XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl egy doom3 demo után sem lettek volna milliós eladások (vagy mégis?) a full játékból szvsz
Forza.
pl:
egy gow2-nek biztos nem kell majd ahhoz demo,hogy kapásból 1 hónap alatt több milla elcsússzon belõle
de mondjuk egy kissebb költségvetésû nem ismert játék esetében ugye akár még kockázatos is lehet kirakni egy demot,mert még a végén pont amiatt esnek el néhány 10e vásárlótól...szal ilyen is lehet ám😊
persze nem biztos
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Forza.
Pl Too Human
platinum : 12500.- Ft.
über: 13900.- Ft.
Baszki mire fel??? hülye aki ott vásárol... jó hely, sokszor vettem ott, de már nemfogok, mert drágák.
És akkor most emlékezzünk meg azokról a lükékrõl akik az 567ban veszik meg 14.399,- forintért és még van képük kirakni az ár mellé hogy AKCIÓS!!
Az osanba, teszkóbameg a hülye vagyokban gondolom 16-7 ezer, mert a barmokkal mindent meglehet tenni...
és akkor a körkép végére érve nézzünk egy game.co.uk árat...
10205 forint avagy 35 Font... postával is OLCSÓBB mint itthon bármelyik üzletben...
hányok<#bdead>#bdead><#wilting>#wilting>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Braidrõl anno láttam videokat és totál nem keltette fel az érdeklõdésemet, mig a trial óta biztos jövõbeli vásárló lettem 😊 (ms pont vagy megveszem pécére ha megy a laptopon, nagyon szimpatikus a készitõje is - remélem jól megszedi magát belõle, elég sokat kockáztatott, mondhatni mindent erre tett fel)
Forza.
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
és a tápolással mi van?csak magamat😊 kell vagy a társakat is? vagy ott még nem tartasz😊
ui: miért nem tudja ez a fosadék m$ kötelezni a kiadókat, hogy tegyenek fel demokat, persze a végfelhasználót ott szopatja ahol tudja..kicsit off volt vagy mégse(?)
a külsõ ventilátorról mondana pár szót valaki?! Kösz
kombókat meg kell tanulni
kérdés: nem lehet gáz abból (ban), hogy 5-én van a megjelenés én meg tolom a játékot?
WTCC RACE MACAU egy kör velem😊
/ hangulatos pálya, PGR4ben is bennevan! /
Tegnap megnéztem a Castle Crashert, minöségi cucc, sok minden van benne, jópofa, 1200 pontot nem ér, meg vhogy nem jáccanék vele, nem is az, h ezek a arcade gémek nagy része gyerekes, csak úgy vhogy mégis...
egyel gyarapodott a többlemezes játékok száma
Le Manson a prototypusok, Audi, Peugeot pillangót használtak, de hát azok az autók inkább formula fele hajaznak már😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://topgearhungary.blogspot.com/
Neked már nincs sima x-ed? 😄
on
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem voltam nagyon kibekulve az iranyitassal..
Gabaaa: ide tettem ki pár Bionic Commando képet (coop és dm is)
Crash of the titans és The Simpsons is megy coopban.
Forza.
"2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit"
(Ha már itt tartunk, a nagy dömberes résznél mit kell csinálni? Ahol sírt kell ásnia, meg ott a felesége, lánya?)
Too HUman-el nem játszottam.
GoW tényleg kötelezõ.
Halo 3-ra azt mondják, hogy akinek bejön annak nagyon, akinek meg nem, annak nagyon nem.
Halo 3 - FPS
GoW - TPS
K&L - TPS
GoW és H3 már olcsón beszerezhetõ és kihagyhatatlan címek, Too Human demot nézd meg mennyire jön be a sítlus és a K&L-bõl is nézz demot.