XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1+2 évet kapsz gariba mindenhol
vehetsz árkádot is, késõbb esetleg behetsz hozzá winyot, ha igényed lesz rá... ha kellenek demok, akarsz majd installálni, stb, akkor már most a 60gigás modellen gondolkozz 😊
Forza.
esetleg valakinek van eladó gépe? Memoriakártyásat nem érdemes venni ugye? (mi a hátránya?)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
de erre válaszoljon már pls valaki
Le kell szedned az xbox elejét(faceplate) aztán hogyha sértetlen a garanciamatrica, akkor garanciásos.
vagy ha veszek egy nem modosított fél évest akkor azis tuti garis?
és még annyi hogy csak ntfs-hez tudnék hozzájutni. szerintetek inkább ne?
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vizhûtést anyád kedvéért rakattam be, a 120g winyot meg a fogyatékos kölyke felviditására
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Állandóan megfagy a GTA IV. Zene megy tovább, kép megfagy, kiveszem a dvd-t, visszarak dashboard-ra, tehát a gép maga nem fagy.
Ez mitõl lehet?(cache clear-t csináltam)
Más játéknál nincs hiba.
ELõre is kösz!
https://hotshu.wordpress.com/
Mondjuk az a másik, hogy Wii-t majd venni fogok az biztos <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amugy a garanciát azért nem értem mert neten külföldön ugy láttam, hogy 60 nap gari van rá és vásárolható hozzá 1 év. ez most hogy iy van?
Az usa-ban más a hejzet.
Ott így alakult júniusban:
*
Nintendo Wii: 666 000 db
*
PlayStation 3: 405 500 db
*
Xbox 360: 219 800 db
*
PlayStation 2: 189 000 db
Ilyen Box-only címekkel, Japánban könnyen kaszálhatna többet is!
-Nintendo DS - 60,434
-PSP - 58,501
-Wii - 38,506
-Xbox 360 - 24,962
-PlayStation 3 - 9,673
-PlayStation 2 - 8,503
Ami még érdekesség,de minket nem érint annyira az,hogy az Xbox360-ból nagyon sokat adtak el...Levert a riválásít,a PlayStation 3-t!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hát nem, de ennek ellenére rendesen viszik, már csak a név miatt, ez mentette meg a sony-t :|
Steam: greyfox
tehát akkor lite-on nem?😄
amugy nemtudom, hogy megy a microsoft gari. ha pl amerikábol rendelek egy gépet akkor az is garanciás itt ha ki van töltve a gari levele?
PS3 ID: ghost_hun
Ezzel sajnos egyet kell értenem, ez tényleg így van...ezt sajnálom legjobban.
Egyébként kár jóslatokba bocsátkozni, hogy mi lesz a következõ generációban. Van még ebben is potenciál bõven (mindkét gépben), az hogy fejlesztik, nem azt jelenti, hogy 4-5 éven belül meg is jelenik. Legalábbis én bízom benne, hogy MS sem rukkol elõ még legalább 3-4 évig új konzollal, mert felesleges lenne (max a Blu-raylejátszó érné most meg), nagyon elég még a jelenlegi hardver.
PS3 ID: ghost_hun
Melyek azok a tipusok amit érrdemes megvenni. itt arra gondolok, hogy olvastam, hogy eleinte szar volt a xbox mert meghalt piros karikával. aztán jött 1 jobb seria. meg állítólag az olvasófej se mind1 mi van benne.
Valaki válaszolna ezekre?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Vannak... a PS3 egy elcseszett gép, ami messze nem lett supákumpjutá ( ez a legnagyobb baja ) és nevetségesen hosszú élettartamot adnak neki vagy legalábbis hangoztatják... az MS következõ Xboxal keresztbe fogja lenyelni a Sonyt ( ha nem szúr el semmit ), és lesz egy nagyon erõs hardwere, feltehetõleg BD lejátszója meg minden egyebe. A fejlesztõket már megnyerte az MS, könnyebb a 360ra programozni, jobb eladások, nagyobb felhasználó bázis, kell ennél több?
A CELL meg egy mítosz😊 szuper hogy van, meg nagyon jó reklámkampányt lehetett köré építeni...
Nem rossz a PS3, csak a Sony elcseszte... PS1-PS2 után nem lett olyan amilyennek kellett volna, persze ha nincs az MS mint konkurencia akkor PS3 lenne a legjobb, de van, és a Sony nemtudta kihasználni a plusz egy évét, inkább folytatták a kamukampányt, meg a lenegdák gyártását ami ma már sorra megdõlt, és csak a pofánszarás maradt...
A legjobb példa erre a JRPGk, az elég vicces hogy japó gémek nincsenek a japó gépre, hanem az amcsi gépre fejlesztik a japó fejlesztõk és arra jelennek meg sorra a kiváló alkotások...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
A COD 4-ben a One Shot One kill pályán a 2. Intelt ami egy ajtó mögött van, hogy lehet megszerezni? Nekem állandóan zárva van az ajtó! Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Bízzál a BD és a CEll-be még vagy 4-5 évig,a többit majd meglátjuk, mert ugye senki sem jós, noha árulkodó jelek mindig vannak
https://hotshu.wordpress.com/