XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak simán adatlemezként? Mivel írjam ki?
PoisonChihuahua
A Content mappát kell csak simán kiírni.
bocs nem az xbox 360-tól hanem az ea sports-tól <#hehe><#hehe><#hehe>
Lesz 2 új sportos játék az xbox 360-tól, nem folytatás teljesen új sport.
Szerintetek melyik 2 sport lesz????
Ha letöltöttem a Star Wars TFU demóját hogyan tudom a gépre felrakni vag kiírni, mert csak a Content könyvtár jött le amibe betûkbõl és számokból álló fájlnevû fájl jött le és nem tudok vele mit kezdeni.
tarti19
eddig vajaztam az ellent, de valami mókát be kell vetnem ellene😛
na megyek hátha sikerül😊

trick daddy
annál inkább a kard a jobb én is ugy gyöztem le 8.-jára XD,de ha téged enyire megfog elárulok 1 titkot ez a boss 3x lesz a game-ben<#eplus2>

tarti19
2. boss Áhhhhhhhh MAjdnem megöltem boxot egy rúgással😊
REndben van, hoyg erõs egy boss, de hogy ennyire sebaj túljárok az eszén😊
én is a bottal megyek, nekem ez jön eba legjobban😄

trick daddy
<#nevetes2> sohanapján

theone91
Nyereményét valamikor postázzuk... 😄

trick daddy
dezsö bátya a szomszédbu <#idiota>.
gondolom a GOW ?!

trick daddy
hát a pes 5 naon bejött és most az euro 2008 is kiri 😊 várom a fifa 09-et😊

theone91
Ha kitaláljátok, akkor már fél siker. 😄

Istencsászár
A japók ehhez nem értenek... a pes demóját 1 meccs után az örök uninstalláltak mezejére küldtem, messze elvan maradva a fifátó minden téren.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trick daddy
nemrossz a fifa 08 de a pes-is király.

trick daddy
ja a bottal a leggkeményebb (tipp: vizalatti csatákhoz az a legmegfelelöbb,hiába a keményebb fegyverek ,ott az a legjobb).

GP2100
Hát sajnos sok hülye van... Mondjuk nekem nem volt meglepõ, hogy képes volt 82000-et elkérni érte, mert pl. régen a PS2-jét is elég "jó" áron rásózta vmi szerencsétlenre, aminek a nem túl jól mûködõ olvasófejét elõzõleg pálinkával tisztítgatta <#duma><#falbav>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

theone91
Bazze... Vett volna újonnan Elite-et...

Csak sajnálni tudom a "vásárlót" a tájékozotlansága miatt.

GP2100
Egy haverom pár napja adta el !!!82000!!! Ft-ért a nem HDMI-s premiumját (pár karcos wrz lemezzel,aminek egy része nem is mûködött régóta,mert olyan szar a lemezek nagyrésze...)amit már õ is használtan vett + már több hónapja szarakodott benne a drive...<#wow1> Kíváncsi vagyok arra a hülyére aki ennyiért megvette(na persze a gép a neten volt hirdetve teljesen hibátlanként, de 82000Ft akkor is sok ha tényleg hibátlan) Szóval ha 25000-ért b@sznák utánam a boxot akkor valszeg megvenném, mert ez nem sok érte(persze csak ha mûködik <#idiota>)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Istencsászár
Én a bottal megyek, felpörgetem azt mindenki megõrül😊, de a ninja kard se rossz, 1-2 bossnál azt használtam, de aprításra a bot a legjobb nekem ( igaz késõbb lesznek durvábbak is😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

theone91
Konzolstúdióból már elszálltak a 20 GB-os Premiumok. Már csak 60-as van 62 ezer. Az Arcade-nak meg egy ezressel lement az ára (43990,-).

Így már hülye az akinek ne érné meg újonnan! <#idiota>

Istencsászár
Egy gond van a magyar szinkronnal meg a többivel, hogy egyikük sem ér fel a Spanyol kommentárok szintjére, valami hihetelen beleéléssel darálják a meccseket, ordibálnak ujjonganak stb... 1szer átraktam azóta csak azt használom😊 ( kicsit furcsa volt elõször a spanyol menü, de megszokható😊 )

( Euróba nincs magyar kommentár!!, csak a FIFÁba )

Istencsászár
FIFA 2008 kiváló játék a nextgen focis belépõszintre, az EURO 2008 szebb, finomítottabb, még jobb, játékmenetben és körítésben is ( pl ebbe van esõ a fifába még nemvolt ), de a FIFA 2009 lesz a nextgen focis játék, a FIFA és az Euro minden jó tulajdonáságval + mégszebb, még reálisabb még aprólékosabb😊

Ha a klub csapatokkal szeretnéd játszani akkor FIFA, ha Európai orzságokkal akkor Euro, de mind a kettõ kiemelkedõen a legjobb focis téma, olyan 5 ezerért bármelyikhez hozzá lehet jutni, szóval nemsok, lassan 1-2 hónap mulva meg jön a Fifa 09😊

arty
ha csak kocagamer, a fifa08 a szinkron miatt garantáltan nagyobb fun lesz neki 😊

Forza.

avengir
Vegyél k***szott sok hp regent a boss harchoz.

https://hotshu.wordpress.com/

tarti19
Ninzsáááááááááááááá
Valaki mesélje el nekem mir eéredmes gyúrni? Chapter 2 jön de mondom kicsit lepihenek elõtte😛 bár még nem haltam meg, de ilyen hülye vérbeli ninjával nem is találkoztam még. SEmmi köze a ninjához, de mókás😊
KOmbók viszont nagyon jók. Tippet trükköt elfogadok báerkitõl😊 Milyen fegyóval pörköjem az ellent? Esetleg ellenfelenként érdemes váltnai afegyót?

trogerzsiger
igazándiból nem nekem lesz, csak nõvérem pasija totál rákkantatnt azt megakarja venni :-)

arty
fifa08, ha csak szorakozni kell 😊 sztem a magyar szinkron iszonyat hangulat, ha többet toljátok egy gépen, nagyon jó "buli"

ha meg komolyabb, vérfifás vagy, akkor talán uefa - allitolag finomodott a játékmenet, a foci rész maga 😊 majd istencsászár megirja, neki mindkettõ volt, én csak a 08al játszogattam (ill picit többet a 07el még xbox1-en, szintén magyarul)

Forza.

trogerzsiger
ja bocs a stílusért<#vigyor3> csak sietek.

nem flashelt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

trogerzsiger
Gyorsválaszt! Fifa08 v. uefa 08??

mahis a gép?...overcool vagy hasonló van benne?
arty
PGR-ekkel játszottam, nem keveset, imádom a 2. rész óta.

GT5 eszméletlen jól nézett ki, de láttam videokat a teljesen statikus, vérhülye AI-rol, a szánalmas ütközésfizikáról, a falonvégigautózó csodarealitásról 😊 Ezek azok a pontok, ahol egy játék elvesziti a varázsát számomra, ugyanis utálok egy unalmas versenypályán hibátlanul, egyedül körözni. Mert a GT5 erre alkalmas a jelen állapotában. Plusz kapsz pár kocsit és pályát, ami hosszabb távon kevés, valljuk be.

Forza.

trogerzsiger
én 40-ért premiumot😄 igaz hogy nem hdmis. De jó😄

trick daddy
inkább akor aszt a 30E-t
Pfff.. te megveszed már 35-30 e -ért ,én meg 59E-ért vettem arcade pack-ot
igaz azt boltban vettem.

természetesen elõször elhoznám kipróbálni 😄 vagy van egy 30 - 33 ért... azzal hónapja egyfolytába jáccik a csávó és semmi baja

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

25ért box...?...csak saját feleõségre....az vagy volt már 3ledes...vagy nem is igazán jó...kontakt hibás....még nálunk is csak alkatrésznek kapsz ennyiért....sztem semmikép ne vedd meg...
theone91
Jah. Ha valaki talál linket, a Force Uneashed demóhoz, az dobjon egy privit! Köszönöm! ^^

Blekk Síp
SZEMÉLYES VÉLEMÉNY:

Ha én 25-ért vehetnék boxot, tuti hogy flasheltetném és szétjátszanám magam, rossz esetben is csak kibírja 1-2 hónapig.
Igaz mivel ilyen már-már "gyanúsan" olcsó, az is benne van a dologban, hogy 1 hétig sem bírja.
Minden esetre ha én ennyiért megvehetném, és kibírná vagy 2 hónapig amíg szétjátszom magam rajta és megadná magát én akkor is azt mondanám, hogy megérte.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Istencsászár
senki nem megy sehova, beszélgetni lehet bármirõl😊 amig nincs benne személyeskedés

theone91
Hát ha "nálunk" lehet szerezni akkor Szlovákiában miért ne lehetne? Van valami szlovák vatera, tesz-vesz, stb.?

tarti19
elõbb játszál vele... aztán írjál róla kritikát

nagyon gondolkodom rajta,lehget inkább megkénevenni egy ps2est.... chip van benne,netrõl töltök játékokat,viszont a box sokkal jobb,meg a ps3 is . viszont hosszutávon törés nélküli box az nem nagyon jou.... nem tudom mit tegyek..ha valakinek van valami ötlete és nem akarjaide bele irni,vagy tzippje,azirjon privátot lécci,nem akarom bannoltatni magam,sem másokat.

arty
ha megbizol a haverodban, akkor hajrá, ennyiért "túl olcsó" 😊

flashrõl, wearezról itt ne, törölnek/bannolnak érte!

Forza.

trogerzsiger
ja... hát figyelj keress konzolboltokat, hátha lehet ott használtan venni játékokat.

hát Szlováákiávan használtan ? :S nem tudom.....

trogerzsiger
nem éri meg a flash. Használtan is tudsz játékot venni, és egy jó játékkal elvagy sokáig. Nekem az a box 25-ért bûzlik :S

Istencsászár
GT5 témára majd akkor érdemes visszatérni amikor kijön a full... félkész pecsselgetésre szoruló játékkal konzolon nemkívánok játszani arra ott van a pécém ( pl rfactor ), vagy bármelyik szim... GT5nek ott van a halom fejlesztõje rakás pénze és ideje, tessék összetákolni egy jó autüs játékot, töréssel, sérülésekkel, jó fizikával.

Sziasztok,bocs ha nem szabd iet kérdeznem,de gondolkodom,hogy playstation 2 õt vegyek,vagy van itt egy havernak 25000 ért egy xbox 360.... persze nincs flashelve... na most.. annyi pénzem nincs,hogy mindig vegyek bele sok sok játékot. szerintetek érdemes flashelni ??? neten nem akarok jáccani Liveon ,sem iesmi..csak itthon. és ha fleshalni akarom mennyit kell rá költeni ?

arty
10 másodpercet 😊

de láttam videokat az auto viselkedésérõl, ütközésekrõl ...

Forza.