XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na skacok tenap énis megnéztem ezt a Fifa09 demót -

Annak ellenére, h nem szeretem a focit és nem is fogom megvenni, attól függetlenül igencsak JÓ lett ez a új Fifa...

Öcsém ma jön haza koleszból, meglepem vele :D -

Ronaldinhoval mekkora raj már lövöldözni az elején - bár ez a 08-ba is benne volt már...

LT-vel a kamera ráközelít és úgy cselezni, nagyon komoly és közbe meg GECIJÓ zene megy...

Nemtom mivolt az elözõ részbe (ekbe), de ez a 10vs10 multi is komoly lehet...

examinee
Ha veszel egy vagy két gémet most és azt majd cserélgeted 2-3 ezret buksz esetleg rajtuk havonta. Sztem az teljesen megéri minthogy itt a fleshre költessz meg esteleg utána meghibásodik és no garancia meg egyebek...
Minusz 1 buli havonta és megvan az új gémed ára ha becseréled. Ha meg sokat költessz egy bulin akkor teljesen új gémet tudsz vanni abból a pénzbõl:)

avengir
és mind1ik annyit ér mint halottnak a beöntés, különösen a ventillátor pörgetés...

https://hotshu.wordpress.com/

LordAndrew
Ha HDMI nélküli gépet akarsz flashelni, akkor a hûtését is érdemes módosíttatnod, mert (ahogy Arty is írta) magas a meghibásodási aránya az ilyen gépeknek. A hûtésmod a 3000 forintos ventillátor-felpörgetéstõl (irtó hangos lesz tõle a gép) a 30000 forintos vízhûtésig terjed. Ez utóbbi csendesebb, biztosabb módja a gép életben tartásának.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

arty
HDMI nélküli konzol a régi szériás, tehát a nagy meghibásodási arányu gép.

Iszonyat sok játékot megkapsz 3-5 ezerért, csekkold a jatekaim.hu -t !
mivel csak most lesz konzolod, simán kezdheted a régebbi cimekkel, mire azokkal végzel, a mostani frissek kerülnek majd 3-5 ezerbe.

Najo, befejeztem az álszenteskedést :)

Forza.

Bizony!Nagyon prof lett az új rész(csakis konzolon)!

★ 汤姆 李

avengir
Havi 1 játéknál többre nem nagyon lesz idõd, különösen ha liveozol.

https://hotshu.wordpress.com/

skyman14
"Nem tudod mirõl maradsz le."
Kifejtenéd bõvebben?

"Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"!"
Szivesen megvenném a játékokat eredetiben,ha ne lennének oylan iszonyúan drágák és annyi pénzt nem tudok rájuk szánni(azért lenne kivétel:GTA4)

Szégyeld magad! :) Szerintem elsõ körben vegyél pár eredeti játékot és hajtsad a gépet egy ideig, hogy ha vmi gáz van, azt garanciálisan javítsák. Addig a liveot is kipróbálhatod, mondjuk majd a Fable 2-vel.

A HDMi konyhanyelven azt tudja, hogy egy kábelen megy a kép és az 5.1-es hang. Ha van ilyen csatlakozó a TV-den, akkor csak ide kell bedugni, a TV meg elvileg össze van kötve az erõsítõvel, ha van olyan rendszered.
A HDMi szerintem ne legyen szempont, de semmiképp sem hátrány, ha van.

Szerintem jó választás, jó az a vinyó :) De ha bannolnak a LIVE-ról, akkor szinte tökmindegy, hogy van-e. 3 ropit azért megér.

PoisonChihuahua
"nem nagyon izgat a live"
- Nem tudod mirõl maradsz le.

"mindenképpen flashelt gépet szeretnék"
- Szégyeld magad!!!! A flash teljesen fölösleges és többet árt mint "használ"! <#ejnye1>

" Nem igazán értem mi is lenne a HDMi"
- A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerû csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. Mellesleg "HDMI, wiki" kulcsszóra Google-on az elsõ találat.....itt

"neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni"
- Majd megoldod magad, egyébként is itt az SG-n: Warez = BAN !!!<#felkialtas> szal ha megfogadsz egy jótanácsot akkor ilyeneket nem kérdezel.
examinee
Helyes!!!!!
Atom jó lett sztem is... Ez a jó a konzolba ide a Fifát mindig fejlett módba kapjuk és mindig meg vagyunk elégedve:)
Ez baromi jó lett ebbe az évbe!

skyman14
Üdv!

Én a golemkonzolbol tervezem a xbox360 beszerzését, ha valakinek van szeméyles tapasztalata errõl a boltról kérem ossza meg velem.
Nekem a fõszempont a singleplayer game, szóval nem nagyon izgat a live. Ezért mindenképpen flashelt gépet szeretnék magaménak tudni. Nem igazán értem mi is lenne a HDMi valójában(ha valaki megtenné lécci magyarázza el nekem). Egy Microsoft Xbox360 Premium Packot néztem ki magamnak mivel az Arcade 60k-ba kerül és 3k-t nekem azért mégis csak megér az a 20gb-s winyó. Szerintetek jó választás? Ezen kívül azt szeretném megkérdezni hogy így neten ekresztül backupos játékokat olcsón honnan tudnék beszerezni?

rambuu
Na lejátszottam egy pár meccset! (FIFA09 Demo)
PFF hát valami elképzelhetetlenül jó, szuper a mozgás, az összecsapások, a cselek (Eddig sose tudtam rendessen, a bicikli csel, a Zidan csel meg ezeket), a kapura lövés is tutibb, me a kapusok hogy bokszolnak, nem csak megfogják a labdát szögletnél pl.
Meg hát nem tudom, mi van még, de nagyon bejön lassan jobban szeretem a Fifa-t mint a PES-t.

bexinho
Végre végre Fifa :D:D Nálam is rég elvan döntve a 09 :) ....xboxra csakis ;)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

rambuu
Na ezt nem igazán értem, mire érted...

examinee
Be lehet állítani, de nincs kommentátor:(

Johnny23
állitólag FIFA09 demojában már be lehet állítani magyar nyelvet, a kommentátor is magyar?

(különben kik lesznek a kommentátorok??)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

deep
Hogy a hamarosan megjelenõ Force Unleashed "stílusában" mondjam:

00:28-nál:)
eszméletlen X-en énis megveszem!
azis benne van amikor játék közbe rosszul passzolod a labdátés mutogatt...nameg amikor les van vagy nincs a védõk mutogatnak hogy " les volt" nagyon jo game!! grafika is kiváló mindenkit felismerek!
rambuu
Jolcan na túl sokat Counterozok mostanság, és ott meg laggolni szokott!

examinee
Hát igen, szebb a grafika. A mez koszolódás szerintem az EURO-ba már benne volt, esõben tuti. Dinamukis idõjárásrõl ugy hallottam hogy az még nem lesz benne csak jövõre.

Johnny23
hülye<#idiota>

viszont amiket én irtam,azokat ténleg igérték

Minstrel
és látszik amikor a játékosok kidobják a fikát? <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Johnny23
+ténleg, idõjárás változik ? koszolódnak a mezek ?

Johnny23
grafika jobb lett?

examinee
Azaz swappel!:)

deep
Nem laggol (egyébként is, helyesen: lag-ol). A lag hálózati játék során történõ adatcsomag vesztés. Amirõl itt szó van az szaggatás. No offense, csak szúrja a szemem:)
rambuu
Tuti jól hangzik, szedem már én is!
BÁr tegnap PC-re levedtem, de laggol mint az állat :D.
Igaz ratyi már a gépem a mostani játékokhoz.

Ha valakit érdekel 8300 Ftért megvállok a GTA4mtõl.
Tökéletes állapotban, karcmentes. Posta játszik.

examinee
Nos.
Van benne bíró és partjelzõ akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha elõnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.

Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élõbe - kár hogy nem lehet könyökölni:). Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethûen, kiszámithatatlanul szinte.

Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.

Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.

Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.

Kapus sokkal élethûbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lõni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem elõrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.

Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testû az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.

Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.

Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.

Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítõvel és realisztikával. GRAT! Megveszem!

examinee
Igyekszem, minnyá lent van!

Johnny23
...a fene én most pont melózom csak este érek haza.

..kommenteket várunk <#wave>

examinee
Uhh tényleg! Köszi már szedem is! -pedig a hajnali meló után akartam egy kicsit pihenni de így nem lehet:)

Johnny23
LIVE-on a DEMO !

examinee
Jaja ma jön ki! De mikor kelnek ezek ott? Mi idõnk szerint kb délután 4-kor kezdenek?:D

dicehater
Eladnám egyben a következõ csomagot, sajnos mától nincs posta, csak az játszik aki leutazik érte a nagyszerü Sülysáp citybe, péntektõl járok arra. - esetleg pc-s konfigra csere amit termeszétesen elõtte próbának vetünk alá (kb X2, 4gb ram magasságában kell konfig)

The: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Tomb Raider Legend, The Outfit,
NFS Pro Street + Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,)
Call Of Duty 4 (csak a lemez)
Halo 2 + Halo 2 Map pack
1db wireless joy - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait
1db wireless bontatlan joy
Pc-re: Company of Heroes speckó dísz papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Edition (alap + Viking Invasion)

40k
[email protected] / 0630-3625769

LordAndrew
Bezony. Ott a pont. Ha a játékoknak van online többjátékos módjuk, ezért fizetnem is kell, akkor legyen már meg a lehetõség, hogy magyar címet regisztrálok és hivatalosan is Magyarországról játszom.

Hivatalosan ugyanis nincs lehetõség Magyarországról multizni. Okoskodni kell, címet hamisítani egy online felhasználói szerzõdésben stb. Aki jogkövetõ módon akar online játszani, az megszívta. MS kapja be.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

deep
Tény. De a verbatimnál minden megoldás jobb, azért ne említsük egy lapon az eredetit a verbával:)
s73
Eredeti játékot, a hivatalos helyeken(Media, Tesco, 576, stb.). A maszek boltok eladási, külföldi rendelések, használt játék adás-vétel ugyanúgy nem jelentkezik magyarországi eladásként a konzolgyártóknál, mint a Verbatim.

Johnny23
ugy tudom,hogy ma jön ki a demo

...én már naon várom<#vigyor0>

deep
Mi a probléma? Az hogy vannak olyanok is, akik nem szeretnék ha arconhugyoznák az országot a konzolgyártók? Az hogy szeretnénk magyar Live-ot, honosított játékokat, jobb támogatást? Mert ezt csak úgy lehet elérni, ha eredeti játékokat vásárolnak a népek. Ez a probléma?
Pffff,ezért szeretem ezt a topicot....
rambuu
FIFA09-es Demoról xbox360-ra tudtok valamit hogy mikor jön?
Me PC-re tegnap jött ki a Demo, és állítolag jön most minden platformra.

theone91
Najó. Kié az alreg?

DöflingR
Akkor mit csináltál szegény öregekkel ha nem fürdetted õket?<#idiota><#banplz>

trogerzsiger
:D :D nem -.-

DöflingR
Már megint mentél az öregek otthonába öregeket fürdetni?<#idiota>

trogerzsiger
nem hasznosab dologgal töltöttem napomat :D

DöflingR
Jöttél ma velünk játszani? Nem. Pacal jött? jött. Te mért nem jöttél? Me buzi vaty?:D

arty
az elvel van a gond ... ingyen lenne, kussolnék, de FIZETNEK érte. azért, amit NEM KAPNAK MEG.

Forza.