XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Haver mennyit játszottál a GT5P-vel?

arty
"PGR... GT5P féldemo szintjét se közelíti meg. "

grafikán kivül egy nagy 0 a gt5p :) igyazi DEMO, egy játék korai, kezdeti fázisban :) köszi, ilyet ingyen hamar elfelejtenék, nade 8-10 ezerért megértem, h magyarázkni kell miért is jo... ha nem GT lenne a cime, csak kiröhögted volna a boltban :)

Forza.

tarti19
Nos akkor ma Ninja GÁjden 2 :) Tegnapi 20 perc során már lekövetkeztettem egy s mást, de a fejlesztõk lehet bevertéka fejüket vagy nem tudom:)
Ilyen hülye játékot már rég látam:D:D:D

Denes888
Hát hogy nem niormál sebsséggel tolják, hanem sokkal gyorsabban fut a játék. Gyorsan futnak az emberek gyorsabb a labda. MIndtha elõre tekerve néznéd a meccset.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Istencsászár
Igen Euphoria van alatta.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Neogan
Így van, és ha jól emlékszem ez ugyanaz az Euphoria engine ami a GTA IV animációit is irányítja.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

rambuu
De nekem nem a Force Unleasheddel van dilemmám, hanem a Too Humannal!

theone91
Egy pont oda..

Rambuu! Youtube-on keress SW:FU techdemót!

PoisonChihuahua
"megakadt a mellette lévõ dobozban, és csak ugy lógot a levegõben"
Szerintem az nem bug, hanem direkt van benne, ugyanis most ez egy új dolog, hogy az ellenfelek "intelligensek" és megkapaszkodnak a tereptárgyakban vagy akár egymásban is, hogy elkerüljék az eséseket.
Blekk Síp
Fáradj elõre, én csak utánad. :D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

theone91
Tépj egy sorszámot haver... :D

Blekk Síp
Ehh.. :D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Force Unleashed demohoz nem tudtok torrentet?

theone91
A Force Unleashed demóhoz tudna valaki linket adni?

Kicsit meglátogattam a topikot és tetszik<#integet2>

theone91
109 új üzi... Termeltek rendesen!

rambuu
Na végig nyomattam, a Force Unleashed demot...
Pff ez valami eszméleltlen jó lessz, bár pár bugot észre vettem, volt hogy fel akartam repíteni egy csákót, és megakadt a mellette lévõ dobozban, és csak ugy lógot a levegõben <#buck>
Na de mind1, akkor is érdekes, meg a star wars játékok jók is voltak mindig, a jedi outcast, meg mittom én még mik voltak az ilyesmi star warsok.

A Too Human demot meg végig vittem mindegyik castal, amit csak ki lehetett választani, és még mindég nem tudom eldönteni, me jó jó csak sose szerettem az ilyeneket, mondjukrá ugyan így voltam a Ninja Gaidennel is, az is érdekes meg pofás, de végül mégse kellett.

eddig 55en közöltétek a korotokat.....

és az átlag 24,472 ....

legfiatalabb:14
legidõsebb:44

péntekig még változhat....
több forum bevonásával készült!!!!

továbbra is várom korotokat pmben!
Nem jár érte semmi plussz.
Óóó de sügér vagyok<#banplz>

ú gyerekek....most kezdtem el tolni a cod4et....hát tényleg van egy hangulata....mondjuk azért volt unalmas rész...,de az orosz küldetés amikor mesterlövész pusival megyünk az valami nagyon állat....2rész jött be eddig az elsõküldetés meg ez....,de ez olyan szinten,hogy na......remélem innentõl kezdve végig ilyen lesz...kb most hol tartok?....most fejeztem be ezt az orosz,ukrán pályát...most megyek vsza a jelenbe.
Istencsászár
Ugyértve hogy pár percesek csak a félidõk:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trick daddy
http://www.gametrailers.com/player/38858.html
Ez lol !!! jobb lett volna az MC4-et látni inkább

De jó,pont ma lesz 23:15kor Eu2-n!!!Szeretem nézni,ahogy mások játszanak<#buck>Tökre kikapcsol!!

<#worship>Nézem is a mûsorújságot STB-n.

trick daddy
hát sztem hetente v-miko ilyentájt adják csak nemtoom melyik nap ,már 2x láttam

Hogy érted,hogy felgyorsítva??
Ja igen,meg CS-ztek is:)Lesz még valamikor ilyen?

trick daddy
azt én is láttam ja azokat nyomták + a CS-t.

Denes888
fifa is van. Külön erre a versenyre felgyosítva.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Pontosan.Ha a GoW lett volna elõbb,akkor most õ lenne a GOW:).Múltkor láttam Eurosport2-n videojáték versenyt USA-ból.X360-on toltál a DOA4-et,PGR 3-at(?),Asszem Fifa is volt,már nem emlékszem.Kár,hogy nem az elejétõl láttam.

tarti19
Igazából ami megjelent 360-ra vagy x-re annak 70%-t már valamilyen formában láthattunk a SOny elõzõ masináin:P

trick daddy
ezt gondolom azért javitottad mert a god of war réggebi ,és nem azért mert ps párti vagy.<#circling>

GOW-God Of War
GoW-Gears of War
Azt hiszem így a helyes és nem azért,mert ps párti vagyok<#smile>

tarti19
Ez még igaz is volna csak, hogy legalább 5 évvel doa elõtt volt már Tekken:P

Istencsászár
Nekem jó a DOA:) azt se tudták még.

tarti19
Basszus haver a Tekken sorozatokat mai napig nem tudták überelni:) pedig nem ma kezdték

trick daddy
ez jo GOW=Gears Of War,God Of War <#nevetes2>
Am :a god of war jó játék.

tarti19
Mondjuk a Halo széria kapta a legnagyobb hype-t az xbox létezése óta...

Istencsászár
Halo3 semmivel sem rosszabb mint pl egy Kz2 lesz... meglássuk minden esetre a Kz2nek kell felnõnie a konzolon elérhetõ legjobb fpshez mint irányításban mint online kidolgozásban... akinek nem tetszik a Halo világ annak nem tetszik, de a többi dolgot nemlehet megcáfolni hiszen ezek tények, csak játszani kell vele.

tarti19
ha pedig ps3-ra megérkezik a GOW akkor írgalmazzon mindenkinek az ég:)
PGR4-t sajnos nem tudtam megkedvelni, pedig igyekeztem

Istencsászár
Az ellenségek is változatosak, nagyon sok van benne, a fejlesztõknek volt fantáziája.

Téged is jól megtaláltalak:DNa mindegy;)

trick daddy
minnesota vikings<#eljen><#crazya>

Istencsászár
A PGR árkéd játék, semmi köze a GT avagy Forza csatához.

Istencsászár
Nekem tetszett, látványos ötletes volt:) amugy nem nehéz, csak jól kell idõzíteni és felépíteni a támadás sorozatot, 6.ra sikerült kinyírni:)

bardocz
A videó alapján nagyon unalmasnak tûnt,de így leírva már nem az.Ott ugyebár egy fajta ellenségbõl van sok,aztán annyi.
tarti19
Ebbõl a Fable kiemelkedik a GOW egy utánzat de legalább jó utón halad... ACE COmbat szintén utánzat ami jó utón halad, PGR... GT5P féldemo szintjét se közelíti meg.
Halo 3... hagyjuk
Mass Effect nagyon KOTOR utánzat, de nem rossz, mondjuk nyelvtudás kötelezõ mellé.
JRPG igen ez valami, csak sajnos nema aa mi kis hazánkba, ettõl eltekintve húzóágazata a gépezetnek

MGS4-hez is kell nyelvtudás, de itt a nem a végigjátszásához szükséges hanem a külön történet egyvelegének megértéséhez.
Meg bárki bármit mond amit az anyanyelvemen hallok vissza az máris pluszt ad legyen bármilyen is a játék... LÁSd HArry Potter avgy CRackdown

Istencsászár
A jrpgk jórésze ilyen, pl az Eternal Sonata kicsit ríl tájam de körökre osztott, olyan hybrid féle, de most fog kijönni 2 hét mulva az Infinite Undiscovery ami pl ríl tájm harcos lesz

avengir
Colts! <#bohoc>

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
És a DVD 1 végérõl a ganalytúró férgeket kihagyhatták volna.

https://hotshu.wordpress.com/

Bocsáss meg,kedves amcsifoci drukker,de ez erõs túlzás:)Hajrá New England:)(3 éve)