XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
el akarok menni megvenni a játékot kifejezetten multi miatt, de így félek rettentõ égés lesz belõle:-p
mind1, letöltöttem a bad company demóját live-ról, megpróbálom azon begyakorolni a dolgot és ha úgy érzerm ok, akkor nekiugrok, mert annak sok értelmét nem látom most elrobogok megvenni és 2 hónap múlva is a szomszéd házat lövöldözöm az ellenség helyett:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De ez végülis így normális😄 a PC a hardware-böl él a konzol meg a játékbol😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ezt nem hagyhattam ki
deep: outfittel ugyan igy szoptam, anno elfelejtettem beirni a megoldást 😊 (azhért hálistennek elsõ 3 találatban ott a kb article MS-nél)
mondjuk elég gagyizás ez a BUG 😞
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Világ életembe pc-ztem, most is csúcs gépem van, de barátnõm miatt vettem egy xbox 360 prémiumot. Lassan kezdek én is rácsúszni, de a gondom, hogy pl fps-eknél abszolúte nem érzem a játékokat az irányítást. Nekem ez kurva furcsa pc után, lehet én vagyok a béna? úgy árzem magam mint egy 6éves aki most vett kezébe elsõsnek ilyet. A gond, hogy pl a cod4et terveznám megvenni xbpx-ra, is több barátom mondta jó feeling xboxon is (n pc eredetivel toltam szintén), de kételkedem megvegyem-e.
Én csinálok valamit rosszul?😊
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
de ezt most ne vedd sértésnek,viccelek
én csak idezek a nagyoktol:
Burnout Paradise - coming to PSN
This fall, we’ll be making the entire game available for download via the US PLAYSTATION Store. You’ll finally be able to join us in Paradise City without leaving the comfort of your home, and you won’t have to get up to put the disk in!
A big thanks to the folks at Sony for making the future of video games a reality now.
Jeremy Chubb // Producer, Criterion Games
😊
engedelmeddel tartanam a velemenyemet
Forza.
és a pöcsfej válasz volt arra,ami lentebb zajlott vmi ps3 tulaj részérõl,olvassál utána ha akarsz ha nem akkor meg kushadásba legyél babám
a bizonyos "ki adta az elsõt" nem üres frázis
Én sem tettem be egyszer sem a lábam a PS3-topicba, plánenem ócsárolni azt (vagyis a konzolt). Mindenki maradjon a "saját" topicjánál, és hagyja a konkurenst békében.
(Inkább szidjuk a PC-eket!<#eplus2>#eplus2>)
Forza.
Ha a PS3 normális árba lesz és kijön a GT5 akkor nekem kell, erre van még másfél évük, addig csak faragnak ebbõl az árból, olyan 50-60 ezerre
PS3 ID: ghost_hun
te bizony faszparaszt vagy...
Viccet félretéve engem az lep meg, hogy Microsoft még nem kapkod a Blu-ray után, vagy csak nem hallottam még róla. Hamarosan ideje lenne kiadni egy külön megvásárolható lejátszót, ahogy tette ezt a HD DVD esetében is.
Ilyen kommentet én is be tudok nyögni, de ettõl még mindig nem lesz jobb egyik a másiknál. Egyébként szerintem a PS3 tulajok elenyészõ százaléka az, aki csak MGS4 miatt vett konzolt.