176617
-
Roccio #166329 sziasztok, szerdán jött meg az xbox one -om és tegnap játék közben kifagyott, 10-15 mp-et berreget és újraindult. Ezt 1x csinálta ugye ettől még ez nem hiba?
Nálatok is volt már ilyen vagy hasonló? -
TomStorm #166328 Nagyon profi de Nightmare+Publik végig.Mert ha jön Hunter mod ott egyedül kevés leszel.
Hard fokozat az inkább könnyű.Talán a Human ellenség néha szorongat de Nightmare az ideális ebbe a túlélő játékba.
Legyél jó futó,sok sikert!:) -
#166327 Én istenítem. -
abel0317 #166326 Volna egy kérdésem! A dying lightot érdemes lenne beszereznem, jó játék? Olvastam a teszteket meg olvastam kommenteket, valaki isteníti valaki szerint egy önismétlő hulladék.... Nektek mi a véleményetek róla? -
abel0317 #166325 Majd a bloodfang kardfogút lesz kemény megszelídíteni (amelyik a játék elején ugrásra kényszerített) de utána ha vele mászkálsz te leszel a jani :D -
Ulthane #166324 Argentin Store-ban 10 ezer forint a játék, aki szívesen meghomeolná velem felesben, az szóljon! -
#166323 -
#166322 -
#166321 Murvajó ez a játék. Előbb volt "bandaháború", már tudok állatokat idomítani aztán velük harcolni.
Tele van apróságokkal. Farkas mászkál, elejtett húsból eszik, megjelöl, szaglászik, teliholdnál nyüszít.
-
#166320 mi az MS ügyfélszolgálati száma ahol a Barnabást lehet elérni? -
#166319 ja én is gyelőre access-ben tolom, aztán majd megvárom, míg a full is belekerül :) -
#166318 Eszméletlenül jó...Olyan harcok mennek,hogy beszarás...
Rengeteget fejlődött az előzőhöz képest pedig az is nagyon jó volt és a tartalmi részét nagyon kibővítették ezzel a single résszel.
Viszont azt jó lett volna ha coop ba is lehetne nyomni.
És ez az egyetlen olyan multis játék ahol nem kapok agyfaszt ha lelőnek... -
tbs1001 #166317 Srácok, bocs a kérdésért: hol tudnám eladni a kinect-es xbox 360-amat? Nagy diszk rengeteg on demand játék stb. Illetve ezt értelmesen át lehet-e transzferelni egy másik live acc alá..? -
#166316 Nem volt túl nagy hírverés körülötte de megjelent a 2. rész. 10 órát játszható Accessben.
Szebb ( nagyon szép! ), színesebb, több, jobb mint az előző.
-
#166315 Hát szerintem változatos pályák voltak, de sok a flare cucc ha így érted. -
#166314 És nektek nem vált monotonná ez a látványvilág? Jó nektek, én nem éreztem semmit úgy a felétől. Erre rásegített a rémunalmas sztori is, és a klisé, rémunalmas karakterek -
#166313 Menj be a leszállópályára, vagy az esős rész, bárhol nem kell erdőbe menni, annyira durvák a zínek hogy ihaj, vagy bent a laborban.
kiégeti a retinám a sok kék meg piros meg sárga. :D -
#166312 Már kezdtem elbizonytalanodni, de akkor nekem rémlik jól hogy az egyik legszínesebb játék amit láttam valaha is, ilyen lesz a Zero Dawn is, ugynazzal a stílussal...színekkel kb. -
#166311 Igazad lehet, már vagy 2 hónapja, hogy végigvittem :D -
#166310 Az új KZ minden volt csak szürke nem -
#166309 á fenét: :D nem emlékszel jól akkor. :D -
#166308 Igen , az erdős szakasz szép színes volt, a többi meg az alant látható szép szürke. :D -
#166307 Igen akkor nem egy játékról beszélünk. :D
A régi első rész talán. :D
Gyönyörű élénk színekkel, a tornyos videóm már nincs meg sajnos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.28. 18:09:24 -
#166306 Killzone és fakó pedig nagyon jól összeillenek :D , és ezt látványra,és játékmenetre is értem -
#166305 Majd elfelejtettem, nekem a Tomb Raider az újak is baromira kézre esnek irányításban. -
#166304 Jó csak nekem valahogy ez nem annyira tetszetős, értem hogy ez sem rossz technikailag, meg fps, lehet azért állok másképpen ehhez, de nekem fps-ben a Killzone ami adja, annyira laza az egész, itt most mindenre gondolok, animációk, az egész összkép, ahogy irányítom a karaktert, van egy érzés.
Nem próbáltam még a Primal-t élőben ezért nem mondok semmit, de meglesem majd. :)
/// lehet az a bajom hogy ilyen kicsit fakó az egész furika kicsit képen, élőben tuti más. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.28. 16:24:44 -
#166303 Fenéket, tele vagyunk technológiai csodákkal. Csak mindig előre és a jövőbe, aztán ami van ki sem élvezzük, pedig amit a fejlesztők elénk dobnak azok csodás dolgok, és ahhoz nem kell sem UCnek, sem QBnek, sem Exnek lennie.
-
#166302 Egyértelműen ehhez értenek, ez mellett csak U4 rúghat labdába, mind technikailag mint az irányítást illetően.
Uncharted Collection-ba annyira durva az irányítás, hogy nekem fáj..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.28. 14:46:16 -
#166301 leszedtem AW: american nightmaret BCbe. Már el is felejtettem remedynél mennyire jó a gunplay
QBba gondolom szintén jóféle lesz. -
abel0317 #166300 Ti szoktátok a boxot BELÜLRŐL takarítani? Vagy addig míg van gari nem szeditek szét ilyesmiért? Ha letörlöm a fényes részt másnap megint tiszta dzsuva, de vajon a szellőző részén mennyi megy be?! A porcicák tuti ellepték. -
#166299 Én nem biztos. :D
GMG-n pl volt régen ilyen. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.27. 21:58:58 -
#166298 Na friss infó!!!
Tudtam vyperel vásárolni!!!De csak azon a profilon amin már hozzá volt társítva a kártya!!!!2 helyen is oroszba és singaporeba is(2 minecraft packot vettem)Ez volt a legolcsóbb amin tesztelhettem.Hogy most ez így mit jelent azt nem tudom.Fogalmam nincs miért nem engedi most már a kártyámat hozzárendelni a már meglévő és az új profilokhoz.Kizártnak tartom,hogy limit lenne rajta.... -
Ulthane #166297 Errol jut eszembe, valaki home-tarsnak tarsulna? -
#166296 Éppen szükség volt összeszedni ezt a megosztós dolgot, kibeszéltük pm-be, azért beteszem ide is, talán így mindenkinek érthető minden ha eddig valaki ezt nem látta volna így át, talán ez a példá kicsit könnyebben el tudja képzeltetni mindenkivel hogy hogyan épül fel ez az egész, illetve a 2 platform közti eltérések:
Home (Xbox One) / Pimary(PS4)
------------------------------------------------------
Te vagy az A account, ő a B account és C van megosztva.
Nálad van mondjuk Home/Primary profil, akkor:
Xbox One:
------------------
Te:
- C-be belépsz 5 másodpercre, elindítani a letöltést, kilépsz és játszol A profillal. (játszhatnál a C-vel is, de ugye mindek :D)
Haver:
- Belép mindkettőbe, B és C-be, de átlép a B-be úgy hogy előtte elinditotta a letöltést mint te, csak ő !NEM LÉP KI! a C-ből.
És megy játszik a B profillal. (játszhatna ő is a C-vel, de minek. :D)
PS4:
--------
Te:
- C-be belépsz 5 másodpercre, elindítani a letöltést, kilépsz és játszol az A profillal. (játszhatnál a C-vel is, de ugye mindek :D)
Haver:
- Belép a C-be és letölti a játékot és CSAK itt tud játszani a játékkal!
Mindkét esetnél egyazon időben játszotok és ha a C-n van LIVE vagy PSN, egymás ellen is multizhattok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.27. 18:59:06 -
#166295 Hiba
Rendszerünkben hiba történt, próbálkozzon újra.
Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
(10001-[1]-0cf43555-f564-4ed2-a296-79054fc8bd59)
Na valami kehe van a rendszernek,mert most ha a rendes profilomhoz akarok másik fizetési eszközt hozzá adni akkor is ezt dobja.....
Természetesen ugyan ezt dobja minden más nyelven is ha másik storeon akarom megtenni...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.27. 15:42:34 -
#166294 Az fasza. -
#166293 Nincs semmi a kártyával 3 órája beszéltem a bankkal!!! -
#166292 Nálam volt már olyan hogy a sok pénzmozgásra bereagált a rendszer és zárolták a karimat, stb,
Bár igaz ilyenkor felhívtak pár napra rá hogy télleg nem veszett-e el a bankkártyám. Stb. Mert gyanús rendszeres levétek voltak. -
#166291 Nem tudom mi a fasz lehet most próbáltam és nem engedi.....
Persze a 111 ft ot azért levonták.... :-D
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.27. 15:22:38 -
#166290 PS4-en látom van Dynamic témász. Gondolom faja lehet.