XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://hotshu.wordpress.com/
Bár azé még végig futtatom egy párszor a Demot, más classokkal is és majd utánna eldöntöm.
LÁMA
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
lószart😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Köszi!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rastaman: néztem, csodaszép de nekem repetitivnek tünt 😞 plusz nem szeretem az 'RPG' elemeket egy játékban 😊
Forza.
De emerrõl ha tud valaki valamit, arrol az 1 napos goldról akkor azt megköszönném!
A Forcet megvárom torrenten!
Ezért kérdeztem,hogy olyasvalakinek akinek van 120gb-os winyója,válaszoljon.
A többi maszlagon már túl vagyok....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Forza.
Eddig egy 20gb-s winyóm volt,nem volt ilyen problémám,viszont most lecseréltem egy 120-asra,és nem mennek a régi Xbox játékok.
Elõre is kösz!