XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MS meg nem küld kábelt és lemezt puszira... ahoz venned kell 40 ezerért egy 120as winyot és arra átteheted a 20 gigásod kompett tartalmát, mindehez ürlappal kell könyörögni MS felé, bizonyitani h mid van stb stb stb
de persze ez sem az, amirõl itt szó volt, azaz 1-1 mentés másolásárol
Forza.
Vegyél egy fakockát, ha ez sem megy.
Múltkor hívtak már fel, hogy miért nem megy a kontroller...<#wilting>#wilting>
Fél perc :)
Pedig abba vannak a legnehezebb acsik, megmerem kockáztatni !!!
1.mem karira kilehet másolni - aztán át ahova akarja
2. legtutibb megoldás, ms-tõl kérni ilyen lemezt, meg kábelt és...
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor utoljára kérdem meg tõletek Fable 2 mikor jelenik már meg:D Nagyon várom
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
de sztem irtam én ezt már a multkor is ...
Cooper: ugyérted, kösz a segitséget, veszem itthon 44ért? netán az árcsökkentés után itthon MÉGOLCSÓBBAN?
Forza.
Mellesleg nekem is kéne ilyen simerõs aki 10 kilót és egy nagy dobozt áthoz az USA-ból, hogy spóroljak ÖTEZER forintot... és persze elveszítsem a garanciát.
Azokat ugyanis torrent-forrásból oldanám meg.
És igen, mûködik. Amerikai játékokkal.
Ott ugyanis 200 dolcsi csak!!!
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hallgass a szívedre! A néni egyébként nem hazudik, ha nem bántod a gyerekeket, kapsz jutalmat. Ádámban kb ott leszel, mintha megölted volna õket. Nem jársz rosszabbul tehát, ha életben hagyod.
Apucit én úgy öltem, hogy a géppityuba betáraztam a megfelelõ töltényt, távolról rányomtam egy jó adag tüzet (többször is) és miközben felém rohant egyfolytában lõttem...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit