XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
PS3 ID: iib
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
2009 õsze:(
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát én még Sose voltam Fifa párty, de hogy most ez egy mekkora sz*r PES lett, az valami hihetetlen, a Fifa09 meg hihetetlen hogy mennyire eltalálták!
PS3 ID: hdcsaba
A boxot is fogod tudni a natív felbontásában használni, de csak azon a bemeneten amin a Pc is megy.
A Falout 3-ban lesz magyar felírat?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ha PC-rõl hajtva dvi-hdmi kábelen hajtom a tv-met 1360*768-as felbontásban, akkor gyönyörû éles képet kapok. (a tv-men 2db hdmi bemenet van az egyik fölé fel van írva, hogy dvi-hdmi => ezért éles és szép a kép.)1280*720 (sima 720p) felbontásba a tv-m képe szétcsúszik! :(
Ha laptopról hajtom a tv-t (rajta csak VGA kimenet van), akkor homályosabb, árnyékosabb a kép. => vga-vga (a tv-men is van sima vga bemenet).
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy x360at akkor mekkora az esélyem arra, hogy a hdmi-n tudom használni a tv-t? (1360*768 felbontásba).
Erre a kérdésre azért volt szükség, mert nem szeretnék vga kábellel játszani, mert sajnos a tv-m nem hozza ki a maximumot belõle.
Tv-m LG 37 LC51
Netán valakinek van hasonló tv-je?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
link
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Errol beszeltem. BUZIEK SPEMMEREK VAGY :DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
https://hotshu.wordpress.com/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Teljes csomag ár: 35.000ft
Alapgép
+ kábelek
+ táp
+ 2db vezeték nélküli joystick
+ 20GB winchester
+ fejhallgató
pm,pls
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Forza.