XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Star Wars Force Unleashead-ben az utolsó elõtti pályán amikor T G
Fighterek jönnek és van egy nagy hajó ott mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Fogalmam sincs mi a probléma😄 Routeren keresztül próbálsz kapcsolódni?
az a lényeg hogy nem tok felmenni netre a boxal, mer azt írja hogy IP FAILED. de beírtam mindent ahogy kell.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vedd meg(ha már ekkora láma vagy,és olvasni sem tudsz)!
Google le van tiltva???
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
pl milyen Író progi kell hozzá meg ilyesmi...
Elõre is köszi
PPPoE netem van. beállítottam a dashboardba a system fülecskénél, a net izénél, a pppoe beállításoknál a felhasználónevet, jelszavat, a kapcsolat nevét, az ip címet automatikusra állítottam. próbáltam csatlakozni, kiírta hogy ip address tesztnél hogy failed. írja hogy ha nem megy indítsam újra a boxot, újra indítottam. és még most se megy. valakinek valami ötlete van esetleg? <#nemtudom>#nemtudom>
A lényeg az, hogy ha valaki eredetizni akar, ahhoz annyira nem kell sok pénz, feltéve ha nem megjelenés napján akarja az ember tolni...
Fable 2, Dead Space, Fallout 3, Mirrors Edge, Endwar... Ezek már várnak 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Irány a jatekaim.hu és szerezz be olcsón legális címeket a gyûjteménybe.
Ha úgy vesszük, félWarezos vagyok, mert ami tetszik, azt megveszem. Megvan a GTA4, a Darkness, és megveszem a Mass Effect CE-jét is. Ami látatlanban must buy, az a Fallout CE lesz, kult rajongója vagyok a dolognak. Live-ra nekem nincs szükségem, mindig is single player fan voltam. Egy rövid CS és WoW kitérõ után nekem nem kell a multi. Nem mert szar, hanem egyszerûen nem nekem való. A demók sem érdekelnek, mert kevés, amit mutat. Eleve kb. a 10%-a érdekel a játékoknak, és csak azokra fókuszálok.
Az X-Boxot támogatom, szintén a magam módján. Ha valami jó és tetszik, az elõbb-utóbb a polcra kerül.
Lehet, hogy rohadék warezos vagyok az itteni mércével, de zsákbamacskát nem veszek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
saját kárán tanul az ember...
Amikor visszajott :
1. - 3led hiba megszunt, gyarilag valami uj hutest raktak bele
2. - Kivancsisagbol megneztem a live-t es olyan hibat irt ki livere kapcsolodaskor amit elotte senki nem latott 😉
3. - gep kezhezvetelekor felhivtam MS-t , megkoszontem a szervizt , live kerdesnel lepattintottak : Mo-n nincs live support , igy azzal ok nem kivannak foglalkozni 😉
Sors fintora, hogy adtak egy 1honapos live-t a szereles okan + elnezeskero level... 😉
azota mar a 3. x360-amat nyuzom, ez mar nincs meg hackolva, legitim gammakat veszek viszont a regi accountomat hasznalom 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy sztem nem én vagyok az elsõ aki elküldte szervizbe, ami arra utalhat, h más is járt ilyen cipõben, és hátha mond vmit errõl a dologról akár priviben akár itt. Mellesleg mire van a forum ha nem az xbox-al kapcsolatos dolgokra...?
PSP & DS RULEZ!
ahogy irtad, mamár buko hivni az UPS-t. mit tudsz tenni ma/most? semmit.
csak magadat idegeled vele, h napi sokszor nézed a csomagod állapotát ... felejtsd el 1-2 hétre a boxot, ha van vmi ugyis felhivnak
Forza.
(nem akarok errõl vitázni) 😊
PS3 ID: hdcsaba
5900Ft körül mozog abból lehet venni 6*4 márkás elemet.
én kb egy hete rendeltem náluk egy prémiumost és 2. nap délelött már hozták is !!garancia levél korrektül kitöltve, hibátlan hiánytalan.
szerintem nagyon korrektek!55600ft volt szállítással eggyütt.
Daniel T ajánlotta nekem is ! 😊<#worship>#worship>
http://images.netbag.hu/20081007/18244966550.jpg
Ez viszont vhogy jót jelent. Már tököm tudja mivan. Eljutott, de mégis mást írnak. (1. képemnél)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯