XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha hdmi-zni akarsz, akkor a müanyag burkolatot lepattintva bármilyen 'sima' kábel is befér a hdmi mellé és annak analog kimenetét kötheted a 2.1 hangszoroidra (átalakitoval)
Forza.
A
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezeket találtam <#idiota>#idiota>
Ezt csak avatarban láttam
Ez meg a PSP-s (Jessica Chobot):
ON 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
persze, a képet és a hangot átviszi ...
Forza.
vagy nem. ezesetben a szar tévét vettél.
Forza.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt hittem ez a teszt a box és router közötti kompatibilitási teszt.
Mikor leszz akkor live pontosan? Csak azért mert játékom nincs még a géphez csak demo-kra számitok 😄 És be vagyok sózva 😄.
THX és bocsi a hülyeségemért.
LIVE leállás van, MINDENKINEK az MTU-nál áll meg.
😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megvettem az xbox 360 premium 60gb verziót. Minden nagyon szép és jó. De nem birok a netre csatlakozni mert elakad a network test a MTU testnél. A routerben beállítottam az MTU-t 1394-re ahogy a box kéri de igy sem megy. Most mi van ekkor????<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Opció2: Eredetivel játszol és olcsón veszel+cserélgetsz (pl. jatekaim.hu), így tudsz majd online játszani (nem bannolnak), havi 5-8 ezerbõl pedig egész hónapban játszol.
Az új gépek is el tudnak romlani, de kevesebb a probléma velük állítólag. Viszont az újabb gépek egy részében már új meghajtó van és a lite-on meghajtót nem lehet flashelni.
Vegyek új gépet,és használjam 1 évig eredetivel?
Az új gépeknek már megfelelõ a hûtésük?(napi 3-4 óra játékkal)
-Elvész a garancia / bannolhatnak az online szolgáltatásról
-Régebbi gépek hûtése nem tökéletes (érdemes lehet hûtésmódosítást is kérni, ami alsó hangon 3000 Ft, felsõ hangon (vízhûtés) 25 körül van)
Szeretném a segítségetek kérni néhány dologban.A fiamnak szeretnék /Õ 10 éves/ vásárolni xboxot.Eddig ps1-el nyomta de szeretnénk váltani egy komolyabbra.Abban segítsetek nekem,hogy milyet érdemes venni,hol érdemes venni,és esetleg mit kell tenni,hogy ne csak eredeti játékot tudjon vele játszani.Bármilyen segítséget megköszönnék ami segít a vásárlásban.
viszont mindegyik k**** hangos
--
megnéztem a Pure demot, eszméletlen szép, a fizika sem rossz, de a játékmenet és a téma teljesen elvette a kedvemet, h másodszor is nekimenjek: quadon trükközni, neee 😞(((( bárcsak a baja kapta volna ezt a gfx motort ... ott a játékmenet tetszik, de helyenként olyan ronda, mint egy 2003-as pécés budget játék. plusz illuziorombolo, h a levegõben is forgathato a kocsi (!)
kihagyott ziccer mindkettõ - namajd az uj NFS 😄
Forza.
de lassan lehet h lesz box, nem tudom mikorra, feizetésem is megjött, csak most kell épitkezésre
Mostanra "nõttem" ki a warezbol magam !Azaz most alakultak úgy
az anyagi dolgaim hogy a fiamnak tudok segíteni eredeti játékok be szerzésében !Persze nem úgy azért hogy bemegyek egy "hüje azé nem vagyok"bótba ,leveszem és kifizetem!Hanem megy a cserélgetés használtba keresés !
De én nem ítélem el azt aki warezol,én is ezt tettem hoszú évekig PC re és PS is !Õszintén szólva ,néha a lelki ismeretem meg is szólalt hogy mekkora ge.. vagyok hogy a fejlesztõknek még öt forint sem adok .De ha egyszer nem tellik rá akkor muszáj !Persze ilyenkor az ember leszed minden szart és tólja vele 2 napig !Aztán néz valami másik után.Mert
ingyen van !Volt ami 2 óra múlva már ment a levesbe !Meg kell tanulni mindenkinek szelektálnia ,de ez úgy is kialakul az érdeklõdési köréböl.
De szerintem ha egy sváb is 4 db eredeti gamét tudna csak venni a minimál béréböl akkor valyon warezolna??Ez nem szemlélet váltás kérdése hanem anyagi !!Persze akkor jogos , minek akar játszani ??Mert magyarok vagyunk , nem ??!!! és megoldjuk vagy így ,vagy letöltöm !! 😊
bocsi ha hosszú lettem !