XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
2004 szept 19 - DEMO
2004 augusztus 3 - megjelenés

Forza.

de volt doom3 demo

arty
kisebb kiadások esetén valoban kétélû fegyver a demo. ha látja a kiado, h jo a játék, sztem alap h legyen demo, azzal vesziteni nem lehet! rossz játék + kis kiado esetén én sem tenném ki, ill. rossz játék + nagy hype mellett sem 😊

pl egy doom3 demo után sem lettek volna milliós eladások (vagy mégis?) a full játékból szvsz

Forza.

ThugEdge
ja vagy eszembe jutott még mi lehet ugye a hátsó gondolat
pl:
egy gow2-nek biztos nem kell majd ahhoz demo,hogy kapásból 1 hónap alatt több milla elcsússzon belõle
de mondjuk egy kissebb költségvetésû nem ismert játék esetében ugye akár még kockázatos is lehet kirakni egy demot,mert még a végén pont amiatt esnek el néhány 10e vásárlótól...szal ilyen is lehet ám😊
persze nem biztos

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

arty
arra céloztam, h ez sztem a fejlesztõ érdeke is lenne, hiszen a videok sem mindenhatóak 😊

Forza.

Istencsászár
Drága... már platinumshop ftw😊

Pl Too Human

platinum : 12500.- Ft.
über: 13900.- Ft.

Baszki mire fel??? hülye aki ott vásárol... jó hely, sokszor vettem ott, de már nemfogok, mert drágák.

És akkor most emlékezzünk meg azokról a lükékrõl akik az 567ban veszik meg 14.399,- forintért és még van képük kirakni az ár mellé hogy AKCIÓS!!

Az osanba, teszkóbameg a hülye vagyokban gondolom 16-7 ezer, mert a barmokkal mindent meglehet tenni...

és akkor a körkép végére érve nézzünk egy game.co.uk árat...

10205 forint avagy 35 Font... postával is OLCSÓBB mint itthon bármelyik üzletben...

hányok<#bdead><#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Árkédokból kivétel nélkül vannak szerencsére, nekem autómata letöltésen van, bekapcsolom a gépet leszippantja a napi termést és megnézem mit alkottak😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ÜBERKONZOL FTW !!! 😛

arty
demo kell

Braidrõl anno láttam videokat és totál nem keltette fel az érdeklõdésemet, mig a trial óta biztos jövõbeli vásárló lettem 😊 (ms pont vagy megveszem pécére ha megy a laptopon, nagyon szimpatikus a készitõje is - remélem jól megszedi magát belõle, elég sokat kockáztatott, mondhatni mindent erre tett fel)

Forza.

Istencsászár
Igen, minden demót akarok, de ha nincs hát nincs, maradnak a videók, tesztek, másoktól a visszajelzések stb... nem tragédia, olyan játékot még nem vettem ami nem tetszett volna a végigjátszás után😊 tudatos vásárló vagyok, azt veszem amirõl tudom hogy nekem jólesz, ami meg nem gyõzött meg az infók alapján elkerülöm örökre.

ThugEdge
így van ezekkel mind tisztában vagyok,de sztem biztos te is voltál már úgy játékkal,hogy az igazi próba a saját próba lett volna😊

überkonzol

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Istencsászár
Majd az okosok megmondják melyik patagrafus vonakozik erre, de azt hogy lesz e demo az a fejlesztõkön múlik, illetve azon hogy mennyi idejük van arra hogy demokkal szórakozzanak a kiadás elõtt... vannak olyan esetek ahol a demo csak a megjelenés után után jön hetekkel... amugy egy jrpgbõl ritkán van demo, de hát ott vannak a HD videók, abból meglehet tudni szinte mindent, pl ebbõl is van videó bemutató.

ThugEdge
amúgy honnan szerváltad be? még ki se jött nem?

ThugEdge
tehát káosz úgy értendõ, hogy nem látni ki-kit csapkod már?😊
és a tápolással mi van?csak magamat😊 kell vagy a társakat is? vagy ott még nem tartasz😊

ui: miért nem tudja ez a fosadék m$ kötelezni a kiadókat, hogy tegyenek fel demokat, persze a végfelhasználót ott szopatja ahol tudja..kicsit off volt vagy mégse(?)

DanielT
Semmi bajod nem lehet belõle.
deep
Elég 1 szó is:
TILOS
Hali!
a külsõ ventilátorról mondana pár szót valaki?! Kösz
bardocz
Nem hiszem,pl GW-nél mindenki a megjelenés elõtt egy héttel regelte az accountjához a kiegészítést.És senkinek sem volt belõle baja.
FZoleee
hát gázos...
2 battle-t nyomtam eddig, de tényleg káosz, aztán lehet belejövök
kombókat meg kell tanulni

kérdés: nem lehet gáz abból (ban), hogy 5-én van a megjelenés én meg tolom a játékot?

ThugEdge
jaja írjál már róla,mert azt olvastam,hogy a battle egy rohadt nagy káosz, meg érdekelne,hogy a party membereket kell tápolni? me ha igen akkor részemrõl felejtõs is-az má nekem szöszmötölõs😊

Istencsászár
Kicsit gyakorolgattam ma a Racéval, ez a köröm elég jól sikerült s kis mentettem videóba... x360as Race Pro ilyesmi lesz, csak sokkal szebb.

WTCC RACE MACAU egy kör velem😊

/ hangulatos pálya, PGR4ben is bennevan! /

Soha nem kötöttek le ezek a trialok, öszintén szólva nagy részüket nem is ismertem -

Tegnap megnéztem a Castle Crashert, minöségi cucc, sok minden van benne, jópofa, 1200 pontot nem ér, meg vhogy nem jáccanék vele, nem is az, h ezek a arcade gémek nagy része gyerekes, csak úgy vhogy mégis...

Istencsászár
Majd irj róla kérlek, hogy mik az elsõ benyomások.

most értem haza az infinite undiscovery-vel
egyel gyarapodott a többlemezes játékok száma

bardocz
Amikor vezethettem a kocsinkat én nagyon élveztem a h váltót😊 A dilemma,hogy akkor ez most 3 vagy 5?😄 De egyszer sem váltottam el,meg tolatásnál fullasztottam csak le,mert emelkedõn kellett😄 Amúgy meg visítósváltó rulez^^ Gyors váltások,kuplung nélkül.Az a lényeg nekem,hogy ne automata legyen😄
Istencsászár
Lehet, csak mondtam két példát... ferrarikban is gondolom pillangó volt, nade mindegy lassan már mindenki arra fog áttérni mert gyorsabb és kényelmesebb a pilótának is és örvendetes hogy utcai kocsiknál is egyre szélesebb körben elérhetõ, aztán mire saját autóm lesz nekem mindenkép olyan kell, de autómata az 100%😊 H váltónak leáldozott😊

bardocz
Pedig úgy emlékeztem,hogy a Saleenban már pillangó volt<#fejvakaras> Legalábbis nem láttam,hogy hol vált,és nem emelte el a kormányról a kezét.Amúgy a világ legszarabb váltóját a rönyónak sikerült megalkotniuk,amikor egy escapesbe rakott f1-es motorhoz,vagy valami nagyon hasonlóhoz gombos váltót raktak.Persze a kormányt urulógus kézzel sem tudod rendesen fogni,amikor váltasz.
Istencsászár
Champ Carba már az utolsó évben vagy utolsó két évben pillangó váltó volt, amugy igaz amit írtál. A túrakocsik többéségben azt használják ma is WTCC, DTM + a széria kupák is, GT versenyek ( persze autó válogatja... ) de még igencsak jelen van.

Le Manson a prototypusok, Audi, Peugeot pillangót használtak, de hát azok az autók inkább formula fele hajaznak már😊

bardocz
Jó,most bele lehet kötni,de érted mirõl beszélek.Elõre hátra tologatós botváltóról,meg kormány mögötti fülekrõl.Most pont nem a mûködés a lényeg.H váltó is van,amiben nem kell kuplungolni.
guardian hero
Indyben már paddle shifter az elõírás, CC meg már nincs mert újra egybeolvadtak. Annyit azért megjegyeznék, hogy a pillangóváltó is szekvenciális...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

rooney8
Nincs rá keret...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bardocz
Nagyon szûkösek.Szekvenciális váltó:túraautók,ha WRC-ben elromlik a pillangó azt használják.Túraautót meg gondolom nem kell ecsetelni mennyi van.Formula BMW-k is szekvenciálisat használnak,és indy meg CC is ha jól emlékszem.(nem tudom már melyik,de az egyik biztosan azt használt) H-váltót már tudtommal csak V8 supercarsban használnak,vagyis én errõl tudok,persze elõfordulnak rallyban,túraautók között,nameg régi F1-es gépek.Utóbbi csak modok miatt érdekes.Pillangó váltót meg nagyrészt formula autók használnak,de használják rallyban is,illetve Le Manson mintha egyik Saleen belsõ kamerás felvételén is azt láttam volna.
guardian hero
Lehet hogy szûkösek az ismereteim, de hirtelen nem tudnék mondani egy versenyszériát sem, ahol a valóságban szekvenciális botváltót használnak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Minstrel
akkor maradok a kontrollernél meg a MOMO-nál 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Öööö,pl az olyan szimulátorbuzik,akik úgy állítanak be sok dolgot,mint a valódi kocsikban is van?Ha tehetném a régebbi F1 modokhoz H-váltót használnék,de sajna amíg az nincs,addig marad a szekvenciális.F1 meg pillangó.De árkád szarokhoz persze fékpedál sem kell.
guardian hero
Miért, használja azt valaki?

guardian hero
Kell hozzá wireless adapter, ami még plusz kiadás, és mondom, nem alterantíva pécés kormányként.

bardocz
MOMO-t el ne add egy ilyen bóvliért.Az a szekvenciális váltó sokat számít.
Minstrel
pedig azt gondoltam, hogy eladom a MOMO-t és veszek egy ilyet. pc-vel amúgy, hogyan lehet összekötni? van rajta usb csatlakozó is vagy kell pc-hez wireless adapter?

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
már nincs 😊 neked van már 360? ha nincs VEGYÉL 😄

Forza.

Szégyen,nem szégyen...SAJÁT részre én is lewarezolom a játékokat,de amit te irtál...ne legyél már idióta!!!
rooney8
off

Neked már nincs sima x-ed? 😄

on

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Snomag
Kane and Lynchet en is pont annal a resznel hagytam abba 😄
Nem voltam nagyon kibekulve az iranyitassal..

arty
coopban sztem is nagyon jó az army 😊

Gabaaa: ide tettem ki pár Bionic Commando képet (coop és dm is)

Crash of the titans és The Simpsons is megy coopban.

Forza.

Ki kell lõni a sofõrt.
Mindenképpen érdemes kiemelni, hogyha esetleg valaki nem olvasta el😄😄

"2db wireless joy 6k/db - tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit"

Kane and Lynch szerintem eléggé nehézre sikeredett, nekem el is vette a kedvemet, pedig tetszett.
(Ha már itt tartunk, a nagy dömberes résznél mit kell csinálni? Ahol sírt kell ásnia, meg ott a felesége, lánya?)
Too HUman-el nem játszottam.
GoW tényleg kötelezõ.
Halo 3-ra azt mondják, hogy akinek bejön annak nagyon, akinek meg nem, annak nagyon nem.

Istencsászár
Too Human - scifi hekkendszless RPG
Halo 3 - FPS
GoW - TPS
K&L - TPS

GoW és H3 már olcsón beszerezhetõ és kihagyhatatlan címek, Too Human demot nézd meg mennyire jön be a sítlus és a K&L-bõl is nézz demot.