XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nekem nemtünik soknak, de szerencsére nagyon sok varázslat és lehetõség van igy nem laposodik el, sok skill van benne amit folyamaotsan megtanulnak a karakterek aztán tudod használni, a többi már csak kísérletezés hogy mi ellen mi kell... attól függ hogy az ellenfél milyen beállítottságú ( föld, víz, szél, tûz vagy sima ), vannak melyekre csak fizikai támadás hat, van amikre csak varázslat, van amiket kombinálni kell, szóval változatos.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Helyes,jó az ízlésed<#eljen>

avengir
Hát elvileg a 360 hamarabb kifut majd, mint a ps3, szval hosszabb távon jobb befektetés egy ps jelenleg, csak még rohadtul nincs rá játék.

https://hotshu.wordpress.com/

bardocz
Nem ismerem,sose vót ps-em,x-box-ra meg csak kevés játék volt.
avengir
A Final Fantasy harcrendszere pont ugyanilyen.

trick daddy
hát remélem nemkezdtek-el vitázni mert állitólag ezek a next-gen konzolok most jóideig a piacon lesznek XD.

Istencsászár
Engem csak pár dolog érdekel amikor játszok... a kontroller és a játék.

Ps3ba? GT5, Uncharted, Siren, KZ2 is mert szeressük az fpst meg még pár only Ps cím.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Lost Odysey-ben sok olyan csata van,mint ami trélerben van?Mert az nekem unalmasnak tûnik,persze lehet azért csak,mert abból annyit látni,hogy kiválsztja kit üt,üti,gépüt,és ugyan így.
warass
Hát gémpléj alapján sehol nincs mondjuk az Infinity-hez képest, úgyhogy jobb lesz ha igyekszik az MS az új szállítmánnyal, különben egy kamikaze-csapat megindul Redmond irányába<#eplus2>

Istencsászár
MGS4hez nemkell angol tudás?

avengir
Akkor csak az év második felébõl, hogy ne kelljen a naptárba keresgélni, mint neked. Too Human, Force Unleashed. Afrika only Japan, GT5P egy demo, MGS4 miatt majdnem becsõdölt a cég, Ratchet flash de én szeretem a platformot és boxra még mindig több ilyen stílusú van van. JRPG tömege és ne a 10 évesekbõl indulj ki vagy a 40+osokból angol tudás szinten, ha meg önamagad angol tudása 0 az elég szomorú.

Istencsászár
PGR
Halo3
GoW 1
GoW 2 majd
Ace Combat 6
Fable 2 majd
Mass Effect
Lost Odysey és a többi jrpg...

Amúgy elég jó az elsõ benyomásom errõl a konkurens topikról<#eljen>Szépen rendben tartod Istencsászár!!Grat!

tarti19
Ne menjünk ebbe bele, merrt olyan példát hozok fel aki Világszabadalmaival javítgatja a 360 mai napig elkúrt konstrukcióit:)
Jut is eszembe...

Amúgy mi tetszik neked a Ps3-ban?Már ha van ilyen..csak érdekelne,semmi flém

Blekk Síp
Hány MB a Force Unleashed demo?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Istencsászár
Jrgp, japóknak japánba... persze hogy jó hiszen megõrülnek érte, fõleg akkor amikor 360ra jelenik meg halomra havonta:)

Ezt a hírt én is olastam,de mégcsak a címe se ismerõs a játéknak.Ezek a japóók...

tarti19
Uncharted
MGS4
RAtchet CLank
GT5P
Ittbe is fejezem mert idén csak 3 olyan gém jelenik meg amit az ms jövõre se fog tudni überelni:D:D
AFRica áhhhh nem íbromLBP KZ2, RESistance ne már sorljad az ellenpéldákat... halo 3? khm... GOW talán ez még ér valamit a szemembe, JRPG nulla angol tudással? (sajnos 10-bõl 7 magyar nem beszél angolul se nem, hogy idegen nyelvet) ULTRAszánalom...

warass
Mi lesz az Infinite Undiscovery-nál?<#hehe>

Istencsászár
sisaxisból kispórolták a rezgõ motort... amugy tényleg hihetetlen könnyû és emiatt nekem nem is állt kézre, szeretem érezni hogy van benne anyag...

bardocz
Annyira jó játék az?
SD456
Az SW demóban az Y-al lehet lightningolni <#vigyor2>

PS3 ID: SDani456

warass
"A Microsoft megerõsítette, hogy az ázsiai országban a megnövekedett igények miatt kifogytak az Xbox 360-készletek. Nem derül ki, hogy pontosan mekkora forgalom után ürült ki a raktár, de a közlemény szerint az átmeneti hiány mindegyik modellt érinti. A vállalat azzal próbálja meg lenyugtatni a kedélyeket, hogy biztosította a lakosságot arról, több gép is Japán felé tart, de az elsõ nagyobb szállítmányra szeptemberig kell várni.

A kifogyás oka egyébként nyilvánvaló: mint arról már beszámoltunk, az Xbox 360-ra megjelent Tales of Vesperia óriási siker lett Japánban, aminek következtében a konzolok történetében elõször sikeresebb volt az ázsiai országban a Microsoft játékgépe, mint a Sony-é.
"<#vigyor5>

forrás:index

avengir
Mintha RROD kapott volna egy elsõ szériás flashelt boxod olyan hévvel nyilatkozol... ha nem flashelt lett volna akkor boldog lennél az újjal és 3 ajándék játékkal, mert sokáig tartott a javítás...

tarti19
nem így hívjuk ezt:)
Mellesleg a 360 padja 2-szer nehezebb egy akssival mint a sisaxis:( brrrrr

:O.Akkor sorry.Pedig jó lenne és nem azért,hogy ne támogassam a studiókat,de én se vagyok milliomos.Azért lássuk be,hogy egy premier játék ára olyan 4-5k,ha reálisan néznénk.Nekem még a kintrõl behozott is sok:(

Istencsászár
Az a nagy helyzet, hogy eljutott és tud faragni az árain.

avengir
??

Istencsászár
Warezhuszárokat nemszeressük<#fejvakaras>

tarti19
Jól van majd ha az ms 2 év után esetleg eljut oda, hogy megbízható konzolt adjon ki a kezei közül akkor még dícsdéretet is kaphatnának...

arty
... ez megint hogy jön ide <#guluszem1> ...

Forza.

Na ki vagyoook?:D.Gondoltam átnézek mi van erre.Lehet,sõt tuti h veszek majd egy Boxot,ha nem lesz Ps3-ra warez.

Istencsászár
Én is mondhatok szóval ez fals téma:)

Amugy EUban élünk e e e? :)

Istencsászár
EUban élünk e?

tarti19
Játék... 5 olyan játékot mondok amit az ms nem tudott eddig überelni ...
hagyjuk már ezt...

tarti19
AZ EU-s verza...

tarti19
Nem élek ott:) DE k..ra élvezem az MS által nyújtott hibákat:) Ilyen gyengeségeket örömteli kihasználni:)

Istencsászár
Valóban de ez 499 euró lesz.

avengir
Te is amerikában élsz, ahol 100$ már kapsz premium boxot? <#wow1>

tarti19
Haver az 500$ az kemény 80K...

avengir
Majd ha lesz PSre játék, akkor veszünk olyat is <#hawaii>

Istencsászár
Milyen?:) ezvan... a Sony sem szeretszolgálat, ahelyett hogy csökkentené a gépe árát piacra dob egy 120 ezres masinát LOL... mert kõ a pénz.

avengir
Hm.... látom igazat adsz nekem, hogy te is csak ferdíted a valóságot...

tarti19
Ez van haver , ilyen hurka ez az ms :) de azt már meg sem merem emílteni milyen a PSN mert el se hiszik...

tarti19
Óccsó volt:P

ThugEdge
ja ha demo dologra gondolsz,akkor sincs igazad,mivel ha nem szeretnél egy hetet várni azt mondják a barátaid:FIZESSSS!!!!
so?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

trick daddy
hát az tuti hogy keményebb a legvéresebb horror film-töl is
de azé igy valósághübb mint ha nemlenne.

ThugEdge
te tudod egyáltalán mirõl beszéltünk de/du-n?
azon mit lehet ferdíteni,hogy fizetsz olyanért,amiért alapból nem kéne,vagy legyen ráírva a dobozra,hogy helló seggfej mi adunk neked textúrákat meg miegymás és fizess az ms-nek,ha használni is akarod,amúgy meg ki vagy vmi microfos belsõ ember?
ember ne beszélj már a saját pénztárcád ellen vagy tudod mit le is szarom,felõlem éhen is hallhatsz,mikor már csak egy rohadt dzsoj lesz a kezedben meg a szar tv-d elõtted és játszol a multis szaroddal, mert semmi nem számít csak,hogy a világon néhány szaros megamultinak a profiton felül is profitja legyen és amig lesznek ilyenek mint te sokan,addig majd szarnak ingyenessé tenni
..jó ezt kicsit kisarkítottam,de a véleményem kb ez

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tarti19
Ez a ninjáááááá Gájden 2 valami nagyon vakhangya ötlete lehetett, mert vér és vér s ha ez nem elég még egy kis vér:)