176898

-
Ha szereted a társasjátékokat, és ketten, vagy többen is akartok játszani, akkor nagyon jó és szórakoztató a Carcassone (LINK),
és a Ticket to Ride (LINK).
Platformjátékok jözt sztem a Braid a nyerő LINK
-
sziasztok! Nem tudja valaki hogy mivel lehet a legjobban és legkíméletesebben egy HD monitor képernyőjét tisztítani ? mert fehér háttérnél lehet látni hogy koszos néhány helyen. De ez nem por, és le kell mosni úgy mond mert sima törléssel nem jön le -
Ragnar360 #73602 sztem egyértelmü, hogy singleben kell
my tipps : 2 pisztoly legyen nálad, ha lehet az 1ik ne Desert Eagle legyen, hiába h erős meg minden nagyon visszarúg/üt stb.
2 pistol nálad, besprintelsz, a célpontokat pár próba után tudod hol vannak úgyis, aztán szépen elkezdessz menni mint a "profik a filmekbe"
1 lővés 1 ember - alkalmazható itt ott a gyors célpont váltás funkció, azaz LT felenged, LT lenyom - bent az első házba mielött felkell menni a lépcsőn és késelni egyet, a 3 ból 2 lentit 1 lövéssel eltudsz intézni - a tárazásokat jól időzitsd - bár asszem 1 elég lesz, az elején ha kifogy az egyik fegyver válts a másikra, és azzal menj, majd azt követően tárazd azt ha szükséges
Ha keveset lősz mellé akko lazán 80-90-100% körül lesz az accuracy és a végén a total timeodból jópár másodpercet levon bonusként
-
Egy kis inspiráció:
-
Dehogy lehetetlen, youtubeon 20másodperces időket mennek egyesek, pár perc gyarorlással simán 27-28 másodpercre le lehet menni. Single playerben kell megcsinálni amúgy, nem Spec Opsban. -
hozzáteszem a játékot megvettem, white editionban :) -
miért lenne warez ? :) Nem játékot akarok letölteni, csak a zenéje kell. -
Hi
Miért nem adja meg a MW2 a pitt achievementet,pedig 27,6 alatt teljesitettük.Igaz spec op on és 2 en hibátlanra.
A neten a videokon is 2 en csinálták.1 edül képtelenség 31 alá menni.Valami ötlet v. csak szimplán szar? -
Renátó1985 #73596 szia én is megveszem holnap ezért felveszlek live-on -
Xbox.com -
Van valami olyan oldal ahol leírják, hogy xbox360hoz milyen portokat kell kinyitni routeren, hogy tudjak játszani XBL-en ? -
Class fm powaaa:D -
Hát szerintem a NEO fm egy nagy kalap sz*r!!! -
Trials Hd nagyon jó én csak a demot próbáltam de ha veszek pontokat akkor biztosan megveszem a Monkey Island-el együtt. meg a Pinball Fx is jó vétel. -
Ragnar360 #73590 Ja és jóval nehezebb mint az alapjáték, az ugrálos részek, volt ahol még engem is megizzasztott, mert sietni kellett, nem is tudom van vmi acsi h jácd ki x idő alatt, meghogy öld meg az összes ellenfelet mielött spawnolna vagy vmi ilyesmi nemtom
Challanges beütésű az egész cucc -
shadow complex a legjobb árkád játék...
bionic commando hasonlo, de az megvan pc-re.
steam-en is...ha van közelbe egy belépő szintű pc-je valakinek. -
Nahhh... ez már döfi! Akkor veszem! -
Attól függ, milyen játékokat szeretsz.
Amik nekem tetszettek:
Castle Crashers
Shadow Complex (még nem vittem végig, de jóféle)
Worms 2 Armageddon
Defense Grid (tower defense, csak ha szereted a stílust)
Trials HD
Braid
Bionic Commando
Portal
Castlevania -
eggyértelműen....SHADOW COMPLEX.....1200mspont -
Thx!
Az a helyzet, hogy ilyen 5-6/10-es értékelésekről olvasgattam, de eléggé szeretem a POP sorozatot, mindenféle felállásban.
Kicsit sok 2 óráért a 800 pötty :-/
-
Ragnar360 #73584 jó az 4-5 nek is szvsz, ha az acsikra is rámegy az ember -
Renátó1985 #73583 sziasztok akart leni, de valamiért az eleje lemaradt -
Renátó1985 #73582 ok tudnátok ajánlani pár arcade játékot?
van pár pontom amit gyorsan el kell költenem :) -
Ez szerintem csak valami utángyártott kábel.. -
7.5 Presentation
The story continues, though the Epilogue's tale seems a little unnecessary.
8.5 Graphics
The same great visuals are back, but the visual design of the Underground Palace is a bit underwhelming compared to what was available in the retail game.
8.5 Sound
The music is solid and the voice acting remains as strong as it was in the retail game. Actually, the Prince is less annoying this time around.
9.0 Gameplay
The gameplay is largely unchanged, but the acrobatic sequences are more challenging.
3.0 Lasting Appeal
It doesn't last long, that's for sure.
7.8
Good OVERALL
(out of 10 / not an average)
Egy edzett POP playernek 2 óra plusz. -
ktomi22 #73579 helo..
nem tudjátok? ez a MS eredeti hdmi kebele? mert ahonnan erndelem ott néznek az van írva hogy:
Xbox 360 VGA HDMI AV Cable -
Prince of Persia Epilogue-t szeretném megvenni 800 MS pötty... hülye ötlet? -
gondolom a honlapon található tehénfejős kis flashre gondol, csak nyomkodd a spacet, meg a balra jobbra kurzor nyilakkal és láss csodát :D -
Renátó1985 #73576 nem egészen mert ha nem adták ki magát a zenét külön megvásárolható lemezen akkor csak fél warez :) -
Renátó1985 #73575 veszel csokit kivágod a rajta található 1 pontot és beküldöd
-
krittana #73574 a tehenes játék mi alapján számolja a pontokat? nem igazán értem:( -
xboxskyon fent van, de ugye itt tilosak a warez hozzászólások :D -
Tudom tudom... csak mindíg azután jut eszembe, hogy már becopyztam... -
servac #73571 Mekkora elmebeteg ez a tehenes játék, de mondjuk mindjárt egyszerűbb lett volna, ha normálisan belinkeled. :) Van Link lehetőség. :D -
Hát a fenetudja, ezt csak élőben lehetne ugy igazán megmondani, mert a tetejénél valóban olyan mintha az lenne de az usb- fedő lapjánál meg már olyan mintha nem matrica lenne...
Egyébként itt kinn van nagyobban is talán jobban látszik: http://www.milka.hu/iframe2/huhu/
Rögtön a jódlis Hasselhoff után a nyereményjáték menüben :D -
A csávó gondolom a boxot többet nyomogatta a suna helyett. Mondjuk ezért minimum jól megb.....m a kiscsajt. -
Ez nekem matricának tűnik :/ Azért átfújhatták volna a házat, az sokkal jobban tud kinézni :) -
krittana #73567 azért ez elég kemény... olyan mintha egy nagy csoki lenne az egész... vagy egy tehén:D hol árulnak ilyet? vagy miért?:D -
servac #73566 Milka foltos konzol? Az LOL, idevele. :D Hány kiló csokit kéne megzabálni hozzá? Kellemeset a hasznossal... :D -
nincs meg valakinek az Assassin's Creed 2 zenéje ? Vagy nem lehet valahonnan letölteni ? :)