XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Azt már trélerbõl nem láttam,de ha még a történet is jó hozzá,akkor fasza játék lesz/már az.
arty
de ezzel velem is kibaszol 😄

8 ezerért inkább veszek 1-2 játékot ...

Forza.

Istencsászár
De én multizni akarok, szóval befizetem 1 évre az aprópénzt, és játszok😞 az ms meg bekaphatja.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
ha senki nem fizetne a lájvért, már 360on is régen ingyenes lenne (ld. pécés lájv esete...)

Forza.

Blekk Síp
Nincs vkinek rá meghívója? Ad? <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

avengir
Te meg ferdítsd tovább a valóságot áligazságokkal vagy menekülj vissza a mesebirodalmadba.

https://hotshu.wordpress.com/

rambuu
Hát ja, meg hogy bírsz ténleg ilyen RPG szinten, pakolni magadra, mindig újabbnál-újabb armorokat, fegyvereket stb.

bardocz
ÉN csak a trailerét láttam,de jónak tûnik ez az agyatlan hentelés hangsebességgel😄
arty
nincs még jasper

Forza.

rambuu
Na kipróbáltam a Too Human-t, a Force Unleashednek most jön a Demoja, de haljátok annyira nem rossz ez a Too Human, bár nem igazán szeretem az ilyeneket, de ennek a Demoja valamilyen szinten megfogott.
Bár azé még végig futtatom egy párszor a Demot, más classokkal is és majd utánna eldöntöm.

ThugEdge
köszönöm a tartalmas hozzászólásodat,te meg gyarapítsad még jobban a multi profitját
LÁMA

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

avengir
Hülye vagy már megint.

https://hotshu.wordpress.com/

Soldiers
box 60GB-s az Falconos vagy Jasperes?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ThugEdge
na errõl beszéltem lentebb,elõrébb drága barátaim, free demoért pénzt?
lószart😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rambuu
Jaja mostmár szedem én is!

PoisonChihuahua
Ez az 1 napos Gold engem is érdekel.
rastaman
ja kicsit szokni kell. bár én videók alapján rosszabbra számítottam

bardocz
Nekem adtak 48 órás bónuszt játékhoz.
xbox sky-on fen van a star wars demo
Akkor lehet az lesz,Én is arra gyanakszom!
Köszi!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Soldiers
Hali most a box 60GB-s az Falconos vagy Jasperes??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DöflingR
Engem is érdekel, bár most másik profilon tolom a live-ot😄

Istencsászár
Ki lett tolva párszor, nemrossz cucc, bár az irányításon lehetett volna mit finomítani ( az analógos kardozás olyan semmilyen, nem érzem át hogy kardot forgatok😞 ) 8-9ért veveõ leszek rá.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FZoleee
engem is érdekelne majd az 1 napos live 😊
arty
ez ilyen hekkelt winyo vagy gyári, bontatlan MS cucc? 😊 mert hekkelt winyo esetén 'ismert' hiba ...

rastaman: néztem, csodaszép de nekem repetitivnek tünt 😞 plusz nem szeretem az 'RPG' elemeket egy játékban 😊

Forza.

rambuu
Hát csak az a gond hogy már kipörgettem a 3 hónapot...
De emerrõl ha tud valaki valamit, arrol az 1 napos goldról akkor azt megköszönném!

Istencsászár
3szor tudsz 1 hónapos goldot csinálni, ha még nemhasználtad el akkor itt az idõ, vagy vannak ilyen 1 napos goldok, valaki talán tudja a linket ha még mûködik...

rambuu
Én pont most töltöm le, mivel a Force Unleashedot nem birom, me az Goldos, emez meg már Silveres.
A Forcet megvárom torrenten!

rengetegen -.- csak nem innen a forumrol :p (magyarok)

tarti19
Szóval letöltöd a polcról😛

rastaman
próbálta már valaki rajtam kívül a too human demot?

Már megvolt....semmi!
Ezért kérdeztem,hogy olyasvalakinek akinek van 120gb-os winyója,válaszoljon.
A többi maszlagon már túl vagyok....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

arty
rakd fel ujra az xbox1 kompatibilitási updatet!

Forza.

arty
fenéket - a gravitácio mindenkire vonatkozik, ahogyan a kontroller is mindenkit lelassit és kicsit jobban kiegyenliti az esélyeket 😊

Forza.

SD456
Hi all!

A SW Force Unleashed-et biztos megveszem. Nagyon tetszett a demó!

PS3 ID: SDani456

Srácok,ha valakinek van itt 120gb-os winyóval szerelt X360-ja,árulja már el nekem:mennek rajta az xbox1-es játékok?
Eddig egy 20gb-s winyóm volt,nem volt ilyen problémám,viszont most lecseréltem egy 120-asra,és nem mennek a régi Xbox játékok.
Elõre is kösz!

butyokanime
Be GOLD member, enjoy demos <#email>

PSP & DS RULEZ!

theone91
Dettó 😄

rambuu
Ha valaki megtalálja, valamelyik torrent oldalon, írjon Privit PLZ!
Thx

rambuu
1 hét

Istencsászár
Silverrel csak pár nap mulva tudod leszedni...

theone91
Jepp.

bardocz
Tehát ha csak rákötöm a gépet netre,akkor máris silver lehetek,ha regisztrálok?
theone91
Melyik "jah"? 😄

rambuu
Ez a gond, hogy már felhasználtam XD

Istencsászár
jah<#bdead>

theone91
Most ezt nem teljesen értem. Demót már csak goldal lehet szedni vatymi? Vagy a silvereseknél késöbb landolnak a "that's hot"-demók?

Istencsászár
El kell bújni😊

bardocz
Oké,majd megnézem,köszi!
Ha még nem használtad fel mind a 3 hónap gold trialt, csinálj egy új profilt, aztán töltsd le azzal. 😉