XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
NTSC bukó, ne vegyél, van sok játék, ami régiozáras: azaz csak amcsi játéokkal tudnál játszani, ha épp záras

1+2 évet kapsz gariba mindenhol

vehetsz árkádot is, késõbb esetleg behetsz hozzá winyot, ha igényed lesz rá... ha kellenek demok, akarsz majd installálni, stb, akkor már most a 60gigás modellen gondolkozz 😊

Forza.

és még annyi ,hogy minden gépre 1+2 év gari van?
esetleg valakinek van eladó gépe? Memoriakártyásat nem érdemes venni ugye? (mi a hátránya?)
garanciásos<#ejnye1>, bocs de ez kiszúrta a szemem, garanciális..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ha módositott nem garis, ha nem piszkált akkor az elõlap alatt ott a garimatrica, ha az ép akkor van garancia....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

NTSC😊 látszik, hogy pc-s vagyok😄
de erre válaszoljon már pls valaki
arty
sztem transzfer kábel kell hozza 😞

Forza.

avengir
Nem warezzal kéne tolni és nem lenne ilyen probléma...

https://hotshu.wordpress.com/

NTFS?😄
Le kell szedned az xbox elejét(faceplate) aztán hogyha sértetlen a garanciamatrica, akkor garanciásos.

valaki akkor mondja már el hogy megy ez a gari. nem kell hozzá semmmi? ha veszek egy bontatlant akkor az tuti garis?
vagy ha veszek egy nem modosított fél évest akkor azis tuti garis?

és még annyi hogy csak ntfs-hez tudnék hozzájutni. szerintetek inkább ne?
arty
(ha valakinek nem lenne világos: egyik sincs a gépemben, szegény tarti frusztrált mert 3 leddel behalt a warezboxa - buta, frusztrált vesztes a fiu...)

Forza.

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
"kérdezd meg ARty barátodat hogy miért is rakatott 25k-ba vízhûtést a gépébe😄 meg fog 22k-ba 120G-s winyót rakni a gépébe😄 "

vizhûtést anyád kedvéért rakattam be, a 120g winyot meg a fogyatékos kölyke felviditására

Forza.

Istencsászár
Nemtudom de nekem egyik imserõsöm sem mondta hogy ilyen hiba volt vele... és én sem tapasztaltam efélét soha.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Éljen!Tehát ha jól értem, van egy játékom, amivel nem tudok játszani. EZ milyen már...

theone91
Már elhangzott, hogy ez a GTAIV-nél állandó hiba.

Hi!
Állandóan megfagy a GTA IV. Zene megy tovább, kép megfagy, kiveszem a dvd-t, visszarak dashboard-ra, tehát a gép maga nem fagy.
Ez mitõl lehet?(cache clear-t csináltam)
Más játéknál nincs hiba.
ELõre is kösz!

theone91
Szintén.

DöflingR
Hát én játékot vennék boxra inkább 😊

avengir
Én meg nem fél év alatt 3om ment tönkre belõle rendeltetés szerû használat melett...

Pacal17
én PSP-t vennék második konzolnak

DöflingR
<#idiota> Az jo kis konzol 😊

theone91

Alwares
De milyen szar is egyben!
Mondjuk az a másik, hogy Wii-t majd venni fogok az biztos <#idiota><#vigyor3>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Rendben akkor tehát összegezve ha azt akarom, hogy tuti jo legyen akkor lehetõleg minnél ujabbat vegyek.
amugy a garanciát azért nem értem mert neten külföldön ugy láttam, hogy 60 nap gari van rá és vásárolható hozzá 1 év. ez most hogy iy van?
Pacal17
666

ÖRDÖGI ez a nintendo

/nevet/

jaszy
Ez hol? Európában?
Az usa-ban más a hejzet.

Ott így alakult júniusban:
*
Nintendo Wii: 666 000 db
*
PlayStation 3: 405 500 db
*
Xbox 360: 219 800 db
*
PlayStation 2: 189 000 db

theone91
Csak ideiglenes a Xbox uralom a HD-konzoloknál, Japánban. Köszönthetõ a Tales of Vesperia-nak.

Ilyen Box-only címekkel, Japánban könnyen kaszálhatna többet is!

MaSzKa
Vége a PSP uralmának! A nagy ellenfél a Nintendo DS veri le a dobogó tetejérõl! Sokáig tartotta a PSP magát az elsõ helyen,de hát minden jónak egyszer vége van....Itt a lista:
-Nintendo DS - 60,434
-PSP - 58,501
-Wii - 38,506
-Xbox 360 - 24,962
-PlayStation 3 - 9,673
-PlayStation 2 - 8,503

Ami még érdekesség,de minket nem érint annyira az,hogy az Xbox360-ból nagyon sokat adtak el...Levert a riválásít,a PlayStation 3-t!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

theone91
Ahham nah mindegy. Havertól (?) venném meg, ha nem szívózna, hogy drágábban is el tudná adni... :\ Nem fogok licitálni... 😄

Istencsászár
A vinyot arra találták ki hogy le tudd ezeket szedni😊 másra nemlehet!!!

theone91
Gyökér kérdés, valaki feltette már (de nem tudom, hogy kapott-e választ), hogy letölhetõ tartalmakat, nem lehet pendrivera/memkarira (kátryaolvaasóval) leszedni és elnidítani?

DöflingR
Aki használtan akar gépet venni az tuti nem flash-eltet vesz (többség) Itt sg-n is nem egy vásárlás volt..

ha a nyugati alúljáróba veszed egy déli gyümölcstõl bontatlanul számla nélkül akkor arra is van gari....

ha region free megy mindenen, ha pal akkor palon megy, ha ntsc akkor ntsc-én megy...egyébként nem hülyeség amcsiból rendelni(necces nem?), mert a játékok ocsóbbak...

greyfox
"PS1-PS2 után nem lett olyan amilyennek kellett volna"
hát nem, de ennek ellenére rendesen viszik, már csak a név miatt, ez mentette meg a sony-t :|

Steam: greyfox

ez lett volna a következõ kérdésem, hogy mennyire számít az ntsc pal külömbség
avengir
És akkor amerikából veszed majd hozzá a játékokat?

igazság szerint megvétel után fél évig tuti nem akarom flashelni de eladni szinte csak olyat lehet ezért nem akarom kizárni a lehetõségét.
tehát akkor lite-on nem?😄
amugy nemtudom, hogy megy a microsoft gari. ha pl amerikábol rendelek egy gépet akkor az is garanciás itt ha ki van töltve a gari levele?
tarti19
Jól van nekem mindegy, de azért ne felejtkezzünk majd meg akár 1-2 év múlva ezekrõl😊

Scotty99
Minél újabb legyen a gyártási dátuma, valamint ajánlatos, hogy Lite-on olvasó legyen benne, amit nem lehet "okosítani". Ha meg meglátogat a RROD, akkor hívod MS-t, elpanaszolod mi lett, õk meg megjavítják 1-2 hét alatt.

PS3 ID: ghost_hun

Scotty99
"A legjobb példa erre a JRPGk, az elég vicces hogy japó gémek nincsenek a japó gépre, hanem az amcsi gépre fejlesztik a japó fejlesztõk és arra jelennek meg sorra a kiváló alkotások..."

Ezzel sajnos egyet kell értenem, ez tényleg így van...ezt sajnálom legjobban.

Egyébként kár jóslatokba bocsátkozni, hogy mi lesz a következõ generációban. Van még ebben is potenciál bõven (mindkét gépben), az hogy fejlesztik, nem azt jelenti, hogy 4-5 éven belül meg is jelenik. Legalábbis én bízom benne, hogy MS sem rukkol elõ még legalább 3-4 évig új konzollal, mert felesleges lenne (max a Blu-raylejátszó érné most meg), nagyon elég még a jelenlegi hardver.

PS3 ID: ghost_hun

najo mivel az elõzõ kérdésem ki lett véve így másképp teszem fel. nem a warez rész volt a lényeg...
Melyek azok a tipusok amit érrdemes megvenni. itt arra gondolok, hogy olvastam, hogy eleinte szar volt a xbox mert meghalt piros karikával. aztán jött 1 jobb seria. meg állítólag az olvasófej se mind1 mi van benne.
Valaki válaszolna ezekre?
köszönöm.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Istencsászár
VGA a legjobb... amúgy banner kijelzõ FAQ.

Istencsászár
"ál a BD és a CEll-be még vagy 4-5 évig,a többit majd meglátjuk, mert ugye senki sem jós, noha árulkodó jelek mindig vannak"

Vannak... a PS3 egy elcseszett gép, ami messze nem lett supákumpjutá ( ez a legnagyobb baja ) és nevetségesen hosszú élettartamot adnak neki vagy legalábbis hangoztatják... az MS következõ Xboxal keresztbe fogja lenyelni a Sonyt ( ha nem szúr el semmit ), és lesz egy nagyon erõs hardwere, feltehetõleg BD lejátszója meg minden egyebe. A fejlesztõket már megnyerte az MS, könnyebb a 360ra programozni, jobb eladások, nagyobb felhasználó bázis, kell ennél több?

A CELL meg egy mítosz😊 szuper hogy van, meg nagyon jó reklámkampányt lehetett köré építeni...

Nem rossz a PS3, csak a Sony elcseszte... PS1-PS2 után nem lett olyan amilyennek kellett volna, persze ha nincs az MS mint konkurencia akkor PS3 lenne a legjobb, de van, és a Sony nemtudta kihasználni a plusz egy évét, inkább folytatták a kamukampányt, meg a lenegdák gyártását ami ma már sorra megdõlt, és csak a pofánszarás maradt...

A legjobb példa erre a JRPGk, az elég vicces hogy japó gémek nincsenek a japó gépre, hanem az amcsi gépre fejlesztik a japó fejlesztõk és arra jelennek meg sorra a kiváló alkotások...

Srácok mekkora különbség van a VGA és a HDMI között képminõségeben?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Örm
Hello!
A COD 4-ben a One Shot One kill pályán a 2. Intelt ami egy ajtó mögött van, hogy lehet megszerezni? Nekem állandóan zárva van az ajtó! Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Pacal17
hát én speciel egy VGA kábelen (monitorra kötés céljából) kívül semmit sem vettem a boxhoz. Nincs szükségem se aksira, se 120 gigás vinyóra (majd csak azt a gémet fogom feltenni a hdd-re amivel a legtöbbet játszom. ennyi.)Én így tökéletesen elvagyok. havonta 1 játékot veszek, vagy egy régit cserélek 2000 ft ráfizetéssel

tarti19
van egy agyonmoddolt felasználóbarátmentes 360-m is😊
Bízzál a BD és a CEll-be még vagy 4-5 évig,a többit majd meglátjuk, mert ugye senki sem jós, noha árulkodó jelek mindig vannak

avengir
Nekem volt panaszom az ps3om online részére, nem is kicsi, de felesleges belemenni, mivel ps3ad van nyílván az lesz a számodra és a másik konzol meg megmarad ellenségképnek, mert nem csak ps exkluzív játékok lesznek. Akárhogy is nézzük a Sony annyira bukta ezt a generációt, hogy szvsz lesz még 1 szériás box mire kijönn az ps. A konzol átlag élettartama 5 év, a Sony meg már most közölte, hogy még legalább, 8-10 évig ez a ps lesz és nem adnak ki újabbat, mindezt 2 évvel a megjelenés után... Te ugye szeretnél most is 96os játékokkal játszani?