XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grafikán kivül egy nagy 0 a gt5p :) igyazi DEMO, egy játék korai, kezdeti fázisban :) köszi, ilyet ingyen hamar elfelejtenék, nade 8-10 ezerért megértem, h magyarázkni kell miért is jo... ha nem GT lenne a cime, csak kiröhögted volna a boltban :)
Forza.
Ilyen hülye játékot már rég látam:D:D:D
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Szerintem az nem bug, hanem direkt van benne, ugyanis most ez egy új dolog, hogy az ellenfelek "intelligensek" és megkapaszkodnak a tereptárgyakban vagy akár egymásban is, hogy elkerüljék az eséseket.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Pff ez valami eszméleltlen jó lessz, bár pár bugot észre vettem, volt hogy fel akartam repíteni egy csákót, és megakadt a mellette lévõ dobozban, és csak ugy lógot a levegõben <#buck>#buck>
Na de mind1, akkor is érdekes, meg a star wars játékok jók is voltak mindig, a jedi outcast, meg mittom én még mik voltak az ilyesmi star warsok.
A Too Human demot meg végig vittem mindegyik castal, amit csak ki lehetett választani, és még mindég nem tudom eldönteni, me jó jó csak sose szerettem az ilyeneket, mondjukrá ugyan így voltam a Ninja Gaidennel is, az is érdekes meg pofás, de végül mégse kellett.
és az átlag 24,472 ....
legfiatalabb:14
legidõsebb:44
péntekig még változhat....
több forum bevonásával készült!!!!
továbbra is várom korotokat pmben!
Nem jár érte semmi plussz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez lol !!! jobb lett volna az MC4-et látni inkább
Ja igen,meg CS-ztek is:)Lesz még valamikor ilyen?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
GoW-Gears of War
Azt hiszem így a helyes és nem azért,mert ps párti vagyok<#smile>#smile>
PGR4-t sajnos nem tudtam megkedvelni, pedig igyekeztem
Halo 3... hagyjuk
Mass Effect nagyon KOTOR utánzat, de nem rossz, mondjuk nyelvtudás kötelezõ mellé.
JRPG igen ez valami, csak sajnos nema aa mi kis hazánkba, ettõl eltekintve húzóágazata a gépezetnek
MGS4-hez is kell nyelvtudás, de itt a nem a végigjátszásához szükséges hanem a külön történet egyvelegének megértéséhez.
Meg bárki bármit mond amit az anyanyelvemen hallok vissza az máris pluszt ad legyen bármilyen is a játék... LÁSd HArry Potter avgy CRackdown
https://hotshu.wordpress.com/