozni.