XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS3-ban jobb a "zenei rendszer", 360 esetében csak egy listát látsz a hdd-n vagy pen-en lévõ zenékrõl, míg PS3 esetében mutatja a hozzá tartozó album covert is ha van. Tudom icipici különbség, de akkor is sokkal szebb így a zenei gyûjteményed. Telepíthetsz rá legálisan linuxot ha akarsz, bár használhatósága megkérdõjelezhetõ, de a lehetõség (és ez itt a lényeg) adott. A PS3-ban cserélhetõ a hdd garivesztés nélkül, ez 360 esetében nem kivitelezhetõ, pedig a 20 GB-os hdd (ami igazából nem is 20 hanem csak 13,5GB<#csodalk>#csodalk>), hipp-hopp betelik ha pl. demókat szedsz le. A menürendszer (XMB) is sokkal átláthatóbb a PS3-on, bár igaz ez személyes vélemény. Itt van még egy észrevétel, 360-nál ha beraksz háttérképet akkor össze vissza húzza, nyújtja, direkt kipróbáltam egy szabályos hálórácsos képpel, plusz ha a méret nem stimmel akkor alul-fölül csíkokat tesz be. PS3 esetében továbbá mindenképp meg kell említeni az ingyenes online játékot, tudom ez övön aluli a 360-nak de hát te akartál tényeket... Nekem pl. megvan a BF:BC 360-ra és amíg még tartott az ingyenes 1 hónapom nagyon megszerettem ezt a játékot, de mivel perpill nincs pénzem LIVE Gold-ra így sajna a netes játékról le kell most mondanom, persze ha lenne PS3-mam akkor akár most is nyomathatnám.<#rinya>#rinya>
Igazából ne értsük félre egymást én nem azt mondom, hogy a PS3 mérföldekkel jobb a 360-nál, met ez egyáltalán nem igaz, hanem csak arra akarok rávilágítani, hogy a PS3 szerintem (hangsúlyozom, szerintem) egy sokkal jobban összerakott rendszer és én ezt úgy mondom, hogy 360-om van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, sõt PS3 vétele egyenlõre nincs is tervbe véve.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jobb és PONT
Csak aki nem ért hozzá annak levegõbe beszélés!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pláne, hogy sem a box, sem a PS3 nem tud X264-es Matrjoska fájlokat kezelni, ezért ha médiacenter kell, akkor kell csinálni egy HTPC-t vagy venni egy ilyen célból gyártott célhardvert.
Peace.<#vigyor3>#vigyor3>
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Mert ez egy fórum, ráadásul az Xbox360 topic, ahol épp egy másik gépet állítottál be jobbnak valamiben. Ne csodálkozz, ha rá fognak kérdezni, hogy mivel indoklod:)
Na ezt akartam elkerülni. Több hozzászólásomban is írtam hogy HAGGYUK MÁR !!
Még mindig nem vagyok felháborodva, szerintem még mindig keversz valakivel, vagy ez nálad megszokás?<#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint>
Nem értem az embernek a mért kell indokolni a saját véleményét?
Enyém,nem adom <#crazya>#crazya>
biztos énvagyok a hülye, elfogadom...
Használtam / használom mindkét gépet és a Ps3 média centere meggyõzõbb, szebb, áttkinthetõbb és könyebben kezelhetõ.
Nekem így tünik, és netes oldalakon és a vevõim visszajelzéséböl ezt szûröm le.
Nem 1 360 ast számoltam be Ps3 ba, viszont fordítva nem nagyon van rá példa. Legalábbis nálunk....
Ennyi!
https://hotshu.wordpress.com/
Te nem olvasol csak írsz?
Miért nem nézted meg hogy elõször hozzászoltam egy dologhoz amit NEM én hoztam fel? Ajánlom hogy olvass vissza és ne vagdalkózz.
Menj ki az utcára és ott is köss bele valakibe.
Felháborodva én? Keversz valakivel.....
Ez olyan mint ha a BMW szalonba mennék gyõzködni hogy az AUDI a jobb.
Nem gyõzködtem, nem példálóztam csak hozzászoltam egy dologhoz.
Én nem néztem le senkit, senki weblapját, üzletét nem kritizáltam.
Te nem vagy egyszerû eset.
HAGGYUK................JÓÓÓÓÓ????<#zavart1>#zavart1>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
theone: csak kíváncsiságból :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
akkor mi az xbox elõdje?Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ma megint megnéztem mit tud a ps3 és a helyzet tegnap óta váltopzatlan: mediacenternek egy rakás szar. Csak mint az x360.
---
http://x-media.xel.hu/news.php
Wadarr kiprobálta az õszi updatet, játszott gta4-et a winyorol.
videot is csinált: KLIKK
Forza.