XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Jah bocsika, most olvastam vissza, hogy ma live leállás van d<~-^>b

A

arty
1.) ma nem megy a LIVE
2.) frissités majd csak novemberben

Forza.

arty
vga kábeleken van analog sztereo kimenet is

ha hdmi-zni akarsz, akkor a müanyag burkolatot lepattintva bármilyen 'sima' kábel is befér a hdmi mellé és annak analog kimenetét kötheted a 2.1 hangszoroidra (átalakitoval)

Forza.

zola2000
Sziasztok, van egy olyan gondom. Úgy tudom mától elérhetõ az a firmware, amivel a 16/10es monitoron torz 16/9 720p helyett rendesen lehet nyomni, de asszem bannolták a gépem a liveról. Ez nem lenne gond mert csak offline játszom vele, de az a frissítés mégiscsak kéne. Nincs rá mód, hogy live nélkül is tudjak frissíteni?

A

köszönöm! feltétlen elolvasom a faq-t! most néztem meg a leírást neten és azt írja a tévémhez hogy van pc hangbemenet! nem értem! 😄 feladom! 😄
PoisonChihuahua
Nyugi, biztos jó lesz, ez olyan mint a 220-as villamoscsati, egyszerûen nem lehet más. A felbontás beállításához egyébként ajánlom a Kijelzõ FAQ-t fennt a bannerban. Csak azért említem meg, nehogy egybõl felnyomd 1080-ra mert nem feltétlenül az a legjobb, szal olvasd el a FAQ-t, hasznos tanácsok vannak benne.
Evogordon
Ma vagy holnap megyek és veszek egy LG hd tv-t, de azt nem tudom, hogy rálehet e csatlakoztatni a 2.1-es hangfalaimat. Ha nem lehet, hogy kéne megoldani, hogy ne a tv gyári hangszóróit keljen halgatnom a játékok alatt.

mind1 most már nagyon zavar ez a felbontás az lcd-n, ez a sima rca! szóval holnap beruházok egy hdmi kábelre! ha rossz csak visszaveszik! abban reménykedem hogy jó hozzá a szabvány is amit írsz és nem külön fajta a boxhoz!
PoisonChihuahua
A HDMI az SZABVÁNY, nem lehet "másféle" a vége.
látod ez lehetséges! jobban megnézem magamnak és egy ilyet fogok vásárolni amilyen mondassz! hdmi/hdmi! köszönöm!
Alwares
Nos aki tud jó áron 10-15k között Wi-fi adaptert az szóljon pls mert már nagyon hiányzik a Live. No igen és vettem 1 éves goldot is.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

arty
lehet h az hdmi/dvi kábel volt, nem hdmi/hdmi

Forza.

igen én is láttam! de valahogy úgy láttam a dobozban a hdmi kábelt hogy nem egyforma volt a két vége! az egyik kisebb volt mint a másik és ahogy itt elnézem a tv-men a bemenet is ugyanakkora mint az xboxon a hdmi bemenet! de próba szerencse! legfeljebb visszaveszik!
Amit Media Markt-ban megveszek HDMI kábel tökéletes és nem drága én 2ezer-ért vettem tavasszal.Ha van a közeledben akkor szerintem ott nézz szét.
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
OFF
Ezeket találtam <#idiota>

Ezt csak avatarban láttam

Ez meg a PSP-s (Jessica Chobot):

ON 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

igen! ezesetben szar tévét vettem! :S lg-m van! a vga-hoz sajna nem tartozik semmilyen hangbemenet! csak kép! :S
arty
a medias nem jo, mert piszok drága és lehuznak vele

persze, a képet és a hangot átviszi ...

Forza.

arty
ugyan vess már egy pillantást a használati utmutatóra, ha már arra lusta vagy h benézz a tévéd hátuljához ... (hint: fogsz találni egy jack bemenetet a VGA mellett (samsungod van?) ahova átalakitoval benyomhatod a hangot is)

vagy nem. ezesetben a szar tévét vettél.

Forza.

jólvan! köszi! most megnyugtattál! mert ez a vga jó nagy kib***ás volt! a képet átadta a hangot meg nem tudom sehova bedugni! :S több fajta hdmi kábel van? vagy jó az amit megveszek simán a media-ban pl.? az is jó a 360-hoz?
Sephi
Nekem HDMI-rol megyek hang es kep is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ja és hol tudok venni aranyozott hdmi-t ami jó xbox360-hoz? de úgy nekem már ma kéne vagy holnap? tudtok mondani valami jó webshopot vagy valamit?
köszi
sziasztok! vettem egy vga kábelt de a hangot a piros meg fehér kábelt nem tudok sehova bedugni a tv-be így nincs hangom csak képem, szóval akkor így marad az aranyozott hdmi! az már átjátsza a képet is és a hangot is egyben? köszi, zsolti
Istencsászár
Holnaptól minden tökéletesen fog üzemelni. Nem tudom mikor volt ilyen hosszú leállás, minimum 1 éve?😊 telibe trafáltad ezt a napot😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
rosszkor vettél gépet 😄

Forza.

XuChi
Bocskia. Mostmár felfogtam.

Azt hittem ez a teszt a box és router közötti kompatibilitási teszt.

Mikor leszz akkor live pontosan? Csak azért mert játékom nincs még a géphez csak demo-kra számitok 😄 És be vagyok sózva 😄.

THX és bocsi a hülyeségemért.

Istencsászár
Utoljára...

LIVE leállás van, MINDENKINEK az MTU-nál áll meg.

😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

XuChi
Mint mondottam nem jut el addig 😄😄😄.

A routerem meg asus wl-500g.

Istencsászár
1 napos LIVE leállás van...

XuChi
Odáig el sem jut a masina hogy tesztelje a live részt mert ez az mtu valami csomag/másodperc cucc vagy mi a tököm.

XuChi
Nem. Hanem TVnetwork. Adsl3g+

Ma LIVE leállás van, ezért nem tudsz csatlakozni!
Sephi
UPC neted van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

XuChi
Sziasztok.

Megvettem az xbox 360 premium 60gb verziót. Minden nagyon szép és jó. De nem birok a netre csatlakozni mert elakad a network test a MTU testnél. A routerben beállítottam az MTU-t 1394-re ahogy a box kéri de igy sem megy. Most mi van ekkor????<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

aricsi
Hellosztok.Nincs meg valakinek az a kép amiben egy csaj nyalja a 360 kontrollert? Egy eredetileg psp-s képbõl csinálták photoshoppal.Egy gamestar.hu-s cikkben láttam egyszer. Google-al nem találtam,de hátha valaki ügyesebb.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

LordAndrew
Érdemes megnézni hûtéssel kapcsolatban ezt az oldalt.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Opció1: Ha backup lejátszásra alkalmassá akarod tenni, akkor azt javaslom, hogy 3 napig (cseregarancia) nézd meg egy eredetivel, hogy jól mûködik-e, aztán flash+hûtésmod.
Opció2: Eredetivel játszol és olcsón veszel+cserélgetsz (pl. jatekaim.hu), így tudsz majd online játszani (nem bannolnak), havi 5-8 ezerbõl pedig egész hónapban játszol.

Az új gépek is el tudnak romlani, de kevesebb a probléma velük állítólag. Viszont az újabb gépek egy részében már új meghajtó van és a lite-on meghajtót nem lehet flashelni.

Te mit javasolsz?
Vegyek új gépet,és használjam 1 évig eredetivel?
Az új gépeknek már megfelelõ a hûtésük?(napi 3-4 óra játékkal)
LordAndrew
-Régebbi gép kell (az új meghajtós gépeket egyelõre nem lehet alkalmassá tenni a backup lemezek lejátszására), nézz körül a neten, néhány bolt hirdet így
-Elvész a garancia / bannolhatnak az online szolgáltatásról
-Régebbi gépek hûtése nem tökéletes (érdemes lehet hûtésmódosítást is kérni, ami alsó hangon 3000 Ft, felsõ hangon (vízhûtés) 25 körül van)

Szép napot!
Szeretném a segítségetek kérni néhány dologban.A fiamnak szeretnék /Õ 10 éves/ vásárolni xboxot.Eddig ps1-el nyomta de szeretnénk váltani egy komolyabbra.Abban segítsetek nekem,hogy milyet érdemes venni,hol érdemes venni,és esetleg mit kell tenni,hogy ne csak eredeti játékot tudjon vele játszani.Bármilyen segítséget megköszönnék ami segít a vásárlásban.
arty
naja, hitachi ... samuban a tálcamozgato hal meg, benq/liteon meg szarul olvas 😊)

viszont mindegyik k**** hangos

--

megnéztem a Pure demot, eszméletlen szép, a fizika sem rossz, de a játékmenet és a téma teljesen elvette a kedvemet, h másodszor is nekimenjek: quadon trükközni, neee 😞(((( bárcsak a baja kapta volna ezt a gfx motort ... ott a játékmenet tetszik, de helyenként olyan ronda, mint egy 2003-as pécés budget játék. plusz illuziorombolo, h a levegõben is forgathato a kocsi (!)

kihagyott ziccer mindkettõ - namajd az uj NFS 😄

Forza.

LordAndrew
Én alkalmi játékos vagyok: ha van valami jó cím, akkor naponta-kétnaponta játszom 1-2 órát, ha nincs semmi, akkor van úgy, hogy egy-két hétig be sem kapcsolom. Ezzel együtt az olvasó kb egy évig (plusz 2 hónap) bírta, aztán elpusztult, szörnyû hangok közepette. Valamit cserélni kellett benne 6000 forintért. Most megint OK. Szóval kevés használat mellett sem biztos, hogy sokáig bírja... (Hitachi meghajtó egyébként)

Köszi.

DanielT
A nagy semmi. Továbbá nulla és zéró.
avengir
Hogy 60GBs premium nem létezik gyárilag.

https://hotshu.wordpress.com/

Alwares
Öööö elírás?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mi a különbség a 60Gb-os Pro és a 60Gb-os Premium között?

hát én megértelek, de tudod ilyenkor a legegyszerübb nem játszani, mert teszem azt nem is autozol ha nincs benzinre pénzed, nem pedig megtankolsz és fizetés nélkül eljössz 😊 de tudom miröl beszélsz még igy 17 évesen is, sajna nem születtem olyan helyre h mindent következmények nélkül megtehessek/megvehessek, mert annyira nem vagyunk eleresztve
de lassan lehet h lesz box, nem tudom mikorra, feizetésem is megjött, csak most kell épitkezésre

Sinyo70
Így közel a negyvenhez erröl nekem is van véleményem !
Mostanra "nõttem" ki a warezbol magam !Azaz most alakultak úgy
az anyagi dolgaim hogy a fiamnak tudok segíteni eredeti játékok be szerzésében !Persze nem úgy azért hogy bemegyek egy "hüje azé nem vagyok"bótba ,leveszem és kifizetem!Hanem megy a cserélgetés használtba keresés !
De én nem ítélem el azt aki warezol,én is ezt tettem hoszú évekig PC re és PS is !Õszintén szólva ,néha a lelki ismeretem meg is szólalt hogy mekkora ge.. vagyok hogy a fejlesztõknek még öt forint sem adok .De ha egyszer nem tellik rá akkor muszáj !Persze ilyenkor az ember leszed minden szart és tólja vele 2 napig !Aztán néz valami másik után.Mert
ingyen van !Volt ami 2 óra múlva már ment a levesbe !Meg kell tanulni mindenkinek szelektálnia ,de ez úgy is kialakul az érdeklõdési köréböl.
De szerintem ha egy sváb is 4 db eredeti gamét tudna csak venni a minimál béréböl akkor valyon warezolna??Ez nem szemlélet váltás kérdése hanem anyagi !!Persze akkor jogos , minek akar játszani ??Mert magyarok vagyunk , nem ??!!! és megoldjuk vagy így ,vagy letöltöm !! 😊
bocsi ha hosszú lettem !

theone91
Tesszkó, 3590,-