XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edigitalon van (volt) 30e ft Xbox 360 4gb, 99e a sima Xbox 500gb.

Store-on Forza Horizon 2 valami 6e, Forza 6 es Gears egyutt 20e, GTA 5 14e

Botond
Na halo4+fh2+NFS:Carbon+monopolyplus+Disneyepic2 beszámolva éljen a fekete péntek!
Harlekin
Semmi baj nincs a játékkal csak tolhatták volna még jobban szét a megjelenési dátumokat régiónként!
Harlekin
Nyugi tegnap engem is vagy 5 x kidobott!!És mindenkit ugyan így nem volt olyan menet,hogy mindenki befejezze együtt!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!ERRŐL BESZÉLTEM MEGJELENT A JÁTÉK 19 VOLT TEGNAP RÁSZABADULT MINDENKI MEG IS VOLT AZ EREDMÉNYE!!!!!
Előtte 2 napig egyszer se dobott ki nulla egyszer se még véletlenül se 20 óra játék alatt!!!!Tegnap 4 óra alatt 5x!!!!!!!!!
Persze induljon a játék mindenhol 1 időben!!!!!
Moby
Öööö...ezt most inkább hagyjuk is.

Adversus solem ne loquitor

Multiplayer-hez akkor lesz neted ha te leszel a szerver vagy abban az Országban élsz ahol a szerver van😊

Megaszerver ráadásul egy barom megoldás.Az is volt pár éve mióta elkezdték..
darkSectorxxx
"ARK: Survival Evolved - közel az Xbox One-os megjelenés

A készítők állítása szerint nagyon hamar megjelenik az újgenerációs konzolra a még befejezetlen dinoszauruszos túlélőjáték, az Ark: Survival Evolved

Egy ideje már a Microsoft konzolján is játszhatunk félkész játékokkal. Az Elite: Dangerous után hamarosan az Ark: Survival Evolved is elérhetővé válik, mely egyike három azon túlélőjátéknak, aminek Xbox One-os megjelenése jelenleg szinte garantált. A dínós móka indulása télre volt betervezve, de lehet, hamarabb jön.

Az ARK hiába nincs kész, már több mint 2 millió darabot adtak el belőle PC-re. Tekintve, hogy 30 euróba kerül, ez nem rossz teljesítmény. Az ARK: Survival Evolved az Xbox One Early Access-hez hasonló Game Preview programján keresztül jut el a konzolra, olyan címek mellett, mint a DayZ, The Long Dark.

A rendszer pozitívuma, hogy ingyenesen ki lehet próbálni a játékot, ami pont elég lehet arra, hogy a játékos eldöntse, beruház-e rá. A végleges változat megjelenése júniusra várható, akkor a One mellett PC-re, Linux-ra, Mac-re és PlayStation 4-re is kapható lesz."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nesze neked Battlefos......izé akarom mondani Battlefront. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 22:02:41

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shape up akcióban van 6090ft, a gold kiadás pedig 13e. Nem tudom milyen akció keretében mert nem a heti es még nem a Black friday.

Moby
Repkedjetek tovább, én kiszáltam. Ha épp nem tízcsillió/tízcsilló a netem, akkor a supermacy szerverek használhatatlanok, pedig itt parasztturhafalván csak este 11-től van használható net. Nekem ebből így ennyi elég is volt. Del. Majd egyszer, ha lesz netem.

nekem ne mondd, hogy jo. letoltam.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Előrehozás veszélyes dolog, ha nincs kész. Az eltolás meg nem lehetséges. Mikorra? a lényege az volt az egésznek hogy 2015ben Xboxra. 2016 előtt 1 héttel kiadni? lol.

A játék nagyon jó, lassan haladok, mert csodálatosan állejtősen szép az egész. Szedek össze mindent, keresek mindent, semmi nem maradhat ki. Nagyon komolyak a pályák rétegei
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.19. 20:40:52

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

elörehozza mondjuk... vagy ja, eltolja.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Nekem mindegy, nyilván a 100 és 200 is rossz lett volna. Egy a kérdés. MS belefektett pénze ( nem ők állták az egész fejlesztést ), mikor jön vissza, mennyi profitot termel. Minden más lényegtelen. Ha nem termel akkor bukta, ha termel, ami lehet 50.000 vagy 100.000 vagy 500.000 példány onnantól kezdve win kategória nekik. Eladási számok akkor lesznek érdekesek, amikor PCre megjelent vagy az az előtti napig bezárólag. Hisz addig 1 platformos, utána kezdve meg már mindegy.

Hogy mikor jött ki? pont akkor amikorra kész lett.

Fallout 4 mint TR killer pontosan akkor lett dátummal ellátva mint a TR. E3on. Hacsak a kiadók előre nem tudják a konkurencia dátumait inszájder, akkor ez sima véletlen. Na most az MS mit tehett volna? eltolja? hova? decemeberre?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Egy kis repkedés!<#kacsint>

TDC Geronimo
Kipróbáltam cargot. Nem kellett volna. Alig bírtam abbahagyni. Most hogy már EU szerverre rak és van 1-2 jó kártyám, fegyverem sokkal jobban ment. Cargos Endor map is valami eszméletlen szép. Ebből vétel lesz pedig tegnap még nem úgy volt 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.19. 15:51:38

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Az a 15 óra már magában egy jó hír <#eljen>

darkSectorxxx
Easy-n kellett volna? 😛

darkSectorxxx
Ott van hogy KB...bolti árakat nézem. 😄

TDC Geronimo
Holnap azt hiszem befejezem TRt. 15 órát toltam eddig, elég sok mindent összeszedtem. Meglesz összes mellékküldetés meg tomb is. Azokból még van 3. Tényleg kár volt normalon kezdeni 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.19. 13:40:54

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
>kb mintha megvette volna pc-n

darkSectorxxx
De bolond vagy. Számít a 10k manapság? 😄 Mindent az élményért. Microsoft-ot meg SE-t kell támogatni, ennyi. 😊

Moby
>De annyi hogy én még mindig nem ítélném el, mondjuk eladja 10 bukóval és végigvitte a TR-t, kb mintha megvette volna pc-n...😄

Az már olyan főbűn, amiért nem is baromozás jár, hanem elevenen elégetés 😄

darkSectorxxx
Hát akkor úgy mondom igen ebből kevés van 1000-1 embernél tudom elképzelni.
De annyi hogy én még mindig nem ítélném el, mondjuk eladja 10 bukóval és végigvitte a TR-t, kb mintha megvette volna pc-n...😄
Nekem ez nem akkora furcsaság. De persze igen papíron érdekes hogy valakit ne érdekeljen más olyan ami nem csak TimedE.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:34:48

Moby
Ha megveszi, nem a TR miatt fogja. Nyilván a normálisabbja is mérlegel. Van egy pont, aminél az előnyök áttörik a vásárlási küszöböt, és megveszi. És lehet az akár a TR is. De hogy valaki csak azért megveszi, hogy letolhassa a TR-t, majd két nap múlva eladja az egészet...az más tészta.

darkSectorxxx
Jó csak írtad hogy aki nem tud várni a TR miatt. 😊

darkSectorxxx
Ja várj ha mást nem talál rá akkor oké, de azért ezt nehéz elhinnem hogy akkor a többi exet nem viszi végig, azokból azért baszottkevés ember lenne a földön, szerintem a megvétel döntésében meghatározó inkább, de azért olyat még nem hallottam hogy bárki megvett volna egy gépet 1 játékért és akkor nem zúzta volna le gyors a többi exet, mert számtalan stilusban vannak legalább 1-2 cimet talál, és utána max eladja. 😊

Moby
>ha valaki vesz konzolt mert nem akar várni fél-1 évet....

Vegyen. Nem ezt mondtam, ne keverd! Nekem is van, és csak pár címért van.

darkSectorxxx
Azért mondom, te meg a TR-ért nem vagy annyira oda, én sem, csak mondom hogy én megértem ha valaki vesz konzolt mert nem akar várni fél-1 évet....
Én is a QB miatt vettem, és elvileg az is megjön pc-re, veszek mellette még mást is, de valszeg ha az nem lenne nem vettem volna, meg persze Alan Wake...akkor ez is egy kamikaze akció ha így nézzük. 😄

Moby
Vannak megállapítható, kimondható dolgok. Én kimondom őket, soha nem okozott gondot. Aki egy tombraiderért megvesz egy platformot, majd semmi mást nem talál rajtsa és eladja. Az. Egy. Barom. Egy balfasz divatgémer.

darkSectorxxx
De látod te így vagy vele, nekem pl ingyen sem kéne, ezért mondom hogy más izlések vannak, nincsenek fekete-fehét tények. 😊

Moby
A Battlefrontban mégis mi az érthetetlen? Neked érthetetlen, mert nem multizol. De ez az a létező legjobb multialapokra épülő olyan játék, ami egy hatalmas űrt töltött be végre: nevezetesen a SW játékokét. Ennyi a sikerességének kulcsa, nemtöbb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.19. 13:24:51

Moby
De, van olyan, ami bőőven megér egy platformot. A witcher3 miatt vettem a pécét megint ha visszaemlékszel. Utólag aztmondom, minden hónapban vennék érte egyet, ha ezen múlna.

darkSectorxxx
Hát hogy vannak érthetetlen dolgok, de ettől még nem baromság.
Most ha megvenném a TR gépet 130-ért végigvinném a TR-t és 120k-ért adnám tovább, az nem gáz szerintem. 😄

Moby
A battlefront az egyik legsikeresebb játék ma a piacon. Vannak páran, akiknek tetszik.
Hogy jön ez ide?

darkSectorxxx
Hát valakiknek tetszik a Battlefront is. 😄
Ha így nézed semmi nem ér meg egy platformot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.19. 13:21:01

Moby
Mert jön mindenre. Azért. Ráadásul annyi a játék, hogy bele lehet fulladni. Szóval nem pöcsköszörüléssel megy el a várakozással töltött idő. Akinek egy ilyen játék elad egy platfromot mondjuk 8 órára, az egy barom. De a megveszekedett fajtából.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.19. 13:19:16

darkSectorxxx
De miért olyan furcsa, sok hasonló stílusú játék van a piacon vagy lemaradtam valamiről?
Végigvitte, eladja, azt ennyi. 😊 Ha netán más nem érdekli utána.

Moby
Jaj el is felejtettem. Reggel a fiókomban várt egy üzenet, hogy a preview porgramért hálából kaptam egy

Ez valami vicc, ugye? LOL

+1
Moby
Akinek van más gépe, és csak türelmetlenségből vett hozzá mégegyet, az ne panaszkodjon, Az viselje. Erről nem a MS tehet, nem a squareenyx, senki, ő maga. És ebben én nem is látok semmi kivetnivalót sem (a barom arra vonatokozik, akinek semmilyen nincs, lévén csak az idén több olyan játk is jött, ami felmossa a padlót a TR-el, akit senki más nem érdekel, az nem játszik, az csak egy barom).

TBTPumpa
Sajnos tudok olyat is. 😞
Így, hogy a TR végére ért nem tudja mit kezdjen a géppel. Halo 5 nem érdekli, Forza 6 sem. Egyéb címekkel, amikkel játszik, PC-n is elérhetőek. Mondjuk hatalmas TR rajognó, de azért ez túlmutat az ésszerű gondolkodáson is, és emiatt nagy pacsi a Microsoft-nak, hogy ilyen ügyesen kihasználták az emberi butaságot és türelmetlenséget! És XBox gépet vett, ennek meg a Microsoft jöbban örül, mint annak, hogy a TR-t megvették-e vagy sem. <#circling>

Rettentő ügyes a Microsoft marketingosztálya! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.19. 12:16:18

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
>Ellenben, aki csak emiatt vett XBox-ot

Az egy barom.

TBTPumpa
Fallout 4 ~ 482,000 (Bethesda - Europe)
Rise of the Tomb Raider (Square Enix - Europe) < 56,700

Xbox One (85%) < 48,200
Xbox 360 (15%) < 8,500

Nem rekordokat akartak dönteni ezzel szerintem, inkább csak több XBox One gépet eladni. Az pedig sikerült is, hisz sokan vettek XBox-ot emiatt (főként a Tomb Raideres bundlet).
És még fognak is a karácsonyi időszakban. Microsoft terve ez volt és összejött (mert megnőtt az XBox gépek eladása valamicskét), nem pedig a minél több TR eladása.
A Micronak többet ér, hogyha a gépeit veszik, mintsem az, hogy épp mennyit adtak el az aktuális Tomb Raiderből.

Ellenben, aki csak emiatt vett XBox-ot, az ez után mit fog csinálni a géppel (ha más XOne exkluzív játék nem érdekli)? <#idiota>

Majd a PC-s és PS4-es verzió valamicskét javítani fog az eladásokon, ellenben a 2013-as reboot által felállított 10 milliós eladás nem lesz már meg (1-2 éven belül legalábbis). De ugye ez már a Crystalt nem érdekli (hisz ők már előre ki lettek fizetve), maximum majd a Square Enixnek fog a feje fájni emiatt (ha nem teljesíti ez sem az elvárt eladási számokat).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.19. 12:07:51

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Ó dehogynem, de ebben a témakörben túl nagy jelentőség van tulajdonítva az eladási adatoknak, miközben a gyakrolati hasznuk konvergál a nullához. Nem az a baj, hogy említve van, vagy hogy foglakozol vele, csak közben értsük, hogy nincs semmilyen befolyása semmire. Az eladási ataok alapján ma az xbox névnek léteznie sem lenne szabad (sokak szerint amúgy sem 😄 ). Ld. xbox classic eladások anno.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.19. 12:05:29

szoval te sohe eletedben nem foglalkoztal (es nem is fogsz) meg "felesleges" dolgokkal / infokkal, mert... csak ugy.
grat! felesleges gondolataid sincsenek gondolom, mert full zen & buddha vagy.😄

Moby
Miért érdekes? Milyen hatással van ez (vagy bármillyen szám) a videójátékos karried alakulására? Milyen döntés meghozatalakor fogod figyelembe venni ezt a számot(vagy bármilyen másikat)?

VAAAAAAAGY

...

...

csak siman erdekesseg. igazol a kukim.

Moby
Ti amúgy részvényesek vagytok? Mer ha nem, akkor az eladási számok egyetlen értelme az önigazolás. Az meg kurvagáz, az egy fordítva kézbentartott, csőre töltött lőfegyver, ami egyenesen a heréket célozza 😊