XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Too Human? Jó lesz az szerinted? Azt szerezzem be?
Rádbízom melyik a legjobb...
Halo3?
Gow?
K&L?
Too Human?
Istencsászár
Ugyértve hogy kifejezetten arra lett kitalálva, egymásra kell támaszkodni, csak ugy lehet továbbjutni sokszor, jópofa dara hent... az más hogy nem AA gém, de kiváló szórakozás volt, nameg nem zombiírtós...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Az Armynál nincs jobb? Az egy akkora középszerû kaka, hogy már fáj. Ha co-op akkor GOW.
Istencsászár
Army of Two teljesen co opra épített játék, annál jobb nincs... de lehet ketten játszani pl Gears of War, Kane & Lynch, Rainbox Six, Ghost Recon 2, Halo 3,

Újak közül pl Too Human
Hamarosan megjelenõk közül pedig, Fable2, Gears of War 2, Resident Evil 5

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
LOLLLl<#taps><#taps><#taps>

Üdv mindenen fórumozónak!

Szeretnék egy kis segítséget, ajánlást kérni! Most vettem egy kart az xbox360-amhoz és olyan játékot keresek amit 2en lehet nyomni. Olyan is jó amit egymás ellen de jobb lenne amit együtt lehet vinni...mint pl az Army Of Two...Jah és a Bionic Commando rearmed...az is olyan mint az army?
Elõre is köszi a segítséget!
arty
párezerért börtönbe menni ... normális vagy? (warez+haszonszerzés)

Forza.

trogerzsiger
sehol.

rambuu
Hol lehetne eladni ugy játékokat, hogy én postán küldeném, õ meg fizetné nekem bankszámlára, persze nem ez a gondom, hanem az hogy, ezek írott játékok.

theone91
A Table Tennis-re igényt tartanék...

... Ha lenne most lóvém. :S :D

arty
FFB sincs??? MS ... édesistenem ... tehát tarts külön kormányt boxhoz. logikus :(

Forza.

deep
Überloál...
guardian hero
Xbox 360-on igen, de sajnos a pécés driver nem tudja (ahogy a force feedbacket sem), emiatt pécén kb. hasznnálhatatlan.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Minstrel
a Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel tud olyat, hogy a gáz meg fékpedál külön tengelyen van? szóval lehet pl. gázadás közben fékezni?

http://topgearhungary.blogspot.com/

dicehater
Megválnék a következõ játékakaimtól - átvétel elsõsorban Sülysápon, Bp is megoldható elõzetes egyeztetés után, csere is érdekel
3500ft: Club, Kameo /classic/, Stranglehold, Crackdown, Table Tennis, Prey, X-men, Shadowrun, NBA 2k7, Tomb Raider Legend
4500ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
5000ft: NFS Pro Street
5500ft: Scene It (kb 3 órát használt)
6500ft: Frontlines (fóliás)
2000ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack

2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit
30-3625769

van, de másodjára már annyira azért nincs :)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

arty
demo alapján azért simán van benne agymunka is :)

Forza.

tegnap párommal este Zuma-t játszottunk, illetve én Braid-et. Ez a Braid valami fenomenális, szerintem simán klasszikus válik belõle.

Hihetetlen jó arcade játékok vannak egy-kettõ szart leszámítva (pl. Rocky & Blunkiville, komolyan mint valami ingyenes flash progi egy weblapon). Brain game is állat, de ahogy nézem nem a tudásra gyúr rá a progi hanem a reakcióidõre.

Alwares
Addig még vehetsz nagyobb vinyót ;)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

akk még 3 hónap:S
theone91
November környékén... Ennél pontosabb infót még nem tudni.

Nemtudja valaki hogy az xbox360 update pontosan mikorra várható?? azt tudom hogy õsszel de kicsit pontosabb adatot kaphatok?
theone91
Kinn voltam a WCG-n... Bazz mennyi Box volt kiállítva... :O Sokkal több mint tavaly...

A Burnout Paradise, "stand" élvezetes volt. Bepréseled magad egy roncs kaszniba és kormánnyal, projektorral és egy remek hangrendszer mellet tolod... :D

Pár Boxon Force Unleashed demót is lehetett tolni... <#idiota>

butyokanime
A prince-t pont valamelyik nap vettem meg, és nem csalódtam benne.Én is kipróbáltam a trial-t és nagyon tetszett úgy voltam vele mint te.A CC-t akartam megvenni de nemjött már ki 2100-pontból úgy hogy jólenegy amit venni akarok.De ezt már kibeszélték az elõttem szólók.A lényeg hogy ez a Prince of Persia Arcade game az egyik legjobbak között van,bátran ajánlom.

PSP & DS RULEZ!

ThugEdge
ha érdekel vkit van egy remek oldal megjelenési dátumokkal és egy csomó hasznos infóval,elsõ ránézésre nagyon up2date
aszem kb 1 hete lõtték fel az oldalt
sztem most ez a legrészletesebb ilyen jellegû oldal
katt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

arty
CC+Braid 2400 (2100 felett csak 4200 pontos kártya van...)

mi a sz@rt csináljak a maradék 1800al? 2x800 után is marad még, 1200+800 esetén nem elég...

MS = anyád, elég elkeseritõ. abszolut a fogyasztó, zsibbadtagyu amcsikra játszanak, akik leszarják az ilyen 'aproságokat' és csak perkálnak :(

Forza.

Istencsászár
Nekem a Castle Crasher és a Braid kell... az meg sehogysem jön ki 2100 pontra<#levele>

avengir
Castle Crasher: 1200 Worms: 800 +worms map: 100 = 2100 <#bee1>

https://hotshu.wordpress.com/

#48831-re valaki? Holnap felhívom õket. Az lesz a legjobb.
DöflingR
<#idiota>

arty
és persze nem is 2000 pont, nehogy teljesen le tudd vásárolni értékelhetõ cuccra :(

Forza.

Istencsászár
Tök jó hogy a legkisebb pontkártya 2100 pont, még véletlenül sem annyi hogy 2 árkéd gém kijöhessen belõle...

AntiHero
Én írtam egy kisseb tesztet is a Castle Crashers-rõl: Itt elolvasható

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PoisonChihuahua
Kipróbáltam a Castle Crashers-t és valami fantasztikus! Castle Crashers, Braid, Aces of the Galaxy, Prince of Persia, mind olyan játékok amiket meg akarok venni, már-már jobban bejönnek ezek a Live Arcade-os minijátékok mint pl. egy teljes játék....<#idiota><#zavart2>
csodaleny gamertaggal megtalálható és friend listbe vehetõ vagyok, igaz multi egyenlpre csak GTA4-el megy :)

rambuu
Azon van, hogy hogyan készítették a játékot, meg ART-ok meg ilyesmik.
Asszem

Örm
Hello!
Valaki megtudná mondani azt, hogy a COD 2 Game Of The Year Edition miért 2 lemezes? Mi van a 2. lemezen?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok!

Volt szó itt nemrég garilevélrõl. Hogy néz ez ki? 3 hete van meg a box, de még csak most ocsúdok fel belõle, magával rántott, beszívott és nem hagy mással foglalkozni. Szóval megnéztem és csak egy kis nyugtám van ( konzolokszervize). Fel kéne hívni õket? A gép nem buherált.
rastaman
lécci hanyagoljuk már a témát mert nem érdekel ez a warez téma. havi pár ezer forintot bárki félre tud(na) rakni a játékra... csak a hajlandóság nincs meg sajnos mindenkinél <#rolleyes>

avengir
A titok az, hogy kicserélik a Liteon olvasót, mivel abba már nem RROM-ot tesznek, mint a régikbe, hanem csak ROMot.

mindenkinek köszi!
butyokanime
Lego Indiana Jones is ilyen, az sem osztott egy pályán lehet ketten menni!Nagyon jó game :) Ajánlom

PSP & DS RULEZ!

arty
Crash of the Titans (ráadásul ez nem osztottképernyõs, hanem egyetlen nagyképen mentek ketten)

Simpsons (ez osztottképernyõs)

Forza.

LeWyTy
Írd ki te is az aláírásodba: (Xbox Live Gamertag : IlliaJosh)
Estefele én is kiírom<#nyes><#vigyor3><#crazya><#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

theone91
Lego Star Wars I-II ... :D

guardian hero
Gears of War

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joshua
Na regisztráltam goldra,úgyhogy aki akar nyugodtan felvehet live-ra. ID: IlliaJosh

avengir
Army of Two

halo 3ban lehet nyomni a single részt coopban ketten egy géprõl?...

meg még soroljatok már olya gémeket amiket lehet ketten nyomni és végigtolni egy gémet egy gépen.
arty
1280x720-ra tedd a dashboardot, nincs más választásod ezexerint...

Forza.