XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacal17
én tudom, eleinte warez bogzot akarrtam venni de lebeszéltem magam + az ezsgé is lebeszét 😊 jobbezigy

Örm
Hello!

A Star Wars Force Unleashead-ben az utolsó elõtti pályán amikor T G
Fighterek jönnek és van egy nagy hajó ott mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DöflingR
"há jóvanna, nem tehetek a fogyatékosságomról 😄" - Lol ez nagy<#idiota>

Fogalmam sincs mi a probléma😄 Routeren keresztül próbálsz kapcsolódni?

há jóvanna, nem tehetek a fogyatékosságomról 😄 ha túl hosszú a mondat ott mán belezavarodok 😄
az a lényeg hogy nem tok felmenni netre a boxal, mer azt írja hogy IP FAILED. de beírtam mindent ahogy kell.

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^

DöflingR
Gondolom azt is jól megfogalmaztad <#gonosz1>

nekem bezzeg nem segít senki se nem 😞

DöflingR
Hát valszeg nem nehéz ha ilyen sok warezos van😄 De nem ugyanúgy kell kiírni mint a dvd filmet az biztos<#idiota>

Istencsászár
Mondjuk én se tudom hogy ekll kiírni 360warezt😊 DVDt sem írtam soha..., de gondolom nem lehet sokkal nehezebb mint egy cd írás😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
<#wave> Szívedbõl szóltam igaz?😄

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2> Napról napra hülyébbek ezek a warez keciek..

Cápafogxy
Látom nem értitek a kérdést. Nah mindegy nem is ide való.

Nem kell kiírni!
Vedd meg(ha már ekkora láma vagy,és olvasni sem tudsz)!

Google le van tiltva???
Voltan
Rosszul fogalmaztam. A játékok 10%-a érdekel potenciálisan, és ezeknek is vagy a fele a kukába kerül kipróbálás után. Csak nagyon kevés megy át a végsõ rostán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali tud valaki linket adni hogy miképp kell x360-as játékot ki Írni?
pl milyen Író progi kell hozzá meg ilyesmi...
Elõre is köszi

DöflingR
A billentyûzetet mivel tisztítod?<#vigyor>

bexinho
nedves törlõkendõvel 😄

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Cápafogxy
OFF:
Mûanyagot úgy általában mivel lehet szépen tisztítani?

H4LP ME!!4!44négy!!
PPPoE netem van. beállítottam a dashboardba a system fülecskénél, a net izénél, a pppoe beállításoknál a felhasználónevet, jelszavat, a kapcsolat nevét, az ip címet automatikusra állítottam. próbáltam csatlakozni, kiírta hogy ip address tesztnél hogy failed. írja hogy ha nem megy indítsam újra a boxot, újra indítottam. és még most se megy. valakinek valami ötlete van esetleg? <#nemtudom>

Alwares
Ezzel valahogy én is így vagyok... Most õsszel már elõrendelésbe szerintem többet elköltöttem játékra, mint a legtöbb legitim játékos... Aztán mégse... Gari van, flash van, ha nem lenne az se baj, mert már már csak egy-két játékkal játszom. Rengeteg hulladék jön ki 360-ra is, ami még egy verbát se ér meg... Sajna... Ellenben ott vannak ezek a fantasztikus játékok, amiket nehéz letenni. Gow is megvan pedig össz-vissz kétszer ha végigtoltam.
A lényeg az, hogy ha valaki eredetizni akar, ahhoz annyira nem kell sok pénz, feltéve ha nem megjelenés napján akarja az ember tolni...
Fable 2, Dead Space, Fallout 3, Mirrors Edge, Endwar... Ezek már várnak 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Nehéz elszakadni a wareztól, van akinek nem sikerül... õ arra használja hogy megnézze a játékokat, mivel a demók, a hd videók és videó rivjúk illetve a teszek számára nem eleget, aztán hogy valójában hogy csinálja nem tudhatjuk... letölti a játékokat és végigjátsza? aztán megveszi ha tetszik? vagy végigjátsza és félredobja... bár ha csak pár cím érdekli az embert, akkor a warez miatt nem ésszerû a lájvot eldobni meg a garit...

deep
Kicsit ellentmondásos amit írsz. Ha eleve a játékok 10%a érdekel, akkor azokat miért nem lehet megvenni? Ez kéthavonta 1-2 címet jelent, ami nem nagy érvágás már magyar pénztárcával sem.
DanielT
A lényeg, hogy nem vagy teljesen tévúton és a szándék tisztelendõ. Csak ne álljon meg a dolog.

Irány a jatekaim.hu és szerezz be olcsón legális címeket a gyûjteménybe.
Voltan
Én a magam részérõl bûvölt X-et használok, offline accounttal.
Ha úgy vesszük, félWarezos vagyok, mert ami tetszik, azt megveszem. Megvan a GTA4, a Darkness, és megveszem a Mass Effect CE-jét is. Ami látatlanban must buy, az a Fallout CE lesz, kult rajongója vagyok a dolognak. Live-ra nekem nincs szükségem, mindig is single player fan voltam. Egy rövid CS és WoW kitérõ után nekem nem kell a multi. Nem mert szar, hanem egyszerûen nem nekem való. A demók sem érdekelnek, mert kevés, amit mutat. Eleve kb. a 10%-a érdekel a játékoknak, és csak azokra fókuszálok.

Az X-Boxot támogatom, szintén a magam módján. Ha valami jó és tetszik, az elõbb-utóbb a polcra kerül.
Lehet, hogy rohadék warezos vagyok az itteni mércével, de zsákbamacskát nem veszek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bexinho
Köszi a választ. Nekem am drive miatt lett elküldve, elég rémisztõ hangja volt olvasás közben(mintha karcolná a dvd-t) meg sokszor be se olvasta õket.

Istencsászár
"azota mar a 3. x360-amat nyuzom, ez mar nincs meg hackolva, legitim gammakat veszek viszont a regi accountomat hasznalom 😉"

saját kárán tanul az ember...

AnarchoiD
az elso x360-am javitasa igy tortent, tudni kell hogy az a gep "patkolt" volt ... de ... szereztem ra uber jo matricat, neten elotte nemvolt szal nem szurhattak ki... annyi idot toltott naluk mint a tied(mire eszembejutott megnezni csomagkovetesen, mar jott vissza😉.

Amikor visszajott :

1. - 3led hiba megszunt, gyarilag valami uj hutest raktak bele
2. - Kivancsisagbol megneztem a live-t es olyan hibat irt ki livere kapcsolodaskor amit elotte senki nem latott 😉
3. - gep kezhezvetelekor felhivtam MS-t , megkoszontem a szervizt , live kerdesnel lepattintottak : Mo-n nincs live support , igy azzal ok nem kivannak foglalkozni 😉

Sors fintora, hogy adtak egy 1honapos live-t a szereles okan + elnezeskero level... 😉

azota mar a 3. x360-amat nyuzom, ez mar nincs meg hackolva, legitim gammakat veszek viszont a regi accountomat hasznalom 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DöflingR
<#rinya>

theone91

<#eplus2>

DöflingR
Egy kis iróniát érzek a válaszodban! <#idiota><#wave>

theone91
Hát elég naív vagy... Bejösz wrz-rõl beszélsz és elvárod, hogy ne ilyen replyokat kapj.

theone91
Ha a letöltött tartalom elfér a memkarin, akkor nincs probléma... (Jópár Live Arcade demók elférnek egy 256-oson. Kibróbálod. Törlöd. Újat. Ésígytovább.)

bexinho
Azért néztem ma meg, mert e-mailomra kaptam egy üzenetet a csomag mozgásáról.
Amúgy sztem nem én vagyok az elsõ aki elküldte szervizbe, ami arra utalhat, h más is járt ilyen cipõben, és hátha mond vmit errõl a dologról akár priviben akár itt. Mellesleg mire van a forum ha nem az xbox-al kapcsolatos dolgokra...?

butyokanime
Van egy ismerõsöm, neki meg egy külföldi ismerõse és tõle van 😊 Ha kell beszélek a sráccal hogy neked is kellene! Írj PM-et ha kell

PSP & DS RULEZ!

arty
honnan tudhatnánk h ennek igy kell-e mennie? 😊 (vagy elirták vagy igaz)
ahogy irtad, mamár buko hivni az UPS-t. mit tudsz tenni ma/most? semmit.

csak magadat idegeled vele, h napi sokszor nézed a csomagod állapotát ... felejtsd el 1-2 hétre a boxot, ha van vmi ugyis felhivnak

Forza.

Mert nem szeretem a furárokat, olyan kiszámíthatatlanok.
(nem akarok errõl vitázni) 😊

PS3 ID: hdcsaba

bexinho
Miért nincs türelmem? Ahogy olvastam adolgokat nem teljesen úgy megy , ahogy azt látnom kéne. Kérdezem én, hogy ennek így kell mennie??

arty
nekem van. türelmetlen vagy.

Forza.

bexinho
SEnkinek semmi vélemény ??

DöflingR
Még nem sikerült lewarezolni a Pes-et? <#eplus2><#idiota>

Istencsászár
Hogy bírtad ki? ....

trick daddy
<#vigyor3> Holnap kiderül (Számomra)

Cápafogxy
PES 2009 demoval többet játszom mint a fifa 09 teljessel 😛

Istencsászár
mindenben😊

trick daddy
hyy 08-hoz képest a 09-es fifa miben jobb/fejlödöt??

Istencsászár
2v3 pár elemmel és egy töltõvel jobban jársz...

Cápafogxy
Vezeték nélküli kontrollerhez megéri aksit/töltõt venni?
5900Ft körül mozog abból lehet venni 6*4 márkás elemet.

Sinyo70
miért nem jó neked a gamestore??
én kb egy hete rendeltem náluk egy prémiumost és 2. nap délelött már hozták is !!garancia levél korrektül kitöltve, hibátlan hiánytalan.
szerintem nagyon korrektek!55600ft volt szállítással eggyütt.
Daniel T ajánlotta nekem is ! 😊<#worship>

bexinho
Na nyomkövetésre valahogy eljutottam most. Itt viszont ezt olvastam/láttam.
http://images.netbag.hu/20081007/18244966550.jpg

Ez viszont vhogy jót jelent. Már tököm tudja mivan. Eljutott, de mégis mást írnak. (1. képemnél)

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;