176617
banner
  • Snexi
    forza pc-re

kicsit meg vagyok sértődve ugyans a forza miatt vettem anno one-t,de a gépem úgysem tudná normálisan futtatni szóval tök mindegy :D
  • Selminar
    Phil Spencer on Xbox hardware upgrades
  • darkSectorxxx #166367
    Most ez mire mondod? :D
  • Selminar
    Nekem csípi a szemem ez a nem fix hardware dolog.

Azért vettem konzolt h ne kelljen pc-be sz@rakodni.

#morcos
  • darkSectorxxx #166365
    Na ne vicceljetek már, ez igaz el van mosódva, youtube stream-ből fényképeztem ki, de menj már a faszi feje a sisakban.....Mivan, ezek viccelnek :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 16:02:48
  • darkSectorxxx #166364
    :D
    Neeee
  • TDC Geronimo
    Trailer for Alan Wake's Return hidden inside Quantum Break.

If you’ve played any of Remedy’s previous games—Max Payne, Alan Wake—you know the studio is fond of creating fake TV shows that play off the story in a weird give-and-take. In Alan Wake, for instance, episodes of Twilight Zone-inspired show Night Springs often foreshadow events in the game.
    This was different, though. There was just a lone TV in a tent, adjacent to the protestors. I clicked it on and...wait, is that Alan Wake?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.01. 15:55:38
  • darkSectorxxx #166362
    Amikor átmennek a vékony résen a gépek közt a karakterek, meg a háta mögött a gépekről visszavert fények. LOLmá

De a hajtincsein is a fény bazze

Animációs film minőség.

Hangok 5.1-ben??? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.01. 15:48:36
  • TDC Geronimo

Én már ezeket nem nézem meg, így is túl sokat mutattak
  • TDC Geronimo
    55 percnyi QB gameplay dev kommentárral
  • darkSectorxxx #166359
    ba+ :D

EA Access - bekerült az első nem Xbox One-os játék
    Az Xbox One-os EA Access előfizetők eddig csak One-os játékokat tölthettek le, de mostantól egy One-nal is kompatibilis, Xbox 360-as címmel is játszhatnak.
  • darkSectorxxx #166358
    Többen vannak.
  • Roccio
    dead or alive 5 jól optimalizált? mert mint ha valaki mondta volna hogy kicsit lagol?!
  • orichalcos
    Gondoltam egyébként hogy valami ilyesmi lesz, mert tegnap is 3 embernek vettem játékot AR store-ból...
  • Rage47
    ezt nem csak nálunk csinálják, amcsi vagy német fórumokat is nézhetsz, ott is ügyeskednek, már aki tud és akar. :) azért még mindig a userek 1%-a csinálja ezt sztem, a többség nem tud ezekről, inkább szépen bemegy a boltba és megveszi 60 euróért.
  • Harlekin
    Rákérdeztem,hogy mi ez az iszonyat nagy ár ingadozás régiókon belül is,hogy teszem azt far cry argentínba 10000 ft a quantum break meg 28000 ft és még ez változó,mert van hogy más régióba meg még olcsóbb bizonyos játék.
    Annyit mondott,hogy MS-nek semmi köze a store felületek beárazásában ez csak kimondottan a kiadók "ismeretlen okok" döntése szerint történik....

Ja és pontosan ezért MS-t nem érdekli,hogy ki hol veszi meg a játékot mivel ő nyilván megkapja a sápját az eladott játékok után...Régiótól függetlenül....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.03.01. 13:09:56
  • Ulthane
    Szerintem az MS tudatosan hagyja meg ezt a kiskaput, valahogy ezzel akar nagyobb konzoleladást generálni. Mert valljuk be, márkahűség ide vagy oda, a magyar emberek legnagyobb része durávn árérzékeny, és oda megy bármiért is, ahol 'occsó. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy egy játékot 18 ezerért veszel meg, vagy 10-ért (pl. FC Primal).
  • Harlekin
    Na közben már beszéltem is velük...
    Eddig én is csak a Barnabással beszéltem,de most 1 másik srác volt és pont kérdeztem,hogy mennyien vannak akik ezeket az ügyeket intézik és mondta,hogy 3an vannak.

Amúgy az MS blokkolta a kártyámat,de semmi extra miatt csak azt érzékelték,hogy nagyon gyorsan friss regisztráció után akartam vásárolni és így lopás gyanúsnak vélték ezért tiltást kapott a kártya...
    Annyiból érthetetlen,hogy volt olyan és mondtam is a srácnak amikor 10 percen belül 3 másik profilra 3 másik régióban megcsináltam ugyan ezt.Annyit mondott ez csak szerencse volt...

Most várnom kell 30 napot,hogy le kerüljön a tiltás és tudjam újra hozzá adni másik profilhoz a kártyát.Vagy csináltatok a banknál új kártya számot(ez lesz). Viszont azt mondta az új profilnál várjak 24 órát és akkor tuti nem kap tiltást...

Rákérdeztem pár dologra,hogy szankció lehet e ebből,hogy más régióban vásárolunk vagy,hogy több profilra.Közölte NEM!A profil nincs korlátozva az csak az eszköz kapacitásától függ,hogy mennyi profilt tud rajta tárolni ha megtelik akkor nem lehet többet és ennyi...Minden profilnak az tud lenni a home boxa....A másik régiós vásárlásra annyit mondott,hogy szankció előtt az MS inkább bezárja a lehetőséget.Az eddigi szigorítások is csak kimondottan MS részéről a mi(felhasználók) védelmére irányultak,hogy ne legyen egyszerű a lopott kártyaadatokkal simán vásárolni....

tömören ennyi...
  • n000rbi
    Van még egy másik srác, de kb. ennyi szerintem :D
  • Rage47
    +36 80 01 85 90
    én egyszer beszéltem eddig vele
    tényleg csak ő van ott? :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.03.01. 11:16:49
  • darkSectorxxx #166349
    Jah emlékszem, remélem lesznek costum dlc-k mindet megveszem. :D

Áprilisig még párszor megnézem ezt a videót. :D
    Megmondom őszintén jobban érdekel, mint az Uncharted.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.29. 23:56:35
  • TomStorm
    Régi videoban volt
  • darkSectorxxx #166347
    +999
  • TomStorm
    De ez a Time-Dodge ááá már most imádom:))
  • darkSectorxxx #166345
    Jaja lehetnének fasza kommandós szerkók, max dlc-kben. :D
    BRUTÁLIS A LÁTVÁNY. :D
  • TomStorm
    Minden oké.De azért egy golyóálló mellényt rá kellett volna adni.
    Egy TPS játékban nem is látszik ahol eltalálnak,öltönyben..
  • Roccio
    köszi! igen azt használom alapból :)
  • darkSectorxxx #166342
    A látvány a szokásos, de ez a fizika ahogy az ellenfelek kiterülnek. OMG!!!!!

A padlón gurul a testük. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.29. 23:40:53
  • TomStorm
    Ja,belefutottál így szépen:)
    Ezek után már csak azt tanácsolom "instant mode" ne használd!
    "Energy saving" OK!
  • TomStorm
    Ha Agility-re mész majd akkor kevés lesz a Hard.Ha Power akkor oké.

Én full Runner Agility-Legend ez tetszik.
    Nem állok le zombikkal senki nem ér utol,így könnyű a Nightmare:)

De ez nagyon személyre szabott..
  • TDC Geronimo
    Sok a régi jelenet, de vannak benne új részek is

• Roccio
    hát akkor basszák meg itt a szivbajt hozzák rám :D
    elég rendesen kifagyott
  • TomStorm
    Az igen,az fagy.Akkor nyugodt lehetsz.
    Azt a Demo-t elcseszték,mindenkinél olyan.Jó legyen 92%:)

Szerk.Teljes verzió viszont jó már!!
  • Roccio
    hát ez a tomb raider próba verziója alatt volt...
    letöltöttem kipróbálni
  • TomStorm
    Melyik játék alatt volt?
  • abel0317
    Olvastam, hogy nightmare módon jobban is jutalmaz a játék, gyorsabb xp növelés, arany fokozatú fegyókat könnyebb megszerezni.... Mondjuk engem tuti állcsúcson pattintana az első élőhalott, lehet inkább kihagyom ezt a nehézségi szintet xD Hard-ba nem qr ilyen előnyöket mint nightmare-be? Úgy talán belemerek kezdeni.
  • Roccio
    origináltan vettem! mit csináljak telozzak be ahol vettem vagy a microsofthoz?
    vagy ahogy mondtad tényleg várjak még vele?
  • Roccio
    kösz a megnyugtatást :D
  • TomStorm
    Amúgy nálam még soha nem volt ilyen,pedig átment kezem között pár darab:)
  • TomStorm
    Várd meg a következőt,ha lesz ilyen akkor azonnal gari.Ha használtan vetted,vissza a feladónak.
    Konzol nem "fagy meg" ez nem PC.Gép lehet rossz de ez nagyonnagyon ritka.